JONCKERSHOF BUNGALOWPARK

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • JONCKERSHOF BUNGALOWPARK
Private companiesAgricultural Services • JONCKERSHOF BUNGALOWPARK

Contactgegevens JONCKERSHOF BUNGALOWPARK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JONCKERSHOF BUNGALOWPARK: address, phone, fax, email, website, opening hours

JONCKERSHOF BUNGALOWPARK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DUINENWEG 539; 8430; MIDDELKERKE, België

Telefoon (phone): 50386563 (+32-50386563) 50386563 (+32-50386563)

Fax (fax): +32 (16) 730-70-76 +32 (16) 730-70-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JONCKERSHOF BUNGALOWPARK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JONCKERSHOF BUNGALOWPARK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JONCKERSHOF BUNGALOWPARK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JONCKERSHOF BUNGALOWPARK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JONCKERSHOF BUNGALOWPARK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JONCKERSHOF BUNGALOWPARK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JONCKERSHOF BUNGALOWPARK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JONCKERSHOF BUNGALOWPARK
Products information JONCKERSHOF BUNGALOWPARK

BTW identificatienummer (tax): BE05850463867
Ondernemingsnummer: 4510955810
Hoofdstad (capital): 824,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 431,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in JONCKERSHOF BUNGALOWPARK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Immobili?nkantoren; Vakantiedorpen; Vakantiehuizen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JONCKERSHOF BUNGALOWPARK
(Get full report from official database of BE for JONCKERSHOF BUNGALOWPARK)

Aanvulling soorten activiteiten voor JONCKERSHOF BUNGALOWPARK
Addition kinds of activities for JONCKERSHOF BUNGALOWPARK

341101. Voedsel en drank containers | Food and beverage containers
508700. Apparatuur voor de inrichting van diensten | Service establishment equipment
23960402. Zeefdruk op stofartikelen | Screen printing on fabric articles
27969905. Letterpressplaten, voorbereiding van | Letterpress plates, preparation of
28690604. Keton: methylethyl en methylisobutyl | Ketone: methyl ethyl and methyl isobutyl
38410100. Oogheelkundige instrumenten en apparaten | Ophthalmic instruments and apparatus
82999905. Kookschool | Cooking school

Werken bij JONCKERSHOF BUNGALOWPARK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JONCKERSHOF BUNGALOWPARK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JONCKERSHOF BUNGALOWPARK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JONCKERSHOF BUNGALOWPARK. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk medewerker (rekruteringsteam klinische studies) (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF ANTWERPEN OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een klinische onderzoeksafdeling in het Stuivenbergziekenhuis in Antwerpen. Zij doen beroep op vrijwilligers om deel te nemen aan klinische studies. Momenteel zoeken zij een tijdelijke werknemer om het rekruteringsteam te versterken. Het betreft een tijdelijke opdracht van enkele maanden. Mogelijk kan dit nog verlengd worden. - Je zal instaan voor het rekruteren van vrijwilligers die, tegen een vergoeding, deelnemen aan de klinische onderzoeken. Je onderhoudt telefonische contacten met deze kandidaten en plant hen in voor screenings. - Je zal de vrijwilligers onthalen en hen tijdens infosessies uitleg geven over de onderzoeken. Je staat in voor de screenings van de kandidaten. - Je volgt ook de volledige administratie op (vb. opmaak van planningen, versturen van uitnodigingen, etc.).

  • WAT VOOR VLEES HEBBEN WE IN DE KUIP? (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een succesvolle onderneming in voedingssector zoeken wij een productiearbeider met voorliefde voor fijne vleeswaren Wil je weten wat er op het menu staat? Lees dan verder. Het voorgerecht bestaat uit een combinatie van goede attitude, 2 ploegen systeem, engagement en ervaring in voeding

  • Schrijnwerker/monteur (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Hasselt, gespecialiseerd in rolluiken en zonwering gaat Flexpoint op zoek naar een schrijnwerker/monteur. Je takenpakket zal bestaan uit: - Zagen van profielen - Ponsen - Monteren, verpakken, assembleren - Administratie

  • Import Inside Sales medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2030 Antwerpen zijn wij op zoek naar een Import Inside Sales medewerker (m/v) Doel van de afdeling en functie: Coördineren van offertes met daaraan gekoppelde vrachtreservaties voor een toegewezen vaargebied. Onderhouden en ontwikkelen van inside sales activiteiten voor het desbetreffend vaargebied.Omschrijving van de werkzaamheden: Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het toegewezen vaargebied. Je negotieert tussen klant en hoofdkantoor, offertes opmaken aan klanten en opvolging ervan. Identificatie van de markt a.d.h.v.: bezoeken van outside sales, sales leads van overzeese agenten, nieuwe vrachtaanvragen, prospects, statistieken, kranten, advertenties,... Registratie van de marktinformatie in LISA CRM. Werken via de systemen LISA CRM - LARA Quotation & CRM. Budgetten maken in samenwerking met import sales manager. Maandelijks sales rapporten opstellen: markt situatie, prestaties aan de hand van statistieken, belangrijke trafieken,... Netwerken: commerciële activiteiten bijwonen + bezoeken van voornaamste klanten binnen het toegewezen vaargebied. Trouble shooting/geschillen oplossen - assistentie customer service desk. Global offer & presentaties up to date houden bij wijzigen in het toegewezen vaargebied.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio MEERHOUT (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Meerhout en omgeving.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Bertem (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Capaciteit Planner Ingenieur (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Experis Belgium

    Type: Vaste Job

    INTRODUCTIE Onze klant is 's wereld grootste biofarmaceutisch bedrijf met een productaanbod voor alle fasen in een mensenleven, een sterke productenpijplijn en toonaangevend research- en productiecapaciteiten. Hun missie: samen werken aan een gezondere wereld. Binnen de afdeling Operation Excellence - Plant Performance zijn ze op zoek naar een Long Range Capacity Planner; een spilfiguur in het analyseren van de capaciteit. FUNCTIE - Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van de beschikbare capaciteit van equipment op middellange en lange termijn - Je neemt zowel bestaande volumes als voorstellen voor nieuwe producten mee op in de analyses - Je voert deze analyses proactief uit zodat capaciteitstekorten tijdig kunnen vermeden worden - Je maakt voorstellen om deze capaciteitstekorten op te vangen: business cases opstellen voor nieuw equipment, organisatorische aanpassingen of projecten voorstellen om efficiëntie te verhogen - Op een eenvoudige en pragmatische manier visualiseren en presenteren - Je presentatie is de basis voor de strategische beslissingen die de site moet nemen PROFIEL - Hogere technische opleiding of gelijk door ervaring - Aantal jaren projectervaring in een productie omgeving - Ervaring met het implementeren van optimalisaties (DMAIC, six sigma, lean) - Yellow & Green belt certifiëring is een plus - Goed zelfstandig en in team kunnen werken - Goede communicatieve en sociale vaardigheden - Taalvaardigheden: Nederlands en Engels OFFERTE Onze klant biedt u een aantrekkelijk salaris binnen een dynamisch bedrijf. Wilt u er meer over weten? Of is dit nog niet helemaal wat u zoekt? Contacteer Charlotte Vincentelli;

  • (jr) Enterprise Architect (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Tri-ICT

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een ambitieuze (jr) Enterprise Architect. Als architect ga je aan de slag in grote en kleine projecten om samen met onze klant business systemen en processen te definiëren en te verbeteren; Je levert methodologieën, processen en een governance-kader aan aan onze klanten; Je doet projecten op basis van expertise, vaardigheden en ambitie; Je bent in staat te rapporteren aan Executive levels bij klanten. Je werkt op langdurige projecten bij onze klanten in diverse regio's : Brussel of Antwerpen of Gent

  • Therapeut (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • Bachelor/Master in de podologie (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

  • VERANTWOORDELIJKE KINDERDAGVERBLIJF (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: SNOEZEL XL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als de rechterhand van de organisator. Je staat in voor het personeelsbeleid. Daar hoort natuurlijk wat administratief werk, je houdt het aanwezigheidsrooster in de gaten, etc. Je geeft rondleidingen aan de ouders en je staat hen te woord. Twee dagen per week werk je samen met de begeleidsters in de groepen zelf. Dit om de voeling met de kern van de job niet te verliezen. ...

Zoek naar antwoorden van JONCKERSHOF BUNGALOWPARK in sociale netwerken
Look for responds of JONCKERSHOF BUNGALOWPARK in social networks

Lees alle opmerkingen voor JONCKERSHOF BUNGALOWPARK. Laat een reactie achter voor JONCKERSHOF BUNGALOWPARK. JONCKERSHOF BUNGALOWPARK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JONCKERSHOF BUNGALOWPARK. Leave a respond for JONCKERSHOF BUNGALOWPARK. JONCKERSHOF BUNGALOWPARK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JONCKERSHOF BUNGALOWPARK op de google maps. Adres en contacten JONCKERSHOF BUNGALOWPARK
Location of JONCKERSHOF BUNGALOWPARK on the google maps. Address and contacts of JONCKERSHOF BUNGALOWPARK

Andere gerelateerde bedrijven als come JONCKERSHOF BUNGALOWPARK JONCKERSHOF BUNGALOWPARK: INDEX BELGE SPRL | SIX EQUIPMENT SA | HUIS ANTHONISSEN | RESTAURANT L?OP?RA | RIK GRAULUS

Other related companies as JONCKERSHOF BUNGALOWPARK: INDEX BELGE SPRL | SIX EQUIPMENT SA | HUIS ANTHONISSEN | RESTAURANT L?OP?RA | RIK GRAULUS

JONCKERSHOF BUNGALOWPARK is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JONCKERSHOF BUNGALOWPARK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05850463867. Het bedrijf JONCKERSHOF BUNGALOWPARK bevindt zich op het adres: DUINENWEG 539; 8430; MIDDELKERKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 824,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 431,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Immobili?nkantoren; Vakantiedorpen; Vakantiehuizen. Producten gemaakt in JONCKERSHOF BUNGALOWPARK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JONCKERSHOF BUNGALOWPARK is Landbouwdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JONCKERSHOF BUNGALOWPARK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JONCKERSHOF BUNGALOWPARK, openstaande posities, locatie van JONCKERSHOF BUNGALOWPARK op de kaart.

JONCKERSHOF BUNGALOWPARK is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is JONCKERSHOF BUNGALOWPARK, company assigned to the tax number BE05850463867. The company JONCKERSHOF BUNGALOWPARK is located at the address: DUINENWEG 539; 8430; MIDDELKERKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 824,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 431,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Immobili?nkantoren; Vakantiedorpen; Vakantiehuizen. Products created in JONCKERSHOF BUNGALOWPARK were not found.
The main activity of JONCKERSHOF BUNGALOWPARK is Agricultural Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JONCKERSHOF BUNGALOWPARK is not available. You also can look at reviews of JONCKERSHOF BUNGALOWPARK, open positions, location of JONCKERSHOF BUNGALOWPARK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JONCKERSHOF BUNGALOWPARK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JONCKERSHOF BUNGALOWPARK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JONCKERSHOF BUNGALOWPARK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JONCKERSHOF BUNGALOWPARK, employees, financial statistics.