ERA MONTENS & MELIS

Contactgegevens ERA MONTENS & MELIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ERA MONTENS & MELIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ERA MONTENS & MELIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RIJN 69; 2440; GEEL, België

Telefoon (phone): 14581200 (+32-14581200) 14581200 (+32-14581200)

Fax (fax): +32 (58) 908-92-74 +32 (58) 908-92-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ERA MONTENS & MELIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ERA MONTENS & MELIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ERA MONTENS & MELIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ERA MONTENS & MELIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ERA MONTENS & MELIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ERA MONTENS & MELIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ERA MONTENS & MELIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ERA MONTENS & MELIS
Products information ERA MONTENS & MELIS

BTW identificatienummer (tax): BE09797576904
Ondernemingsnummer: 9489685058
Hoofdstad (capital): 320,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 577,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in ERA MONTENS & MELIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Immobili?nkantoren; Landmeters and schatters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ERA MONTENS & MELIS
(Get full report from official database of BE for ERA MONTENS & MELIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ERA MONTENS & MELIS
Addition kinds of activities for ERA MONTENS & MELIS

249906. Heersers en stokjes, hout | Rulers and yardsticks, wood
28999936. Zout van verpakkers | Packers' salt
32290102. Barware | Barware
35969903. Tellen weegschalen | Counting scales
36710201. Electron beam (beta ray) generator buizen | Electron beam (beta ray) generator tubes
38210303. Ovens, laboratorium | Furnaces, laboratory
73630102. Manpower zwembaden | Manpower pools

Werken bij ERA MONTENS & MELIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ERA MONTENS & MELIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ERA MONTENS & MELIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ERA MONTENS & MELIS. Looking for open vacancies in other companies

  • procesoperator met passie voor chocolade 2 ploegen, Brugge (M/V) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij gefascineerd door productiemachines en -processen maar heb je ook een passie voor chocolade? Dan zoeken wij jou! Voor een chocoladefabriek te Brugge zoeken wij een gemotiveerde operator met verantwoordelijkheidsgevoel. Tot jouw takenpakket behoren onderstaande taken: - Opvolgen van het productieproces van a tot z - Controle van de uitgevoerde werken - Controle van de machines, vb temperatuur, viscositeit,... - Wissels voorbereiden - Afgewerkte paletten naar het magazijn brengen - Documenten invullen m.b.t. productieproces - Reinigen van de machines - Nieuwe medewerkers begeleiden op hun eerste werkdag - Inspringen bij de productiemedewerkers indien nodig - ... Kortom, veel afwisseling in 1 job!

  • Flexibele horecamedewerker - Noorderwijk (NOORDERWIJK)

    Regio: NOORDERWIJK

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Noorderwijk zijn wij op zoek naar een extra kracht om het team te versterken. Je bedient de klanten aan de bar en aan tafel.

  • Klantenadviseur met een hart voor dier en tuin (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is op zoek naar een enthousiaste medewerker (m/v) voor de functie van klantenadviseur/verkoop. Taken: - je komt terecht in een professioneel team waar je mag rekenen op een doorgedreven opleiding je maakt kennis met de winkel, de producten en de processen je leert hoe we bij advies en service verlenen aan onze klanten vervolgens trainen we je in het beheer van je rayons : bevoorrading, productplacement, merchandising je schept plezier in het contact met klanten en ondersteunt hen met deskundig advies je gaat geen uitdaging uit de weg en je wil ook in de toekomst blijven bijleren

  • Logistiek Administratief bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Vilvoorde zoeken we een ' Logistiek administratief bediende' Voert courante administratieve taken uit .Werkt volgens de richtlijnen van de organisatie of de dienst. Een bijkomende activiteit kan zijn: kopieer- en archiveringswerk verrichten en instaan voor het onthaal.

  • Rolbrugbestuurder (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE HYDRO EXTRUSION

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de afdeling verzending ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van alle pakken en deze op de juiste locatie te scannen. Adhv de laadopdracht en -planning maak je een laadlijst op, doe je de nodige voorbereidingen en vraag je transport aan. Je laadt op een veilige manier de vrachtwagen. Hierbij zorg je dat de nodige papieren in orde zijn. Jaarlijks wordt er ook een inventaris opgemaakt.

  • Loodgieter (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, een bloeiend bedrijf in de bouw, bestaat sinds 2001. Gelegen in de omgeving van Wilrijk met 4 kernactiviteiten. - Totaal projecten van begin tot einde voor zowel bouw als industrie. - Metaal - Electriciteit - HVAC Op de verschillende werven sta je in voor de montage van sanitaire- en verwarmingsinstallaties, dit is zowel bouw als industrie. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van sanitaire elementen alsook HVAC en centrale verwarming. Je kan zelfstandig toestellen installeren en afkitten. Je staat in voor de installatie van A tot Z.

  • keukenmedewerker studentenjob (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: MISTARA

    Type: Studentenjob

    Graag een studentenjob in de keuken? Je staat in voor de koude keuken. Dagen en uren bespreekbaar.

  • Stagiair(e) communicatie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: WATER-LINK

    Type: Studentenjob

    Als stagiair(e) communicatie ondersteun je de communicatieafdeling. Concreet zal je takenpakket onder meer bestaan uit volgende zaken: Copywriting Werken met Adobe pakket Beelmateriaal archiveren, organiseren en ordenen Interne campagnes uitwerken Werken in Photoshop, Illustrator en Inndesign

  • Customer Care Officer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een expansief bedrijf in Ieper zijn wij op zoek naar een customer care officer. Je speelt een belangrijke rol in de tevredenheid van de klanten met als doel een optimale klantenretentie. Je staat in voor een accurate klachtenbehandeling en voor het voeren van klantentevredenheidsonderzoeken. Je adviseert de klant bij zijn keuze voor alternatieve betaaloplossingen en formuleert actiepunten om de dienstverlening te verbeteren. Je staat de klant te woord bij vragen over de producten, prijzen, contracten, ... . Daarnaast behandel je ook vragen omtrent transactieverwerking en verzorg je de rapportage ervan. Je monitort proactief de reacties op social media en contacteert de klanten bij vragen, klachten, ... . Tot slot ben je verantwoordelijk voor de afhandeling van alle contractstopzettingen, waarbij je de klant ook benadert en inspeelt op de reden van opzegging. De administratieve verwerking van contractstopzettingen, de loggings van issues, de aanpassingen van contracten en het bijhouden van werkinstructies behoren eveneens tot jouw takenpakket. Je rapporteert rechtstreeks aan jouw team lead.

  • Kinderbegeleider te Hoboken (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: OZ - Bedienden

    Type: Vaste Job

    Kinderbegeleider (38u/week) Zoek je een nieuwe uitdaging? Perfect! Als Kinderbegeleider van kinderopvang Het Lieverdje in Hoboken krijg je die namelijk elke dag. Je staat mee in voor een uitstekende begeleiding en verzorging van kindjes van 0 tot 3 jaar. Door je enthousiaste, creatieve en kindvriendelijke houding zorg je mee voor een aangename en stimulerende (groeps)sfeer waar kinderen zich geborgen voelen. Zo sta je ervoor te springen om, naast de verzorging en de voedingsmomenten, ook tijd te besteden aan spelletjes en ontspanningsmomenten. Uiteraard hou je bij dit alles de veiligheids- en hygiëne voorschriften nauwlettend in de gaten. Je staat open voor vragen en feedback van de ouders, bezorgt hen (mondeling en schriftelijk) informatie over het verloop van de dag van hun kind.

  • Software Tester (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Als Test Engineer is het jouw bevoegdheid om de nodige software te controleren op bugs en systeemtesten uit te voeren. Vervolgens beheer, wijzig en onderhoud je deze op de Team Foundation Server. Je voert regressietesten uit en tevens voorzie je developers van feedback aan de hand van user stories en analyses met betrekking tot functionele bugs en andere anomalieën. Je koppelt steeds terug naar de Test Coördinator en de IT Program Manager.

  • ZELFSTANDIG UITBATER ELDI - TIELT-WINGE (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: ELDI

    Type: Zelfstandige activiteit

    U onthaalt de klant met de glimlach. U informeert en geeft de klant een professioneel advies. U bent bekwaam om de winkel goed te onderhouden en de produkten mooi uit te stallen. U bent accuraat en kunt de kunt de dagelijkse kassahandelingen goed uitvoeren.

Zoek naar antwoorden van ERA MONTENS & MELIS in sociale netwerken
Look for responds of ERA MONTENS & MELIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ERA MONTENS & MELIS. Laat een reactie achter voor ERA MONTENS & MELIS. ERA MONTENS & MELIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ERA MONTENS & MELIS. Leave a respond for ERA MONTENS & MELIS. ERA MONTENS & MELIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ERA MONTENS & MELIS op de google maps. Adres en contacten ERA MONTENS & MELIS
Location of ERA MONTENS & MELIS on the google maps. Address and contacts of ERA MONTENS & MELIS

Andere gerelateerde bedrijven als come ERA MONTENS & MELIS ERA MONTENS & MELIS: Groep Goris NV | Résidence Les Orchidées | VANDEN BOER INVEST | CONSULTING | ZACCAGNINI PAOLO

Other related companies as ERA MONTENS & MELIS: Groep Goris NV | Résidence Les Orchidées | VANDEN BOER INVEST | CONSULTING | ZACCAGNINI PAOLO

ERA MONTENS & MELIS is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ERA MONTENS & MELIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09797576904. Het bedrijf ERA MONTENS & MELIS bevindt zich op het adres: RIJN 69; 2440; GEEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 320,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 577,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Immobili?nkantoren; Landmeters and schatters. Producten gemaakt in ERA MONTENS & MELIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ERA MONTENS & MELIS is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ERA MONTENS & MELIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ERA MONTENS & MELIS, openstaande posities, locatie van ERA MONTENS & MELIS op de kaart.

ERA MONTENS & MELIS is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is ERA MONTENS & MELIS, company assigned to the tax number BE09797576904. The company ERA MONTENS & MELIS is located at the address: RIJN 69; 2440; GEEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 320,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 577,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Immobili?nkantoren; Landmeters and schatters. Products created in ERA MONTENS & MELIS were not found.
The main activity of ERA MONTENS & MELIS is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ERA MONTENS & MELIS is not available. You also can look at reviews of ERA MONTENS & MELIS, open positions, location of ERA MONTENS & MELIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ERA MONTENS & MELIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ERA MONTENS & MELIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ERA MONTENS & MELIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ERA MONTENS & MELIS, employees, financial statistics.