VAN WEZENBEKE CONSULT

Contactgegevens VAN WEZENBEKE CONSULT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN WEZENBEKE CONSULT: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN WEZENBEKE CONSULT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GERSTSTRAAT 35; 8530; HARELBEKE, België

Telefoon (phone): 56211047 (+32-56211047) 56211047 (+32-56211047)

Fax (fax): +32 (69) 397-44-59 +32 (69) 397-44-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN WEZENBEKE CONSULT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN WEZENBEKE CONSULT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN WEZENBEKE CONSULT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN WEZENBEKE CONSULT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN WEZENBEKE CONSULT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN WEZENBEKE CONSULT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN WEZENBEKE CONSULT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN WEZENBEKE CONSULT
Products information VAN WEZENBEKE CONSULT

BTW identificatienummer (tax): BE06939208984
Ondernemingsnummer: 3380462646
Hoofdstad (capital): 940,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 501,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in VAN WEZENBEKE CONSULT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Immobili?nkantoren

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN WEZENBEKE CONSULT
(Get full report from official database of BE for VAN WEZENBEKE CONSULT)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN WEZENBEKE CONSULT
Addition kinds of activities for VAN WEZENBEKE CONSULT

24219902. Kippenmolen | Chipper mill
24991502. Hubs, hout | Hubs, wood
36610000. Telefoon- en telegraafapparatuur | Telephone and telegraph apparatus
38270114. Phototheodolites | Phototheodolites
49229900. Overbrenging van aardgas, anders | Natural gas transmission, nec

Werken bij VAN WEZENBEKE CONSULT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN WEZENBEKE CONSULT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN WEZENBEKE CONSULT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN WEZENBEKE CONSULT. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier / Orderpicker (M/V) VROEGE/LATE (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: ASAP XL FEDERAL MOGUL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Federal Mogul, een internationale speler in de distributie van auto- en vrachtwagenonderdelen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde en betrouwbare magazijnarbeiders. Ben je fysiek in orde en ben je bereid om te werken in de hoogte? Lees dan snel verder! Het takenpakket kan bestaan uit: - Orders klaar maken, opgegeven door het  computersysteem, manueel of met een verticale orderpicktruck - De binnenkomende zendingen uitpakken en op de door het computersysteem aangegeven locatie in het magazijn plaatsen. - Elke doos een uniek nummer via scanning geven. - Eventueel fysisch overladen in een andere verpakking.

  • Carrossier (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het richtwerk van zelfdragend koetswerk zoals chassis, voortfronten en dergelijke. Ook het mastiqueren van uitgebluste onderdelen, spot en panel repairs uitvoeren behoort tot je takenpakket. Als voorbereider schuur je, en plak je onderdelen van voertuigen af. Het uitblutsen van onderdelen, het vervangen van panelen en onderdelen en het aanpassen van nieuwe onderdelen behoren tot je taken.

  • Monteur (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je monteert mechanische onderdelen en machines ter voorbereiding van de testfase; Dit kan zowel in ons eigen atelier als op locatie bij klant. Naargelang je eigen kennis en voorkeur kan de jobinhoud uitgebreid worden met tekenwerk, programmeren, offertes opmaken,… Dit allen in kader van de sterke groei van het bedrijf!

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, booschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's wij trachten u te werk te stellen in je eigen regio en de omgeving

  • HUISHOUDHULP BRUGGE M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op

  • Jobstudent Frituur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 't Brugsch Friethuys

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken verschillende jobstudenten, in overleg wordt er een vrijdagavond en zatermiddag gewerkt terwijl je collega die week de zaterdagavond en zondagmiddag werkt. Je werkt 2 weekends op 3. Er zijn 4 plaatsen beschikbaar zodanig er gemakkelijk aanpassingen mogelijk zijn wegens ziekte, vakantie, etc.. We zoeken een jobstudent in de strikte betekenis, dus een persoon die zijn studies belangrijk vindt maar ondertussen toch nog een cent wil bijverdienen volgens de wettelijke barema's. Studenten die zo veel mogelijk uren willen presteren: gelieve u te onthouden. Het betreft hier maximum 10 uurtjes per week zodanig dat uw studies, werk alsook sociale contacten in balans kunnen blijven.

  • Host/hostesses en promoteam (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: BC HOSPITALITY SERVICES

    Type: Studentenjob

    Jij bent hét uithangbord voor diverse topmerken! Je straalt de hele dag door en bent heel flexibel ingesteld... (Wij zoeken geen studenten die enkel tijdens de vakanties willen werken! Enkel kandidaten die het hele jaar door beschikbaar zijn komen in aanmerking!) Wij van BC Hospitality Services geloven in een open communicatie waarbij zowel de klanten als de werknemers op de eerste plaats staan. Door deze persoonlijke aanpak word je niet als een nummer behandeld, maar als een medewerker van ons team! Onthaal, vestiairebeheer, flyering en demonstraties zijn slechts enkele voorbeelden van het uitgebreide takenpakket. Ben jij enkele dagen in de werkweek (maandag-vrijdag) vrij en schrikt weekendwerk je niet af? Heb je een rijbewijs + wagen ter beschikking? Solliciteer dan nu! Sollicitaties moeten verstuurd worden via het online sollicitatieformulier. Stuur zeker je CV + enkele recente foto's. Anders kunnen we je kandidatuur niet behandelen.

  • JOBSTUDENTEN ZORGKUNDIGE (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SINT JOZEF - ZUSTERKENS DER ARMEN

    Type: Studentenjob

    VERZORGING VAN OUDEREN IN EEN WOONZORGCENTRUM WEEKENDWERK

  • PT Polyvalente student op dinsdag (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Fysiek zwaar werk !!!! Er moet gewerkt worden in de hoogte, wat vrij belastend kan zijn. Orderpicker en aanvullend logistiek werk.

  • Marketing Coördinator (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Als veelzijdig marketing talent sta je onder meer in voor volgende zaken: Het uitbouwen en implementeren van het algemeen communicatieplan, zowel digitaal als offline. Hierbij beheer je het marketingbudget. Natuurlijk heb je een goede kennis van het digitale media en werkt je dit ook uit: digital content, website, social media, kennis van SEO &SEA, … Deelnames aan opendeurdagen en beurzen behoren ook tot jouw takenpakket net als het ontwerpen van POS samen met de collega’s van Nederland Jij bewaakt onze huisstijl en maakt zelf advertenties met oog voor een creatief design en vormgeving Alle externe communicatie ligt in jouw handen: digitale content, nieuwsbrieven, … Je verwerft op korte tijd de nodige product- en marktkennis. Je werkt binnen het product marketing team en rapporteert aan de product & marketing manager. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een onderneming in Groot-Kortrijk, die een ruim aanbod aan technische oplossingen aanbiedt. Ze zijn in volle groei, en zijn hierdoor op zoek naar iemand om het sales-team te vervoegen.

  • Allround planning officer (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Progress HR

    Type: Vaste Job

    Je maakt zelf de planningen en de verhuringen van A tot Z op. Je bent het aanspreekpunt voor onze Nederlandstalige en Franstalige klanten. Je behandelt bestellingen van klanten die binnenkomen. Je volgt de klachten van klanten op.

  • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

Zoek naar antwoorden van VAN WEZENBEKE CONSULT in sociale netwerken
Look for responds of VAN WEZENBEKE CONSULT in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN WEZENBEKE CONSULT. Laat een reactie achter voor VAN WEZENBEKE CONSULT. VAN WEZENBEKE CONSULT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN WEZENBEKE CONSULT. Leave a respond for VAN WEZENBEKE CONSULT. VAN WEZENBEKE CONSULT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN WEZENBEKE CONSULT op de google maps. Adres en contacten VAN WEZENBEKE CONSULT
Location of VAN WEZENBEKE CONSULT on the google maps. Address and contacts of VAN WEZENBEKE CONSULT

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN WEZENBEKE CONSULT VAN WEZENBEKE CONSULT: Denyves BVBA | DRIE CLEAN | Hairstyling | GEORGES COENEN | FERNAND MESSIAEN

Other related companies as VAN WEZENBEKE CONSULT: Denyves BVBA | DRIE CLEAN | Hairstyling | GEORGES COENEN | FERNAND MESSIAEN

VAN WEZENBEKE CONSULT is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN WEZENBEKE CONSULT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06939208984. Het bedrijf VAN WEZENBEKE CONSULT bevindt zich op het adres: GERSTSTRAAT 35; 8530; HARELBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 940,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 501,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Immobili?nkantoren. Producten gemaakt in VAN WEZENBEKE CONSULT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN WEZENBEKE CONSULT is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN WEZENBEKE CONSULT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN WEZENBEKE CONSULT, openstaande posities, locatie van VAN WEZENBEKE CONSULT op de kaart.

VAN WEZENBEKE CONSULT is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN WEZENBEKE CONSULT, company assigned to the tax number BE06939208984. The company VAN WEZENBEKE CONSULT is located at the address: GERSTSTRAAT 35; 8530; HARELBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 940,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 501,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Immobili?nkantoren. Products created in VAN WEZENBEKE CONSULT were not found.
The main activity of VAN WEZENBEKE CONSULT is Pipelines, Except Natural Gas, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN WEZENBEKE CONSULT is not available. You also can look at reviews of VAN WEZENBEKE CONSULT, open positions, location of VAN WEZENBEKE CONSULT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN WEZENBEKE CONSULT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN WEZENBEKE CONSULT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN WEZENBEKE CONSULT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN WEZENBEKE CONSULT, employees, financial statistics.