TRUDO INVEST

Contactgegevens TRUDO INVEST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRUDO INVEST: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRUDO INVEST

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROOT-GELMENLAAN 13; 3800; SINT-TRUIDEN, België

Telefoon (phone): 11485041 (+32-11485041) 11485041 (+32-11485041)

Fax (fax): +32 (57) 271-93-20 +32 (57) 271-93-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRUDO INVEST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRUDO INVEST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRUDO INVEST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRUDO INVEST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRUDO INVEST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRUDO INVEST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRUDO INVEST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRUDO INVEST
Products information TRUDO INVEST

BTW identificatienummer (tax): BE08784088134
Ondernemingsnummer: 9642944335
Hoofdstad (capital): 775,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 507,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in TRUDO INVEST zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Immobili?nkantoren

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRUDO INVEST
(Get full report from official database of BE for TRUDO INVEST)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRUDO INVEST
Addition kinds of activities for TRUDO INVEST

072305. Boommoergewassen marktvoorbereidende diensten | Tree nut crops market preparation services
20260208. Yoghurt | Yogurt
20510000. Brood, taart en aanverwante producten | Bread, cake, and related products
30690807. Thermometer hoesjes, rubber | Thermometer cases, rubber
50510000. Metalen servicecentra en kantoren | Metals service centers and offices
51310109. Brei weefsels | Knit fabrics
51491103. Natte maalmolenproducten | Wet corn milling products
57190302. Houtkachels | Wood burning stoves

Werken bij TRUDO INVEST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRUDO INVEST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRUDO INVEST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRUDO INVEST. Looking for open vacancies in other companies

  • Slachter (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedrijf betreft een stabiel familiebedrijf, dat op zoek is naar ervaren mensen om hun team te vervoegen. Je werkt in een vaste vroege ploeg en start op tussen 4u en 6u 's morgens. Bedrijfsprofiel: Voor een vleesverwerkend bedrijf, gelegen in de regio Zottegem, zijn we op zoek naar een ervaren slachter.  

  • HUISHOUDHULP (m/v) regio Tessenderlo Beringen Ham (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die het verschil maakt bij onze particulieren? Actief NV is gelegen in Tessenderlo en zoekt enthousiaste medewerkers, die wensen te werken in het kader van dienstencheques. Wij bieden een deeltijdse betrekking naar eigen keuze. Je kan ook rekenen op persoonlijke begeleiding en opvolging op maat. Je bent verantwoordelijk voor het poetsen van de woning van jouw vaste particulieren en dit in de regio's Tessenderlo - Ham.

  • Student tuinonderhoud (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf actief in tuinonderhoud zijn we op zoek naar een student die 4u per week kan werken vanaf april tot eind september.

  • COMMUNICATIEF STERKE STUDENTEN GEZOCHT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Studentenjob

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - Promoten van een nieuw model van een gekend automerk - Pregeselecteerde database opbellen om te horen of er interesse is in het nieuwe model en/of er interesse is in een proefrit - Minstens 2 halve dagen of 1 volledige dag

  • Teamleader Sales Africa / Mediterranean (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

    Type: Vaste Job

    Je geeft leiding aan, motiveert en coacht een 12-tal internal sales advisors in het behalen van hun sales objectieven. Je implementeert de sales strategie: je vertaalt de sales strategie naar operationele doelstellingen voor jouw team/regio en volgt deze nauwgezet op. De dagelijkse planning en organisatie van de activiteiten van de medewerkers van jouw team, neem jij voor jouw rekenning. Je hebt individuele coachings- en functioneringsgesprekken met jouw medewerkers en ondersteunt hun verdere groei en ontwikkeling. Je zorgt voor een correcte analyse van de verkoopsresultaten en komt met initiatieven ter verbetering van de resultaten. Jouw medewerkers vinden bij jou steun en advies bij het het oplossen van specifieke problemen (klachten van grote klanten, kwaliteit,…). Indien nodig ga je zelf de uitdaging aan. Klanten die langskomen krijgen van jou een warm onthaal en rondleiding. Voortdurend verbeteren is jouw motto: je denkt mee met de organisatie en neemt acties op vlak van het verbeteren van de processen en de dagelijkse werking van het team. Je houdt vinger aan de pols via media, actualiteit en volgt jouw markten nauw op.

  • .NET Developer Consultant (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Tri ICT Belux

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een ambitieuze .NET developer. Jij ligt mee aan de basis van ons development team en ons helpt ons mee deze unit verder uit te bouwen. Je kunt terugvallen op een stevige ervaring (3 jaar+) als .NET developer met analystische kwaliteiten. Je bent een enthousiaste werkkracht die kan meedenken met het functioneel proces en behoeftes kan vertalen naar implementatie. Je bent iemand die wilt blijven bijleren en gepassioneerd is door Microsoft technologieën. Je hebt een mooi trackrecord en kunt je ervaring staven met boeiende stories over enkele interessante projecten. Je voert projecten uit bij onze klanten

  • Talent Officer (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AUSY

    Type: Vaste Job

    Je overlegt op regelmatige basis met de business omtrent personeelstekorten, vacatures, opleidingsbehoeften, team functioneren, etc. Je staat mee in voor de rekrutering van diverse profielen (vnl. ingenieurs). Je volgt het RCR proces op van A tot Z: intakes, job postings, sourcing, CV screening en interviews, testing, contractonderhandelingen en follow-up. Je bent verantwoordelijk voor de uitzendkrachten, neemt het contact met de partners op alsook de administratieve opvolging. Je werkt campus recruitment activiteiten uit en volgt het Televic stage programma op. Je garandeert een correct onboarding proces voor nieuwe collega's. Je werkt mee aan de implementatie van de Televic Training Academy.

  • ELEKTRICIEN (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Vaste Job

    Als elektricien sta je vooral in voor de installaties van alle elektrische nutsvoorzieningen (verdeelkasten, verlichting, verwarming, signalisatie, communicatie) en voeding van apparaten en dit volgens plan vnl industrie -& appartementsgebouwen, kantoorruimtes, winkels, renovatie, …. Uitvoeren van ruwbouwwerkzaamheden zoals kappen en slijpen van sleuven, boren van gaten in diverse vloeren en wanden Plaatsen en aansluiten van datanetwerk, parlofonie, verdeelkasten, diverse residentiële verlichtingssystemen, inbouwdozen en centraaldozen Leggen van buizen en kabels voor de verschillende stroomkringen bij in-en opbouw en draadtrekken Elektrische installatietechnieken kennen en toepassen Bedrading plaatsen en aansluiten van elektrische kringen Leidingtracés van de installatie uitzetten volgens plan Het algemeen reglement voor elektrische installaties (AREI) toepassen

  • Onderhoudsmecanicien Tweeploegen (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: AGO Inhouse Ontex Buggenhout

    Type: Vaste Job

    Bij Ontex te Buggenhout zijn we op zoek naar een ervaren onderhoudsmecanicien ter versterking van het team in twee ploegen. Je komt terecht in een ervaren team van 2 elektriciens, 2 mecaniciens en 1 automatisatie technieker. Als onderhoudsmecanicien sta je in eerste instantie in voor zowel het preventief als curatief onderhoud van de geautomatiseerde machines. Hieronder valt onder meer het onderhouden van de herstellingswerken aan zowel de productielijnen, de machines als de wisselstukken. Daarnaast doe je ook de onderhoudswerken aan diezelfde productielijnen, machines en wisselstukken. Als tweede luik help je mee met de correcte afstemming van de productielijnen. Dit steeds in samenspraak met je team, kwaliteitsverantwoordelijke en ploegbaas.

  • syndicus - gebouwenbeheerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BEHEER

    Type: Vaste Job

    * Als syndicus ben je na een theoretische en praktische opleidingsperiode van minimum een jaar verantwoordelijk voor het beheer van een groep gebouwen. * Je werkt nauw samen met administratieve medewerkers waarmee je in teamverband het integrale beheer van een 30-tal gebouwen voert. * Je bent verantwoordelijk voor een breed spectrum aan taken betreffende bouwkundige, juridische en administratieve aspecten van ons vakgebied. * Als syndicus leid je gedurende de periode oktober tot en met mei gemiddeld één avondvergadering per week.

  • ploegbaas metser (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: HERBO

    Type: Vaste Job

    leiding geven over een ploeg metsers plan lezen meewerkend ploegbaas

  • Installateur centrale verwarming en schouwrenovatie (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: MEULEMANS MICHAEL

    Type: Leercontract

    Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen Defecte onderdelen vervangen of herstellen De materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en verbruiksgoederen aanleggen Een diagnose stellen van defecten of storingen aan een installatie (gas- of waterlek, …) Inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal, koper, PVC, polyethyleen, ...) Een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming, sanitair, …)

Zoek naar antwoorden van TRUDO INVEST in sociale netwerken
Look for responds of TRUDO INVEST in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRUDO INVEST. Laat een reactie achter voor TRUDO INVEST. TRUDO INVEST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRUDO INVEST. Leave a respond for TRUDO INVEST. TRUDO INVEST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRUDO INVEST op de google maps. Adres en contacten TRUDO INVEST
Location of TRUDO INVEST on the google maps. Address and contacts of TRUDO INVEST

Andere gerelateerde bedrijven als come TRUDO INVEST TRUDO INVEST: CENTRE SPORTIF | GARAGE DUMONT | PAUL BRONDEEL | BROCHAGE RENA?TRE/RENA?TRE | PHARMACIE BUYL

Other related companies as TRUDO INVEST: CENTRE SPORTIF | GARAGE DUMONT | PAUL BRONDEEL | BROCHAGE RENA?TRE/RENA?TRE | PHARMACIE BUYL

TRUDO INVEST is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRUDO INVEST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08784088134. Het bedrijf TRUDO INVEST bevindt zich op het adres: GROOT-GELMENLAAN 13; 3800; SINT-TRUIDEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 775,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 507,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Immobili?nkantoren. Producten gemaakt in TRUDO INVEST zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRUDO INVEST is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRUDO INVEST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRUDO INVEST, openstaande posities, locatie van TRUDO INVEST op de kaart.

TRUDO INVEST is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRUDO INVEST, company assigned to the tax number BE08784088134. The company TRUDO INVEST is located at the address: GROOT-GELMENLAAN 13; 3800; SINT-TRUIDEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 775,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 507,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Immobili?nkantoren. Products created in TRUDO INVEST were not found.
The main activity of TRUDO INVEST is Administration of Human Resource Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of TRUDO INVEST is not available. You also can look at reviews of TRUDO INVEST, open positions, location of TRUDO INVEST on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRUDO INVEST, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRUDO INVEST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRUDO INVEST, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRUDO INVEST, employees, financial statistics.