IMMO MERCATOR VASTGOED

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • IMMO MERCATOR VASTGOED
Private companiesAgricultural Production - Crops • IMMO MERCATOR VASTGOED

Contactgegevens IMMO MERCATOR VASTGOED: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IMMO MERCATOR VASTGOED: address, phone, fax, email, website, opening hours

IMMO MERCATOR VASTGOED

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PRINS DE LIGNESTRAAT 32; 3001; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16238002 (+32-16238002) 16238002 (+32-16238002)

Fax (fax): +32 (87) 918-94-83 +32 (87) 918-94-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IMMO MERCATOR VASTGOED: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IMMO MERCATOR VASTGOED"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IMMO MERCATOR VASTGOED"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IMMO MERCATOR VASTGOED, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IMMO MERCATOR VASTGOED. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IMMO MERCATOR VASTGOED, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IMMO MERCATOR VASTGOED. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IMMO MERCATOR VASTGOED
Products information IMMO MERCATOR VASTGOED

BTW identificatienummer (tax): BE05212982177
Ondernemingsnummer: 1226867675
Hoofdstad (capital): 929,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 373,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in IMMO MERCATOR VASTGOED zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Immobili?nkantoren

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IMMO MERCATOR VASTGOED
(Get full report from official database of BE for IMMO MERCATOR VASTGOED)

Aanvulling soorten activiteiten voor IMMO MERCATOR VASTGOED
Addition kinds of activities for IMMO MERCATOR VASTGOED

2611. Pulpmolens | Pulp mills
26720202. Cellofaan kleefband: gemaakt van aangekochte materialen | Cellophane adhesive tape: made from purchased materials
29929902. Refining van smeermiddelen en vetten, oa | Re-refining lubricating oils and greases, nec
38220300. Thermostaten en andere milieu-sensoren | Thermostats and other environmental sensors
50840908. Pulveriserende machines en uitrusting | Pulverizing machinery and equipment
76991502. Camera reparatie winkel | Camera repair shop

Werken bij IMMO MERCATOR VASTGOED: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IMMO MERCATOR VASTGOED: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IMMO MERCATOR VASTGOED. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IMMO MERCATOR VASTGOED. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround elektrotechnieker (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een allround elektrotechnieker. Ben je op zoek naar een uitdagende job in 3 ploegen? Heb je een goede technische kennis? Heb je ervaring met een heftruck (attest = pluspunt?) Dan is deze job misschien iets voor jou! Als allround elektrotechnieker sta je voor volgende taken: - Snel en efficiënt oplossen van technische problemen. - Machines en installaties onderhouden. - Herstellen van mankementen - ...

  • Broodbakker te Lanaken (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gloednieuw filiaal van een bakkerij te Lanaken-Veldwezelt zijn we dringend op zoek naar een Bakker. Je werkt van 4u00 tot 12u00 dat voor een 5 of 6 dagen in de week. Afhangelijk van de drukte.

  • x VRACHTWAGEN TECHNIEKER (M/V) voor onmiddellijke indiensttreding 🏴 REGIO WOMMELGEM (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ✅ Functie beschrijving • Je voert onderhoud & herstellingen uit, je stelt diagnoses en werkt aan de elektronische systemen van vrachtwagens en voert softwareprogrammaties uit, je maakt nieuwe voertuigen klaar, doet depannages, zowel binnen als buiten de werkuren, je wordt hiervoor vergoed met een aantrekkelijke depannagevergoeding.

  • Monteur (ATTENRODE)

    Regio: ATTENRODE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner zijn wij op zoek naar een lasser/monteur om te werken in Tienen Je last constructies met behulp van halfautomaat, TIG en/of elektrode Daarnaast voer je constructiewerken uit en metaalbewerking waaronder boor- en slijpwerk, afbramen en ruimen van gaten, afvijlen en slijpen van naden, hechten van delen,... Ook montagewerkzaamheden behoren tot jouw takenpakket. Het gaat hier ondermeer om het monteren van flenzen en dichtingen. Tevens voer je mechanische werkzaamheden uit 

  • Gemotiveerde huishoudhulp dienstencheques m/v KUURNE (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VZW COMFORTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Vzw Comforte is op zoek naar een gemotiveerde poetsmedewerker voor de regio Kuurne of Zwevegem. Vzw Comforte is een samenwerking tussen vzw bik, pwa Zwevegem en OCMW Zwevegem. We bieden diensten aan met dienstencheques aan de inwoners van Zuid West Vlaanderen. Zowel strijk, vervoer en huishoudhulp. Gezien de organisatie in volle bloei is zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers om ons team van huishoudhulpen te versterken. Hou je van netheid en sociaal contact ? Dan ben jij de collega die wij zoeken. We bieden je een deeltijds contract aan met optie vast in de regio Kuurne of Zwevegem. Rijbewijs is niet vereist. Je krijgt de mogelijkheid om je kennis te verruimen/te delen met je collega's tijdens maandelijkse intervisiemomenten. We onthalen je in een warme sfeer en bieden een tewerkstelling aan op maat.

  • Onderhoudstechnieker dagdienst (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    Als onderhoudstechnieker sta je in voor het onderhoud van de productielijnen en het machinepark. Jouw expertise pas je graag toe bij het verhelpen van kleine technische storingen. Je bent je bewust van de nodige veiligheid aan machines waardoor je mee op zoek gaat naar verbeteringen. Bedrijfsprofiel: Jouw werkgever is een belangrijke internationale speler in de voedingsindustrie. Een team van 150 medewerkers gaat samen aan de slag om kwaliteit aan de klant af te leveren. Je komt terecht in de productie. Deze is georganiseerd in verschillende, kleinere, teams met elk hun eigen specialisatie. 

  • Koeltechnieker met interessant salarispakket (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als koeltechnieker ben je verantwoordelijk voor het beheer en het preventieve/correctieve onderhoud van koeltechnische installaties (airco, warmtepompen, etc.) bij één van onze klanten. Dit kan op een vaste werf zijn of verschillende werven - naar eigen keuze Een greep uit uw takenpakket: - Interventies en deelname aan wachtdienst - Administratieve workflow (logboeken, registratie uren, klantenbonnen opmaken, etc.) - Opmerken van verbeteringsmogelijkheden van technische installaties - U bent tevens het aanspreekpunt bij de klant omtrent koeltechnische vragen.

  • Automation engineer milieu- en energietechnologie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als automation & Commissioning Engineer werk je samen met de projectleider. Je staat in voor de voorbereiding en opstart van nieuwe installaties, voornamelijk biogasinstallaties, water- en luchtzuivering. Je ontwerpt en programmeert de software en bedieningsschermen (PLC, meettoestellen, frequentieomvormers, HMI). Je blijft betrokken bij het project om de installatie te testen en mee op te starten. Je verhelpt eventuele opstartproblemen. Je geeft service bij problemen en ga je bij de klant ter plaatse indien nodig.

  • TECHNICAL DRAFTSMAN - MECHANICAL ENGINEER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant met kantoor regio Brugge zijn wij momenteel op zoek naar een Mechanisch Ontwerper. Je werkt verschillende concepten uit. Van het gekozen concept maak je een correct ontwerp op Je staat in voor het ontwerpen, uitwerken en uittekenen van technische oplossingen voor machines en machineonderdelen Je voert sterkteberekeningen uit en bepaald nodige materialen Je volgt de testfase op je maakt het technisch dossier en voert haalbaarheidsstudies uit Je werkt projecten ter plaatse bij de klant uit

  • Zwemlesgever Sportoase Schiervelde Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je bent verantwoordelijk voor het geven van zwemlessen aan baby's, peuters en hummeltjes. • De lessen vinden plaats op wekelijkse basis (zaterdag) • Engagement voor een gans schooljaar • Administratieve opvolging: zwemlijsten invullen • Rapportering aan de zwembadmanager • Opvolgen en naleven van de nodige veiligheidsprocedures

  • Eurostaff - IT Architect (Regio Huy)

    Regio: Regio Huy

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is an established consultancy and is actively looking for an IT Architect, to support a number of ongoing business & IT projects. Their main office is is Liège. Essential Relevant architecture experience Knowledge of some architecture framework (eg TOGAF, ArchiMate) Familiarity with Service Oriented Architecture concepts Experience in an Agile environment Great communication & collaboration skills Stress resistant & flexible wrt the organization's maturity in governance effectiveness Desirable Insurance industry experience Alfresco Scriptura Guidewire ESB Accounting Thanks for your reply with CV, day rate and availability !

  • OPDIEN(ST)ER (OOSTVLETEREN)

    Regio: OOSTVLETEREN

    Bedrijf: VLETERHOF

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een gemotiveerd persoon om in het weekend te helpen bij de bediening van de klanten. U kan zelfstandig werken. Zowel uren als dagen zijn bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van IMMO MERCATOR VASTGOED in sociale netwerken
Look for responds of IMMO MERCATOR VASTGOED in social networks

Lees alle opmerkingen voor IMMO MERCATOR VASTGOED. Laat een reactie achter voor IMMO MERCATOR VASTGOED. IMMO MERCATOR VASTGOED bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IMMO MERCATOR VASTGOED. Leave a respond for IMMO MERCATOR VASTGOED. IMMO MERCATOR VASTGOED on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IMMO MERCATOR VASTGOED op de google maps. Adres en contacten IMMO MERCATOR VASTGOED
Location of IMMO MERCATOR VASTGOED on the google maps. Address and contacts of IMMO MERCATOR VASTGOED

Andere gerelateerde bedrijven als come IMMO MERCATOR VASTGOED IMMO MERCATOR VASTGOED: DOWN BVBA | Beauty Salon | Claeys Tony | W.S.V. WIT-BLAUW | de Coninck M NV

Other related companies as IMMO MERCATOR VASTGOED: DOWN BVBA | Beauty Salon | Claeys Tony | W.S.V. WIT-BLAUW | de Coninck M NV

IMMO MERCATOR VASTGOED is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IMMO MERCATOR VASTGOED, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05212982177. Het bedrijf IMMO MERCATOR VASTGOED bevindt zich op het adres: PRINS DE LIGNESTRAAT 32; 3001; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 929,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 373,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Immobili?nkantoren. Producten gemaakt in IMMO MERCATOR VASTGOED zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van IMMO MERCATOR VASTGOED is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IMMO MERCATOR VASTGOED is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IMMO MERCATOR VASTGOED, openstaande posities, locatie van IMMO MERCATOR VASTGOED op de kaart.

IMMO MERCATOR VASTGOED is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is IMMO MERCATOR VASTGOED, company assigned to the tax number BE05212982177. The company IMMO MERCATOR VASTGOED is located at the address: PRINS DE LIGNESTRAAT 32; 3001; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 929,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 373,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Immobili?nkantoren. Products created in IMMO MERCATOR VASTGOED were not found.
The main activity of IMMO MERCATOR VASTGOED is Agricultural Production - Crops, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of IMMO MERCATOR VASTGOED is not available. You also can look at reviews of IMMO MERCATOR VASTGOED, open positions, location of IMMO MERCATOR VASTGOED on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IMMO MERCATOR VASTGOED, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IMMO MERCATOR VASTGOED, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IMMO MERCATOR VASTGOED, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IMMO MERCATOR VASTGOED, employees, financial statistics.