DANIEL DEROME

Particuliere bedrijvenLegale diensten • DANIEL DEROME
Private companiesLegal Services • DANIEL DEROME

Contactgegevens DANIEL DEROME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DANIEL DEROME: address, phone, fax, email, website, opening hours

DANIEL DEROME

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE BASTOGNE 169; 6700; ARLON, België

Telefoon (phone): 63224955 (+32-63224955) 63224955 (+32-63224955)

Fax (fax): +32 (81) 786-62-68 +32 (81) 786-62-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DANIEL DEROME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DANIEL DEROME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DANIEL DEROME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DANIEL DEROME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DANIEL DEROME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DANIEL DEROME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DANIEL DEROME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DANIEL DEROME
Products information DANIEL DEROME

BTW identificatienummer (tax): BE03299438476
Ondernemingsnummer: 6169891357
Hoofdstad (capital): 112,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 225,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in DANIEL DEROME zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Immobili?nkantoren

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DANIEL DEROME
(Get full report from official database of BE for DANIEL DEROME)

Aanvulling soorten activiteiten voor DANIEL DEROME
Addition kinds of activities for DANIEL DEROME

367102. Transmittale, industriële en speciale doeleinden elektronenbuizen | Transmittal, industrial and special purpose electron tubes
20769907. Saffloer olie | Safflower oil
35999911. Oliekopjes, metaal | Oil cups, metal
49619900. Stoom- en airconditioningsvoorziening, niet inbegrepen | Steam and air-conditioning supply, nec
50520100. Metallische ertsen | Metallic ores
87430000. PR-diensten | Public relations services

Werken bij DANIEL DEROME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DANIEL DEROME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DANIEL DEROME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DANIEL DEROME. Looking for open vacancies in other companies

  • BEDIENING SLAGERIJ / TRAITEUR M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - Bediening in de winkel (vleeswaren en charcuterie) - Afrekenen met de klant - Winkel proper maken - Voorraad opvolgen + bestellingen plaatsen indien nodig

  • Monteur - ramen en deuren (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in Genk is Konvert Constuct Houthalen op zoek naar een ervaren plaatser ramen en deuren. Is het plaatsen van ramen & deuren een passie voor u? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

  • Cnc Operator (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Deurne, actief in de vervaardiging van koppelstukken voor allerhande toepassingen, kijken wij uit naar een CNC-operator m/v (opleiding voorzien!)   

  • Gemotiveerde HUISHOUDHULP - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp? Dan ben je bij AKSI THUIS aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar! Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken! :-)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lanaken (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: PUUUR BILZEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap. Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen.

  • Student verkoop sportwinkel (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een studentenjob in de verkoop en heb je een passie voor sport? Lees dan zeker verder! Voor een sportwinkel in Gent, zijn we op zoek naar een student die steeds 1 of meerder dagen tijdens kan werken. Jouw takenpakket: - Meehelpen in de winkel - Klanten advies geven - De winkel op orde houden - Labelen van het materiaal - Prijzen zetten op de producten - De producten voorzien van een alarm

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: KAPSALON HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • TALENT MANAGER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf in de regio van Ieper gaan wij op zoek naar een talent manager. Jij zal: - instaan voor de ontwikkeling van de competenties van de medewerkers en werkt een beleid uit hierover. - behoefteanalyses uitvoeren rond opleidingen. - loopbaanpaden uitstippelen. - de interne doorgroei van medewerkers stimuleren. - rapporteren aan de HR manager.

  • Tuinaanlegmedewerker met passie voor het vak (m/v) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    Voor een familiaal bedrijf regio Roeselare, kijken we uit naar een tuinaanlegmedewerker. Zo zal je projecten samen met de gedreven zaakvoerder in handen nemen. Je zal instaan voor aanleg van tuinen. Dit vaak op de particuliere markt bij nieuwbouwwoningen. De zaakvoerder tekent zelf de ontwerpen en zoekt dus iemand met drive die zelfstandig zaken in handen durft nemen. Qua taken binnen de tuinaanleg zelf: -een nieuw gazon aanleggen, bomen en struiken planten, een tuinomheining plaatsen, bomen vellen, een vijver aanleggen,… Qua aanvullende taken: -opritten aanleggen dus funderingen plaatsen, straatlaag, evt tegels/klinkers plaatsen

  • Dispatcher chemie (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Als Dispatcher in dit chemisch gerelateerd bedrijf zorg je voor een tijdige en correcte levering bij de klanten. Je organiseert de bulkbeleveringen zodanig dat de afhaalquota gerespecteerd worden. Je houdt de transportkost zo laag mogelijk met een maximale klantentevredenheid als doelstelling. Je volgt de telemetrie op. Je werkt samen met je collega’s mee aan een beurtrol (wachtdienst) die noodoproepen of spoedtransporten verzekert na de diensturen.  Deze wachtdienst is weliswaar eerder beperkt. 

  • Computer Futures - Tableau / SQL Developer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een groeiend bedrijf in het Brusselse ben ik op zoek naar een Tableau/SQL Developer. Je zal samenwerken met het analyse - en facturatie team. Projectdetails Startdatum: ASAP - uiterst midden december Duur van het project: 6 maanden Uren per week: 40 - evt. 4/5de Locatie: Brussel noord Wat is jouw profiel? Tableau SQL Nederlands Pluspunten: PHP, VBA, JavaScript... Interesse? Ben je geïnteresseerd in deze vacature als Tableau/SQL Developer? Stuur me jouw CV in Word bestand met een indicatie van je dag/uur tarief via de knop hieronder.

  • Interim Zorgkundige EVERGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor de regio Evergem zijn we op zoek naar zorgkundigen die op regelmatige basis een dag willen bijwerken in woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. U kiest zelf de dagen / shiften die u wenst te werken.

Zoek naar antwoorden van DANIEL DEROME in sociale netwerken
Look for responds of DANIEL DEROME in social networks

Lees alle opmerkingen voor DANIEL DEROME. Laat een reactie achter voor DANIEL DEROME. DANIEL DEROME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DANIEL DEROME. Leave a respond for DANIEL DEROME. DANIEL DEROME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DANIEL DEROME op de google maps. Adres en contacten DANIEL DEROME
Location of DANIEL DEROME on the google maps. Address and contacts of DANIEL DEROME

Andere gerelateerde bedrijven als come DANIEL DEROME DANIEL DEROME: FLACOTEX/VELOUTA NV | BBL | ECOLE FOND. COMMUNALE | MARCEL HINDRICK | Z.F. OFFICE

Other related companies as DANIEL DEROME: FLACOTEX/VELOUTA NV | BBL | ECOLE FOND. COMMUNALE | MARCEL HINDRICK | Z.F. OFFICE

DANIEL DEROME is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DANIEL DEROME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03299438476. Het bedrijf DANIEL DEROME bevindt zich op het adres: RUE DE BASTOGNE 169; 6700; ARLON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 112,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 225,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Immobili?nkantoren. Producten gemaakt in DANIEL DEROME zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DANIEL DEROME is Legale diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DANIEL DEROME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DANIEL DEROME, openstaande posities, locatie van DANIEL DEROME op de kaart.

DANIEL DEROME is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is DANIEL DEROME, company assigned to the tax number BE03299438476. The company DANIEL DEROME is located at the address: RUE DE BASTOGNE 169; 6700; ARLON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 112,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 225,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Immobili?nkantoren. Products created in DANIEL DEROME were not found.
The main activity of DANIEL DEROME is Legal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DANIEL DEROME is not available. You also can look at reviews of DANIEL DEROME, open positions, location of DANIEL DEROME on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DANIEL DEROME, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DANIEL DEROME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DANIEL DEROME, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DANIEL DEROME, employees, financial statistics.