AGENCE COUCKE

Contactgegevens AGENCE COUCKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AGENCE COUCKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

AGENCE COUCKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NOORDZANDSTRAAT 6; 8000; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50342978 (+32-50342978) 50342978 (+32-50342978)

Fax (fax): +32 (12) 184-89-51 +32 (12) 184-89-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AGENCE COUCKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AGENCE COUCKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AGENCE COUCKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AGENCE COUCKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AGENCE COUCKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AGENCE COUCKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AGENCE COUCKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AGENCE COUCKE
Products information AGENCE COUCKE

BTW identificatienummer (tax): BE08828033447
Ondernemingsnummer: 2831420898
Hoofdstad (capital): 143,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 374,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in AGENCE COUCKE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Immobili?nkantoren

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AGENCE COUCKE
(Get full report from official database of BE for AGENCE COUCKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor AGENCE COUCKE
Addition kinds of activities for AGENCE COUCKE

4311. Ons. | U.s. postal service
251200. Gestoffeerde huishoudelijke meubels | Upholstered household furniture
07119906. Bodem testen diensten | Soil testing services
20990202. Bakpoeder | Baking soda
23719904. Richtende pels | Pointing furs
31990107. Stirrups, hout of metaal | Stirrups, wood or metal
34440402. Vloeren, celstaal | Flooring, cellular steel
35550309. Type gevallen, printers ' | Type cases, printers'
73190102. Auto kaart adverteren | Car card advertising
78120110. Televisie film productie | Television film production

Werken bij AGENCE COUCKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AGENCE COUCKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AGENCE COUCKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AGENCE COUCKE. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klant in de regio Kinrooi zijn we op zoek naar een gemotiveerde Schrijnwerker Je takenpakket bestaat uit: - Schrijnwerken en afwerken van ramen, deuren, trappen, interieur, scheidingswanden en verlaagde plafonds - Je werkt met aluminium, pvc en hout - Je staat in voor de voorbereiding ter productie van diverse betonelementen - Werken met houtbewerkingsmachines

  • Verkoper non Food (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Mol zijn we op zoek naar een verkoper voor 21u. Je wordt tewerkgesteld aan de textielafdeling. Jouw taken: je verwelkomt de klant je staat de klant bij met raad en daad je pakt de levering uit je vult de winkel aan

  • Elektromechanieker (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een aantal jaar ervaring als elektromechanieker. Je zal als elektromechanieker werken op locatie. We bieden steeds projecten die passen bij jouw kennis,ervaring en verwachtingen. Je zal terechtkomen in een hecht team van HR coordinatoren, account managers, techniekers , safety managers , .. Zij zullen klaart staan om jou in alles te ondersteunen en zullen jouw basis vormen. Kan je je vinden in volgende slogan : " Alles voor en door techniekers". Neem dan snel contact op met ons. We kijken uit naar jouw reactie. Als elektromechanieker waak je over de kwaliteit van het machinepark en voer je preventief onderhoud uit. daarnaast spoor je storingen op en verhelp je zowel mechanische als elektrische storingen aan technische installaties en onderdelen.

  • Chauffeur CE - VERVOER HOOGTEWERKERS (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij op zoek naar een job als chauffeur CE? En wil je werken voor een stabiel bedrijf regio Wetteren?                                          Dan hebben wij momenteel een interessante aanbieding! Want wij zoeken namelijk een CHAUFFEUR CE voor het vervoer van hoogtewerkers en aanverwante toestellen. Je krijgt op voorhand een ritschema door en gaat deze volgens een goed haalbaar tijdschema opvolgen. Je laadt en lost deze toestellen, rekening houdend met de geldende veiligheidsnormen.

  • TECHNIEKER/ Technician (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Koolskamp is Let\\\'s Work op zoek naar een gemotiveerde technieker. *Je staat in voor de vaststelling van problemen aan verschillende machines in productie en verpakkingsafdeling. *Je staat in voor groot onderhoud van machines samen met het team ‘preventief onderhoud’. *Je doet ook het preventief onderhoud in het distributiecenter. Dit is een vol automatisch magazijn van elf verdiepingen hoog, volledig computer gestuurd. *Je werkt in een team van een 5-tal techniekers om de diagnose van storingen op te sporen. *Je werkt ook samen met het team van ‘preventief onderhoud’. Zij voeren de onderhoudswerken uit en lossen de problemen ook op. *Je kent stap voor stap de technische machines en plannen door en door.

  • KOELTECHNIEKER Regio Zeebrugge M/V (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een ervaren koeltechnieker. Als lid van een team koeltechniekers sta je naast storingsinterventies in voor zowel mechanisch als elektrisch onderhoud van industriële koelinstallaties. Je neemt actief deel aan, en neemt ook zelf initiatief voor, renovatie en verbeteringsprojecten. Hoewel jouw functie principieel wordt uitgeoefend in dagdienst ben je toch bereid, na een inwerkperiode, tot shiftwerk en weekendpermanentie met beurtrol om technische bijstand te verlenen.

  • Dakwerker (M/V) (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dakwerker Functieomschrijving: Xtra Construct is onze nieuwe tak binnen Xtra Interim en Select die zich volledig gaat richten op vacatures binnen de bouw. Voor onze klanten zijn wij regelmatig op zoek naar dakwerkers. Heb jij interesse en/of ervaring in deze functie dan gaan wij op zoek voor jou! Wij hebben opdrachten bij zowel grote bouwbedrijven als kleinere aannemers. Wij zijn op zoek naar een dakwerker voor hellende daken, platte daken, pannen, leien....

  • HUISHOUDHULP regio Ruddervoorde (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: Net.werk! vso

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

  • Inspecteur Hefwerktuigen Haven Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    o Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor het uitvoeren van inspecties van hefwerktuigen ( haven- en portaalkranen, mobiele kranen, straddle carriers, forkliften,...) bij onze klanten in de haven van Antwerpen.  o Je voert de inspecties ter plaatse uit bij de klant en je maakt een verslag op van de uitgevoerde inspectie.  o Je ontwikkelt je verder tot een expert in jouw vakdomein. Je rapporteert rechtstreeks aan de teamleader van de discipline Hefwerktuigen.  o Je vertrekt dagelijks rechtstreeks van thuis uit naar de verschillende klanten. Ongeveer 2 keer per maand ga je naar het hoofdkantoor in Antwerpen voor algemene opvolging, rapportage, administratie, vergaderingen, enz.  o Je bent het lokale aanspreekpunt voor klant.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Zij staan bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit. 

  • Supervisor Collections & Debt Recovery met juridische achtergrond (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ICREDIT

    Type: Vaste Job

    Als people gerichte Supervisor Collections & Debt Recovery zorg je voor de aansturing, coaching en ontwikkeling van je eigen team. Je geeft op een coachende manier leiding aan een team van +/- 15 personen om op die manier de afdeling- en dienst doelstellingen te realiseren. Je geeft richting aan je team door het duiden en concretiseren van de visie en het beleid binnen je eigen verantwoordelijkheidsgebied. Je volgt actualiteit en evoluties op binnen je vakgebied en ontwikkelt actieplannen om deze binnen je eigen werkprocessen te implementeren. Je formuleert het jaarplan en bent verantwoordelijk voor het behalen van de resultaatafspraken. Je zorgt voor resourceplanning, forecasting en werkverdeling binnen je departement. Je treedt op als aanspreekpunt in geval van klachten en/of escalatie. Je adviseert je teamleden m.b.t. de te volgen strategie bij complexe procedures. Je zorgt voor een maandelijkse rapportering over de afdelingsactiviteiten.

  • Jobcoach (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • KOKS voor hoogstaande horeca evenementen (Brussel) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: KITCHENSTAFFLEUVEN

    Type: Werfreserve

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je zelf bepalen welke dagen/uren je werkt en in welke regio? Ben jij een kok of keukenmedewerker, met veel of weinig ervaring maar kook je over van passie voor het vak? Dan is KITCHENSTAFF zeker iets voor jou! Kitchenstaff is een vliegende brigade van gemotiveerd keukenpersoneel. Ondersteuning van klanten op momenten van grote drukte, afwezigheid, ziekte of vakantie van het vaste personeel. Van cateringbedrijf tot eventskantoor, bedrijfsrestaurant tot sterrenzaken.

Zoek naar antwoorden van AGENCE COUCKE in sociale netwerken
Look for responds of AGENCE COUCKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor AGENCE COUCKE. Laat een reactie achter voor AGENCE COUCKE. AGENCE COUCKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AGENCE COUCKE. Leave a respond for AGENCE COUCKE. AGENCE COUCKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AGENCE COUCKE op de google maps. Adres en contacten AGENCE COUCKE
Location of AGENCE COUCKE on the google maps. Address and contacts of AGENCE COUCKE

Andere gerelateerde bedrijven als come AGENCE COUCKE AGENCE COUCKE: JOSE PRIEM | Salvatore (Coiffure) | JANSSEN | LA POSTE | Technisearch bvba

Other related companies as AGENCE COUCKE: JOSE PRIEM | Salvatore (Coiffure) | JANSSEN | LA POSTE | Technisearch bvba

AGENCE COUCKE is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AGENCE COUCKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08828033447. Het bedrijf AGENCE COUCKE bevindt zich op het adres: NOORDZANDSTRAAT 6; 8000; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 143,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 374,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Immobili?nkantoren. Producten gemaakt in AGENCE COUCKE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AGENCE COUCKE is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AGENCE COUCKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AGENCE COUCKE, openstaande posities, locatie van AGENCE COUCKE op de kaart.

AGENCE COUCKE is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is AGENCE COUCKE, company assigned to the tax number BE08828033447. The company AGENCE COUCKE is located at the address: NOORDZANDSTRAAT 6; 8000; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 143,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 374,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Immobili?nkantoren. Products created in AGENCE COUCKE were not found.
The main activity of AGENCE COUCKE is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of AGENCE COUCKE is not available. You also can look at reviews of AGENCE COUCKE, open positions, location of AGENCE COUCKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AGENCE COUCKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AGENCE COUCKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AGENCE COUCKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AGENCE COUCKE, employees, financial statistics.