Kaarthuis

Contactgegevens Kaarthuis: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kaarthuis: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kaarthuis

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Langemunt 30; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 223 17 04 (+32-09 223 17 04) 09 223 17 04 (+32-09 223 17 04)

Fax (fax): +32 (53) 710-75-88 +32 (53) 710-75-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kaarthuis: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kaarthuis"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kaarthuis"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kaarthuis, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kaarthuis. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kaarthuis, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kaarthuis. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kaarthuis
Products information Kaarthuis

BTW identificatienummer (tax): BE07406127929
Ondernemingsnummer: 6383026123
Hoofdstad (capital): 413,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 181,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Kaarthuis zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imitation jewelry - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kaarthuis
(Get full report from official database of BE for Kaarthuis)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kaarthuis
Addition kinds of activities for Kaarthuis

349299. Vloeistofkrachtkleppen en slangkoppelingen, n.v. | Fluid power valves and hose fittings, nec
382502. Testapparatuur voor elektronische en elektrische meting | Test equipment for electronic and electric measurement
14749901. Boraatverbindingen (natuurlijke) mijnbouw | Borate compounds (natural) mining
35410402. Draaien, metalen snijden en polijsten | Lathes, metal cutting and polishing
51999921. Zaagsel | Sawdust
82310303. Uitleenbibliotheek | Lending library

Werken bij Kaarthuis: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kaarthuis: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kaarthuis. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kaarthuis. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens Je staat in voor de ontvangst, registratie en correcte opslag van geleverde grondstoffen Je behandelt de stock en uitlevering van de afgewerkte producten Je voert kwaliteitscontroles uit en doet stocktellingen Je zorgt ervoor dat je collega's tijdig de nodige grondstoffen, etiketten en hulpgoederen ter beschikking hebben Bovendien bedien je een reachtruck, heftruck, stapelaar en elektrisch transpallet Je verzekert een correcte toepassing van veiligheid, kwaliteit, orde en netheid, rekening houdend met de vooropgestelde procedures Bedrijfsprofiel: Onze klant is een nationaal, dynamisch bedrijf dat produceert voor de retailsector.

  • HANDLANGER SERRE/HAGAARBOUW (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AGO Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Is dit de job die u zoekt? Voor onze klant zijn we op zoek naar gedreven, leergierige monteur(s) voor de montage van verschillende en zeer uiteenlopende projecten in binnen- en buitenland.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Bonheiden (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Bonheiden en omgeving

  • Jobstudent (M/V) met passie voor motorfietsen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de ondersteuning van de medewerkers Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten in de showroom en helpt hen bij hun keuze van motorfietskledij en- accessoires Je werkt 5 dagen per week; waaronder elke zaterdag

  • Verhuizer: studentenjob (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: COPPENS VERHUIZINGEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze verhuisfirma uit Boutersem zijn we op zoek naar een gemotiveerde verhuizer. Als verhuizer bij onze firma sta je samen met je collega's in om particuliere en of bedrijfsverhuizingen tot in de puntjes te verzorgen. Je bent gemotiveerd, klantvriendelijk, discreet en beschikt over een goede lichamelijke conditie. Flexibiliteit in werkuren is belangrijk aangezien we moeten doorwerken tot de verhuis afgehandeld is. Je begint 's ochtends meestal tussen 06u00 en 08u00, het einduur varieert. Je werkt ook geregeld op zaterdag. Een zeer afwisselende job! Minimumleedtijd = 18 jaar.

  • LESGEVER MULTIMOVE (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks multimove (start januari 2019) in Zulte zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan wekelijks door op zaterdagvoormiddag van 09:00-12:00u. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • DevOps Engineer (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: FOREACH

    Type: Vaste Job

    We zoeken een ervaren DevOps Engineer met een voorliefde voor automatisering en testing. Je weet dat de lijn tussen development en operations dun is, en maakt deze graag nog wat dunner. Je kan uiteraard vlot overweg met Java, C#, of PHP, en hebt liefst voeling met meer dan één taal. Daarnaast speel je graag met Docker, heb je ervaring met AWS of een gelijkaardige cloud provider en is Linux voor jou een tweede thuis. Bij Foreach ondersteun je al onze developers om custom Java en .NET applicaties uit te rollen, te testen en te onderhouden. Hierbij zet je in op voortdurend stroomlijnen en automatiseren waar mogelijk. Je monitort applicaties end-to-end en zorgt voor een betrouwbaarheid die geen gelijke kent.

  • Helpdesk Engineer (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Centric Belgium NV

    Type: Vaste Job

    Door een groeiend klantenbestand, zoeken we een nieuwe collega voor het Helpdesk-team. Hij / zij draagt zorg voor de correcte afhandeling van klantenoproepen. Heb je interesse om Helpdesk Engineer te worden, dan is dit wat we van jou verwachten: • Je bent een behulpzame en deskundige gesprekspartner voor onze klanten. • Je draagt zorg voor het beantwoorden van functionele vragen en het herstellen van storingen bij onze klanten. • Je steunt hierbij op de bestaande procedures en werkinstructies. • Je analyseert het verzoek en stelt de juiste diagnose van de probleemsituatie. • Je handelt elk contact correct af, niet-opgeloste calls stuur je door aan de juiste afdeling. Je zorgt daarbij voor juiste feedback naar de klant. • Je registreert de activiteiten correct en verzorgt de nodige feedback aan alle betrokken partijen. • Je stelt verbeteringen van de werkinstructies voor waar mogelijk en bewaakt een kwaliteitsvolle dienstverlening.

  • Technisch Tekenaar (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: VMC CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Over ons VMC Construct is een algemene bouwonderneming die actief is in villa bouw, VMC Construct is een algemene bouwonderneming die actief is in villabouw, appartementsbouw en renovatiewerken. We zijn gevestigd in Knokke-Heist en onze actieradius is Oost- en West-Vlaanderen. Vanwege groei van ons bedrijf zijn we op zoek naar een bouwkundig tekenaar om ons team te versterken. Hoe zal je werkdag als Technisch Tekenaar eruit zien? Jij bent verantwoordelijk voor het uitwerken van aangeleverde bouwkundige gegevens tot bruikbare productietekeningen voor onze prefab afdeling. Daarnaast doe je ook bestellingen van bouwmaterialen voor je collega’s.

  • Kapper - kapster op zelfstandige basis (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: AZ Sint-Maarten

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie Je bent, in functie van het aantal aanvragen, beschikbaar op maandag en vrijdag, telkens voor- en/of namiddag. Je kan telkens de dag op voorhand de aanvragen checken. Door het ziekenhuis wordt op niveau van elke verpleegeenheid een lokaal voorzien met de nodige faciliteiten (lavabo met aangepaste kraan, warm/koud water, doorgaans droogkap). Je voorziet zelf in de gebruikelijke verzorgingsproducten, klein materieel en handdoeken die gebruikt worden bij kleuringen. Andere handdoeken worden door het ziekenhuis voorzien. Indien de toestand van de patiënt het niet toelaat om zich buiten de kamer te kunnen verplaatsen, verzorg je de patiënt op de kamer. Profiel Je onderschrijft onze kernwaarden - openheid, respect, kwaliteit, ambitie en samenwerking - die de bouwstenen of het DNA van ons ziekenhuis vormen en waarmee we het verschil willen maken, in het belang van het welzijn van de patiënt. Contractvoorwaarden De tarieven van de prestaties worden vastgelegd door het ziekenhuis (jaarlijks indexeerbaar). Er gebeurt een afdracht van 15% voor gebruik van lokalen en voor administratieve kosten. De inning gebeurt via het ziekenhuis Meer weten over de inhoud van deze functie?Contacteer Jakob Jaeken, clusterverantwoordelijke zorg, telefonisch op 015/89.11.83

  • Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7) regio Antwerpen (vast of freelance) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    P4P zoekt voor een klant een Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7) in de regio Antwerpen. FUNCTIEBESCHRIJVING: Als Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7) kom je terecht in een consultant rol. In eerste instantie zal je worden ingezet bij een klant gelegen in Antwerpen en actief in de chemische sector. Je zal verantwoordelijk zijn voor de upgrade van een PCS7 systeem. Je gaat versie 6 omzetten naar versie 8 en werkt daarvoor samen met de huidige programmeur. Jouw takenpakket als Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7): Uitvoeren van nauwkeurige technische analyses Het schrijven van software in PCS7 Het opstellen en uitvoeren van testen De indienstname van de software

  • Winkelmedewerker slagerij (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KLASSESLAGER VAN BUNDER

    Type: Flexijob

    Als winkelmedewerker zal je instaan voor de volgende taken: winkel voorbereiden voor de opening (bv. salades in potjes scheppen, de toonbank aanvullen en ordenen,... ) klanten verwelkomen bestellingen opnemen kassa bedienen winkel proper houden (bv. toonbank kuisen, vloer vegen, dweilen, ...) Daarnaast is het ook mogelijk dat je af en toe meehelpt met het verzorgen van de catering op locatie bij klanten.

Zoek naar antwoorden van Kaarthuis in sociale netwerken
Look for responds of Kaarthuis in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kaarthuis. Laat een reactie achter voor Kaarthuis. Kaarthuis bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kaarthuis. Leave a respond for Kaarthuis. Kaarthuis on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kaarthuis op de google maps. Adres en contacten Kaarthuis
Location of Kaarthuis on the google maps. Address and contacts of Kaarthuis

Andere gerelateerde bedrijven als come Kaarthuis Kaarthuis: RESIDENCE STEPHANY SA | Norian SPRL | GERARD RYCKIER | SAVELO | AANDRIJFAUTOMATISATIE SEFERIC

Other related companies as Kaarthuis: RESIDENCE STEPHANY SA | Norian SPRL | GERARD RYCKIER | SAVELO | AANDRIJFAUTOMATISATIE SEFERIC

Kaarthuis is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Kaarthuis, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07406127929. Het bedrijf Kaarthuis bevindt zich op het adres: Langemunt 30; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 413,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 181,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Imitation jewelry - Retail. Producten gemaakt in Kaarthuis zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Kaarthuis is communicatie, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kaarthuis is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kaarthuis, openstaande posities, locatie van Kaarthuis op de kaart.

Kaarthuis is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Kaarthuis, company assigned to the tax number BE07406127929. The company Kaarthuis is located at the address: Langemunt 30; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 413,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 181,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Imitation jewelry - Retail. Products created in Kaarthuis were not found.
The main activity of Kaarthuis is Communications, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Kaarthuis is not available. You also can look at reviews of Kaarthuis, open positions, location of Kaarthuis on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kaarthuis, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kaarthuis, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kaarthuis, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kaarthuis, employees, financial statistics.