Kenomar SA

Contactgegevens Kenomar SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kenomar SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kenomar SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Alouettes 99; 4041; Herstal (Milmort), België

Telefoon (phone): 04 344 66 99 (+32-04 344 66 99) 04 344 66 99 (+32-04 344 66 99)

Fax (fax): 04 344 36 60 (+32-04 344 36 60) 04 344 36 60 (+32-04 344 36 60)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kenomar SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kenomar SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kenomar SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kenomar SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kenomar SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kenomar SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kenomar SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kenomar SA
Products information Kenomar SA

BTW identificatienummer (tax): BE09190307617
Ondernemingsnummer: 8835174560
Hoofdstad (capital): 497,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 678,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Kenomar SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imitation jewelry - Mfg.& Whol.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kenomar SA
(Get full report from official database of BE for Kenomar SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kenomar SA
Addition kinds of activities for Kenomar SA

17710302. Oprijlaan aannemer | Driveway contractor
30699913. Pontoons, rubber | Pontoons, rubber
34710207. Polijsten, metalen of gevormde producten | Polishing, metals or formed products
35999912. Oliefilters, interne verbrandingsmotor, behalve auto | Oil filters, internal combustion engine, except auto
87310302. Milieuonderzoek | Environmental research

Werken bij Kenomar SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kenomar SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kenomar SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kenomar SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Schilder (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: Konvert Construct Torhout

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Diksmuide gaan we op zoek naar een schilder + schrijnwerker. Je staat in voor de voorbereidende werken (afplakken, schuren, ...) Je staat ook in voor allerhande timmerwerken.

  • Fulltime kassamedewerker (m/v) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een winkel regio Gent zijn we op zoek naar een voltijdse kassamedewerker die onmiddellijk beschikbaar is. De winkel heeft verschillende afdelingen: Decoratie Badkamer en toilet Papierwaren Creatief Schrijfgerief Electronica Het gaat om een 5-dagen stelsel te werken tussen dinsdag en zondag (afwisselend zaterdag/zondag).

  • Werken als huishoudhulp regio Tessenderlo? Kies voor Domestic Services! (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Huishoudhulp regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SDB

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een leuke job als huishoudhulp regio Hasselt? Dit voor ongeveer 20u. Dit kan later nog altijd aangepast worden aan een voltijdscontract. Ervaring en een eigen wagen is een pluspunt! Neem zeker even contact op met ons op het nummer 011 55 35 48 voor een sollicitatiegesprek. Je mag je CV versturen via email op [email protected] met je contactgegevens. Je kan ook via onze website solliciteren, https://www.vzw-sdb.be/nl/werken-bij-sdb/solliciteren.

  • Huishoudhulp Gits (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: MAKKIE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash . Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Medewerker frituur (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een gemotiveerde jobstudent voor in de frituur. De uren zijn van 16u30 - ... afhankelijk van drukte. Een greep uit je takenpakket is het opnemen van bestellingen, broodjes smeren en beleggen. het bakken van frieten en vlees hoort hier ook bij. Daarnaast draag je ook bij aan de orde en netheid van de zaak en zorg je steeds voor een fijne, nette werkomgeving.

  • Commerciële student (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in het centrum van Gent zijn we opzoek naar studenten met Commercieel talent. Ben je student en opzoek naar een vaste studentenjob voor elke zaterdag, waarbij je je talenten ten volle kan benutten? Dan is dit misschien wel de job voor Jou.

  • Schoonmaakmedewerker (student) (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken dringend een schoonmaakmedewerker om het verlof op te vangen van een vaste werknemer. -Je staat in voor het wekelijks onderhoud in een vast bedrijf. -Er wordt een dag opleiding voorzien op vrijdag 17 augustus. -De schoonmaak moet zeer goed worden uitgevoerd. Dit bedrijf is zeer belangrijk voor onze klant.

  • Teamleader Sales Africa / Mediterranean (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

    Type: Vaste Job

    Je geeft leiding aan, motiveert en coacht een 12-tal internal sales advisors in het behalen van hun sales objectieven. Je implementeert de sales strategie: je vertaalt de sales strategie naar operationele doelstellingen voor jouw team/regio en volgt deze nauwgezet op. De dagelijkse planning en organisatie van de activiteiten van de medewerkers van jouw team, neem jij voor jouw rekenning. Je hebt individuele coachings- en functioneringsgesprekken met jouw medewerkers en ondersteunt hun verdere groei en ontwikkeling. Je zorgt voor een correcte analyse van de verkoopsresultaten en komt met initiatieven ter verbetering van de resultaten. Jouw medewerkers vinden bij jou steun en advies bij het het oplossen van specifieke problemen (klachten van grote klanten, kwaliteit,…). Indien nodig ga je zelf de uitdaging aan. Klanten die langskomen krijgen van jou een warm onthaal en rondleiding. Voortdurend verbeteren is jouw motto: je denkt mee met de organisatie en neemt acties op vlak van het verbeteren van de processen en de dagelijkse werking van het team. Je houdt vinger aan de pols via media, actualiteit en volgt jouw markten nauw op.

  • Operator latex - 2 ploegen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een textielbedrijf in de regio van Tielt zijn we op zoek naar productiemedewerkers om te werken in 2 ploegen, van 5u tot 13u en van 13u tot 21u. U start als operator en kan doorgroeien tot ploegchef. Uw taken als operator zijn: machines instellen, bobijnen opzetten en afnemen, kwaliteitscontrole, inpakken enzoverder.

  • PLAATSERS (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: GUNCO

    Type: Vaste Job

    KEUKENS EN INTERIEUR OP MAAT

  • Computer Recruitment Services - Infra & Automation Engineer (Network) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nk376 Infra & automation engineer (Network);Banking,Brussels   The client is looking for a motivated candidate in network infrastructure domain for new challenges in their domain.     Role   The candidate will be asked to perform the following tasks Writing scripts in Python with good REST APIs knowledge to automate the network management. Writing Ansible Playbook, modules Provide support and training to network LAN/WAN/Security/UC administrator to use available tools to trouble shoot the network. Quarterly review of Patches (or urgent security patches) Modifications/Additions to support documentation as required Testing on Development environment before move into Prod. Doing proof of concept of new applications / application module Follow market tools evolution, up to date with our integrator, software vendor. Create scheduled reports or ad-hoc reports. Improve friendliness / usage of the tools for LAN/WAN/Security/Unified Communication administrator. Ensure tools are ready to use and correctly monitored   Profile Good communications skills and ability to leverage tools to produce effective reports for clients and management.   Primary administrative skills in some of the following in order of importance: Python scripting, REST APIs Writing Ansible Playbooks, Modules Network management protocols Syslog, SNMP, CDP, NetFlow, IPSLA... Linux OS (Shell, Perl)  Experience with these products is a plus but not a requirement: CCNA Sevone (capacity monitoring) Netscout EMC Smarts Able to effectively prioritize tasks in accordance with business needs Excellent customer service focus and analytical problem solving abilities English written, and oral communication skills Self-motivated, with keen attention to detail We offer a dynamic and challenging multicultural work environment and a very interesting infrastructure environment following new technology    You must be an EU national to be considered for this role.   Reference: NK 376 Location: Brussels Rate: 550-570 euros per day Duration: 12 months Start date: ASAP Language: English

Zoek naar antwoorden van Kenomar SA in sociale netwerken
Look for responds of Kenomar SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kenomar SA. Laat een reactie achter voor Kenomar SA. Kenomar SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kenomar SA. Leave a respond for Kenomar SA. Kenomar SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kenomar SA op de google maps. Adres en contacten Kenomar SA
Location of Kenomar SA on the google maps. Address and contacts of Kenomar SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Kenomar SA Kenomar SA: Burnotte JJ SA | JEAN-JACQUES RICHARD | GRAND H?TEL WATERLOO | Burm (Wassalon) | NEW SOUND SYSTEM

Other related companies as Kenomar SA: Burnotte JJ SA | JEAN-JACQUES RICHARD | GRAND H?TEL WATERLOO | Burm (Wassalon) | NEW SOUND SYSTEM

Kenomar SA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Kenomar SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09190307617. Het bedrijf Kenomar SA bevindt zich op het adres: Rue des Alouettes 99; 4041; Herstal (Milmort). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 497,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 678,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Imitation jewelry - Mfg.& Whol.. Producten gemaakt in Kenomar SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Kenomar SA is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kenomar SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kenomar SA, openstaande posities, locatie van Kenomar SA op de kaart.

Kenomar SA is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Kenomar SA, company assigned to the tax number BE09190307617. The company Kenomar SA is located at the address: Rue des Alouettes 99; 4041; Herstal (Milmort). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 497,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 678,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Imitation jewelry - Mfg.& Whol.. Products created in Kenomar SA were not found.
The main activity of Kenomar SA is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Kenomar SA is not available. You also can look at reviews of Kenomar SA, open positions, location of Kenomar SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kenomar SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kenomar SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kenomar SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kenomar SA, employees, financial statistics.