ILWA KEUKENS

Contactgegevens ILWA KEUKENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ILWA KEUKENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ILWA KEUKENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHOOLSTRAAT 9; 2870; RUISBROEK, België

Telefoon (phone): 38662277 (+32-38662277) 38662277 (+32-38662277)

Fax (fax): +32 (61) 950-44-74 +32 (61) 950-44-74

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ILWA KEUKENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ILWA KEUKENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ILWA KEUKENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ILWA KEUKENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ILWA KEUKENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ILWA KEUKENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ILWA KEUKENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ILWA KEUKENS
Products information ILWA KEUKENS

BTW identificatienummer (tax): BE06762329101
Ondernemingsnummer: 9421844482
Hoofdstad (capital): 536,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 258,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in ILWA KEUKENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Ilwa Keukens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ILWA KEUKENS
(Get full report from official database of BE for ILWA KEUKENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ILWA KEUKENS
Addition kinds of activities for ILWA KEUKENS

20230103. Verse babyformule | Fresh baby formula
33410000. Secundaire nonferro metalen | Secondary nonferrous metals
39539903. Letters (markeringsapparaten), metaal | Letters (marking devices), metal
51690402. Sanitaire voorbereidingen | Sanitation preparations
78299900. Beelden voor het verspreiden van foto's, niet inbegrepen | Motion picture distribution services, nec

Werken bij ILWA KEUKENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ILWA KEUKENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ILWA KEUKENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ILWA KEUKENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Finacieel Analist - Drogenbos (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Financieel Analist (m/v) voor een bedrijf actief in de automobielsector in Drogenbos. Het bedrijf is gevestigd in Drogenbos. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Financieel Analist zijn: * Je analyseert de balans en de resultatenrekening van concessiehouders; * Je analyseert de kredietlijnen in functie van de verkopen van de concessiehouders; * Je neemt beslissingen en argumenteert deze ten opzichte van de bevoegde personen; * Je communiceert jouw beslissingen ten opzichte van de contactpersonen; * Je adviseert en assisteert het netwerk bij investeringsbeslissingen; * Je bezoekt de concessiehouders op regelmatige basis voor het opvolgen van de financiële situatie; * Je neemt deel aan verschillende projecten; * Je verzorgt de dagelijkse opvolging op operationeel vlak; * Je volgt procedures op en voert controles uit op het eerste niveau. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Handlanger grondwerken (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Oudenburg, Oostende zijn wij op zoek naar een handlanger wegenwerken. Je voert opbraak-, grond- en funderingswerken uit. Je plaatst en herstelt verhandingslagen voor wegen, inritten, voetpaden, parkeerterreinen enz. Je legt riolering-, waterafvoer- en andere leidingstelsels aan. Je draagt een grote verantwoordelijkheid wat publieke veiligheid betreft.

  • Administratief Medewerker Klantendienst - Doorgroeimogelijkheden - Diverse projecten (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Sint-Truiden is de laatste tijd enorm bezig met een opmars binnen hun sector. Omwille van die reden kijken ze uit naar extra collega's die zin hebben in een toffe uitdaging. Iedereen is bij hun welkom. Ook schoolverlaters worden sterk aangemoedigd om te solliciteren. Afhankelijk van je krachten, kom je terecht in één van de openstaande projecten; mogelijkheden: Vragen van klanten beantwoorden via mail, sociale media of telefoon Inbound vragen over lidmaatschap, extra informatie producten, bestellingen plaatsen, facturatie, opvolgen storingen, ... Outbound opdrachten rond nieuwe leden, opvolgingen bestellingen, aanbieden nieuwe mogelijkheden, ... ... Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • Enthousiaste vroege vogels (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Kan jij ook zo genieten van de buitenlucht? Heb je graag sociaal contact met de mensen in jou regio? Werk je graag zelfstandig maar ben je ook een echte teamplayer? Rijd je graag met de fiets, wagen of brommer? Of ben je een frevent wandelaar? Geniet jij ook zo van de mooie zonsopgang? Je bent een vroege vogel? Dan is deze job jou op het lijf geschreven! Als postbode bezorg je brieven, drukwerk, pakjes of aangetekende zendingen. Steeds op tijd en met oog op kwaliteit en veiligheid.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Meulebeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Keerbergen - Boortmeerbeek M/V (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust, recentelijk nog bekroond tot l'entreprise de l' Année 2016, is een Belgisch Human Resources bedrijf dat al meer dan 60 jaar lang actief is in de volgende domeinen: Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. Sinds haar ontstaan hecht Daoust veel belang aan onthaal en diversiteit Daoust Dienstencheques werd opgericht in 2003 en sindsdien stelden onze meer dan 3.200 huishoudhulpen ruim 13.000 klanten tevreden. Onze gespecialiseerde Dienstenchequesconsulentes zorgen voor een professionele omkadering en staan bovendien steeds tot je beschikking! Schoonmaken van particuliere woningen, met inbegrip van de ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerkjes (optioneel) Bereiden van maaltijden (optioneel) Afwassen en de vaat opbergen, de keuken en het sanitair opruimen en schoonmaken Boodschappen doen volgens instructies Kleding en ander textiel onderhouden en opbergen (wassen, naaien, strijken, ...) Lakens verversen en bedden opdekken Schoonmaakmaterieel onderhouden, opbergen en toezien op de productvoorraad Schoonmaken: Parket en meubels boenen Schoonmaken: Ramen lappen Vloeren en meubilair schoonmaken en onderhouden Vloeren, tapijten, meubels, voorwerpen ontstoffen en kamers verluchten Voedingswaren voorbereiden (schoonmaken, wassen, ...) of maaltijden bereiden

  • Werken als huishoudhulp Itegem (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp in Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Tongeren/Riemst (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • (Psychiatrisch) verpleegkundige of bachelor psychologie Mobiele equipe Verslavingstraject (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5680 Locatie: ZNA Psychiatrisch Ziekenhuis Stuivenberg in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Mobiele equipe Verslavingstraject (overkoepelend) Jobtime: 100% (38 uur/ week) Contract: onbepaalde duur Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging Binnen het werkterrein van het Verslavingszorg traject wordt o.a. gewerkt vanuit de herstelgedachte. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers hier ook achter kunnen staan. Je verleent individuele, totale en planmatige zorg aan patiënten met een acute verslavingsproblematiek met oog voor hun specifieke behoeften. In een multidisciplinair team waarin de pyschiater de therapeutische eindverantwoordelijkheid draagt, sta jij in voor de begeleiding van de aan jou toegewezen patiënten. Je staat in voor de ondersteuning van enkele groeps-therapeutische activiteiten. Je verzekert de continuïteit van de kwaliteitsvolle zorgverlening, bewaakt mee het wettelijke kader en de behandelfilosofie van het team en draagt bij aan een veilig afdelingsklimaat. Door actief te participeren aan teamoverleg en je observaties en bevindingen te delen, bepaal je mee het (crisis)behandelplan van de patiënt. Rapporteren doe je aan de leidinggevende van de afdeling. De Mobiele equipe bewaart de continuïteit en kwaliteit van zorgen op de afdelingen van voornoemde trajecten die tijdelijk een personeelstekort en/of extra werkbelasting ervaren. Werken in de mobiele equipe/zorgzwaarte staat voor flexibiliteit, vlot aanpassingsvermogen, dynamisme, discretie ect. Je wordt voornamelijk ingeschakeld in de continudienst van de verpleegafdelingen van het Verslavingstraject op de site ZNA PZ Stuivenberg en van het Acuut Traject (op de site ZNA St. Erasmus). Op beide plaatsen heb je een afgesproken takenpakket (uitzonderlijk is dit op de andere afdelingen van ZNA Volwassenen Psychiatrie). Je werkt dagdiensten. Afhankelijk van de noden van de verpleegafdeling gaat dit om een vroege dienst of een late dienst. De functie kent 2 snelheden: Er zijn geen ongeplande afwezigheden: je werkt op de voorziene locatie. Er zijn ongeplande afwezigheden: je valt in op de locatie waar de collega afwezig is, zodat de continuïteit van zorg kan gewaarborgd worden (afwezigheden kunnen tot 3 dagen op deze manier opgevangen worden). Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR Specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Anja De Prest, verpleegkundig afdelingshoofd Verslavingszorg, op 03 217 77 12. Voel jij je aangesproken?

  • Psycholo(o)g(e) of orthopedago(o)g(e) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Rosé Sublime

    Type: Zelfstandige activiteit

    DE STROMING – GROEPSPRAKTIJK VOOR PSYCHOTHERAPIE – PSYCHOLOGIE EN ORTHOPEDAGOGIE Wij zoeken een gedreven “oplossingsgerichte” persoon . Persoon heeft een opleiding met ervaring en voldoende kennis van: Individuele psychologische en pedagogische diagnostiek en behandeling Gezinsdiagnostiek, gezinsondersteuning en begeleiding Netwerkondersteuning Er wordt gewerkt onder zelfstandig statuut. Persoon moet minimum 8 uur per week werken. Belangrijk is dat de persoon in team kan werken en mee de groepspraktijk helpt uitbouwen. Wie wil nader kennismaken, bel of mail voor een afspraak Werkadres: Kuurne Info bij Xavier Maes, 0475/343653 en email: [email protected] www.groepspraktijkdestroming.com

  • Taaltrainer Nederlands (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van ILWA KEUKENS in sociale netwerken
Look for responds of ILWA KEUKENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ILWA KEUKENS. Laat een reactie achter voor ILWA KEUKENS. ILWA KEUKENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ILWA KEUKENS. Leave a respond for ILWA KEUKENS. ILWA KEUKENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ILWA KEUKENS op de google maps. Adres en contacten ILWA KEUKENS
Location of ILWA KEUKENS on the google maps. Address and contacts of ILWA KEUKENS

Andere gerelateerde bedrijven als come ILWA KEUKENS ILWA KEUKENS: CENTEA | CةPAGES DIVINS | FE. HINCKELEC | C.P.A.S. | D I C E

Other related companies as ILWA KEUKENS: CENTEA | CةPAGES DIVINS | FE. HINCKELEC | C.P.A.S. | D I C E

ILWA KEUKENS is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ILWA KEUKENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06762329101. Het bedrijf ILWA KEUKENS bevindt zich op het adres: SCHOOLSTRAAT 9; 2870; RUISBROEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 536,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 258,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Ilwa Keukens. Producten gemaakt in ILWA KEUKENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ILWA KEUKENS is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ILWA KEUKENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ILWA KEUKENS, openstaande posities, locatie van ILWA KEUKENS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ILWA KEUKENS is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is ILWA KEUKENS, company assigned to the tax number BE06762329101. The company ILWA KEUKENS is located at the address: SCHOOLSTRAAT 9; 2870; RUISBROEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 536,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 258,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Ilwa Keukens. Products created in ILWA KEUKENS were not found.
The main activity of ILWA KEUKENS is Membership Organizations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ILWA KEUKENS is not available. You also can look at reviews of ILWA KEUKENS, open positions, location of ILWA KEUKENS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ILWA KEUKENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ILWA KEUKENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ILWA KEUKENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ILWA KEUKENS, employees, financial statistics.