Pierard G

Contactgegevens Pierard G: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pierard G: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pierard G

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dokter R. Lambrechtslaan 61; 1700; Dilbeek, België

Telefoon (phone): 02 569 24 32 (+32-02 569 24 32) 02 569 24 32 (+32-02 569 24 32)

Fax (fax): +32 (11) 314-56-61 +32 (11) 314-56-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pierard G: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pierard G"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pierard G"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pierard G, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pierard G. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pierard G, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pierard G. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pierard G
Products information Pierard G

BTW identificatienummer (tax): BE02018157958
Ondernemingsnummer: 5924621582
Hoofdstad (capital): 340,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 246,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Pierard G zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Illustrators

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pierard G
(Get full report from official database of BE for Pierard G)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pierard G
Addition kinds of activities for Pierard G

225904. Gordels en gordel blanks, breien | Girdles and girdle blanks, knit
22210406. Polyester breedgeweven stoffen | Polyester broadwoven fabrics
23819903. Handschoenen, werk: geweven of gebreid, gemaakt van aangekochte materialen | Gloves, work: woven or knit, made from purchased materials
30699921. Type, rubber | Type, rubber
35230304. Spuitmachines en spuitmachines, landbouw | Sprayers and spraying machines, agricultural
44990201. Bootschoonmaak | Boat cleaning
59410401. Gymnasium apparatuur, nec | Gymnasium equipment, nec
76940000. Armature rewinding winkels | Armature rewinding shops
76992401. Balanseringsdienst | Balancing service
83999900. Sociale diensten, nec, nec | Social services, nec, nec

Werken bij Pierard G: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pierard G: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pierard G. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pierard G. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Medewerker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten. - Op basis van de klantvraag en jouw vermogen om door te vragen weet je een klant altijd correct en snel te woord te staan. - Je behandelt aanvragen van offertes en orders en zorgt dat de klant deze tijdig ontvangt. - Je zorgt voor een snelle en efficiënte afhandeling van aanvragen en klantenorders. - Samen met je collega's bied jij de klant first class service. Om dit te realiseren ben je niet alleen scherp op het signaleren van cross- en upsell mogelijkheden, maar ook op downgrade mogelijkheden zodat de klant tevreden is en blijft.

  • Chauffeur CE bijverdiener uit Opglabbeek (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf in Opglabbeek zijn we op zoek naar meerdere chauffeurs, onder andere bijverdieners met een rijbewijs CE. Je rijdt nationale dagritten. Dit kan distributie zijn met de trekker-opligger, maar ook kiptransport of met de plateauwagen. Je bent bij voorkeur enkele dagen/week beschikbaar, het beginuur is bespreekbaar.

  • Teamleader Horeca (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ASAP MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationale klant is ASAP op zoek naar een teamleader. •   Je zorgt ervoor dat onze gasten steeds op de eerste plaats komen en zich thuis voelen in de gezelligheid en eenvoud van jouw bakkerij-restaurant. Je maakt de gewenste Le Pain Quotidien gastervaring telkens opnieuw waar. •    Je beheert de opening of de sluiting van jouw bakkerij-restaurant. Je maakt een weloverwogen taakverdeling teneinde de service zo vlot mogelijk te laten verlopen. Je brengt dagelijkse verslag uit van de behaalde resultaten aan jouw manager en district manager, ook ben je verantwoordelijk voor de kassa. •    Je maakt de bestellingen, je ontvangt de leveringen en je controleert deze. •    Je bent een echte coach, waarbij een vanzelfsprekende ongedwongenheid tussen jou en de teamleden hoog in het vaandel wordt gedragen. Je inspireert en stimuleert de teamleden. •    De veiligheid en de gezondheid van onze gasten en jouw team beschouw je als prioritair.

  • Teamleader nacht (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar een teamleader voor in de nacht. Als teamleader sta je in voor het aansturen van een ploeg van 20 à 30 mensen over verschillende afdelingen. Je staat in voor de picking voor te bereiden en aan te sturen. Je gaat hierbij telkens motiverend te werk. Daarnaast zal je ook zelf fysiek werk verrichten. Als teamleader rapporteer je steeds aan de ploegchef

  • Machine operator (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - het bedienen van de pers - kwaliteitscontrole uitvoeren - kleine storingen verhelpen - orde en netheid op de werkplek bewaren

  • Ervaren snoeier / tuinman (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een ervaren tuinman. Je zal instaan voor het onderhoud en aanleg van tuinen Je zal vaak instaan voor snoeiwerk Belangrijk: sluitingsperiode: januari - februari

  • Dakwerker (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Lubbeek zijn we op zoek naar een ervaren dakwerker. Je staat in voor het herstellen en plaatsen van hellende en platte daken. Daarnaast sta je ook in voor het plaatsen van isolatie en gevelbekleding. Je vertrekt dagelijks vanuit het bedrijf naar de verschillende werven.  

  • Logistiek medewerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze toonaangevende klant op vlak van kunststofprofielen, gaat op zoek naar een logistiek, polyvalent medewerker. Taken: laden en lossen van vrachtwagens met voorlader grondstoffen aanvoeren je voert containers af en aan met zijlader bestellingen klaarzetten je staat daarnaast ook in voor picking, werkt met de scanner, beperkte administratie algemeen heftruckwerk Je werkt in een 2-ploegenstelsel: vroege ploeg: 6u - 14u late ploeg: 14u - 22u Spreekt een job in het logistieke jou aan en kan je vinden in bovenstaande taken? Wij stellen jou graag voor aan onze klant!

  • HUISHOUDHULP regio Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Net.werk! vso

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Lanaken, 16 uur per week (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week voor 2 gastgezinnen wonende te Lanaken. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Flexibele redders Zwemparadijs en Welnesscentrum (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een sport -en recreatie centrum zijn we op zoek naar een geattesteerde redder! Als redder sta je aan het bad en waak je over de veiligheid van de zwembadbezoeker; Je bent verantwoordelijk voor een aantal taken op vlak van algemene hygiëne en hebt oog voor netheid in het centrum; Je bent (in beperkte mate) mee verantwoordelijk voor het technisch onderhoud van de zwembadaccommodatie; Je neemt deel aan regelmatige oefenmomenten en bent bereid om de nodige opleidingen/bijscholingen te volgen die nodig zijn voor de uitoefening van je functie; Je bent mee verantwoordelijk voor een optimale klantentevredenheid, je ondersteunt hierin actief je collega's en verantwoordelijken; Je anticipeert op problemen en signaleert nauwgezet de binnenkomende klachten via het klachtenmanagementsysteem;

  • Projectleider (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: NOVA Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Je maakt offertes op en je doetwerfbezoeken/opmetingen bij klanten ter voorbereiding van de montages Je bent verantwoordelijk voorde planning van de transporten, keuringen, onderhoud en andere praktischeafspraken met de klant Je geeft richtlijnen aan deonderhoudstechniekers en monteurs Je bent het eerstelijnsaanspreekpunt voor de klant op een project Je plaatst bestellingen bijleveranciers Je helpt bij het uitwerken vankwaliteitscontrole processen Occasioneel spring je bij om teladen, te monteren of onderhoud te doen aan de machines bij klanten De helft van de tijd zit je inons hoofdkantoor in Beernem, de andere helft ben je op baan om klanten enwerven te bezoeken Bedrijfsprofiel: Voor onze klant zijn wij op zoek naar een projectleider stellingbouw. Met een 10-tal werknemers zijn zijmarktleider in België in de verhuur, verkoop, montage en onderhoud vanbouwliften en hefsteigers. Hun klanten zijn grote bouwbedrijven en industriëlesites die kiezen voor service en expertise. Bij onze klant krijgt iedereenverantwoordelijkheid en ruimte om zich te ontwikkelen in een gemoedelijkesfeer.

Zoek naar antwoorden van Pierard G in sociale netwerken
Look for responds of Pierard G in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pierard G. Laat een reactie achter voor Pierard G. Pierard G bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pierard G. Leave a respond for Pierard G. Pierard G on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pierard G op de google maps. Adres en contacten Pierard G
Location of Pierard G on the google maps. Address and contacts of Pierard G

Andere gerelateerde bedrijven als come Pierard G Pierard G: GENEVIEVE CASTILLE | DE STERCKE A BVBA | GEERT VERBEECK | PATTYN | FRITERIE MANOLITO

Other related companies as Pierard G: GENEVIEVE CASTILLE | DE STERCKE A BVBA | GEERT VERBEECK | PATTYN | FRITERIE MANOLITO

Pierard G is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Pierard G, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02018157958. Het bedrijf Pierard G bevindt zich op het adres: Dokter R. Lambrechtslaan 61; 1700; Dilbeek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 340,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 246,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Illustrators. Producten gemaakt in Pierard G zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Pierard G is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pierard G is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pierard G, openstaande posities, locatie van Pierard G op de kaart.

Pierard G is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Pierard G, company assigned to the tax number BE02018157958. The company Pierard G is located at the address: Dokter R. Lambrechtslaan 61; 1700; Dilbeek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 340,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 246,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Illustrators. Products created in Pierard G were not found.
The main activity of Pierard G is Pipelines, Except Natural Gas, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Pierard G is not available. You also can look at reviews of Pierard G, open positions, location of Pierard G on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pierard G, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pierard G, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pierard G, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pierard G, employees, financial statistics.