World Concept

Contactgegevens World Concept: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data World Concept: address, phone, fax, email, website, opening hours

World Concept

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Gand 366; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean), België

Telefoon (phone): 02 426 46 26; 0474 67 90 00 (+32-02 426 46 26; 0474 67 90 00) 02 426 46 26; 0474 67 90 00 (+32-02 426 46 26; 0474 67 90 00)

Fax (fax): 02 426 46 26 (+32-02 426 46 26) 02 426 46 26 (+32-02 426 46 26)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) World Concept: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "World Concept"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "World Concept"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van World Concept, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen World Concept. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of World Concept, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees World Concept. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti World Concept
Products information World Concept

BTW identificatienummer (tax): BE07349822998
Ondernemingsnummer: 6391540527
Hoofdstad (capital): 689,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 578,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Work platforms; Banners

Product categorie (product category): Illuminations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor World Concept
(Get full report from official database of BE for World Concept)

Aanvulling soorten activiteiten voor World Concept
Addition kinds of activities for World Concept

20370000. Bevroren groenten en fruit | Frozen fruits and vegetables
23949904. Zeilen: gemaakt van aangekochte materialen | Sails: made from purchased materials
34440401. Kroonlijsten, plaatwerk | Cornices, sheet metal
35450105. Meetinstrumenten en machines, machinisten 'metaalbewerkingstype | Measuring tools and machines, machinists' metalworking type
38260403. Proteïneanalysatoren, laboratoriumtype | Protein analyzers, laboratory type
75399905. Schokdemper vervangen | Shock absorber replacement

Werken bij World Concept: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in World Concept: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor World Concept. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for World Concept. Looking for open vacancies in other companies

  • operator afvullijnen (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Wijgmaal zijn we op zoek naar een operator voor de afvullijnen. Je staat in voor het instellen en opstarten van de afvullijnen, het aanvullen van verpakkingsmaterialen en de opvolging( technisch, kwantitatief en kwalitatief) Je werkt hierbij in drieploegensysteem.

  • Logistiek coördinator (m/v) gezocht (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Logistiek zit in jou! Je bent gepassioneerd door deze sector en wenst hierin jouw verdere carriere opbouwen? Ter uitbreiding van zijn team, is onze klant, actief op logistiek vlak, op zoek naar 2 coördinatoren voor onmiddellijke indiensttreding. Als logistieke coördinator ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en werkzaamheden van jouw team. Je wordt aangestuurd door en legt verantwoording af aan de Operational Manager. In overleg met de medewerkers stel je realistische verbeterdoelstellingen op, en creërt voorwaarden waarbinnen deze gehaald kunnen worden. Je stelt werkplanning en werkvoorbereiding op voor je afdeling. Je stuurt aan, monitort en motiveert jouw team om zo de opgestelde KPI's en SLA's te behalen. Je neemt proactief deel aan de operationele uitvoering (nl het ontvangen, verzendklaar maken en verzenden) van de goederen, en de administratieve opvolging hiervan. Je zorgt voor de verlaging van de interne logistieke kosten en waakt over de kosten en budgetten. Je werkt proactief mee aan de implementaties van de verbeterprocessen. Je bent eveneens verantwoordelijk voor de veiligheid van het pand, de goederen en de medewerkers. Dit takenpakket wordt uitgebreider naarmate je vordert in de firma. Je zal voltijds tewerkgesteld worden, dit in een 5-ploegen systeem.

  • Controleur/inpakker vaste late (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor het toonaangevendste bedrijf te Oevel/Westerlo zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers: Een greep uit jouw takenpakket: *controle temperatuur *inpak *verzending *….

  • Assistent/ Assistente boorder geothermie (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een collega boorder/ werfverantwoordelijke sta je in voor het correct plaatsen van geothermische sondes. Dit omvat: werfvoorbereiding en werfinrichting het ondersteunen van een boorder bij verticale boringen tot > 100 m diep aanleggen van bovenleidingen (elektrolas) correct opleveren van een geothermische installatie Als medewerker in het team maak je kennis met alle taken binnen het boorbedrijf. Assisitent boorder geothermie is een goede basis voor doorgroeien binnen het team. Na een proefperiode kom je in aanmerking voor verder interne opleidingen/ opleiding boorder.

  • Jobstudent supermarkt Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Voor een gloednieuwe supermarkt in Borgloon zoeken we gemotiveerde studenten om bij te springen tijdens de drukke momenten in het weekend en/of door de week. Je zal op regelmatige tijdstippen ingezet worden aan de kassa, in de bediening op de traiteurafdeling en bij het aanvullen op de verschillende afdelingen.

  • JOBSTUDENT BAKKERIJ Deurne (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: YES! TALENTS

    Type: Studentenjob

    Voor een gezellige bakkerij in Deurne, zoeken wij dringend studenten die in het weekend, feestdagen en in vakantieperiodes beschikbaar zijn.

  • Interieurarchitect/technisch tekenaar (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: SUR MESURE INTERIEUR

    Type: Vaste Job

    Jouw taken bestaan uit: 2D Ontwerpplannen technisch uittekenen voor uitvoering (vector works) 2D omzetten in 3D (sketch up) presentatiedossiers uitwerken prijsaanvragen voorbereiden offertes kritisch omzetten in totaalbudgetten goedgekeurde offertes bestellen projectplanning uitwerken en bijsturen tijdens werf algemene en administratieve technische ondersteuning van een project prospectie nieuwe leveranciers, materialen, beurzen,... contactpersoon binnen een project voor aannemers

  • Accountmanager werving & selectie (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Continu Carrière

    Type: Vaste Job

    Wat je job werkelijk inhoudt: je inventariseert de wensen van je klanten en geeft daar adequaat invulling aan; je zet succesvolle werving- en selectieprocedures op; je beheert een kwalitatief hoogwaardig kandidatenbestand en breidt deze verder uit; je voert gesprekken met bestaande klanten en prospects om hun capaciteitsbehoeftes en wensen te inventariseren; je brengt de dienstverlening van Continu Carrière met verve onder de aandacht bij opdrachtgevers en kandidaten, zodat zij daar net zo enthousiast over raken als jij; je voert tariefonderhandelingen binnen de geldende kaders, stelt contracten op en zorgt voor een professionele afhandeling; je werft mee potentiële technische en bouwkundige bedienden met de recruiters, onder andere via jobbeurzen, websites en ons eigen kandidatenbestand; je voert (samen met recruitment) wervingsgesprekken met potentiële medewerkers; je achterhaalt de looneisen, extra-legale voordelen, beschikbaarheid, wensen en ambities van kandidaten en legt deze vast in ons systeem; je informeert kandidaten over mogelijke vacatures en peilt hun interesses; je houdt kandidaten op de hoogte over de voortgang van de wervingsprocedure; je verzorgt de verslaglegging van de wervingsgesprekken en de andere contacten met kandidaten. Wij volgen hiervoor speciale interne procedures; je legt persoonlijke dossiers aan en inventariseert veiligheids- en risicoaspecten; je onderhoudt bestaande klantrelaties en bouwt deze uit, zodat je je omzetdoelstellingen behaalt. Bedrijfsprofiel: Continu Carrière Erkenningsnr.: VG/2160/UC Ben je toe aan een volgende stap in je carrière en ben je op zoek naar meer inhoud in je werk? Dan heeft Continu Carrière, dé uitdaging voor jou. Een gezonde mix van commercie en mensgericht werken, écht samen met je opdrachtgever en je team van collega’s op zoek naar de juiste oplossing. Continu Carrière bemiddeld in carrières voor hoger opgeleide bouwkundigen en techneuten (enkel bedienden) voor tijdelijke en vaste jobs. Continu Carrière is dé toonaangevende specialist in de werving & selectie van bedienden binnen de bouw en industrie. En als Accountmanager werving & selectie ben jij ons visitekaartje. Je onderhoudt een waardevol netwerk van opdrachtgevers en kandidaten die je succesvol met elkaar in contact brengt. Je handelsgeest, durf, daadkracht en energie maken jou een echte Continu’er. Continu Carrière maakt onderdeel uit van de groep HR bedrijven House Of HR

  • Dossierbeheerder (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Konvert Office Geel

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in Herentals zijn we op zoek naar een Dossierbeheerder. Je zal instaan voor: - HET ZELFSTANDIG BEHEREN VAN KMO-DOSSIERS IN VERSCHILLENDE SECTOREN - OPSTELLEN VAN (TUSSENTIJDSE) BALANSEN EN DE JAARREKENING (A-Z) - FISCALE AANGIFTES IN DE PERSONEN- EN VENNOOTSCHAPSBELASTING - BIJSTAND BIJ FISCALE CONTROLES EN ADVIEZEN - BEGELEIDING EN ADVISERING BIJ KLANTEN TER PLAATSE Ben jij DE geschikte kandidaat voor dit bedrijf? bel dan meteen naar 014/22.23.74 of stuur je cv naar [email protected]

  • Productiemedewerker (industrieel reiniger) - 2 ploegen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: AGRISTO WIELSBEKE

    Type: Vaste Job

    Enerzijds sta je in voor de reiniging van de installaties, machines en werkplekken binnen de productie-afdeling & aardappelsortering. Dit doe je door: o Dagelijks de sterk geautomatiseerde productielijn te reinigen o Reinigingsplanning raadplegen, uitvoeren en registreren van de uitgevoerde reinigingstaken o Uitvoeren van reinigingswerkzaamheden volgens de hygiëne- & veiligheidsnormen, de planning en het periodiek onderhoudssysteem; o je kan professioneel en veilig overweg met industrieel reinigingsmateriaal (reinigingstoestellen, hoge druk spuiten, veegmachines, …) o je reinigt de installaties tijdens ombouw o je maakt deel uit van het intern reinigingsteam Anderzijds ben je ook polyvalent inzetbaar: o Je ondersteunt de productie-ploegchef om de vooropgestelde productieplanning te realiseren met de vooropgestelde specificatie en capaciteit; o In overleg met de productie-ploegchef voeg je additieven toe, maak je coatings aan en draag je zorg voor een nette reine werkomgeving; o Via een scansysteem boek je gebruikte materialen correct af in ons ERP-systeem; o Je verwerkt afval op de juiste wijze en voert die ook correct af; o Je bestuurt correct en veilig de heftruck o Je hebt nauw contact met de productie-ploegchef, die je ook op de hoogte houdt van afwijkingen, abnormale siuaties en/of risico’s.

  • Psychotherapeut (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: KANDRIKEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil je mee bouwen aan een psychotherapeutische praktijk binnen een multidisciplinaire groepspraktijk (kiné, manuele therapie, accupunctuur,…) ? Onze groepspraktijk van 4 therapeuten is op zoek naar een 5e psychotherapeut. Momenteel is de insteek contextueel/systemisch, interactioneel en oplossingsgericht. We staan open voor andere denkkaders, indien ze aanvullend zijn en voor kruisbestuiving kunnen zorgen.

  • Kinderverzorgster - kinderverzorger (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: PIMPAMPONNETJE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Kinderbegeleider gezocht voor ons kinderdagverblijf in Gent. Dit op zelfstandige basis.

Zoek naar antwoorden van World Concept in sociale netwerken
Look for responds of World Concept in social networks

Lees alle opmerkingen voor World Concept. Laat een reactie achter voor World Concept. World Concept bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for World Concept. Leave a respond for World Concept. World Concept on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie World Concept op de google maps. Adres en contacten World Concept
Location of World Concept on the google maps. Address and contacts of World Concept

Andere gerelateerde bedrijven als come World Concept World Concept: VAN HECKE L | R.F.C. GENT | EDEGEMS REISBRUREAU | BRABO CYCLO-BALL-CLUB | Bon Coin (Au)

Other related companies as World Concept: VAN HECKE L | R.F.C. GENT | EDEGEMS REISBRUREAU | BRABO CYCLO-BALL-CLUB | Bon Coin (Au)

World Concept is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is World Concept, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07349822998. Het bedrijf World Concept bevindt zich op het adres: Chaussée de Gand 366; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 689,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 578,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Illuminations. Lijst met producten zijn Work platforms; Banners.
De hoofdactiviteit van World Concept is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van World Concept is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van World Concept, openstaande posities, locatie van World Concept op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

World Concept is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is World Concept, company assigned to the tax number BE07349822998. The company World Concept is located at the address: Chaussée de Gand 366; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 689,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 578,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Illuminations. List of products are Work platforms; Banners.
The main activity of World Concept is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of World Concept is not available. You also can look at reviews of World Concept, open positions, location of World Concept on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over World Concept, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf World Concept, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about World Concept, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company World Concept, employees, financial statistics.