KWANTUM

Particuliere bedrijvenBosbouw • KWANTUM
Private companiesForestry • KWANTUM

Contactgegevens KWANTUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KWANTUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

KWANTUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUGSEVAART 10; 9030; GENT, België

Telefoon (phone): 92270830 (+32-92270830) 92270830 (+32-92270830)

Fax (fax): +32 (19) 720-63-63 +32 (19) 720-63-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KWANTUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KWANTUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KWANTUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KWANTUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KWANTUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KWANTUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KWANTUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KWANTUM
Products information KWANTUM

BTW identificatienummer (tax): BE03426605224
Ondernemingsnummer: 1365295410
Hoofdstad (capital): 382,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 724,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in KWANTUM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen; Textiel; Verlichting and huishoudartikelen; Vloer- and muurbekleding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KWANTUM
(Get full report from official database of BE for KWANTUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor KWANTUM
Addition kinds of activities for KWANTUM

0241. Zuivelboerderijen | Dairy farms
799100. Fysieke fitness faciliteiten | Physical fitness facilities
14990403. Emery mijnbouw | Emery mining
34119906. Blikjes | Tin cans
36299901. Spuitmachines, elektrisch | Blasting machines, electrical
39490201. Aard, kunstmatig: vissen | Bait, artificial: fishing

Werken bij KWANTUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KWANTUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KWANTUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KWANTUM. Looking for open vacancies in other companies

  • Tuinaanlegger M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gespecialiseerd in de tuinbouw zijn wij op zoek naar een ervaren tuinaanlegger. Je zal instaan voor het onderhouden, snoeien , planten en verticuteren van de tuinen. Daarnaast ben jij de specialist in het aanleggen van vijvers, zwembaden en terrassen.

  • Persoonlijk assistent (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een man met ALS zijn we op zoek naar een persoonlijk assistent die om de 2 weken tijdens het weekend kan werken. Je start op zaterdag om 13u en blijft daar tem de zondag 20u. Je zal verantwoordelijk zijn om de man hulp te bieden bij : toiletbezoek bereiden maaltijd geven maaltijd wandelen familiebezoek wassen en in bed leggen 's nachts draaien in bed huishoudelijke taken Je krijgt een mooie verloning.

  • Assistant Accountant met ambitie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Een ideale volgende stap als Junior Accountant in uw professionele ontwikkeling. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een beursgenoteerde, groeiende onderneming actief in de vastgoedsector. Om hun groei verder te bestendigen kijken ze uit naar een Junior Accountant met reeds een 1ste werkervaring achter de rug. Je wordt ingeschakeld voor het voeren van de boekhouding van verschillende dochterondernemingen. Een opportuniteit in een snel groeiend vastgoedbedrijf gelegen te Antwerpen-Centrum en vlot te bereiken met de fiets, het openbaar vervoer en de wagen. Omschrijving Als Junior Accountant kom je terecht in een team van een 5-tal Accountants en zal je instaan voor volgende taken: Controleren en inboeken van aankoopfacturen Verwerken van financiële verrichtingen Voorbereiding van de maandelijkse - afsluitingen (afschrijvingen, provisies, …) Boekhouding van diverse dochterondernemingen Op termijn kan er ook rapportering bijkomen Als Junior Accountant zal je kunnen groeien in de functie en rapporteren aan de Hoofdboekhouder.

  • Chauffeur CE - vervoer bloemen en planten (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het vervoer van bloemen en planten naar tuincentra en bloemisten in België, Nederland en Frankrijk (20% naar tuincentra, 80% naar bloemisten).. Je rijdt 's nachts van 20u tot ongeveer 14u en dit samen met een collega.

  • Magazijnier goederenontvangst (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een groot bedrijf dat zich toelegt op de bereiding van kant en klare maaltijden. Zij gaan op zoek naar een gemotiveerde magazijnier goederenontvangst. Je staat in voor de receptie van de goederen. Je zet de ingrediënten klaar voor onze keuken aan de hand van bestellingen. Je springt overal bij waar nodig.

  • Operator CNC schaafbank (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma die gekend staar voor zijn kwaliteitsvolle producten op vlak van buitenbeleving waar er zwembaden, tuinhuizen, poorten, enzovoort  worden geproduceerd. Jouw taken? Opstarten van de schaafmachine (vierzijdig) Bedienen van de machine Aan de had van de orders, stel je de machine in Scannen van orders Kwaliteit controleren Nakijken of machine goed loopt Uren? Je werkt in 2 ploegen. Vroege ploeg: 5u - 13u / Late ploeg: 13u - 21u

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Blanden, 8 uur per week (BLANDEN)

    Regio: BLANDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Blanden. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, te strijken en te koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Passie voor een studentenjob in elektro-mechanische technieken! (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor verscheidene gezonde en goed draaiende klanten, actief in oa. het produceren van machines, het installeren van elektrotechnische installaties, zijn we op zoek naar enthousiaste studenten die tijdens de zomermaanden heel graag hun schoolse kennis willen aanscherpen met praktijkgerichte ervaringen! Als jij een technische richting volgt en je wil graag jouw kennis aanscherpen met gerichte praktijkervaringen, kom dan zeker eens met ons praten! Samen vinden wij een geschikte en superfijne studentenjob voor jou!

  • Onderhoudstechnieker Dagdienst - Regio Kempen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Progressive Recruitment

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een functie als Onderhoudstechnieker in dagdienst? Vind jij daarnaast persoonlijke en technische ontwikkeling zeer belangrijk? Dan ben je hier aan het goede adres! Het gebied waarbinnen jij zal uitblinken: Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en aanpassen van het machinepark. Je bent verantwoordelijk voor het preventief onderhoud: geplande inspecties en herstellingen uitvoeren Je zal instaan voor de begeleiding van toegewezen contractoren Je neemt initiatief en je doet verbeteringsvoorstellen Met deze vaardigheden pas jij perfect in deze functie Bij voorkeur heb je een A2 Elektromechanica / Elektriciteit of je bent gelijkwaardig door ervaring Je hebt al 1 of 2 jaar ervaring als technieker achter de rug Of je bent een schoolverlater met een relevante stage Brede kennis op het gebied van mechanica en elektriciteit 3 redenen waarom je hier zou willen werken! Zeer aantrekkelijk salarispakket (bediendecontract) Leercultuur: interne en externe opleidingen Internationaal familiebedrijf Waar het allemaal gebeurt Je zal hier tewerkgesteld worden in een familiebedrijf dat een enorme groei heeft gekend en ondertussen vestigingen heeft over de hele wereld. In deze onderneming hecht men bovendien enorm veel belang aan persoonlijke ontwikkeling. Met andere woorden heerst er hier een leercultuur, waardoor je de mogelijkheid krijgt om jouw ambities waar te maken. Interesse? Ben je geïnteresseerd in deze functie van Technieker Dagdienst? Solliciteer nu CV naar Valérie Diesbecq via Als je meer informatie wilt over deze functie of vergelijkbare functies, bel dan Valérie Diesbecq via +32 3 613 31 13.

  • lijnbuschauffeur (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: VAN DE VOORDE

    Type: Vaste Job

    openbare lijndienst

  • Verkopers M/V regio Maaseik (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties openhoudt als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

  • KEUKENMEDEWERKER (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: VANGROOTLOON

    Type: Flexijob

    Je staat in voor volgende taken: Tafels afruimen Onderhoud van de keuken Koffie zetten en belegde broodjes maken Afwassen

Zoek naar antwoorden van KWANTUM in sociale netwerken
Look for responds of KWANTUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor KWANTUM. Laat een reactie achter voor KWANTUM. KWANTUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KWANTUM. Leave a respond for KWANTUM. KWANTUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KWANTUM op de google maps. Adres en contacten KWANTUM
Location of KWANTUM on the google maps. Address and contacts of KWANTUM

Andere gerelateerde bedrijven als come KWANTUM KWANTUM: SOFIMAT | Leyden G | BANCONTACT-MISTER CASH | Au Fil de l'Eau | Le Koi Fontainois

Other related companies as KWANTUM: SOFIMAT | Leyden G | BANCONTACT-MISTER CASH | Au Fil de l'Eau | Le Koi Fontainois

KWANTUM is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KWANTUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03426605224. Het bedrijf KWANTUM bevindt zich op het adres: BRUGSEVAART 10; 9030; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 382,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 724,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen; Textiel; Verlichting and huishoudartikelen; Vloer- and muurbekleding. Producten gemaakt in KWANTUM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KWANTUM is Bosbouw, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KWANTUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KWANTUM, openstaande posities, locatie van KWANTUM op de kaart.

KWANTUM is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is KWANTUM, company assigned to the tax number BE03426605224. The company KWANTUM is located at the address: BRUGSEVAART 10; 9030; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 382,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 724,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen; Textiel; Verlichting and huishoudartikelen; Vloer- and muurbekleding. Products created in KWANTUM were not found.
The main activity of KWANTUM is Forestry, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of KWANTUM is not available. You also can look at reviews of KWANTUM, open positions, location of KWANTUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KWANTUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KWANTUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KWANTUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KWANTUM, employees, financial statistics.