DECRUY GUSTAVE

Particuliere bedrijvencommunicatie • DECRUY GUSTAVE
Private companiesCommunications • DECRUY GUSTAVE

Contactgegevens DECRUY GUSTAVE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DECRUY GUSTAVE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DECRUY GUSTAVE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LODEWIJK DE RAETLAAN 19; 8870; IZEGEM, België

Telefoon (phone): 51309379 (+32-51309379) 51309379 (+32-51309379)

Fax (fax): +32 (61) 337-99-81 +32 (61) 337-99-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DECRUY GUSTAVE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DECRUY GUSTAVE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DECRUY GUSTAVE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DECRUY GUSTAVE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DECRUY GUSTAVE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DECRUY GUSTAVE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DECRUY GUSTAVE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DECRUY GUSTAVE
Products information DECRUY GUSTAVE

BTW identificatienummer (tax): BE06412963867
Ondernemingsnummer: 7323455810
Hoofdstad (capital): 655,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 481,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in DECRUY GUSTAVE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen; Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders; Vloer- and muurbekleding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DECRUY GUSTAVE
(Get full report from official database of BE for DECRUY GUSTAVE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DECRUY GUSTAVE
Addition kinds of activities for DECRUY GUSTAVE

0919. Diverse mariene producten | Miscellaneous marine products
26729902. Doek gevoerd papier: gemaakt van gekochte papier | Cloth lined paper: made from purchased paper
30899913. Identificatiekaarten, kunststoffen | Identification cards, plastics
80110201. Ambulant chirurgisch centrum | Ambulatory surgical center
82110104. Katholieke hogere middelbare school | Catholic senior high school

Werken bij DECRUY GUSTAVE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DECRUY GUSTAVE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DECRUY GUSTAVE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DECRUY GUSTAVE. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier verzender (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de productie van een volledig gamma hang- en sluitwerk voor aluminium ramen en deuren zijn we op zoek naar een productiemedewerker. Als magazijnmedewerker ben je een polyvalente logistieke arbeider die instaat voor het ontvangen, het opslaan en het verzenden van goederen. Je maakt gebruik van eenvoudige hulpmiddelen (bv. scanningapparaat, transpalet, enz.) en/of van geautomatiseerde systemen om allerlei mogelijke goederen te behandelen. Ook de administratieve ondersteuning en de opvolging van het fysisch behandelen van de goederen vallen onder de verantwoordelijkheid van de magazijnmedewerker. De magazijnmedewerker wordt aangestuurd door de teamleader, die op zijn beurt onder leiding van de warehouse supervisor werkt. Jouw taken: - Informeren naar of ontvangen van de uit te voeren opdrachten en verzamelen van de benodigde materialen en hulpmiddelen (scanningapparaat, transpalet,…) - Ontvangen en controleren van de lading - Opslaan van de goederen op de voorbestemde locatie - Uitleveren van goederen: controleren, verpakken en aanbrengen van verzendlabels - Administratief ondersteunen van de verschillende taken: verzorgen documenten, registreren, verzegelen, labelen en certificeren - Verzamelen van orders voor distributie - Onderhouden van gereedschap en hulpmiddelen alsook op orde en net houden van de werkplek - Rapporteren aan de leidinggevende en overleggen met collega’s - Instaan voor kwaliteitszorg - Naleven van veiligheidsmaatregelen

  • Logistiek medewerker Black Friday 20-30 november | 3-ploegensysteem | Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je tijdens de periode van 20 - 30 november vrij? Wil je graag de handen uit de mouwen steken bij een grote logistieke speler in fashion en lifestyle? In Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken, ... . Denk jij onze kandidaat te zijn? Twijfel dan niet om ons te contacteren op 014404330 of via [email protected].

  • Wordt "king of the road" zonder hard labeur - Chauffeur CE - Regio: Lot (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hou je van te rijden door heel het land? Spreek je Nederlands OF Frans en beschik je over een rijbewijs CE met enige ervaring? Pak dan nu je telefoon en bel ons op! Je begint rond 6u 's morgens. In de transport heb je geen 9 to 5 job, maar dat zorgt dan weer voor een zeer mooie verdienste! En als je al in een file terecht komt, worden je uren gewoon verder betaald. Je werkt NOOIT tijdens de weekends, dus voldoende tijd voor Quality-time. Je vervoert palletgoederen met dagelijks nieuwe goederen. En dan moet het beste er nog aankomen.. Je moet zelf nooit laden of lossen. Fysiek heb je dus weinig last. De magazijniers laden en lossen alles in je camion en je bent zo terug op de baan. Als dat geen luxe is in de transportsector?

  • Huishoudhulp regio LAARNE/KALKEN (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Is poetsen jouw passie? Dan ben jij de witte raaf die we zoeken! U kan zich makkelijk verplaatsen en bent flexibel bij voorgestelde opdrachten en/of vervangingen die Tempo-Team u aanbiedt. U wil parttime of fulltime werken (tussen 10u/week en 38u/week). U bent stipt, eerlijk en klantvriendelijk. Ervaring in de sector is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. U hebt kennis van huishoudelijke schoonmaakproducten. U kan vlot communiceren in het Nederlands.

  • Huishoudhulp 36u/week (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AMBY KNOKKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS WIELSBEKE (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTROZEBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Wielsbeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Laakdal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gezocht; Studenten voor een delicatessenzaak te Aalter (M/V) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een delicatessenzaak te Aalter, zijn wij op zoek naar studenten voor de afdeling beenhouwerij. Ben jij beschikbaar het volledig jaar door om in het weekend bij te werken? Zo ja, dan kan deze vacature iets zijn voor jou. Je staat in voor de verkoop, behandelen van klanten, snijden van vlees, maken van broodjes, verpakken van kaas/vlees.

  • Technieker op de baan rolbruggen - bedrijf regio Ruddervoorde m/v (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER W-VL

    Type: Vaste Job

    Zoek je een job als Technieker op de baan met specialisatie in rolbruggen / hijstoestellen? Servicetechnieker gezocht regio Ruddervoorde ! Als technieker kom je terecht bij een jong bedrijf regio Torhout-Brugge dat zijn team van specialisten wil uitbreiden met een nieuwe collega. Je werkt in klein team dat bestaat uit monteurs , lassers en de servicetechnieker. Als Technieker ga je ongeveer 80% van je werktijd op de baan , combinatie van installatie en service. De nadruk ligt in jouw job op service uitvoeren aan rolbruggen / hijstoestellen. Wat kan jouw takenpakket inhouden? Taken: onderhoud van rolbruggen en hijstoestellen voorbereidend werk in het atelier laswerk en constructie montage reparaties ter plaatse bij de klant

  • Schoonmaakmedewerker late ploeg farmaceutische omgeving te Beerse (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: CARE

    Type: Vaste Job

    Voor de cleaningwerkzaamheden bij Janssen Pharmaceutica in Beerse zijn wij op zoek naar een gemotiveerde cleaningmedewerker. Je bent verantwoordelijk voor het reinigen van vergaderlokalen en burelen, kleedkamers, sanitair, vloeren, muren, plafonds en de afkuis van meubilair, … in een farmaceutische productieomgeving. Je volgt de geldende regels en procedures op vlak van veiligheid en kwaliteit strikt op. Je werkt met de nodige beschermkledij (afhankelijk van de taak van veiligheidsschoenen, veiligheidsbril, overall, haarnetje tot volgelaatsmasker,..). Je vult planningsdocumenten in en meldt afwijkingen. Je wordt ingeschakeld in een vaste late ploeg. Je werkt van maandag tot donderdag van 14u tot 22u en op vrijdag van 13u tot 20u30.

  • DOCENT NEDERLANDS (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: BERLITZ TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Nederlands te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • Klinisch psycholoog (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: PSYCHOLOGENPRAKTIJK DEBLOCK

    Type: Zelfstandige activiteit

    gesprekstherapie Individuele therapie en/of relatietherapie Contact leggen met doorverwijzers of het hulpverlenersnetwerk rond de cliënt Eventueel ontwikkelen van psycho-educatiesessies en/of trainingen

Zoek naar antwoorden van DECRUY GUSTAVE in sociale netwerken
Look for responds of DECRUY GUSTAVE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DECRUY GUSTAVE. Laat een reactie achter voor DECRUY GUSTAVE. DECRUY GUSTAVE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DECRUY GUSTAVE. Leave a respond for DECRUY GUSTAVE. DECRUY GUSTAVE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DECRUY GUSTAVE op de google maps. Adres en contacten DECRUY GUSTAVE
Location of DECRUY GUSTAVE on the google maps. Address and contacts of DECRUY GUSTAVE

Andere gerelateerde bedrijven als come DECRUY GUSTAVE DECRUY GUSTAVE: Maleux J Bazarke | Brugelette Motor SPRL | Keuleneer R | ECOLE FOND. COMMUNALE | Clic Clac 1 heure

Other related companies as DECRUY GUSTAVE: Maleux J Bazarke | Brugelette Motor SPRL | Keuleneer R | ECOLE FOND. COMMUNALE | Clic Clac 1 heure

DECRUY GUSTAVE is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DECRUY GUSTAVE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06412963867. Het bedrijf DECRUY GUSTAVE bevindt zich op het adres: LODEWIJK DE RAETLAAN 19; 8870; IZEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 655,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 481,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen; Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders; Vloer- and muurbekleding. Producten gemaakt in DECRUY GUSTAVE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DECRUY GUSTAVE is communicatie, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DECRUY GUSTAVE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DECRUY GUSTAVE, openstaande posities, locatie van DECRUY GUSTAVE op de kaart.

DECRUY GUSTAVE is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is DECRUY GUSTAVE, company assigned to the tax number BE06412963867. The company DECRUY GUSTAVE is located at the address: LODEWIJK DE RAETLAAN 19; 8870; IZEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 655,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 481,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen; Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders; Vloer- and muurbekleding. Products created in DECRUY GUSTAVE were not found.
The main activity of DECRUY GUSTAVE is Communications, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DECRUY GUSTAVE is not available. You also can look at reviews of DECRUY GUSTAVE, open positions, location of DECRUY GUSTAVE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DECRUY GUSTAVE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DECRUY GUSTAVE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DECRUY GUSTAVE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DECRUY GUSTAVE, employees, financial statistics.