DECORATIE CAMPS

Contactgegevens DECORATIE CAMPS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DECORATIE CAMPS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DECORATIE CAMPS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEPPENSESTEENWEG 10; 3945; HAM, België

Telefoon (phone): 11343717 (+32-11343717) 11343717 (+32-11343717)

Fax (fax): +32 (61) 503-79-15 +32 (61) 503-79-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DECORATIE CAMPS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DECORATIE CAMPS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DECORATIE CAMPS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DECORATIE CAMPS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DECORATIE CAMPS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DECORATIE CAMPS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DECORATIE CAMPS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DECORATIE CAMPS
Products information DECORATIE CAMPS

BTW identificatienummer (tax): BE01633087158
Ondernemingsnummer: 3173095703
Hoofdstad (capital): 129,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 426,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in DECORATIE CAMPS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen; Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DECORATIE CAMPS
(Get full report from official database of BE for DECORATIE CAMPS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DECORATIE CAMPS
Addition kinds of activities for DECORATIE CAMPS

204800. Voorbereide feeds, nec | Prepared feeds, nec
239204. Tafellakens en tafelinstellingen | Tablecloths and table settings
20340200. Gedroogde en ontwaterde vruchten | Dried and dehydrated fruits
20749900. Katoenzaadoliefabrieken, niet inbegrepen | Cottonseed oil mills, nec
22829903. Spoolgaren | Spooling yarn
31999902. Verbrande lederwaren | Burnt leather goods
44910102. Stevedoring | Stevedoring
50910702. kano's | Canoes

Werken bij DECORATIE CAMPS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DECORATIE CAMPS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DECORATIE CAMPS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DECORATIE CAMPS. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Cargovil zijn we opzoek naar tijdelijke, voltijdse administratieve ondersteuning. -Liefst iemand die voltijds kan werken, minstens 32 uur is ook mogelijk. -Je zal werken op de dienst Immo en expansie. -Je staat in voor het telefonisch regelen van herstellingen.

  • Machine operator (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je monteert diverse onderdelen, zowel mechanisch, elektrisch als pneumatisch, van onze weefmachines in de voormontage of in de montageketting. Je zorgt ook voor het afregelen van de verschillende machineonderdelen; Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van het afgeleverde werk en voor het in orde houden van je werkpost.

  • Elektromechanieker voor outsourcing! (m/v) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als elektromechanieker sta je in voor het elektromechanisch onderhoud bij onze klanten zowel preventief als curatief. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, sensoren, frequentieomvormers, ... Je neemt ook zelf het initiatief om de machines efficiënter te laten werken. Op mechanisch vlak sta je in voor het preventief onderhoud aan het machinepark.

  • Tekenaar (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Malle/Zoersel zijn wij op zoek naar een mechanisch tekenaar (M/V) Functieomschrijving: U staat in voor het maken van tekeningen en ontwerpen in Autocad (2D) en Solid Works (3D) U biedt assistentie bij het proces van offerte tot productie en indienstname bij de klant. In die optiek volgt u ook de projecten op in de werkplaats. Afhankelijk van het te produceren stuk bepaald u de technische specificaties (persluchtcilinders, kettinglengte, motoren,...) en instellen van machines Tevens neemt u contact op met leveranciers voor aankoop van materiaal en volgt dit dossier verder op 

  • Voorman monteur met verantwoordelijkheidszin (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met je vaste collega, de hulpmonteur, ga je op verplaatsing om de metalen constructies (zoals trappen, balustrades,...) te gaan plaatsen. Jij neemt de verantwoordelijkheid om de werken goed uit te voeren. Je kan hierbij oplossingsgericht denken en handelen en neemt initiatief. Op de werf zelf, sta je ook in contact met de klant.

  • Opbouw - EVENT (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende speler in de sportwereld, zoeken wij momenteel 3 medewerkers. Zij zoeken medewerkers die op zaterdag 13 oktober beschikbaar zijn. Onze klant zorgt voor banners/vlaggen/hekken tijdens de cyclocrossen. Ben jij sportief? Ben jij beschikbaar om te werken op zaterdag 13 oktober van 16:00-22:00 ? Heb je geen rugklachten? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Solliciteren is de boodschap, en dan nemen wij snel met jou contact op.

  • Technieker Elektriciteit Rollend Materieel (m/v) (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: SARENS

    Type: Vaste Job

    Een uitgebreide vloot hijskranen wordt in de werkplaats te Wolvertem voorzien van de nodige maintenance voorzieningen (preventief, curatief en revisies). Onze techniekers voeren mechanische, hydraulische en elektrische werkzaamheden uit, zowel in het atelier als op de verschillende werven. Ter versterking van ons team zoeken wij een technieker elektriciteit. Je werk altijd volgens de Sarens voorgeschreven veiligheidsprocedures!! In eerste instantie zal je als elektricien instaan voor de installatie, het onderhoud en de service van de black boxen in alle kranen. Software maintenance wordt uitgevoerd door een externe firma. Daarnaast worden er een heel arsenaal elektrische problemen allerhande (componenten, sensoren,…) door jou opgelost. Als elektricien ligt de focus van jouw opdrachten op elektrisch onderhoud en depannage, maar word je, indien nodig, ook ingeschakeld voor algemene onderhoudswerken aan de kraan.

  • Customer service medewerker met ervaring binnen FMCG (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een gevestigde waarde binnen de FMCG zijn wij op zoek naar een gemotiveerde customer service medewerker die reeds over een gelijkaardige ervaring beschikt binnen een keten of fast moving consumer goods. Je zal als customer service medewerker instaan voor: orderverwerking van A tot Z orderopvolging facturatie voorbereiding van promotionele acties opvolging naar klanten toe van de promoties stimulatie van verkoop (upselling) klachtenopvolging ... Beschik jij over de juiste ervaring en heb jij een zeer goede talenkennis Nederlands, Frans en Engels? Stuur dan jouw CV naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Elektricien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een electro-onderhoudstechnieker en dit voor een gekende interieurzaak te Deerlijk. Jobinhoud: Verslag uitbrengen van de veiligheid en werking van installaties. Je rapporteert dagelijks aan je rechtstreekse verantwoordelijk.

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

  • Arhs Developments - Superstar UX/UI Designer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description of the open position The ARηs Group is looking for a UX/UI Designer to join its cross-projects design team that can both provide a “Waaow” effect and an outstanding user experience with a strong mobile taste. The Design Team, works on the different projects of the group on applications used by a dozen, to millions of users. You will strengthen this team by working in particular on our mobile application projects and products. We believe that the design is essential for the success of a project; therefore, we are looking also for a UX/UI Designer that is open-minded, loves getting user validation and is not afraid of a user-centred design process. This means working within our Design Team, helping the team to define goals and strategy, designing solutions together, and iterating until we reach the expected level of quality. As a UX/UI Designer, you will Create outstanding user experiences regarding web and mobile applications; Advise/coach our teams on user-centred design process and best practices; Meet regularly with our clients to capture their needs and understand their requirements; Translate concepts into wireframes that lead to intuitive user experiences; Facilitate client's product visions by researching, conceiving, wireframing, sketching, prototyping, and mocking up user experiences for digital products; Analysing user feedback and activity, and iterating to enhance the user experience; Design and deliver wireframes, user stories, user journeys, and mockups optimized for a wide range of devices and interfaces; Identify design problems and devise elegant solutions Advise/coach our teams on UI best practices; Be a driver of change and innovation within the company. What we expect from you We are looking for a designer Creative, curious and capable of thinking out of the box; Expertise in designing UI/UX using your favourite tooling (as examples: InVision, UXPin, Sketch, Balsamiq, Adobe XD...); Extensive experience in using UX design best practices to design solutions, and a deep understanding of mobile-first and responsive design. With a deep sense of pedagogy and user-centred minded; Autonomous, dynamic and continuously up-to-date with latest trends/techniques; Keen for new challenges; Team player; Open to feedback; Good at parallelising work on several projects; With three or more years of UX design experience. With a portfolio or samples of work demonstrating experience; Proven experience in mobile application UX/UI design; With good command of English. Bonus. You will delight us if you also have experience/knowledge in Agile practices (Scrum); In mobile design guidelines for the different mobile platforms; Designing for accessibility.

  • Medewewerker gevaarlijke stoffen (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: DG-EXPERTS

    Type: Werfreserve

    Het inspecteren van zendingen gevaarlijke stoffen voor vervoer over de weg en door de lucht. Het opmaken van de correcte documenten voor dit vervoer.

Zoek naar antwoorden van DECORATIE CAMPS in sociale netwerken
Look for responds of DECORATIE CAMPS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DECORATIE CAMPS. Laat een reactie achter voor DECORATIE CAMPS. DECORATIE CAMPS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DECORATIE CAMPS. Leave a respond for DECORATIE CAMPS. DECORATIE CAMPS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DECORATIE CAMPS op de google maps. Adres en contacten DECORATIE CAMPS
Location of DECORATIE CAMPS on the google maps. Address and contacts of DECORATIE CAMPS

Andere gerelateerde bedrijven als come DECORATIE CAMPS DECORATIE CAMPS: FE. PONGOLI P?RE & FILS | Marchal Vincent | ELVIS PRESLEY SOCIETY | KATTY VIGNOBLE | HUGO HEERMAN

Other related companies as DECORATIE CAMPS: FE. PONGOLI P?RE & FILS | Marchal Vincent | ELVIS PRESLEY SOCIETY | KATTY VIGNOBLE | HUGO HEERMAN

DECORATIE CAMPS is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DECORATIE CAMPS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01633087158. Het bedrijf DECORATIE CAMPS bevindt zich op het adres: HEPPENSESTEENWEG 10; 3945; HAM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 129,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 426,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen; Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders. Producten gemaakt in DECORATIE CAMPS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DECORATIE CAMPS is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DECORATIE CAMPS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DECORATIE CAMPS, openstaande posities, locatie van DECORATIE CAMPS op de kaart.

DECORATIE CAMPS is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is DECORATIE CAMPS, company assigned to the tax number BE01633087158. The company DECORATIE CAMPS is located at the address: HEPPENSESTEENWEG 10; 3945; HAM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 129,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 426,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen; Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders. Products created in DECORATIE CAMPS were not found.
The main activity of DECORATIE CAMPS is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DECORATIE CAMPS is not available. You also can look at reviews of DECORATIE CAMPS, open positions, location of DECORATIE CAMPS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DECORATIE CAMPS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DECORATIE CAMPS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DECORATIE CAMPS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DECORATIE CAMPS, employees, financial statistics.