MEUBELEN STAUT JOHN

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • MEUBELEN STAUT JOHN
Private companiesReal Estate • MEUBELEN STAUT JOHN

Contactgegevens MEUBELEN STAUT JOHN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MEUBELEN STAUT JOHN: address, phone, fax, email, website, opening hours

MEUBELEN STAUT JOHN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): POORTSTRAAT 31; 1770; LIEDEKERKE, België

Telefoon (phone): 53668169 (+32-53668169) 53668169 (+32-53668169)

Fax (fax): +32 (69) 362-93-77 +32 (69) 362-93-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MEUBELEN STAUT JOHN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MEUBELEN STAUT JOHN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MEUBELEN STAUT JOHN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MEUBELEN STAUT JOHN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MEUBELEN STAUT JOHN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MEUBELEN STAUT JOHN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MEUBELEN STAUT JOHN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MEUBELEN STAUT JOHN
Products information MEUBELEN STAUT JOHN

BTW identificatienummer (tax): BE01002197265
Ondernemingsnummer: 1117279052
Hoofdstad (capital): 724,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 229,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in MEUBELEN STAUT JOHN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen; Meubelzaken,woning- and keukeninrichting

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MEUBELEN STAUT JOHN
(Get full report from official database of BE for MEUBELEN STAUT JOHN)

Aanvulling soorten activiteiten voor MEUBELEN STAUT JOHN
Addition kinds of activities for MEUBELEN STAUT JOHN

3496. Diverse vervaardigde draadproducten | Miscellaneous fabricated wire products
371100. Motorvoertuigen en auto's | Motor vehicles and car bodies
20510209. Pies, bakkerij: behalve bevroren | Pies, bakery: except frozen
33510101. Banden, koper en koperlegering | Bands, copper and copper alloy
34420200. Louvers, luiken, jaloezieën en dergelijke artikelen | Louvers, shutters, jalousies, and similar items
36790109. Rheostaten, voor elektronische eindproducten | Rheostats, for electronic end products
51699912. Oppervlak actieve stoffen | Surface active agents
87219900. Boekhouding, auditing en boekhouding, nv | Accounting, auditing, and bookkeeping, nec

Werken bij MEUBELEN STAUT JOHN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MEUBELEN STAUT JOHN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MEUBELEN STAUT JOHN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MEUBELEN STAUT JOHN. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatbekleder tankwagens/Bestuurder Kalmar heftruck (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je helpt bij het isoleren (meestal met glaswol) van de tankwagens en daarna voor het aanbrengen van de beplating rondom de geïsoleerde tanken. Daarnaast moet je zorgen voor de algemene afwerking van de nieuwe tankwagens: het monteren en bevestigen van allerlei kleine onderdelen. Daarnaast bestuurt U ook de Kalmar heftruck voor het verplaatsen, stapelen, op vrachtwagen plaatsen van tankcontainers.

  • poetshulp vlamertinge (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. Dit uurrooster kan latersteeds worden uitgebreid, indien gewenst. “Voel je thuis bij Hulp in huis”!

  • Gemotiveerde jobstudenten voor weekendwerk (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Taken als jobstudent:  Je kan worden ingeschakeld om 's middags in de keuken hapjes te bereiden, kindergerechten te bereiden of de afwas weg te werken.  Je kan ook werken in de avondshift. Hier sta je dan in voor de bereiding van hapjes, frietjes, fondue of de afwas.  Werk je liever in de zaal? Dan sta je in voor het onthaal van klanten. Je verzorgt de bestellingen, tafels afruimen en helpt de barmedewerkers om de frigo's aan te vullen.  Je werkt steeds klantvriendelijk en hebt respect voor hygiënevoorschriften en je werkomgeving.  Bedrijfsprofiel: Voor een aantrekkelijke horeca en entertainment zaak in Sint-Niklaas zijn we op zoek naar jobstudenten voor weekendwerk. 

  • JOBSTUDENT ZORG M/V (weekendwerker) (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: WZC IRIS

    Type: Studentenjob

    De woonzorgcentra van Orelia zijn een warme, zonnige thuishaven. We bieden er onze bewoners en hun familie gouden jaren. Het is een plek waar iedereen, met respect voor ieders persoonlijkheid, een zinvolle oude dag kan beleven. Menselijkheid en vriendschap vormen daarvoor de basis. Orelia staat garant voor een kwalitatieve zorg, om deze verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een super gemotiveerde zorgstudent. Als gedreven student heb je een hart voor ouderen. Je job is heel divers. Samen met je collega’s sta je in voor de verzorging van de bewoners en bied je praktische hulp wanneer het hen wat moeilijker gaat. Je herkent de noden van de bewoner, hebt aandacht voor de omgeving en signaleert zijn/haar evolutie. Je doet er alles aan opdat onze bewoners zich thuis voelen, altijd met respect voor ieders eigenheid, behoeften en privacy. Duur en aantal uren in overleg af te spreken.

  • Bijlesgever wiskunde (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Senior Project Engineer – Regio Kempen (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: NEWPOINT PROFESSIONALS

    Type: Vaste Job

    Wat houdt deze functie in? Als Project Engineer kom je terecht bij een internationale klant in de Kempen, een productiebedrijf gespecialiseerd in de automotive. Deze functie houdt volgende in: Je fungeert als contactpersoon voor projecten binnen de centrale productie engineering en beheert de technische scope, het budget en de timing van het project van concept tot en met industrialisatie. Je schrijft de nodige specificaties uit. Je bent verantwoordelijk voor de engineering, opbouw en afname van installaties bij de leveranciers. Je verzorgt de opbouw en indienstname van de installatie t.e.m. overdracht aan productie. Je neemt hierbij de leiding over het projectteam met leden uit de verschillende afdelingen. Je bent de spilfiguur binnen de organisatie die de nodige communicatie verzorgt zowel richting leveranciers als interne stakeholders.

  • Boekhouder - Administratief medewerker (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: VAN SINAY

    Type: Vaste Job

    Van Sinay is een bedrijf gespecialiseerd in tuin- en landbouwmachines. We zijn op zoek naar een gemotiveerde boekhouder met administratieve vaardigheden. Verder behoort ook het beheer van onze website tot het takenpakket. Aangezien je regelmatig klanten zal ontvangen en informeren, is het belangrijk dat je enige interesse heeft in tuin- en landbouwmachines.

  • Werkvoorbereider (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Als verantwoordelijke voor een plaatbewerkingsmachine sta je in voor: - Vragen van de klanten bespreken/analyseren en haalbaarheid naar productie toe bepalen - Cad tekeningen beoordelen, en eventueel zelf iets uittekenen - Een ploeg van 2 à 3 operatoren aansturen die de machine bedienen - Nadat de bewerking op deze machine voltooid is, sta je mee in voor de verpakking

  • Storemanager regio Kempen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: LIDL

    Type: Vaste Job

    Eén nieuwe job? Wat dacht je van drie nieuwe jobs. Want als store manager bij Lidl ben je eigenlijk drie personen in één. Je bent in de eerste plaats een nauwkeurige harde werker die pas tevreden is als de hele winkel er perfect bijligt: van blinkende appels tot kraakverse croissants. Maar je bent ook een motivator en een coach die zijn hele team elke dag scherp aan de start krijgt. En je bent een ondernemer die opstaat en gaat slapen met harde verkoopcijfers in je hoofd. Zin in gekregen?

  • logopediste deeltijds/voltijds (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: 2SENSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    2 Sense is op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde logopedist om samen met het huidige team de praktijk verder uit te bouwen. Momenteel bestaat het team uit twee audiologen en drie logopedisten, maar gezien het grote aantal aanmeldingen hebben we dringend versterking nodig. Als zelfstandige logopedist(e) behandel je voornamelijk kinderen met spraak-, taal-, leerstoornissen. Je werkt zowel op school in daguren als op de praktijk (dag- en avonduren). Je werkt in een nieuwe praktijk en je hebt een eigen praktijkruimte ter beschikking. Verder is alles van onderzoeks- en therapiemateriaal voorhanden. Om gemakkelijk je therapiesessies te kunnen voorbereiden beschik je over een groot kopieertoestel, lamineermachine, enz. Op administratief vlak is ondersteuning mogelijk. Uiteraard vinden wij de sfeer in het team belangrijk, en kan je bij je collega’s terecht met mogelijke vragen of problemen. Eénmaal per week is er een overleg gepland, om bepaalde zaken te bespreken (om advies te vragen, afspraken te maken, enz...). Dit overleg verloopt steeds in gemoedelijke sfeer en geeft ons tijd onder collega's. We werken nauw samen met scholen, CLB en andere hulpverleners om de beste dienstverlening te kunnen geven. Ondersteuning op verschillende vlakken is mogelijk indien gewenst. Bijdrage wordt jaarlijks aangepast.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio MALDEGEM (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

Zoek naar antwoorden van MEUBELEN STAUT JOHN in sociale netwerken
Look for responds of MEUBELEN STAUT JOHN in social networks

Lees alle opmerkingen voor MEUBELEN STAUT JOHN. Laat een reactie achter voor MEUBELEN STAUT JOHN. MEUBELEN STAUT JOHN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MEUBELEN STAUT JOHN. Leave a respond for MEUBELEN STAUT JOHN. MEUBELEN STAUT JOHN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MEUBELEN STAUT JOHN op de google maps. Adres en contacten MEUBELEN STAUT JOHN
Location of MEUBELEN STAUT JOHN on the google maps. Address and contacts of MEUBELEN STAUT JOHN

Andere gerelateerde bedrijven als come MEUBELEN STAUT JOHN MEUBELEN STAUT JOHN: ALBERT MARTIN | P. DROSSART | EML/VLB | PEEK & CLOPPENBURG ( P&C) | RITA D'HONDT

Other related companies as MEUBELEN STAUT JOHN: ALBERT MARTIN | P. DROSSART | EML/VLB | PEEK & CLOPPENBURG ( P&C) | RITA D'HONDT

MEUBELEN STAUT JOHN is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MEUBELEN STAUT JOHN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01002197265. Het bedrijf MEUBELEN STAUT JOHN bevindt zich op het adres: POORTSTRAAT 31; 1770; LIEDEKERKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 724,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 229,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen; Meubelzaken,woning- and keukeninrichting. Producten gemaakt in MEUBELEN STAUT JOHN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MEUBELEN STAUT JOHN is Onroerend goed, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MEUBELEN STAUT JOHN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MEUBELEN STAUT JOHN, openstaande posities, locatie van MEUBELEN STAUT JOHN op de kaart.

MEUBELEN STAUT JOHN is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is MEUBELEN STAUT JOHN, company assigned to the tax number BE01002197265. The company MEUBELEN STAUT JOHN is located at the address: POORTSTRAAT 31; 1770; LIEDEKERKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 724,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 229,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen; Meubelzaken,woning- and keukeninrichting. Products created in MEUBELEN STAUT JOHN were not found.
The main activity of MEUBELEN STAUT JOHN is Real Estate, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MEUBELEN STAUT JOHN is not available. You also can look at reviews of MEUBELEN STAUT JOHN, open positions, location of MEUBELEN STAUT JOHN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MEUBELEN STAUT JOHN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MEUBELEN STAUT JOHN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MEUBELEN STAUT JOHN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MEUBELEN STAUT JOHN, employees, financial statistics.