BRAECKMAN-SCHELLINCK

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • BRAECKMAN-SCHELLINCK

Contactgegevens BRAECKMAN-SCHELLINCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRAECKMAN-SCHELLINCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRAECKMAN-SCHELLINCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EINDE WERE 62; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92251691 (+32-92251691) 92251691 (+32-92251691)

Fax (fax): +32 (61) 669-12-87 +32 (61) 669-12-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRAECKMAN-SCHELLINCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRAECKMAN-SCHELLINCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRAECKMAN-SCHELLINCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRAECKMAN-SCHELLINCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRAECKMAN-SCHELLINCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRAECKMAN-SCHELLINCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRAECKMAN-SCHELLINCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRAECKMAN-SCHELLINCK
Products information BRAECKMAN-SCHELLINCK

BTW identificatienummer (tax): BE04290405273
Ondernemingsnummer: 7820037841
Hoofdstad (capital): 307,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 774,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in BRAECKMAN-SCHELLINCK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen; Loodgieterij and centrale verwarming Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRAECKMAN-SCHELLINCK
(Get full report from official database of BE for BRAECKMAN-SCHELLINCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRAECKMAN-SCHELLINCK
Addition kinds of activities for BRAECKMAN-SCHELLINCK

594800. Bagage- en lederwarenhuizen | Luggage and leather goods stores
23220000. Mannen en jongens ondergoed en nachtkleding | Men's and boy's underwear and nightwear
28910207. slijm | Mucilage
34629900. Ijzer- en stalen smeedstukken, nec | Iron and steel forgings, nec
81110213. Product aansprakelijkheidsrecht | Product liability law

Werken bij BRAECKMAN-SCHELLINCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRAECKMAN-SCHELLINCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRAECKMAN-SCHELLINCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRAECKMAN-SCHELLINCK. Looking for open vacancies in other companies

  • Lader Losser voor tijdelijke opdracht (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf regio Zele, zijn wij op zoek naar een tijdelijke werkkracht om te helpen met het laden en lossen van de vrachtwagens. Je zal de vrachtwagens manueel moeten laden en lossen via de laadbrug achterop de vrachtwagen. Het zijn zware tonnen die je met een bepaalde techniek op de rand moet leren rollen zodat je niet met brute kracht de tonnen moet verslepen.

  • Arbeiders algemene wegenbouw regio Limburg (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot wegenbouwbedrijf zoeken wij dringend wegenwerkers voor de regio Limburg. Je maakt deel uit van een ploeg arbeiders en voert werkzaamheden uit aan diverse onderdelen van de weg: aansluitingen, kolken, boordstenen, funderingen, afwerkingen, ... Er zijn opstapplaatsen voorzien in de volgende gemeenten: Bocholt, Sint-Truiden, Lummen, Herk-de-Stad, Genk (of net buiten Limburg = Diest en Scherpenheuvel). Goede verloning volgens PC 124 ! Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en lijkt dit jou interessant ? Bel ons vrijblijvend op voor meer informatie ! 089/500090

  • R&D chemist (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: Visionpoint

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Houthalen-Helchteren dat actief is in de chemische sector is Visionpoint op zoek naar een R&D chemist. Wat zijn jouw taken? Je vervult een belangrijke rol in het onderzoek en de ontwikkeling van nieuwe producten Je zorgt voor de wetenschappelijke ondersteuning van onderzoeksprojecten Je werkt in dagdienst en rapporteert aan de R&D directeur

  • HUISHOUDHULP (M/V) VOSSELARE (voltijds) (VOSSELARE)

    Regio: VOSSELARE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Poetshulp Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Puurs – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent kledingzaak Poperinge (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak in Poperinge zijn wij op zoek naar een jobstudent verkoopster/verkoper. Je bent verantwoordelijk voor de kassa. Daarnaast spring je bij in de winkel om mensen te adviseren in hun keuze van kledij. Je bent het visitekaartje van de winkel, waarbij je de klanten vriendelijk onthaalt en helpt waar nodig.

  • Jobstudent ontbijtmedewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HOTEL RUBENS GROTE MARKT

    Type: Studentenjob

    Hotel Rubens-Grote Markt is een luxe boutique stijl hotel gelegen aan een rustige straat op minder dan 1 minuut lopen van de Grote Markt te Antwerpen. Het ligt in het historische hart van deze stad, op loopafstand van alle belangrijke musea, de kathedraal, winkelstraten zoals de Meir en de Groenplaats en diverse interessante antiekwinkels. Het hotel is op zoek naar een leuke jobstudent die vooral de volgende taken zal uitvoeren: Zorgen dat het onze gasten aan niets ontbreekt Verzorgen van de mice en place, dekken van tafels, klaarleggen van bestek, afruimen van tafels Klaarzetten en afbouwen van het ontbijtbuffet Opruimen en schoonmaken van de werkruimten Afwassen Reinigen van de ontbijtruimte

  • Student promo Marche-En-Famenne (NAMUR)

    Regio: NAMUR

    Bedrijf: ADECCO HOSPITALITY

    Type: Studentenjob

    Pour notre client Panama, nous recherchons des étudiants qui peuvent effectuer des missions de promotion à Marche-en-Famenne tout au long de l'année. Pour différentes marques.

  • R&S Advisor voor internationale organisatie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in regio Waregem zijn we op zoek naar een R&S advisor: - Je komt terecht in een zeer dynamisch team van 5 collega's - Je bent verantwoordelijk voor het wervings- en selectieproces - Je selecteert de gepaste rekruteringskanalen - Je plant en realiseert aanwervingscampagnes - Je stelt interne en externe publicaties op voor jouw vacatures - Je neemt deel aan jobbeurzen - Je ondersteunt de HR Business Partner in een aantal administratieve taken Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een internationale organisatie die wereldwijd actief is. Daarnaast zijn ze één van de marktleiders in hetgeen ze doen. Je komt hier terecht in een technische organisatie met familiaal karakter.

  • Projectleider / Werfleider (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Opleveren van projecten van A tot Z; Bereidt de werven voor en is verantwoordelijk voor de opmetingen, de opstart, het bestellen van materialen, contact met onderaannemers en de uitvoeringsplanning; Brengt de montageploegen op de hoogte van de werken en stuurt hen aan op de werven; Neemt deel aan werfvergaderingen; Waakt over de veiligheid op de werf; Lost problemen die zich voordoen op de werf onmiddelijk op; Je bent verantwoordelijk voor de nacalculatie van het project i.s.m. calculator. Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in project sourcing en werving en selectie van technische bedienden en ingenieurs. Onze klant is een bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van specifieke producten die gebruikt worden in de bouwsector. Het evolueerde van een familiebedrijf tot één van de meest toonaangevende fabrikanten in Europa. Voor de uitbreiding van het team zijn wij voor hun op zoek naar een m/v "Projectleider":

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

Zoek naar antwoorden van BRAECKMAN-SCHELLINCK in sociale netwerken
Look for responds of BRAECKMAN-SCHELLINCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRAECKMAN-SCHELLINCK. Laat een reactie achter voor BRAECKMAN-SCHELLINCK. BRAECKMAN-SCHELLINCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRAECKMAN-SCHELLINCK. Leave a respond for BRAECKMAN-SCHELLINCK. BRAECKMAN-SCHELLINCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRAECKMAN-SCHELLINCK op de google maps. Adres en contacten BRAECKMAN-SCHELLINCK
Location of BRAECKMAN-SCHELLINCK on the google maps. Address and contacts of BRAECKMAN-SCHELLINCK

Andere gerelateerde bedrijven als come BRAECKMAN-SCHELLINCK BRAECKMAN-SCHELLINCK: ALE | LUC DE BECKER | DREESEN-SERDONS | M.CH. CALMANT | LUDO VAN DEN BRUEL

Other related companies as BRAECKMAN-SCHELLINCK: ALE | LUC DE BECKER | DREESEN-SERDONS | M.CH. CALMANT | LUDO VAN DEN BRUEL

BRAECKMAN-SCHELLINCK is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRAECKMAN-SCHELLINCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04290405273. Het bedrijf BRAECKMAN-SCHELLINCK bevindt zich op het adres: EINDE WERE 62; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 307,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 774,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen; Loodgieterij and centrale verwarming Gh. Producten gemaakt in BRAECKMAN-SCHELLINCK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BRAECKMAN-SCHELLINCK is Diverse reparatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRAECKMAN-SCHELLINCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRAECKMAN-SCHELLINCK, openstaande posities, locatie van BRAECKMAN-SCHELLINCK op de kaart.

BRAECKMAN-SCHELLINCK is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRAECKMAN-SCHELLINCK, company assigned to the tax number BE04290405273. The company BRAECKMAN-SCHELLINCK is located at the address: EINDE WERE 62; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 307,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 774,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen; Loodgieterij and centrale verwarming Gh. Products created in BRAECKMAN-SCHELLINCK were not found.
The main activity of BRAECKMAN-SCHELLINCK is Miscellaneous Repair Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BRAECKMAN-SCHELLINCK is not available. You also can look at reviews of BRAECKMAN-SCHELLINCK, open positions, location of BRAECKMAN-SCHELLINCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRAECKMAN-SCHELLINCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRAECKMAN-SCHELLINCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRAECKMAN-SCHELLINCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRAECKMAN-SCHELLINCK, employees, financial statistics.