DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE

Contactgegevens DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KALVE KEETDIJK 207; 8300; KNOKKE-HEIST, België

Telefoon (phone): 50623723 (+32-50623723) 50623723 (+32-50623723)

Fax (fax): +32 (67) 208-21-15 +32 (67) 208-21-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE
Products information DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE

BTW identificatienummer (tax): BE07324279785
Ondernemingsnummer: 6131988525
Hoofdstad (capital): 252,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 320,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties; MEUBELONTWERP AND -INSTALLATIE; Speciaalzaken; Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE
(Get full report from official database of BE for DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE
Addition kinds of activities for DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE

289902. zuren | Acids
17990600. Home / kantoor interieurs afwerking, inrichting en renovatie | Home/office interiors finishing, furnishing and remodeling
20929900. Verse of bevroren verpakt vis, nec | Fresh or frozen packaged fish, nec
22579903. Stapelweefsel, rondbrein | Pile fabrics, circular knit
37110408. Sneeuwploegen (motorvoertuigen), montage van | Snow plows (motor vehicles), assembly of
38610209. Bakken, fotografische drukwerk en verwerking | Trays, photographic printing and processing
51499901. Ontbijtgranen | Breakfast cereals

Werken bij DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Bakkerij-afdeling MAKRO Eke - voltijds (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Makro te Eke zijn we op zoek naar een gemotiveerde allround medewerker voor de bakkerij. Je zal samen met de bakkers instaan voor de algemene werking. Je helpt bij het aanvullen van de rekken, bediening van de klanten, hulp in het atelier met het bakken en bereiden, onderhoud van de afdeling, ...

  • Heftruckchauffeur met een feeling voor de bierbrouwerij (Puurs) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als heftruckchauffeur zet je de leveringen en afhalingen klaar, laadt en los je de vrachtwagens en stockeer je de goederen om de continuïteit van het distributieproces te waarborgen. Eventueel kan je werken met een heftruck met dubbele vorken.

  • Chauffeur C combinatie (m/v) (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Momenteel kijken we uit naar een chauffeur met geldig rijbewijs C. Hierbij is belangrijk dat U kan opstarten om 5u 'smorgens en U in staat bent fysiek werk te verrichten.

  • Schrijnwerker voor het atelier (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant actief in totaalinrichting zijn we op zoek naar een schrijnwerker die kan meedraaien in het atelier. U zal algemene taken uitvoeren in het atelier.

  • Afzakoperator (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, gelegen in Evergem, gespecialiseerd in honden- en kattenvoeding, zijn we op zoek naar een afzakoperator. • Bedienen van de afzaklijn; • Mechanisch instellen van de afzaklijn; • Precies instellen van de recepturen voor de afzakcomputer; • Instellen en onderhouden van de printers; • Het lezen van de productieplanning; • Correct toepassen van de werkorders; • Tijdig voorzien van hulpstoffen; • Permanent controleren van de kwaliteit d.m.v. staalnames en visuele controle van de verpakkingen; • Uitvoeren van de kalibratie van de metaaldetectoren uit; • Registreren van deze controles; • Na het afzakken, ingeven van de afzakorders in het afzakprogramma; • Opstellen van de palletfiche en identificeren van iedere pallet; • Reinigen van de machines en werkvloer; • Uitvoeren van preventieve onderhoudswerkzaamheden; • Oplossen van storingen (indien mogelijk)

  • Kwaliteitscontroleur - 2 ploegen - voeding (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Kwaliteitscontroles uitvoeren over het volledige proces - Opvolging van de kwaliteitscontroles in samenwerking met de permanentiedienst - Je voert hygiëne- en veiligheidsinspecties uit, verwerkt de gegevens en volgt de actiepunten op. - Opvolging en uitvoering van het volledige analyseplan (personeel, producten, materialen, gebouwen,...) - Opvolging van de analyses (grondstoffen en eindproducten): voorbereiden stalen, nazicht resultaten,... - Opvolging van FIFO grondstoffen en traceability - Beheer dagstalen - Assisteren van de kwaliteitsmanager in alle uitvoerende taken - Assisteren van de klachtenbehandeling, incidenten en recalls - Assistentie verlenen bij interne opleidingen inzake kwaliteit, hygiëne en kwaliteitssysteem - Lid van het HACCP-team en de Food Defense werkgroep Bedrijfsprofiel: Als Quality Control een boontje voor chocolade en kwaliteit ? Pralinart nv te Lokeren is een innovatief en snelgroeiend chocolade bedrijf, met export over de hele wereld. We maken zowel speciale assortimenten voor de seizoenen als assortimenten die het hele jaar rond verkocht worden

  • Jobstudent Reservatiedienst (m/v) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in Oostende zijn we op zoek naar een jobstudent om tijdens de herfstvakantie te werken bij de reservatiedienst. Hier ga je onder andere telefonisch de reservaties opvolgen die binnen komen.

  • JUNIOR ACCOUNTANT - AJARI GEMS (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Antwerpse Diamantsector

    Type: Vaste Job

    Registreren van boekhoudkundige verrichtingen. Inboeken van aankopen en verkopen. Facturen opmaken. Bankverrichtingen uitvoeren. Werken met boekhoudkundige programma's. Administratie/Filing.

  • Junior teamleader productie met ambitie (FMCG, Wilrijk) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    AIs mensen coachen jou op het lijf geschreven en spreekt het werken in een hightech productieomgeving jou aan? Ben je sterk in planning en organiseren en mag er ook een administratief luik aan de job zijn? Dan is de functie van Teamleader binnen een sterk internationaal productiebedrijf in de FMCG sector waarschijnlijk het bedrijf dat je zoekt. Taken: Verantwoordelijkheid voor de prestaties van de ploeg, inclusief productie en technische dienst, schoonmaak, onderhoud en opstart- en afsluitactiviteiten Coachen en ontwikkelen van een team van een 14-tal operatoren Instaan voor de naleving van het budget Preventieve & correctieve actieplannen voor continue verbetering ontwikkelen Incidentbeheer en het beheer van veiligheids- en gezondheidsrisico's Arbeidsplanning opstellen en ervoor zorgen dat er op korte termijn kan ingespeeld worden op de schommelingen in de vraag Een topteam rond je opbouwen van gedreven, bekwame mensen Zelf een grote dosis energie toevoegen om elke dag uitmuntende resultaten te halen en kwaliteit te leveren

  • IT-Planet - Product Owner met Java achtergrond (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving De opdracht als Product Owner is het verzamelen, managen en vertalen van de verwachtingen van elke stakeholder. Je neemt het beleid van het stakeholder management op je, en onderhoudt contacten met alle departementen. Vanuit een Agile mindset handel je als facilitator en durf je beslissingen te nemen: je maakt planning op voor alle betrokken partijen, met duidelijke doelstellingen, mogelijkheden en deadlines. Daarnaast behoud je het overzicht en hou je rekening met de verwachtingen en prioriteiten.  Je komt terecht in een gerenommeerd bedrijf, met toffe collega's, die net als jij gepassioneerd zijn en graag bijleert. Geen enkele week zal dezelfde zijn, waarbij je dagelijks gestimuleerd zal worden.    Profiel Je bent zeer technisch aangelegd met achtergrond in Java (full stack). Je hebt voeling met UX/UI. Je kent de uitdagingen in stakeholder management, en bent in staat een goede relatie op te bouwen en duidelijk te communiceren. Je hebt een Agile mindset, en ervaring in Scrum of andere Agile/lean methodologie. Je kan moeilijke problemen vertalen in mensentaal. Je voelt je goed in een adviserende rol, als goede en open communicator. Je bent gepassioneerd door analytisch denken en denkt graag out-of-the-box. Je bent bereid om sporadisch naar Nederland of Denemarken te reizen.   Aanbod   Bij ons word je verloond naar werk, kennis & competenties. Met zorg wordt een motiverend salarispakket uitgewerkt: loon + groeps-en hospitalisatieverzekering + wagen & tankkaart + maaltijdcheques... Bovendien geeft IT-Planet je alle kansen om goed te zijn in wat je doet: extra opleidingsmogelijkheden & training zullen je helpen jouw skills verder uit te breiden of optimaliseren! Wanneer je er klaar voor bent, staan er al weer tal van doorgroeimogelijkheden of carrièrevooruitzichten klaar.   Freelance? Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor een voorstel op maat.     Interesse? Stuur je CV en eventueel je motivatiebrief via de knop hieronder.

  • Accountmanager JongeRaaf/SterkeRaaf (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: JongeRaven/SterkeRaven

    Type: Werfreserve

    JongeRaven/SterkeRaven is een selectiekantoor met een eigen filosofie, gespecialiseerd in commerciële jobs, en heeft een steeds groeiend cliënteel. Check onze website voor actuele interessante en uitdagende functies. Meld je enkel bij ons aan indien je je herkent in het profiel van de JongeRaaf/SterkeRaaf.

  • Zaalmedewerker (WESTMALLE)

    Regio: WESTMALLE

    Bedrijf: BUON GUSTO

    Type: Flexijob

    Klanten op een vriendelijke manier begroeten en bedienen. Alles klaarzetten met het oog op de service. Goed samenwerken in teamverband. Weekendwerk is geen probleem voor jou.

Zoek naar antwoorden van DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE in sociale netwerken
Look for responds of DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE. Laat een reactie achter voor DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE. DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE. Leave a respond for DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE. DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE op de google maps. Adres en contacten DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE
Location of DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE on the google maps. Address and contacts of DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE

Andere gerelateerde bedrijven als come DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE: WIJNHANDEL KELLER | TIRTIAUX | Dierckx T BVBA | Petit Jean | KRIBBE PATANINO

Other related companies as DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE: WIJNHANDEL KELLER | TIRTIAUX | Dierckx T BVBA | Petit Jean | KRIBBE PATANINO

DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07324279785. Het bedrijf DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE bevindt zich op het adres: KALVE KEETDIJK 207; 8300; KNOKKE-HEIST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 252,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 320,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties; MEUBELONTWERP AND -INSTALLATIE; Speciaalzaken; Woningbouw. Producten gemaakt in DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE, openstaande posities, locatie van DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE op de kaart.

DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE, company assigned to the tax number BE07324279785. The company DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE is located at the address: KALVE KEETDIJK 207; 8300; KNOKKE-HEIST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 252,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 320,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties; MEUBELONTWERP AND -INSTALLATIE; Speciaalzaken; Woningbouw. Products created in DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE were not found.
The main activity of DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE is not available. You also can look at reviews of DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE, open positions, location of DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE, employees, financial statistics.