DE 9 ZONEN VANNESTE

Contactgegevens DE 9 ZONEN VANNESTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE 9 ZONEN VANNESTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE 9 ZONEN VANNESTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DRIEMASTEN 75; 8560; WEVELGEM, België

Telefoon (phone): 56410228 (+32-56410228) 56410228 (+32-56410228)

Fax (fax): +32 (82) 666-23-11 +32 (82) 666-23-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE 9 ZONEN VANNESTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE 9 ZONEN VANNESTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE 9 ZONEN VANNESTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE 9 ZONEN VANNESTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE 9 ZONEN VANNESTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE 9 ZONEN VANNESTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE 9 ZONEN VANNESTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE 9 ZONEN VANNESTE
Products information DE 9 ZONEN VANNESTE

BTW identificatienummer (tax): BE04919647216
Ondernemingsnummer: 9568786621
Hoofdstad (capital): 265,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 205,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in DE 9 ZONEN VANNESTE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Installatie van metalen schrijnwerk; MEUBELONTWERP AND -INSTALLATIE; Meubelzaken,woning- and keukeninrichting; Vloer- and muurbekleding; Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE 9 ZONEN VANNESTE
(Get full report from official database of BE for DE 9 ZONEN VANNESTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE 9 ZONEN VANNESTE
Addition kinds of activities for DE 9 ZONEN VANNESTE

781903. Editing diensten, film productie | Editing services, motion picture production
28990107. Grapefruitolie | Grapefruit oil
36940000. Motor elektrische apparatuur | Engine electrical equipment
65419902. Titel reconveyance bedrijven | Title reconveyance companies
79979907. Lawn bowling club, lidmaatschap | Lawn bowling club, membership

Werken bij DE 9 ZONEN VANNESTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE 9 ZONEN VANNESTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE 9 ZONEN VANNESTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE 9 ZONEN VANNESTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde onderhouds-/storingstechnieker voor het preventief en curatief onderhoud van diverse verpakkingsmachines.

  • lasser/monteur (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een lasser/monteur. Je takenpakket bestaat uit: - Je monteert, op basis van technische tekeningen en plannen, onderdelen van industriële voertuigen (Tankwagens RVS en aluminium, Tankcontainers aluminium) en last deze constructies met de halfautomaat. - Monteren en/of lassen in en rond de tankwagens - Tankwagen verplaatsen met behulp van een loopbrug - Eenvoudige maar ook complexere taken kunnen uitvoeren - Uiteenlopende technische problemen snel en efficiënt kunnen uitvoeren

  • Huishoudhulp regio Zutendaal (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: SDB

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een leuke job als huishoudhulp regio Zutendaal? Dit voor ongeveer 20u. Dit kan later nog altijd aangepast worden aan een voltijdscontract. Ervaring en een eigen wagen is een pluspunt! Neem zeker even contact op met ons op het nummer 0472 03 53 38 voor een sollicitatiegesprek. Je mag je CV versturen via email op [email protected] met je contactgegevens. Je kan ook via onze website solliciteren, https://www.vzw-sdb.be/nl/werken-bij-sdb/solliciteren.

  • Huishoudhulp Deeltijds Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE GENT

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Wondelgem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolgen van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Jobstudent Action Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Jehebt een afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden en vormt samenmet je collega’s het hart van de winkelvloer. Je bent het eerste aanspreekpuntvoor onze klanten en zorgt dat zij op een klantvriendelijk manier wordengeholpen. Jespiegelt onze schappen, verwerkt retouren en vult restvracht bij wanneer nodig. Verder werk je als kassamedewerker en help je onze klanten op vriendelijke envlotte wijze. Het lossen van de binnenkomende vracht en het tijdens de dagschoonmaken van onze winkel behoort ook tot de werkzaamheden.

  • Stagiaire Jobadviseur (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor de screening en interviews van potentiële kandidaten. Je helpt mee met de verwerking van de administratie en je volgt je eigen dossiers op.

  • Winkelbediende bakkerij part-time (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Vaste Job

    Je werkt als winkelbediende in de bakkerij. Je bestelt de klanten, je versnijdt de broden en rekent af. Je werkt volgens volgend uurrooster: week 1 woensdag vrijdag en zaterdag van 7 tot 12.30h, week 2 woensdag vrijdag en zaterdag van 7 tot 12.30h en op zondag van 6.30 tot 12h

  • logopedist (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: DE JONGELING KINDERPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de opbouw van ons multidisciplinair team zijn wij op zoek naar een logopedist. Momenteel bestaat ons team uit 2 kinesitherapeuten en een psychologe. In de praktijk werken mijn collega-kine en ik met kinderen en jongeren binnen de leeftijdscategorie van 0-18 jaar. Ouders, kinderen en jongeren kunnen bij ons terecht voor begeleiding bij een ontwikkelingsvertraging, ontwikkelingsstoornis, psychomotorische en/of neuromotorische problemen, moeilijk leren of een leerstoornis en socio-emotionele moeilijkheden. Bij onze psychologe kunnen ouders en hun kind en/of jongere terecht voor diagnostiek en begeleiding bij gedrags-, ontwikkelings-, opvoedings-, socio-emotionele moeilijkheden ((faal)angst, laag zelfbeeld, stress, depressieve of verminderde stemming), vragen met betrekking tot de identiteit en crisisgesprekken. Graag willen wij ons team ook nog uitbreiden met een logopedist/e zodat er binnen de praktijk ook diagnostiek en logopedische begeleiding (spraak-, taal-, en leerstoornissen,...) kan aangeboden worden.

  • BIJLESLERAREN (regio NINOVE-GERAARDSBERGEN-ZOTTEGEM/OOST-VLAANDEREN) (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Voor deze vacature geldt de code NGZ2018.

  • RESERVE schoonmaak regio Gent 2018 (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Gent zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

  • Wervingsreserve - Account Manager catering - Leuven - 38u - Ref JDC 448 (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Als Account Manager ben je verantwoordelijk voor: de organisatie van de keuken en de kwaliteit van de uitvoering de aansturing en de coaching van je team actief in "Quality of Life" services het commerciële beheer van je site. Je draagt bij aan de commerciële ontwikkeling. Je zal regelmatig contact hebben met een groot aantal contactpersonen van de klant Je analyseert en identificeert de noden van je site rekening houdend met de noden en de verwachtingen van de klanten Je stelt de uurroosters en de taken voor je team op met aandacht voor de motivatie en teamspirit Je doet de bestellingen rekening houdend met de interne regels en procedures op vlak van beheer Je organiseert en structureert de site voor een optimale functionering Je bent verantwoordelijk voor de oppuntstelling en de opvolging van de HACCP-procedures Je bent verantwoordelijk voor het financieel beheer van de site en streeft voortdurend naar een strikte opvolging van de facturatie, de foodcost, de personeelskosten, de diverse kosten en van de maandelijkse consolidatie van RMA, …

Zoek naar antwoorden van DE 9 ZONEN VANNESTE in sociale netwerken
Look for responds of DE 9 ZONEN VANNESTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE 9 ZONEN VANNESTE. Laat een reactie achter voor DE 9 ZONEN VANNESTE. DE 9 ZONEN VANNESTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE 9 ZONEN VANNESTE. Leave a respond for DE 9 ZONEN VANNESTE. DE 9 ZONEN VANNESTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE 9 ZONEN VANNESTE op de google maps. Adres en contacten DE 9 ZONEN VANNESTE
Location of DE 9 ZONEN VANNESTE on the google maps. Address and contacts of DE 9 ZONEN VANNESTE

Andere gerelateerde bedrijven als come DE 9 ZONEN VANNESTE DE 9 ZONEN VANNESTE: JP Invest SPRL | COLLARD G. | COPPENS | M. GOEMAERE | GIB Management Services NV

Other related companies as DE 9 ZONEN VANNESTE: JP Invest SPRL | COLLARD G. | COPPENS | M. GOEMAERE | GIB Management Services NV

DE 9 ZONEN VANNESTE is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE 9 ZONEN VANNESTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04919647216. Het bedrijf DE 9 ZONEN VANNESTE bevindt zich op het adres: DRIEMASTEN 75; 8560; WEVELGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 265,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 205,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Installatie van metalen schrijnwerk; MEUBELONTWERP AND -INSTALLATIE; Meubelzaken,woning- and keukeninrichting; Vloer- and muurbekleding; Woningbouw. Producten gemaakt in DE 9 ZONEN VANNESTE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE 9 ZONEN VANNESTE is Diverse reparatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE 9 ZONEN VANNESTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE 9 ZONEN VANNESTE, openstaande posities, locatie van DE 9 ZONEN VANNESTE op de kaart.

DE 9 ZONEN VANNESTE is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE 9 ZONEN VANNESTE, company assigned to the tax number BE04919647216. The company DE 9 ZONEN VANNESTE is located at the address: DRIEMASTEN 75; 8560; WEVELGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 265,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 205,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Installatie van metalen schrijnwerk; MEUBELONTWERP AND -INSTALLATIE; Meubelzaken,woning- and keukeninrichting; Vloer- and muurbekleding; Woningbouw. Products created in DE 9 ZONEN VANNESTE were not found.
The main activity of DE 9 ZONEN VANNESTE is Miscellaneous Repair Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DE 9 ZONEN VANNESTE is not available. You also can look at reviews of DE 9 ZONEN VANNESTE, open positions, location of DE 9 ZONEN VANNESTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE 9 ZONEN VANNESTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE 9 ZONEN VANNESTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE 9 ZONEN VANNESTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE 9 ZONEN VANNESTE, employees, financial statistics.