Viola A.

Contactgegevens Viola A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Viola A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Viola A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Rondeau 2B 7170 La Hestre (Manage), België

Telefoon (phone): +32 (53) 516-64-42 +32 (53) 516-64-42

Fax (fax): +32 (87) 827-99-29 +32 (87) 827-99-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Viola A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Viola A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Viola A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Viola A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Viola A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Viola A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Viola A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Viola A.
Products information Viola A.

BTW identificatienummer (tax): BE07663208007
Ondernemingsnummer: 9285614013
Hoofdstad (capital): 631,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 320,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Viola A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Electric contractors - Housewiring

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Viola A.
(Get full report from official database of BE for Viola A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Viola A.
Addition kinds of activities for Viola A.

20999913. pectine | Pectin
22820101. Gehaakt garen: draaien, wikkelen of spoelen | Crochet yarn: twisting, winding, or spooling
22990503. Crash, linnen | Crash, linen
24510102. Stacaravans, behalve recreatief | Mobile homes, except recreational
39140108. Zilverwerk, solide zilver | Silverware, solid silver

Werken bij Viola A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Viola A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Viola A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Viola A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitsmedewerker | Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een groeiend farmaceutisch bedrijf in Puurs is op zoek naar een kandidaat met verantwoordelijkheidsgevoel en een passie voor productie. Als kwaliteitsmedewerker zal je de verschillende productielijnen controleren voor opstart. Je rapporteert je bedenkingen bij lijnverantwoordelijke of ploegbaas en voert op regelmatige tijdstippen controles uit. Aan de hand van staalnames ga je na of de kwaliteit van het product op niveau is.

  • Polyvalent verkoopmedewerker (m/v) (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een hart voor de verkoop? Bereid om in shiften te werken (5u-23u), inclusief weekends (1/2)? Goesting in een nieuwe uitdaging? Neem zeker even de tijd om deze functie te bekijken. We zijn steeds op zoek naar extra medewerkers voor een tankstation te Kalken. Wat doe je precies? - Kassawerk - Broodjes afbakken - Belegde broodjes bereiden - Aanvullen van de rekken - Controle van de stock

  • Klusjesman (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze polyvalente functie mag je rekenen op een afwisselende jobinhoud. Je taken omvatte onder meer : - Het algemeen onderhoud van het bedrijf (parking, koer, refter, trappenhal...). Dit houdt in vuilnisbakken en asbakken ledigen, vegen, toiletpapier aanvullen etc... - Je staat in voor het uitkuisen van regenereermachines en het kuisen van de omgeving rond de machines. - Je helpt mee met de technische dienst voor het lossen van tankwagens. - Je helpt mee buiten op de koer om afval met de heftruck te sorteren. - Je houdt een maandelijkse controle van de heftrucks (waterpeil en tellers nazien, controle van de banden, bijhouden data onderhoud...), alle luchtfilters van het bedrijf en de verschillende waterbehandelingen.

  • HUISHOUDHULP regio Ruddervoorde (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: Net.werk! vso

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

  • Poetshulp Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Baliemedewerker Sportoase Ter Heide Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je staat in voor een klantvriendelijk ontvangst van de bezoekers van het sportcomplex en dit zowel persoonlijk, telefonisch als per mail • Correcte informatie verstrekken over aangeboden diensten, tarieven, tijden, abonnementen,... • Organisatie van de dagelijkse werking van de infobalie • Correct verwerken van alle kassaverrichtingen • Verantwoordelijkheid voor enkele administratieve taken (verwerken reservaties,…)

  • Elektricien - Regio Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: FORCES FOR INDUSTRY

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor het plaatsen van elektriciteit en aanverwanten voor zowel residentieel als industriële projecten.

  • Consultant Rekrutering & Selectie (EDINGEN)

    Regio: EDINGEN

    Bedrijf: VERPOUCKE CONSULTING

    Type: Vaste Job

    Na een grondige analyse van de klantenbehoeften en de functiebeschrijving van het gezochte profiel, ben je als Consultant verantwoordelijk voor het rekruteringsproces van A tot Z. Jouw verantwoordelijkheden zijn: Bij de opstart van een vacature, stel je een catchy advertentietekst op die de juiste kandidaten zal aantrekken. Via alle mogelijke kanalen en sociale media zoek je naar de juiste profielen en benader je deze op een actieve manier. Je screent potentiële kandidaten, voert interviews volgens de STAR-methodiek, redigeert rapporten, vraagt referenties na, … kortom: je doet er alles aan om de juiste kandidaten te selecteren. Het opbouwen van een goed contact met de klanten (veel van onze klanten zijn gerenommeerde bedrijven waar we reeds een jarenlange samenwerking hebben mee uitgebouwd). Als lid van het team Recruitment & Selection werk je hand in hand met je collega’s op een efficiënte en resultaatgerichte manier. Je werkt vanuit de uitvalsbasis in Edingen en rapporteert aan de teamleader R&S. Trefwoorden: Recruiter, HR, search, hunting, rekrutering en selectie, kanaal, sociale media, recruitment, human resources, werving en selectie, direct search, headhunting, headhunter, uitzendconsulent, uitzending, interim, ….

  • Call Agent met commerciële flair - Tijdelijk met optie vast (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    Op basis van de gemaakte offerte die je collega's van Internal Sales gemaakt hebben, neem jij telefonisch contact op met de klant/ prospect. Je bent een luisterend oor voor de klant/ prospect en komt tijdens het gesprek te weten wat hun verdere wensen zijn. Je bent een volharder, je zet er je tanden in en volgt dit verder op van A tot Z. Bedrijfsprofiel: Onze klant biedt een groot assortiment aan isotherme oplossingen op maat, gebaseerd op de kernwaarden van kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. Met een jaaromzet van meer dan 50 miljoen euro en een nieuwe moderne productievestiging in Beveren-Leie is onze klant één van de belangrijkste leveranciers van bouwsystemen voor geconditioneerde industriële omgevingen.

  • Bandenmonteur met ervaring (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je gepassioneerd door auto's? Kan je snel werken en heb je reeds ervaring als bandenmonteur? Dan is dit DE ideale job voor jou! Voor onze klant te Hasselt zijn we dringend op zoek naar bandenmonteurs. Je takenpakket zal o.a. bestaat uit: -Het afhalen van oude banden aan personenwagens en nieuwe banden plaatsen -Winter- en zomerbanden wisselen -De klant helpen met vragen -...

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Verpleegkundige opdracht November WZC Wingene (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt van 12 november t.e.m. 30 november van maandag t.e.m. vrijdag en niet in het weekend. Je werkt vooral de shift van 8u30 - 16u42 en af en toe een late shift van 12u54 - 21u. Als verpleegkundige in het WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ... 

Zoek naar antwoorden van Viola A. in sociale netwerken
Look for responds of Viola A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Viola A.. Laat een reactie achter voor Viola A.. Viola A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Viola A.. Leave a respond for Viola A.. Viola A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Viola A. op de google maps. Adres en contacten Viola A.
Location of Viola A. on the google maps. Address and contacts of Viola A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Viola A. Viola A.: Geldhof M | FILMCLUB BERCHEM | KA CONSTRUCT NV | Red & White Sportswear SPRL | W. MORTELMANS

Other related companies as Viola A.: Geldhof M | FILMCLUB BERCHEM | KA CONSTRUCT NV | Red & White Sportswear SPRL | W. MORTELMANS

Viola A. is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Viola A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07663208007. Het bedrijf Viola A. bevindt zich op het adres: Rue Rondeau 2B 7170 La Hestre (Manage). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 631,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 320,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Electric contractors - Housewiring. Producten gemaakt in Viola A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Viola A. is Diverse reparatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Viola A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Viola A., openstaande posities, locatie van Viola A. op de kaart.

Viola A. is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Viola A., company assigned to the tax number BE07663208007. The company Viola A. is located at the address: Rue Rondeau 2B 7170 La Hestre (Manage). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 631,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 320,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Electric contractors - Housewiring. Products created in Viola A. were not found.
The main activity of Viola A. is Miscellaneous Repair Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Viola A. is not available. You also can look at reviews of Viola A., open positions, location of Viola A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Viola A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Viola A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Viola A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Viola A., employees, financial statistics.