Lepeltje ('t)

Contactgegevens Lepeltje ('t): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lepeltje ('t): address, phone, fax, email, website, opening hours

Lepeltje ('t)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Clemenceaustraat 140; 2860; Sint-Katelijne-Waver, België

Telefoon (phone): 015 21 18 72 (+32-015 21 18 72) 015 21 18 72 (+32-015 21 18 72)

Fax (fax): +32 (53) 127-31-89 +32 (53) 127-31-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lepeltje ('t): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lepeltje ('t)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lepeltje ('t)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lepeltje ('t), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lepeltje ('t). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lepeltje ('t), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lepeltje ('t). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lepeltje ('t)
Products information Lepeltje ('t)

BTW identificatienummer (tax): BE02908050537
Ondernemingsnummer: 9741271972
Hoofdstad (capital): 819,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 541,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Taverns

Product categorie (product category): Ice-cream parlours

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lepeltje ('t)
(Get full report from official database of BE for Lepeltje ('t))

Aanvulling soorten activiteiten voor Lepeltje ('t)
Addition kinds of activities for Lepeltje ('t)

335607. zirkonium | Zirconium
836101. Woonzorg voor kinderen | Residential care for children
22819902. Gecombineerd garen, gesponnen | Combed yarn, spun
23350000. Vrouwen, junior's en misses jurken | Women's, junior's, and misses' dresses
23699907. Rokken: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Skirts: girls', children's, and infants'
38410204. Corneale microscopen | Corneal microscopes
50650102. Telegraaf apparatuur | Telegraph equipment
51220202. Razors, nonelectric | Razors, nonelectric
73780000. Computer onderhoud en reparatie | Computer maintenance and repair
82110208. Privé senior middelbare school | Private senior high school

Werken bij Lepeltje ('t): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lepeltje ('t): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lepeltje ('t). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lepeltje ('t). Looking for open vacancies in other companies

  • LASSER - MONTEUR (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als lasser - monteur instaan voor het HA lassen van onderlossers en de herstellingen ervan. Je werkt in atelier in daguren.

  • Constructeur/ monteur (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Plan lezen (stuktekeningen, montage plan...) Lassen (half automaat, TIG) Metaalbewerkingen (zagen, slijpen, plooien, boren, haaks monteren) Montage: In atelier de stukken samenstellen, op verplaatsing de eindproducten afmonteren. Werken in de hoogte Kwaliteit en veiligheid primeren

  • Call agent Inbound (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als Inbound Call Agent neem je de volgende taken voor jouw rekening: het ontvangen van oproepen van klanten in verband met hun factuur of storing. elke vraag of klacht weet je professioneel af te handelen. je houdt het hoofd koel en weet welke zaken prioriteit moeten krijgen. ook andere diensten die we aanbieden weet je aan de klant te brengen.

  • Chauffeur CE ( M/V) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf regio Gent, zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een rijbewijs CE. Je staat in voor het transport van bloemen en planten. Dit nationaal en internationaal.  Als chauffeur CE maak je meerdaagse ritten naar het buitenland. Dit binnen een cirkel Parijs - Dortmund - Amsterdam. Hierbij sta je zelf in voor het laden en lossen met gebruik van een laadklep. Je werkt je opdracht af van A tot Z waarbij je enkele administratieve taken ( leeggoed documenten, CMR,...) vervult. 

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent - America Today Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AMERICA TODAY BELGIUM

    Type: Studentenjob

    COOL PEOPLE WANTED! Jobstudent America Today Ben jij spontaan, heb jij inlevingsvermogen in onze klant en durf je vol enthousiasme het verkoopgesprek aan te gaan? Wil je daarnaast een extra zakcentje verdienen in het weekend en/of tijdens je schoolvakanties? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze store in Oostende zijn wij op zoek naar dé VAKANTIE- / WEEKENDKRACHT die ons team komt versterken! A day @ America Today Je kan natuurlijk niet wachten om weer te beginnen aan een nieuwe werkdag. Na een warm welkom van je crew begin je de dag weer vol energie! Tijdens de ‘dag-opstart’ worden de targets besproken. De hele dag door assisteer je jouw collega’s bij verschillende werkzaamheden. Uiteraard staat de klant hierbij centraal. Je begroet iedere klant die binnen komt en je bent daar waar nodig, of dat nu bij de kassa is of bij de paskamers. Je helpt met de binnengekomen vracht en je helpt ervoor te zorgen de store zo netjes en aantrekkelijk mogelijk te houden.

  • JOBSTUDENTEN +18 TIJDENS HET SCHOOLJAAR/ SCHOOLVAKANTIES - UITSTEKENDE VERDIENSTE! (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende productiefirma, zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die tijdens het jaar regelmatig willen werken. Ook mogelijk om tijdens de schoolvakanties te werken. Op basis van je eigen beschikbaarheid kan je zo veel mogelijk ingepland worden! Jouw takenpakket: - Inpakken van voedingswaren - Kwaliteitscontrole - reinigen van je werkplek Er wordt steeds gewerkt in 2-ploegen of vaste nacht: 2-ploegen: maandag tot en met vrijdag van 06u- 14u of 14u - 22u Vaste nacht: zondagnacht tot en met donderdagnacht van 22u tot 06u Je kan zelf doorgeven welke dagen/uren voor jou het beste uitkomen.

  • TOONZAAL ADVISEUR KEUKENS (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Als verkoper sta je in voor het onthaal van klanten, het in kaart brengen van hun behoeften en het opstellen van offertes om zo een verkoop af te sluiten hiernaast zal je ook instaan voor je eigen financiële administratie van je lopende en afgesloten dossiers je houdt een goed en ordelijk overzicht van je dossiers bij in het klantenbestand via een eigen softwarepakket je zorgt voor een maximale dienstverlening naar de klant toe en leeft hierbij de technische procedures na je wil meewerken aan de groei van het filiaal en bepaalt zo mee de commerciële strategie van het bedrijf je bent een onderdeel van een team en wil je collega's bijstaan waar nodig Bedrijfsprofiel: Onze klant maakt keukens op maat. Voor regio Hasselt zijn we op zoek naar een toonzaal adviseur keukens.

  • Zelfstandig Audioloog (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: BIZPLUS PATRICK CHALMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door een sterke groei van onze dienstverlening in de regio Zedelgem/Brugge zijn we, als multidisciplinair groepspraktijk Vitalim, op zoek naar een enthousiaste & gemotiveerde zelfstandige audioloog. De missie van de groepspraktijk is dan ook dat het welzijn van onze patiënten te allen tijde centraal staat. Als zelfstandige audioloog kom je terecht in een praktijk met verschillende paramedici zoals diëtiste, psycholoog, seksuoloog, kinesist,….. met als doel het welzijn van de patiënten. Ben je geïnteresseerd om deze missie mee te verwezenlijken en zich te engageren op lange termijn? Stuur jouw CV door Wat wordt er van jou verwacht? Je bent dus verantwoordelijk voor de dagelijkse dienstverlening van de patiënt in samenwerking met jouw collega’s. (start deeltijds en doorgroeien naar volwaardige praktijk) Jouw taken bestaan voornamelijk uit: ð De nodige en correcte verstrekkingen uitvoeren ð Communicatie met de patiënt Kortom, je zorgt ervoor dat de patiënt het nodige comfort en welzijn krijgt.

  • Reclame bedeler in Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Consulent(e) victoria juwelen (België)

    Regio: België

    Bedrijf: VICTORIA JUWELEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar enthousiaste, energieke collega's met een passie voor juwelen.Op professionele wijze werken wij aan een optimale dienstverlening voor onze klanten. Je gaat langs bij de klanten thuis en demonstreert victoria juwelen. Je staat ook in voor de dienst na verkoop. Lijkt dit iets voor u? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer info. Zowel in bijberoep als voor werklozen met behoud van werkloosheidsuitkering!

Zoek naar antwoorden van Lepeltje ('t) in sociale netwerken
Look for responds of Lepeltje ('t) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lepeltje ('t). Laat een reactie achter voor Lepeltje ('t). Lepeltje ('t) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lepeltje ('t). Leave a respond for Lepeltje ('t). Lepeltje ('t) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lepeltje ('t) op de google maps. Adres en contacten Lepeltje ('t)
Location of Lepeltje ('t) on the google maps. Address and contacts of Lepeltje ('t)

Andere gerelateerde bedrijven als come Lepeltje ('t) Lepeltje ('t): LE MAGRITTE | CANT | WATERBALLET IS ONZE SPORT | Decoroo New NV | Van Severen Meubelen BVBA

Other related companies as Lepeltje ('t): LE MAGRITTE | CANT | WATERBALLET IS ONZE SPORT | Decoroo New NV | Van Severen Meubelen BVBA

Lepeltje ('t) is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Lepeltje ('t), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02908050537. Het bedrijf Lepeltje ('t) bevindt zich op het adres: Clemenceaustraat 140; 2860; Sint-Katelijne-Waver. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 819,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 541,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Ice-cream parlours. Lijst met producten zijn Taverns.
De hoofdactiviteit van Lepeltje ('t) is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lepeltje ('t) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lepeltje ('t), openstaande posities, locatie van Lepeltje ('t) op de kaart.

Lepeltje ('t) is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Lepeltje ('t), company assigned to the tax number BE02908050537. The company Lepeltje ('t) is located at the address: Clemenceaustraat 140; 2860; Sint-Katelijne-Waver. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 819,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 541,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Ice-cream parlours. List of products are Taverns.
The main activity of Lepeltje ('t) is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Lepeltje ('t) is not available. You also can look at reviews of Lepeltje ('t), open positions, location of Lepeltje ('t) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lepeltje ('t), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lepeltje ('t), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lepeltje ('t), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lepeltje ('t), employees, financial statistics.