MIO-RADEMAKER

Particuliere bedrijvenWatervervoer • MIO-RADEMAKER

Contactgegevens MIO-RADEMAKER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MIO-RADEMAKER: address, phone, fax, email, website, opening hours

MIO-RADEMAKER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Herstal 161; 4680; Oupeye (Hermée), België

Telefoon (phone): 04 278 45 31 (+32-04 278 45 31) 04 278 45 31 (+32-04 278 45 31)

Fax (fax): 04 278 03 32 (+32-04 278 03 32) 04 278 03 32 (+32-04 278 03 32)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MIO-RADEMAKER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MIO-RADEMAKER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MIO-RADEMAKER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MIO-RADEMAKER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MIO-RADEMAKER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MIO-RADEMAKER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MIO-RADEMAKER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MIO-RADEMAKER
Products information MIO-RADEMAKER

BTW identificatienummer (tax): BE08743164062
Ondernemingsnummer: 9517425537
Hoofdstad (capital): 694,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 577,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Foods - Frozen

Product categorie (product category): Ice cream

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MIO-RADEMAKER
(Get full report from official database of BE for MIO-RADEMAKER)

Aanvulling soorten activiteiten voor MIO-RADEMAKER
Addition kinds of activities for MIO-RADEMAKER

231102. Jassen, jassen en jassen | Coats, overcoats and vests
20130204. Ham, ingeblikt: Uit gekocht vlees | Ham, canned: from purchased meat
25420203. Tellers of balies, behalve hout | Counters or counter display cases, except wood
36329901. Vriezers, huis en boerderij | Freezers, home and farm
72120200. Garment pressen | Garment pressing

Werken bij MIO-RADEMAKER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MIO-RADEMAKER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MIO-RADEMAKER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MIO-RADEMAKER. Looking for open vacancies in other companies

  • Afvalophaler (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ADECCO VGW HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Renewi in Houthalen zijn we op zoek naar afvalophalers. Je start altijd om 5u30 en 6u. Je haalt verschillende afvalsoorten op: restafval, PMD, papier en karton, groenafval, etc

  • Junior Credit Controller - Brussels (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij gepassioneerd door cijfers en heb je een grote affiniteit voor boekhouding? Heb je zin om je professionele leven een twist te geven en je te specialiseren als Credit Collector? Accountemps is opzoek naar een Junior Credit Collector die hongerig is naar nieuwe ervaringen en uitdagingen. De klant is gelegen in het mooie Brussel en actief in de dienstverlenende sector. Jouw verantwoordelijkheden: De bedrijfsportfolio bijhouden; Rappels uitsturen via mail; Banken inboeken; Betalingen en afbetalingsplannen afhandelen; Contact opnemen met bedrijven en klanten. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Showroomverkoper Automotive - Klassevolle zaak regio Kortrijk! (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klassevolle garage met gekende automerken regio Kortrijk, zoekt Forum Office een Klantenadviseur. Hierbij sta je in voor het volledige verkoopproces. Je ontvangt de klant in de showroom en zorgt voor een eerste 'klik'. Je doet een behoefteanalyse waarbij je de wensen van de klant nagaat. Je presenteert de wagen en laat de klant kennis maken a.d.h.v. eventueel een proefrit. Je maakt de offerte op. Dit vormt de basis voor de verkoopovereenkomst. Je zorgt dat de klant zijn auto zonder al te veel problemen kan inruilen. Dit door een grondige evaluatie van het voertuig. Je verkoopt actief financieringen, leasingen en verzekeringen. Door financiële diensten kan de klant een auto aanschaffen met meer opties. Als klantenadviseur is het jouw taak om de herlancering van de verkoop actief te ondersteunen en dit op een overtuigende manier. 85% van de klanten koopt niet bij een eerste bezoek. Contacteer de klant zelf en wacht niet tot die zelf terug contact opneemt. Beweeg de klant ertoe het verkoopscontract te ondertekenen. Stel de klant tevreden door hem te bevestigen dat dit de juiste keuze is tegen de correcte prijs. Geef bij de afsluitfase als klantenadviseur het nodige enthousiasme mee met de klant.  

  • Foliedrukker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Turnhout, een bedrijf gespecialiseerd in kartonnen verpakkingen, zoeken we een medewerker in de drukkerij, meer bepaald een foliedrukker. • Zelfstandig instellen en bedienen van de foliedrukpers doe jevolgens de specificaties van de klant • Je monteert en stelt machines bij en bewaakt hierbij de rendabiliteit • Bijspringen in de stansafdeling vormt geen enkel probleem voor je • Je draagt zorg voor de kwaliteit zodat we een perfect product kunnen bezorgen aan de klant • Je zorgt mee voor veiligheid, orde netheid en hygiëne binnen je eigen afdeling Je hebt bij voorkeur een grafische achtergrond (bv in afwerking, drukwerkveredeling,etc). De job is in 3 ploegen.

  • Enthousiaste Thuishulp regio Assebroek/Sint-Kruis (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Parketlegger (m/v) (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Kampenhout zijn we op zoek naar een student schrijnwerkerij.  Je zal tewerkgesteld worden in de schoolvakanties en occasioneel op zaterdagen.  

  • Studenten bediening - Kortrijk - november (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gaan wij op zoek naar studenten die zullen meehelpen met de bediening aan hun beursstand. Wat zal je doen: Tappen van (non)alcoholische dranken Glazen afwassen Zorgen dat de stand proper blijft Lege glazen ophalen ... Wanneer gaat deze beurs door? 25, 26 & 27 november Waar? Kortrijk We zoeken per dag 3 studenten als volgt: Uurrooster 1: 8u30 – 15u (1 student) Uurrooster 2: 15u- 22u (2 studenten) Kan jij één of meerdere dagen werken? Bel of mail ons!

  • Gezocht: regisseur - camera technicus om kamp te geven - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als lesgever Filmen Heb je een passie voor filmen en regisseren en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! Tijdens een kamp van 5 dagen breng je de kinderen de eerste kennis mee van het filmen en regisseren. De werking van een camera, en wat zijn de basiselementen om tot een goede film te komen zijn de zaken die aan bod komen. Je begeleidt kinderen tussen 10 en 14 jaar. We hebben camera's voor de kinderen en er is een lespakket beschikbaar.

  • Commerciële binnendienst met technische interesse | 4/5 of voltijds (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    • Je bent het eerste lijns contact in de verkoop. • Ondersteuning bieden aan de technisch commerciële vertegenwoordigers. • Opmaken en opvolgen van offertes, aanbestedingen en projecten in uitvoering. • Leveren van professioneel, technisch advies aan klanten en prospecten over de mogelijkheden van regenwater.

  • Verantwoordelijke labo (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in regio Kortrijk zijn we op zoek naar een verantwoordelijke voor het labo: - Je stuurt een bouwkundig team aan van laboranten, staalnemers en administratieve medewerkers - Je zorgt ervoor dat alle procedures worden nageleefd - Je waakt over het goed functioneren van het labo en stuurt bij waar nodig - Je rapporteert aan de verantwoordelijke van het bouwkundig labo Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een KMO-omgeving met oog voor mensen. Het bedrijf is gespecialiseerd in verschillende vakdomeinen (bouw, chemie, milieu, ...) Zij bieden een waardevolle expertise en geven advies aan klanten.

  • Docent Frans (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Bediening/bar (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: VALLÉ CARMEN

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de verkoop van maaltijden en dranken bij de klanten op een klantvriendelijke manier.

Zoek naar antwoorden van MIO-RADEMAKER in sociale netwerken
Look for responds of MIO-RADEMAKER in social networks

Lees alle opmerkingen voor MIO-RADEMAKER. Laat een reactie achter voor MIO-RADEMAKER. MIO-RADEMAKER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MIO-RADEMAKER. Leave a respond for MIO-RADEMAKER. MIO-RADEMAKER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MIO-RADEMAKER op de google maps. Adres en contacten MIO-RADEMAKER
Location of MIO-RADEMAKER on the google maps. Address and contacts of MIO-RADEMAKER

Andere gerelateerde bedrijven als come MIO-RADEMAKER MIO-RADEMAKER: Clicteur Stefan BVBA | De Bruycker NV | Bio-Racer NV | Foto Robert Baerten | Loyalty Unlimited BVBA

Other related companies as MIO-RADEMAKER: Clicteur Stefan BVBA | De Bruycker NV | Bio-Racer NV | Foto Robert Baerten | Loyalty Unlimited BVBA

MIO-RADEMAKER is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MIO-RADEMAKER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08743164062. Het bedrijf MIO-RADEMAKER bevindt zich op het adres: Rue de Herstal 161; 4680; Oupeye (Hermée). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 694,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 577,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Ice cream. Lijst met producten zijn Foods - Frozen.
De hoofdactiviteit van MIO-RADEMAKER is Watervervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MIO-RADEMAKER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MIO-RADEMAKER, openstaande posities, locatie van MIO-RADEMAKER op de kaart.

MIO-RADEMAKER is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is MIO-RADEMAKER, company assigned to the tax number BE08743164062. The company MIO-RADEMAKER is located at the address: Rue de Herstal 161; 4680; Oupeye (Hermée). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 694,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 577,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Ice cream. List of products are Foods - Frozen.
The main activity of MIO-RADEMAKER is Water Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MIO-RADEMAKER is not available. You also can look at reviews of MIO-RADEMAKER, open positions, location of MIO-RADEMAKER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MIO-RADEMAKER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MIO-RADEMAKER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MIO-RADEMAKER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MIO-RADEMAKER, employees, financial statistics.