Ijsvlokje ('t)

Contactgegevens Ijsvlokje ('t): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ijsvlokje ('t): address, phone, fax, email, website, opening hours

Ijsvlokje ('t)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Leopold III-straat 13; 9620; Zottegem (Elene - Oombergen), België

Telefoon (phone): 09 361 14 63 (+32-09 361 14 63) 09 361 14 63 (+32-09 361 14 63)

Fax (fax): +32 (16) 579-95-63 +32 (16) 579-95-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ijsvlokje ('t): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ijsvlokje ('t)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ijsvlokje ('t)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ijsvlokje ('t), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ijsvlokje ('t). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ijsvlokje ('t), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ijsvlokje ('t). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ijsvlokje ('t)
Products information Ijsvlokje ('t)

BTW identificatienummer (tax): BE05316253662
Ondernemingsnummer: 5469787597
Hoofdstad (capital): 209,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 580,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in Ijsvlokje ('t) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Ice cream

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ijsvlokje ('t)
(Get full report from official database of BE for Ijsvlokje ('t))

Aanvulling soorten activiteiten voor Ijsvlokje ('t)
Addition kinds of activities for Ijsvlokje ('t)

461300. Geraffineerde aardoliepijpleidingen | Refined petroleum pipelines
14790202. Pyrrhotiet mijnbouw | Pyrrhotite mining
20679900. Kauwgom, nec | Chewing gum, nec
24210403. Tabak hogshead stock | Tobacco hogshead stock
27410208. Kaarten: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Maps: publishing only, not printed on site
27910000. zetwerk | Typesetting
32290701. Lampen voor elektrische verlichting | Bulbs for electric lights
50750109. Ventilators, verwarmings- en ventilatieapparatuur | Fans, heating and ventilation equipment

Werken bij Ijsvlokje ('t): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ijsvlokje ('t): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ijsvlokje ('t). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ijsvlokje ('t). Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpplanner - transportsector (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als hulpplanner help je mee met de collega's om de planning van de ritten voor de chauffeurs te organiseren in België en Nederland. Hiermee hou je rekening met de plaats van leveringen, het volume van de vrachtwagen, de soort vrachtwagen (want niet alle klanten zijn bereikbaar met een oplegger) en de deadline.

  • Ervaren plaatser voor de bouwsector (M/V) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT DENDERMONDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met jouw team ben je dagelijks op locatie voor het plaatsen van interieurinrichting. Het gamma is zeer uitgebreid, gaat van binnendeuren tot TV-wanden, kasten, keukens,... Je monteert en installeert, je hebt noties van elektriciteit en sanitair. Dit vooral voor het aansluiten van huishoudtoestellen, spoelbakken en kranen.

  • Elektrieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon werkt als elektrieker.

  • Project Assistant (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gespecialiseerd in dakwerken, gevels en balustrades, zijn wij op zoek naar een project assistent Als project assistent werk je nauw samen met de regiomanager en projectleiders en sta je in voor het financiële, administratieve proces en de werfvoorraden Je coördineert de uitgaande vorderingsstaten en beheert de goedkeuringen. Hiervoor heb je dagelijks contact met klanten en projectleiders Je zorgt ervoor dat al het materiaal tijdig op de werf geleverd wordt. Je ontvangt leveringsbonnen en beheert de werfstock Door jouw tussentijdse calculaties zorg je ervoor dat het budget niet overschreden wordt en dat de voorraden op peil blijven Je overlegt met alle betrokken partijen

  • OPERATOR CLEANING (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor de cleaning van wagens en containers en dit zowel voor onze chemie als bulk- en foodklanten. Het is evident dat je de veiligheidsvoorschriften naleeft en de procedures correct volgt. Je zorgt tevens voor de administratieve verwerking van de cleaningactiviteiten. Zo geef je in wat je precies hebt uitgevoerd, hoe lang dit heeft geduurd en welk materiaal je verbruikt hebt. Je rapporteert rechtstreeks aan de teamleader cleaning.

  • Job als metaalbewerker regio Bocholt (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze job als metaalbewerker regio Bocholt ga je volgende taken uitvoeren Voorbereiding knippen/plooien/bedienen van de lasersnijmachine. Sorteren van de producten. Kleine problemen oplossen om machinestilstand te voorkomen. Kwaliteitscontroles.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • HUISHOUDHULP (M/V) LOPPEM (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • STUDENT - Inbound klantendienstmedewerk(st)ers gezocht - regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Ben jij iemand die graag mensen helpt, assisteert, ben je luistervaardig, kan je met de computer werken, telefoneer je graag? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! want voor een firma regio Gent zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Wat wil dit zeggen? Wel, je wordt namelijk op een project geplaatst (voornammelijk de facturatiedienst Proximus) en je contacteer bestaande klanten op. Jij bent het aanspreekpunt voor een bepaald project en presteert naar de voorgelegde targets. Je behandeld de klant als koning en als kers op de taart kom je terecht in een zeer snel groeiend bedrijf met stabiliteit, veel voordelen, leuke werksfeer en toffe collega's!

  • STAGE REKRUTERING EN SELECTIE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ARGON SELECTIE

    Type: Studentenjob

    Argon Selectie ontstond in 2001 op initiatief van de uitzendgroep Forum Jobs. Als Selectiekantoor bieden wij professionele ondersteuning bij de zoektocht naar gekwalificeerde bedienden en kaderleden. Onze opdrachtgevers komen uit diverse sectoren en bevinden zich voornamelijk in West- en Oost-Vlaanderen. FUNCTIE Stapsgewijs word je ondergedompeld in het bedrijfsleven en leer je de volwaardige rekruteringscyclus kennen. Begeleiding krijg je van een ervaren consultant, jouw mentor doorheen dit avontuur. Afhankelijk van je interesseveld kies je voor de divisie - HR & Finance- , -Technics-of -Sales, Marketing, Logistiek en Administratie-.Jouw takenpakket is tweedelig: Rekrutering: 1. Klantenbezoek: Na een leerrijke rondleiding leer je de openstaande vacature(s) kennen, die je actief zal beheren. 2. Vacature lancering: Je schrijft een creatieve vacature op aan de hand van de verworven informatie. Deze lanceer je via diverse kanalen om instroom te garanderen. 3. Zoekopdrachten: Je gaat gericht op zoek via deze kanalen naar de ideale match en vindtgeschikte kandidaten die je laat kennismaken met de vacature. 4. Prescreenings: je selecteert CV’s op basis het vooropgestelde profiel, de gewenste competenties en ervaringen. 5. Interviews: Tijdens een diepte-interview ga je na waar de ervaring en ambities van de kandidaat liggen en in hoeverre deze matchen met de vacatures in jouw portefeuille. 6. Assessment Center: Je stelt samen met de klant een testbatterij opdie je zal afnemen met de kandidaat. Na de test bespreek je de testresultaten grondig met de kandidaat. Hierover maak je een testrapport op die je voorlegt aan de klant. 7. Opvolging: Als tussenschakel van de kandidaat en klant volg je de samenwerking nauwgezet op. Je gaat na bij de starter hoe ze hun nieuwe uitdaging ervaren. Daarnaast luister je ook bij de klant hoe hun nieuwe werknemer het doet. Je krijgt de kans ons Marketingbeleid te optimaliseren door een plan te schrijven en dit uit te voeren: 1. Marketing plan: Na een grondige marktanalyse stel je een plan op hoe Argon Selectie beter in de picture komt off en online. Dit volg je dan ook actief op via Google Analytics. 2. POS materiaal: Je krijgt de kans creatieve ontwerpen te maken via onze grafische tools. 3. Mailing: Je organiseert mailingsacties en creëert hiervoor de nodige content. 4. Beurzen: Je staat in voor de planning en organisatie van komende jobbeurzen en samen met de collega’s trek je naar dit event.

  • Jobstudent | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM FOOD HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een toffe en boeiende vakantiejob voor de aankomende zomervakantie? Wil je graag leren hoe je technische tekeningen moet opmeten? Werk je graag in een labo? Ben je op zoek naar een afwisselde job? Dan ben JIJ de jobstudent die we zoeken! Onze klant waar je aan de slag zal gaan verkoopt een steeds verder uitbreidend gamma aan verpakkingen in kunststof, glas en metaal.  

  • Zaalmedewerker (flexijob) (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: RUBBENS

    Type: Flexijob

    Je zorgt dat de gasten een aangename tijd bij ons kunnen doorbrengen. Je dient het eten op, ruimt af , maakt drankjes klaar en brengt deze weg en dit steeds met een glimlach op je gezicht. Je zet zalen klaar voor feesten.

Zoek naar antwoorden van Ijsvlokje ('t) in sociale netwerken
Look for responds of Ijsvlokje ('t) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ijsvlokje ('t). Laat een reactie achter voor Ijsvlokje ('t). Ijsvlokje ('t) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ijsvlokje ('t). Leave a respond for Ijsvlokje ('t). Ijsvlokje ('t) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ijsvlokje ('t) op de google maps. Adres en contacten Ijsvlokje ('t)
Location of Ijsvlokje ('t) on the google maps. Address and contacts of Ijsvlokje ('t)

Andere gerelateerde bedrijven als come Ijsvlokje ('t) Ijsvlokje ('t): M.R.H. | BIRGIT VERSTYNEN | Salac | GARAGE TOLLENAERS R. | Molenhof (Het)

Other related companies as Ijsvlokje ('t): M.R.H. | BIRGIT VERSTYNEN | Salac | GARAGE TOLLENAERS R. | Molenhof (Het)

Ijsvlokje ('t) is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ijsvlokje ('t), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05316253662. Het bedrijf Ijsvlokje ('t) bevindt zich op het adres: Leopold III-straat 13; 9620; Zottegem (Elene - Oombergen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 209,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 580,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Ice cream. Producten gemaakt in Ijsvlokje ('t) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ijsvlokje ('t) is Olie- en gaswinning, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ijsvlokje ('t) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ijsvlokje ('t), openstaande posities, locatie van Ijsvlokje ('t) op de kaart.

Ijsvlokje ('t) is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ijsvlokje ('t), company assigned to the tax number BE05316253662. The company Ijsvlokje ('t) is located at the address: Leopold III-straat 13; 9620; Zottegem (Elene - Oombergen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 209,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 580,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Ice cream. Products created in Ijsvlokje ('t) were not found.
The main activity of Ijsvlokje ('t) is Oil and Gas Extraction, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Ijsvlokje ('t) is not available. You also can look at reviews of Ijsvlokje ('t), open positions, location of Ijsvlokje ('t) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ijsvlokje ('t), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ijsvlokje ('t), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ijsvlokje ('t), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ijsvlokje ('t), employees, financial statistics.