Glacier de Namur

Contactgegevens Glacier de Namur: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Glacier de Namur: address, phone, fax, email, website, opening hours

Glacier de Namur

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Pépinière 70; 5000; Namur, België

Telefoon (phone): 081 23 02 90 (+32-081 23 02 90) 081 23 02 90 (+32-081 23 02 90)

Fax (fax): 081 23 02 90 (+32-081 23 02 90) 081 23 02 90 (+32-081 23 02 90)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Glacier de Namur: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Glacier de Namur"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Glacier de Namur"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Glacier de Namur, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Glacier de Namur. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Glacier de Namur, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Glacier de Namur. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Glacier de Namur
Products information Glacier de Namur

BTW identificatienummer (tax): BE09982147216
Ondernemingsnummer: 7881286621
Hoofdstad (capital): 546,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 656,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Ice-cream parlours

Product categorie (product category): Ice cream

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Glacier de Namur
(Get full report from official database of BE for Glacier de Namur)

Aanvulling soorten activiteiten voor Glacier de Namur
Addition kinds of activities for Glacier de Namur

284402. Mondelinge preparaten | Oral preparations
20240100. Ijs en ijsmelk | Ice cream and ice milk
20870102. Kleuren, banketbakkers ' | Colorings, confectioners'
34480100. Geprefabriceerde metalen gebouwen | Prefabricated metal buildings
52110101. Vloeren, hout | Flooring, wood

Werken bij Glacier de Namur: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Glacier de Namur: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Glacier de Namur. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Glacier de Namur. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker - vast nacht (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het klaarzetten van de bestellingen aan de hand van voicepicking. Je doet dit tijdens de vaste nachtploeg en in een koele omgeving.

  • Tijdelijk Administratief bediende Personeelsdienst (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een belangrijke speler actief in de cosmeticasector is VIO op zoek naar een tijdelijk bediende voor ondersteuning op de Personeelsdienst.  De opdracht zal ongeveer 3 maand duren. Kans op verlenging is niet uitgesloten. Je zal instaan voor allerlei administratieve taken die betrekking hebben tot HR. Contracten opstellen, ziektebriefjes, vragen personeel beantwoorden,...  Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Ervaren steenkapper (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Bilzen zoekt Trixxo een ervaren steenkapper. We verwachten dat je kan werken met een cnc-gestuurde vijfassige zaagmachine. Daarnaast zal je ook instaan voor het plaatsen van natuursteen. Heb je ervaring? Of heb je een achtergrond als schrijnwerker en zie je deze uitdagende job met optie vast zitten? Stel je dan zeker kandidaat!

  • Metser diender (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiaal bouwbedrijf in de regio van Dendermonde zijn we op zoek naar een metser diender. Tot jouw takenpakket behoort het slijpen van stenen, mortel maken, metsen enz. Doordat de werven regio Dendermonde/Zele/Wetteren/Hamme zijn is het een must dat je woonachtig bent in die regio zodat een van jouw collega's je 's morgens kan komen oppikken. Indien je niet in de regio woont, zorg je dat je zelf op de werf geraakt.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Melle - Merelbeke (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Medewerker schoonmaak (20u) (GUIGOVEN)

    Regio: GUIGOVEN

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het schoonmaken van leegstaande appartementen + huizen. De woningen / appartementen moeten bewoonbaar gemaakt worden.

  • jobstudent nachtploeg (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: t-interim Sint-Truiden

    Type: Studentenjob

    Vooronze klant zoekt t- interim Sint- Truiden gemotiveerde postpakketsorteerdersvoor de nachtploeg voor onze depot te Sint-Truiden. In de pakketten zittenallerlei goederen verpakt: boeken, kleding, elektronica, kattenvoer,alcoholische dranken enz... Jewerkt tussen 2u en 10u. Onzeklant is een logistieke speler met een sterk B2C-netwerk. Dagelijks worden erdoor 365 medewerkers (m/v) meer dan 40.000 pakketten verwerkt en afgeleverd bijeindconsumenten thuis. Dit is slechts 6% van de totale hoeveelheid pakkettendie het bedrijf elke dag verwerkt. Dankzij de transparantie, kennis ine-commerce en hun (inter)nationaal netwerk, is het bedrijf de marktleider inpakketdistributie voor de hele Benelux

  • Bijlesgever wiskunde (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Zaalmedewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: OSTERIA MICHELE

    Type: Studentenjob

    Zaalmedewerker gevraagd, bij voorkeur met ervaring

  • Podoloog (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: DEVOS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar collega's die graag willen werken in onze groepspraktijk Saltus, gelegen in het centrum van Waregem. Volgende disciplines zijn reeds aanwezig: kinesist/manueel therapeut, twee psychomotorische therapeuten, ergotherapeut, klinische psycholoog, loopbaan- en jongerencoach en logopedisten. Wij zoeken een podoloog die bereid is om voltijds of deeltijds zelfstandig te werken van intake tot afronding van de consultaties. Je staat in voor de intake, onderzoek als afronding van interne of externe doorverwezen patiënten. Voor meer informatie kan je terecht op www.saltuswaregem.be.

  • Kinesitherapeut - Groepspraktijk K-fit (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: K-FIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn een multidisciplinaire praktijk waar iedere therapeut de kans krijgt om zijn eigen specialisaties (verder) te ontwikkelen. We streven ernaar om iedere persoon, zowel volwassenen als kinderen, binnen hun eigen fysieke mogelijkheden te begeleiden en te stimuleren tot een zo actief mogelijk leven. Hierbij willen we gezondheidszorg aanbieden op een toegankelijke manier waarbij de patiënt centraal staat. Wij zijn op dit moment op zoek naar een gemotiveerde en gedreven collega (bij voorkeur met enige jaren ervaring) om ons team te vervoegen. Het betreft een deeltijdse invulling verdeeld over 2 à 3 dagen. Op termijn kan dit verder uitgebouwd worden, indien gewenst. Wanneer en hoeveel per dag is overeen te komen. Specialisatie in manuele therapie en/of sportrevalidatie is een pluspunt. Je wordt verloond op zelfstandige basis. De therapie wordt zowel in de praktijk als aan huis gegeven dus het bezit van een wagen is vereist. Belangrijke waarden voor ons zijn : open communicatie (naar collega’s, patiënten, artsen), collegiaal, flexibel en stiptheid. Wij zijn allemaal gedeconventioneerde kinesitherapeuten.

  • Buffetmedewerker - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste buffetmedewerkers die zich tijdens het weekend en/of tijdens de week kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: meehelpen aan het buffet : je bent verantwoordelijk voor het verzorgen / opstellen van de gerechten. Je zet de gerechten uit en zorgt voor een mooie decoratie ervan. Je zult de artikelen ook verwerken : afdekken / in de frigo's plaatsen / bijwerken voor de voglende dag. Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van Glacier de Namur in sociale netwerken
Look for responds of Glacier de Namur in social networks

Lees alle opmerkingen voor Glacier de Namur. Laat een reactie achter voor Glacier de Namur. Glacier de Namur bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Glacier de Namur. Leave a respond for Glacier de Namur. Glacier de Namur on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Glacier de Namur op de google maps. Adres en contacten Glacier de Namur
Location of Glacier de Namur on the google maps. Address and contacts of Glacier de Namur

Andere gerelateerde bedrijven als come Glacier de Namur Glacier de Namur: DEXIA | HUIS LUCIEN | Barroo Fiduciaire | LE GRAND ALEXANDRE | Joan Lavrijs

Other related companies as Glacier de Namur: DEXIA | HUIS LUCIEN | Barroo Fiduciaire | LE GRAND ALEXANDRE | Joan Lavrijs

Glacier de Namur is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Glacier de Namur, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09982147216. Het bedrijf Glacier de Namur bevindt zich op het adres: Rue de la Pépinière 70; 5000; Namur. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 546,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 656,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Ice cream. Lijst met producten zijn Ice-cream parlours.
De hoofdactiviteit van Glacier de Namur is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Glacier de Namur is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Glacier de Namur, openstaande posities, locatie van Glacier de Namur op de kaart.

Glacier de Namur is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Glacier de Namur, company assigned to the tax number BE09982147216. The company Glacier de Namur is located at the address: Rue de la Pépinière 70; 5000; Namur. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 546,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 656,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Ice cream. List of products are Ice-cream parlours.
The main activity of Glacier de Namur is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Glacier de Namur is not available. You also can look at reviews of Glacier de Namur, open positions, location of Glacier de Namur on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Glacier de Namur, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Glacier de Namur, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Glacier de Namur, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Glacier de Namur, employees, financial statistics.