COLLIER STEFAAN SECURITY

Contactgegevens COLLIER STEFAAN SECURITY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COLLIER STEFAAN SECURITY: address, phone, fax, email, website, opening hours

COLLIER STEFAAN SECURITY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OBBERG 1; 1780; WEMMEL, België

Telefoon (phone): 24604290 (+32-24604290) 24604290 (+32-24604290)

Fax (fax): +32 (12) 609-40-15 +32 (12) 609-40-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COLLIER STEFAAN SECURITY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COLLIER STEFAAN SECURITY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COLLIER STEFAAN SECURITY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COLLIER STEFAAN SECURITY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COLLIER STEFAAN SECURITY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COLLIER STEFAAN SECURITY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COLLIER STEFAAN SECURITY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COLLIER STEFAAN SECURITY
Products information COLLIER STEFAAN SECURITY

BTW identificatienummer (tax): BE08604736328
Ondernemingsnummer: 1723724365
Hoofdstad (capital): 300,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 317,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Produits & Services: Clés & Serrures.. Produits & Services: Réparateurs de Chaussures.. Réparations: Clés & Serrures.

Product categorie (product category): Réparations à domicile d'articles divers. Réparations de chaussures and articles en cuir. Magasins de réparations d'articles personnels et ménagers divers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COLLIER STEFAAN SECURITY
(Get full report from official database of BE for COLLIER STEFAAN SECURITY)

Aanvulling soorten activiteiten voor COLLIER STEFAAN SECURITY
Addition kinds of activities for COLLIER STEFAAN SECURITY

367403. Lichtgevoelige apparaten | Light sensitive devices
23390303. Beachwear: vrouwen, misses 'en junioren' | Beachwear: women's, misses', and juniors'
35680103. Spoorweglagerlijsten | Railroad car journal bearings
57190104. aardewerk | Crockery
76992402. Batterij service en reparatie | Battery service and repair

Werken bij COLLIER STEFAAN SECURITY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COLLIER STEFAAN SECURITY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COLLIER STEFAAN SECURITY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COLLIER STEFAAN SECURITY. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudselektricien (2- of 3-ploegen) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Zele, gespecialiseerd in de productie van kunststofverpakkingen, zijn wij op zoek naar een onderhoudselektricien: Oplossen van storingen Preventief onderhoud uitvoeren aan het machinepark Meewerken aan de realisatie van nieuwe projecten Rapportage omtrent abnormale situaties aan de hoofd technische dienst

  • Orderpicker - metaalsector (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je gaat aan de slag in het magazijn van het bedrijf. orderpicken van stukken. Aangezien het over metaalindustrie gaat kunnen het wel zwaardere stukken zijn. de nodige stukken op pallet leggen en zorgen dat deze correct staan voor verzending. Ambitie? top! net wat zij nodig hebben, op termijn doorgroei naar volwaardige medewerker verzending = ook heftruckopleiding, PC ? ... DAGUREN juli tot april: 45 uren-week. april tot juni: 4/5de werken = compensatie van zomer.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Vorselaar – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Huishoudhulp 24u/week (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AMBY KNOKKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Wolvertem (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS WOLVERTEM

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling omvat Wolvertem, Londerzeel, Kapelle-op-den Bos, Meise, Grimbergen en Wemmel

  • STUDENT: Sinterklaas + helpers (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een kledingzaak gelegen te Sint-Pieters-Leeuw en Groot-Bijgaarden, zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die op 11 november willen helpen op een Sinterklaas-event. Sint-Pieters-Leeuw: 1 Sinterklaas en 2 helpers Groot-Bijgaarden: 1 Sinterklaas en 2 helpers Taken: - kindjes ontvangen en animeren - geschenkjes uitdelen - spelletjes spelen met de kindjes

  • Jobstudent (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Verkoop toonbank (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Vaste Job

    Je onthaalt onze klanten (loodgieters, verwarmingsspecialisten,...) Je zorgt dat de winkel er professioneel en net uitziet. Je staat in voor de verkoop, het technisch advies en levert een gepersonaliseerde service en dienst na verkoop aan de klant ; Je zorgt voor de correcte afhandeling van binnenkomende goederen en stockeert deze op de correcte plaats in onze winkel

  • PRIVATE BANKER MORTSEL (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Beschik je over een Bachelor- of Masterdiploma, aangevuld met ervaring als "Personel Banker "of "Private Banker"? Ben je daarenboven sterk klant- en servicegericht en houd je van de uitbouw van een lange termijnrelatie met klanten ?  Dan ben je de Private Banker die we zoeken ! Je bent verantwoordelijk voor het adviseren van een bestaande klantenportefeuille op vlak van beleggingen en vermogensplanning: Actief beheer van een bestaande klantenportefeuille (vermogens vanaf €500.000); Verantwoordelijk voor uitbouw van bestaande klantenportefeuille en optreden als vertrouwenspersoon voor bestaande en nieuwe klanten met een beleggingsportefeuille; Op de hoogte blijven van de evoluties in de bankwereld (fiscaliteit, successie,  producten en diensten,...); Je neemt deel aan netwerkevents om je portefeuille uit te breiden. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een belangrijke speler in de banksector. Voor hun kantoor in Mortsel zoeken we een PRIVATE BANKER.

  • Poetshulp in de zorg regio Sint-Truiden-Heers-Gingelom (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: Ons

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het gewone onderhoud van de bewoonde ruimten bij hulpbehoevende cliënten. Je helpt bij huishoudelijke taken zoals: stofzuigen, dweilen, poetsen van sanitair en keuken en uitzonderlijk met was en strijk, klein verstelwerk, afwas.

  • Onderhoudsmecanicien (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PLOPSA

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega’s sta je in voor het preventief en curatief onderhoud van het park. Je staat in voor de revisie van de attracties maar ook van het horecamateriaal. Tijdens openingsdagen verzeker je de continuïteit van de werking van ons park.

  • Verkoper (M/V) Webdesign regio W/O - Vlaanderen (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SITEFIRMA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een gedreven verkoper? Is de digitale snelweg jouw passie? Werk jij graag op basis van een scherpe commissie? Dan ben jij misschien wel het team lid waarnaar wij opzoek zijn. Als ervaren verkoper sta je in voor het opstellen en opvolgen van een eigen klantenbestand waarbij je de verschillende producten en diensten van Sitefirma toelicht en gewild maakt bij de klant. Daarbij sta je in als communicatiemedium tussen klant en het development team. Je bent een luisterend oor voor de klant waarna je een oplossing formuleert die de wensen van de klant vervult. Je hebt uitbundig veel interesse in de digitale wereld en blijft actueel op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen in de sector.

Zoek naar antwoorden van COLLIER STEFAAN SECURITY in sociale netwerken
Look for responds of COLLIER STEFAAN SECURITY in social networks

Lees alle opmerkingen voor COLLIER STEFAAN SECURITY. Laat een reactie achter voor COLLIER STEFAAN SECURITY. COLLIER STEFAAN SECURITY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COLLIER STEFAAN SECURITY. Leave a respond for COLLIER STEFAAN SECURITY. COLLIER STEFAAN SECURITY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COLLIER STEFAAN SECURITY op de google maps. Adres en contacten COLLIER STEFAAN SECURITY
Location of COLLIER STEFAAN SECURITY on the google maps. Address and contacts of COLLIER STEFAAN SECURITY

Andere gerelateerde bedrijven als come COLLIER STEFAAN SECURITY COLLIER STEFAAN SECURITY: Gafre SPRL | Schollen Anne | Wittevrongel G | VAN BUGGENHOUT | T.D. DISTRIBUTION

Other related companies as COLLIER STEFAAN SECURITY: Gafre SPRL | Schollen Anne | Wittevrongel G | VAN BUGGENHOUT | T.D. DISTRIBUTION

COLLIER STEFAAN SECURITY is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COLLIER STEFAAN SECURITY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08604736328. Het bedrijf COLLIER STEFAAN SECURITY bevindt zich op het adres: OBBERG 1; 1780; WEMMEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 300,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 317,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Réparations à domicile d'articles divers. Réparations de chaussures and articles en cuir. Magasins de réparations d'articles personnels et ménagers divers. Lijst met producten zijn Produits & Services: Clés & Serrures.. Produits & Services: Réparateurs de Chaussures.. Réparations: Clés & Serrures..
De hoofdactiviteit van COLLIER STEFAAN SECURITY is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COLLIER STEFAAN SECURITY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COLLIER STEFAAN SECURITY, openstaande posities, locatie van COLLIER STEFAAN SECURITY op de kaart.

COLLIER STEFAAN SECURITY is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is COLLIER STEFAAN SECURITY, company assigned to the tax number BE08604736328. The company COLLIER STEFAAN SECURITY is located at the address: OBBERG 1; 1780; WEMMEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 300,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 317,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Réparations à domicile d'articles divers. Réparations de chaussures and articles en cuir. Magasins de réparations d'articles personnels et ménagers divers. List of products are Produits & Services: Clés & Serrures.. Produits & Services: Réparateurs de Chaussures.. Réparations: Clés & Serrures..
The main activity of COLLIER STEFAAN SECURITY is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of COLLIER STEFAAN SECURITY is not available. You also can look at reviews of COLLIER STEFAAN SECURITY, open positions, location of COLLIER STEFAAN SECURITY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COLLIER STEFAAN SECURITY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COLLIER STEFAAN SECURITY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COLLIER STEFAAN SECURITY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COLLIER STEFAAN SECURITY, employees, financial statistics.