SLOTENMAKEN

Contactgegevens SLOTENMAKEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SLOTENMAKEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

SLOTENMAKEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VELDSTRAAT 65W2; 9160; LOKEREN, België

Telefoon (phone): 93487840 (+32-93487840) 93487840 (+32-93487840)

Fax (fax): +32 (64) 535-57-20 +32 (64) 535-57-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SLOTENMAKEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SLOTENMAKEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SLOTENMAKEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SLOTENMAKEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SLOTENMAKEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SLOTENMAKEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SLOTENMAKEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SLOTENMAKEN
Products information SLOTENMAKEN

BTW identificatienummer (tax): BE02224700927
Ondernemingsnummer: 5410461425
Hoofdstad (capital): 700,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 658,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Produits & Activités: Equipement pour Coffres-Forts & Chambres Fortes.. Produits & Services: Clés & Serrures.. Réparations: Clés & Serrures.

Product categorie (product category): Réparations à domicile d'articles divers. Magasins de réparations d'articles personnels et ménagers divers. Installation de menuiserie métallique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SLOTENMAKEN
(Get full report from official database of BE for SLOTENMAKEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor SLOTENMAKEN
Addition kinds of activities for SLOTENMAKEN

209908. Pasta, rijst en aardappel, verpakt combinatieproducten | Pasta, rice, and potato, packaged combination products
282300. Cellulose synthetische vezels | Cellulosic manmade fibers
29520101. Mastiek dakcompositie | Mastic roofing composition
39999933. Tinten, lamp of kaars | Shades, lamp or candle
50130119. Truck onderdelen en accessoires | Truck parts and accessories
51370204. Ondergoed: vrouwen-, kinder- en zuigelingen ' | Underwear: women's, children's, and infants'

Werken bij SLOTENMAKEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SLOTENMAKEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SLOTENMAKEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SLOTENMAKEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE optie vast afzetcontainers (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma aan de kust zijn we op zoek naar een chauffeur CE die wil rijden met afzetcontainers. Het is de bedoeling dat je enkel moet rijden in West-Vlaanderen (regio Bredene, De Haan, Oostende). Het gaat over dagritten : 10u tot 11u per dag. Je start ten vroegste om 6u 's morgens. Nederlandse kennis is belangrijk want de klanten spreken vaak geen Frans of andere talen.

  • HUISHOUDHULP WESTKAPELLE (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Je poetst particuliere woningen, met inbegrip van ramen wassen; - Je strijkt en wast kleding. - Je verricht naaiwerk en bereidt maaltijden.

  • Jobstudent winkelmedewerker (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Truiden

    Type: Studentenjob

    Studentenjob: Voor een klant in Landen zijn we op zoek naar gemotiveerde en dynamische studenten Voor deze job moet je flexibel zijn. Je zal voornamelijk met de kassa werken. 'S ochtends vroeg starten vormt voor jou geen probleem. Ook ben je bereid om lange dagen te werken. Je loon wordt berekend volgens barema.

  • Bediende orderinput (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Zulte zijn wij op zoek naar een administratief bediende orderinput. Jouw voornaamste taak bestaat er uit om de bestellingen (die via mail binnen komen) in te geven in het interne systeem.

  • Student (e) administratief bediende luchtvracht (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: JOBCONNECTION

    Type: Studentenjob

    Je behandelt alle nodige documenten en dossiers en coördineert de te verwerken vracht volgens de voorgeschreven procedures. Je houdt van een dynamische, operationele job en bent bereid in een ploegenstelsel te werken

  • Administratief assistent voor ondersteuning van de IP-officer en Marktanalist - 2018ATPDOCEX112 (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Universiteit Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Administratief assistent voor ondersteuning van de IP-officer en Marktanalist - 2018ATPDOCEX112 De Dienst Valorisatie van het Departement Onderzoek & Innovatie van de Universiteit Antwerpen zoekt een voltijds Administratief assistent voor ondersteuning van de IP-officer en Marktanalist Jouw opdracht De functie omvat onder andere volgende opdrachten: Je bent verantwoordelijk voor de interne opvolging van de documenten, gerelateerd aan valorisatie- en octrooidossiers. Je volgt mee de tijdslijnen van de verschillende octrooidossiers op en informeert het valorisatieteam omtrent de deadlines in de octrooiprocedure. Je ondersteunt de Marktanalist met de opvolging en uitbetaling van de licentie-inkomsten. Je houdt beslissingen en actiepunten bij in het software programma ter opvolging van de valorisatiedossiers. Je zorgt dat de nodige documenten ondertekend worden en tijdig worden aangeleverd aan de belanghebbenden. Je beheert de vergaderkalender en plant veranderingen in rond IP- en licentiedossiers. Je assisteert de IP-officer en Marktanalist bij de verslaggeving rond IP- en licentiedossiers en opleidingen rond IP- en licentiemanagement. Je springt bij waar nodig in functie van continuïteit van de werking en bij organisatie van evenementen. Je houdt hierbij steeds rekening met de opgelegde instructies en de regelgeving, met het oog op de realisatie van de doelstellingen.

  • TECHNIEKER PROTOTYPE MACHINES (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: IMA

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het assembleren van onze prototype machines volgens de samenstellingstekeningen, van afzonderlijke mechanische componenten tot de volledige machine. Hierbij stel je zelf ook de machine af en maak je ze productierijp. Tot het takenpakket behoren: Monteren van onderdelen volgens samenstelling tekening; Plaatsen van elektrische componenten; Plaatsen en aansluiten van pneumatische en hydraulische componenten; Afstelling van de machine; Machines productie klaar maken.

  • Enthousiaste verko(o)p(st)er (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: NELL

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een fijne werkplaats? Dan kan je misschien ons team komen versterken. Wij zijn op zoek naar vlotte, frisse en spontane collega's voor in onze Geschenkenwinkel in de inkomhal van het UZ Gasthsuisberg.

  • Application engineer (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Als application engineer ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van WMS/EDI implementaties. Dit zal je doen voor nieuwe klanten alsook voor bestaande klanten. Tot jouw takenpakket behoren onderstaande taken: Je bent verantoordelijk voor het leiden van functionele en technische gesprekken met de klant en met het projectteam. Je defineert vernieuwde en innovatieve supply chain oplossingen met een geïntegreerd IT concept. Je toets de operationele haalbaarheid af en verfijnt dit met interne partijen. Je stelt een functoneel en technisch solutions design op. Je bent verantwoordelijk voor het uitwerken van een EDI architectuur tussen de klant, firma, transporteurs en eindklanten. Je analyseert de samenhang tussen de bedrijfsprocessen, de gebruikers en de operationele software. Je geeft advies over de inrichting van nieuwe bedrijfsprocessen. Je biedt 2nd line-support.

  • Freelance ICT Project & Change Manager – Regio Roeselare – MC046 (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Amandis - ICT Recruitment Professionals

    Type: Zelfstandige activiteit

    · In deze rol wordt u verantwoordelijk voor het uitwerken en het uitvoeren van de reorganisatieplannen van het software departement van het bedrijf, teneinde de bedrijfsprocessen en software implementaties te optimaliseren; · Het bedrijf blijft in volle expansie; deze herstructurering heeft dus als einddoel een vernieuwde structuur en aanpak en heeft dus geen impact op het aantal huidige werknemers; · Als Change Manager zorgt u in eerste instantie voor een concreet en gedetailleerd stappenplan en communiceert u dit naar zowel de medewerkers van de afdeling, alsook de betrokken klanten; · U weet uw team en klanten te overtuigen van de nieuwe strategie en zoekt samen met hen naar motivatiefactoren om de nieuwe doelstellingen te halen. U bent dus diegene die het draagvlak zal creëren; · Op basis van de vooropgestelde structuur bepaalt u de herschikking van de werknemers, de functie invullingen en de business units van de afdeling en begeleidt u de medewerkers en business unit managers in het uitvoeren van deze veranderingen; · Als project manager volgt u het project van A tot Z op en zorgt u ervoor dat het in goede banen wordt geleid qua time management, budgetregeling, etc. . · Tevens evalueert u continu de tevredenheid bij uw team en de klanten.

  • kassamedewerker flexijob weekend (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: TROPIFLORA

    Type: Flexijob

    - Gemotiveerde kassamedewerker voor weekend - Samenwerken met medewerkers van het klantenserviceteam om uitstekende service te kunnen bieden gedurende het winkelen. - De wachtrij voor de kassa, de kassas, de uitgang, .. schoon houden. - Stellingen rond de kassa’s bijvullen tussen het afhandelen van klanten door.

  • Florist-Floriste (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: GARDESIGN

    Type: Flexijob

    Jouw taken in onze winkel: bloemen kuisen vazen kuisen winkel schikken winkel ordelijk houden

Zoek naar antwoorden van SLOTENMAKEN in sociale netwerken
Look for responds of SLOTENMAKEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor SLOTENMAKEN. Laat een reactie achter voor SLOTENMAKEN. SLOTENMAKEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SLOTENMAKEN. Leave a respond for SLOTENMAKEN. SLOTENMAKEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SLOTENMAKEN op de google maps. Adres en contacten SLOTENMAKEN
Location of SLOTENMAKEN on the google maps. Address and contacts of SLOTENMAKEN

Andere gerelateerde bedrijven als come SLOTENMAKEN SLOTENMAKEN: MUTUALIT? SOCIALISTE | S. DAMMAN | FRUITCENTRALE "BIJ DIRK" | MICHEL ROUGE | FOOD-EXPRESS

Other related companies as SLOTENMAKEN: MUTUALIT? SOCIALISTE | S. DAMMAN | FRUITCENTRALE "BIJ DIRK" | MICHEL ROUGE | FOOD-EXPRESS

SLOTENMAKEN is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SLOTENMAKEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02224700927. Het bedrijf SLOTENMAKEN bevindt zich op het adres: VELDSTRAAT 65W2; 9160; LOKEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 700,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 658,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Réparations à domicile d'articles divers. Magasins de réparations d'articles personnels et ménagers divers. Installation de menuiserie métallique. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Equipement pour Coffres-Forts & Chambres Fortes.. Produits & Services: Clés & Serrures.. Réparations: Clés & Serrures..
De hoofdactiviteit van SLOTENMAKEN is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SLOTENMAKEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SLOTENMAKEN, openstaande posities, locatie van SLOTENMAKEN op de kaart.

SLOTENMAKEN is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is SLOTENMAKEN, company assigned to the tax number BE02224700927. The company SLOTENMAKEN is located at the address: VELDSTRAAT 65W2; 9160; LOKEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 700,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 658,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Réparations à domicile d'articles divers. Magasins de réparations d'articles personnels et ménagers divers. Installation de menuiserie métallique. List of products are Produits & Activités: Equipement pour Coffres-Forts & Chambres Fortes.. Produits & Services: Clés & Serrures.. Réparations: Clés & Serrures..
The main activity of SLOTENMAKEN is Justice, Public Order and Safety, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SLOTENMAKEN is not available. You also can look at reviews of SLOTENMAKEN, open positions, location of SLOTENMAKEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SLOTENMAKEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SLOTENMAKEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SLOTENMAKEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SLOTENMAKEN, employees, financial statistics.