Runi Electro Zelfbouw en Advies

Particuliere bedrijvenStenen, Klei, Glas en Betonproducten • Runi Electro Zelfbouw en Advies
Private companiesStone, Clay, Glass, and Concrete Products • Runi Electro Zelfbouw en Advies

Contactgegevens Runi Electro Zelfbouw en Advies: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Runi Electro Zelfbouw en Advies: address, phone, fax, email, website, opening hours

Runi Electro Zelfbouw en Advies

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oosteindeken 38B 9160 Eksaarde (Lokeren), België

Telefoon (phone): +32 (19) 101-69-11 +32 (19) 101-69-11

Fax (fax): +32 (12) 122-57-67 +32 (12) 122-57-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Runi Electro Zelfbouw en Advies: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Runi Electro Zelfbouw en Advies"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Runi Electro Zelfbouw en Advies"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Runi Electro Zelfbouw en Advies, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Runi Electro Zelfbouw en Advies. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Runi Electro Zelfbouw en Advies, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Runi Electro Zelfbouw en Advies. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Runi Electro Zelfbouw en Advies
Products information Runi Electro Zelfbouw en Advies

BTW identificatienummer (tax): BE01486694335
Ondernemingsnummer: 1395233154
Hoofdstad (capital): 305,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 336,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in Runi Electro Zelfbouw en Advies zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Electric contractors - Housewiring

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Runi Electro Zelfbouw en Advies
(Get full report from official database of BE for Runi Electro Zelfbouw en Advies)

Aanvulling soorten activiteiten voor Runi Electro Zelfbouw en Advies
Addition kinds of activities for Runi Electro Zelfbouw en Advies

449100. Marine vrachtverwerking | Marine cargo handling
738100. Detective en pantser auto diensten | Detective and armored car services
01390103. Graszaad boerderij | Grass seed farm
20460104. Instant zetmeel | Instant starch
20990504. Sauzen: droge mengsels | Sauces: dry mixes
28349907. Poeders, farmaceutisch | Powders, pharmaceutical
28690313. Polyhydrische alcoholesters, aminos, enz. | Polyhydric alcohol esters, aminos, etc.
38250107. Analysatoren voor verbrandingsmotor, om elektronica te testen | Internal combustion engine analyzers, to test electronics

Werken bij Runi Electro Zelfbouw en Advies: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Runi Electro Zelfbouw en Advies: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Runi Electro Zelfbouw en Advies. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Runi Electro Zelfbouw en Advies. Looking for open vacancies in other companies

  • POSTSORTEERDERS GEZOCHT EINDEJAARSPERIODE 7291053 / 224 C (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: MANPOWER Onsite BPost Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In een sorteercentrum komen alle brieven en pakketten samen om vervolgens hun weg te vinden naar de juiste bestemming. Sorteerders verwerken in het centrum alle brieven en pakketten, die vervolgens door hun collega's naar lokale mailcenters en andere sorteercentra worden gevoerd. . Je sorteert verschillende soorten brieven en pakketten met de hand, maar ook met behulp van een machine (sorteermachines en scanners). Je hebt oog voor orde en nauwkeurigheid. Je werkt in vaste ploegen: elk sorteercentrum kent een ochtend-, middag- en nachtshift.

  • Bandenmonteur te Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Banden wisselen op velg van vrachtwagenbanden met behulp van een bandenmachine Voorraad bijhouden en nakijken Laden en lossen van banden uit vrachtwagen

  • Verkoper/verkoopster gezocht (hartje Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gevestigde waarde, hartje Gent, zijn wij momenteel dringend op zoek naar verkoopmedewerkers. Takenpakket : Producten inventariseren Voedingsmiddelen verkopen Klant verwelkomen, wensen vaststellen en adviseren Betalingen ontvangen Opvolgingsgegevens van goederen registreren Leveringen ontvangen + controleren Winkelruimte onderhouden

  • Chemisch procesoperator volcontinue m/v (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een chemisch bedrijf in Midden-Limburg, zijn wij op zoek naar een proces-operator (m/v). Takenpakket: - Bedienen en bijsturen van de installaties adhv productieparameters - Registreren van de testresultaten, proces-parameters op logsheets en analysebladen - Toezien en instaan voor de orde en netheid van de werkruimte en ketels - Toezien op de goede werking van de installaties en signaleren van afwijkingen - Simpele onderhoudstaken zoals het eenvoudig sleutelwerk aan flensen en leidingen, het controleren van oliepeil en bijvullingen, ….

  • Magazijnier- polyvalent medewerker (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil je werken in een aangenaam bedrijf? Dit metaalverwerkend bedrijf te Deinze is op zoek naar een geschikte magazijnier om hun team te vervolledigen. Volgende taken worden door jou uitgevoerd: -dagelijkse beheer van de inkomende en uitgaande materialen -in ontvangst nemen van de dagelijkse leveringen -beheer van het werfmaterieel

  • HUISHOUDELIJKE HULP (GELUWE) VOOR 20 UUR PER WEEK (GELUWE)

    Regio: GELUWE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. Dit uurrooster kan later steeds worden uitgebreid, indien gewenst. “Voel je thuis bij Hulp in huis”! Kom gerust eens langs op kantoor voor verdere vrijblijvende info! Profiel Enthousiast en gemotiveerd Orde, stiptheid, discretie en netheid zijn jouw prioriteiten Ervaring is mooi meegenomen maar zeker geen noodzaak, wij voorzien de nodige opleiding Iedereen die graag poetst, komt in aanmerking!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Antwerpen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp in Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Jobstudenten (weekend) JBC Mode Ternat (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: JBC Mode

    Type: Studentenjob

    Je helpt de verkopers op de afdeling bij het op orde houden van de afdeling. Je helpt daarbij de klanten op een aangename en professionele manier. Je zal indien mogelijk ook ingezet worden bij de kinderanimatie.

  • Accountant (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Als Accountant heb je volgende verantwoordelijkheden: Beheer opvolging en optimalisatie van klantendossiers van vooral KMO's en vrije beroepen. Opstellen Btw-aangifte. Zelfstandige opmaak en afwerking van balans jaarrekening en fiscale aangifte. Je bent verantwoordelijk voor de volledige afhandeling van een dossier waarbij je kan rekenen op ondersteuning van de ervaren accountants van het kantoor. Je bent aanspreekpunt van je klanten.

  • Laborant chemie (2 ploegen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: LAB SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Onze klant is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Ze staan bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit. Ze onderhouden wereldwijd een netwerk van ca. 2000 kantoren en laboratoria met meer dan 100.000 werknemers. De divisie Oil, Gas & Chemicals is gespecialiseerd in de inspectie van chemicaliën, petroleum en vloeibare gassen en is in deze activiteiten marktleider in België. Momenteel zoeken wij voor deze divisie in de haven van Antwerpen een enthousiaste Laborant petrochemicals (vroege/late). We zoeken kandidaten voor chemicals en petrochemicals. Functie: · Ofwel doe je kwaliteitscontrole op petroleum- en aanverwante producten (XRF, AAS, UV, motoren voor performantie, IR, GC, …) met behulp van de meest modern uitgeruste laboratoriumapparatuur, ofwel werk je op chemicals waar je kwaliteitscontrole doet op gassen en chemicaliën (GC, IR, HPLC,....). · Je verzorgt de interpretatie van de analyseresultaten, steunend op internationale en federale normeringen

  • Kinderbegeleider (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Kinderdagverblijven DOL-FIJN vzw

    Type: Werfreserve

    Als medewerker van een klein team (in één van onze vestigingen) zal je instaan voor de begeleiding en verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar oud. Samen met je collega's kijk je naar wat kinderen boeit, naar wat kinderen nodig hebben, en speel je hierop in.

Zoek naar antwoorden van Runi Electro Zelfbouw en Advies in sociale netwerken
Look for responds of Runi Electro Zelfbouw en Advies in social networks

Lees alle opmerkingen voor Runi Electro Zelfbouw en Advies. Laat een reactie achter voor Runi Electro Zelfbouw en Advies. Runi Electro Zelfbouw en Advies bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Runi Electro Zelfbouw en Advies. Leave a respond for Runi Electro Zelfbouw en Advies. Runi Electro Zelfbouw en Advies on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Runi Electro Zelfbouw en Advies op de google maps. Adres en contacten Runi Electro Zelfbouw en Advies
Location of Runi Electro Zelfbouw en Advies on the google maps. Address and contacts of Runi Electro Zelfbouw en Advies

Andere gerelateerde bedrijven als come Runi Electro Zelfbouw en Advies Runi Electro Zelfbouw en Advies: FLEURS KATIA & VONNY | ELAUT L. | Valumax BVBA | PHILIPPE DASSE | Seghin Yves

Other related companies as Runi Electro Zelfbouw en Advies: FLEURS KATIA & VONNY | ELAUT L. | Valumax BVBA | PHILIPPE DASSE | Seghin Yves

Runi Electro Zelfbouw en Advies is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Runi Electro Zelfbouw en Advies, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01486694335. Het bedrijf Runi Electro Zelfbouw en Advies bevindt zich op het adres: Oosteindeken 38B 9160 Eksaarde (Lokeren). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 305,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 336,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Electric contractors - Housewiring. Producten gemaakt in Runi Electro Zelfbouw en Advies zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Runi Electro Zelfbouw en Advies is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Runi Electro Zelfbouw en Advies is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Runi Electro Zelfbouw en Advies, openstaande posities, locatie van Runi Electro Zelfbouw en Advies op de kaart.

Runi Electro Zelfbouw en Advies is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Runi Electro Zelfbouw en Advies, company assigned to the tax number BE01486694335. The company Runi Electro Zelfbouw en Advies is located at the address: Oosteindeken 38B 9160 Eksaarde (Lokeren). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 305,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 336,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Electric contractors - Housewiring. Products created in Runi Electro Zelfbouw en Advies were not found.
The main activity of Runi Electro Zelfbouw en Advies is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Runi Electro Zelfbouw en Advies is not available. You also can look at reviews of Runi Electro Zelfbouw en Advies, open positions, location of Runi Electro Zelfbouw en Advies on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Runi Electro Zelfbouw en Advies, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Runi Electro Zelfbouw en Advies, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Runi Electro Zelfbouw en Advies, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Runi Electro Zelfbouw en Advies, employees, financial statistics.