ALGEMENE BEVEILIGING SYSTEMEN

Particuliere bedrijvenAdministratie van Human Resource Programs • ALGEMENE BEVEILIGING SYSTEMEN
Private companiesAdministration of Human Resource Programs • ALGEMENE BEVEILIGING SYSTEMEN

Contactgegevens ALGEMENE BEVEILIGING SYSTEMEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALGEMENE BEVEILIGING SYSTEMEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALGEMENE BEVEILIGING SYSTEMEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TURNHOUTSEBAAN 5; 2110; WIJNEGEM, België

Telefoon (phone): 33531866 (+32-33531866) 33531866 (+32-33531866)

Fax (fax): +32 (84) 145-25-31 +32 (84) 145-25-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALGEMENE BEVEILIGING SYSTEMEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALGEMENE BEVEILIGING SYSTEMEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALGEMENE BEVEILIGING SYSTEMEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALGEMENE BEVEILIGING SYSTEMEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALGEMENE BEVEILIGING SYSTEMEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALGEMENE BEVEILIGING SYSTEMEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALGEMENE BEVEILIGING SYSTEMEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALGEMENE BEVEILIGING SYSTEMEN
Products information ALGEMENE BEVEILIGING SYSTEMEN

BTW identificatienummer (tax): BE06217132568
Ondernemingsnummer: 5333557128
Hoofdstad (capital): 304,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 641,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Activités: Héliogravure.. Produits & Services: Clés & Serrures.. Produits & Services: Réparateurs de Chaussures.. Produits: Tampons en Caoutchouc.. Réparations: Clés & Serrures.

Product categorie (product category): Réparations à domicile d'articles divers. Articles divers Fab. Magasins de réparations d'articles personnels et ménagers divers. Composition and photogravure. Réparations de chaussures and articles en cuir. Réparations à domicile d'articles divers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALGEMENE BEVEILIGING SYSTEMEN
(Get full report from official database of BE for ALGEMENE BEVEILIGING SYSTEMEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALGEMENE BEVEILIGING SYSTEMEN
Addition kinds of activities for ALGEMENE BEVEILIGING SYSTEMEN

201501. Kippenslag en verwerking | Chicken slaughtering and processing
35599925. Robotten, gieten en vormen van kunststoffen | Robots, molding and forming plastics
37140116. Smeersystemen en onderdelen, motorvoertuig | Lubrication systems and parts, motor vehicle
37320101. Vissersboten: Kreeft, Kreeft, Oester, etc .: Klein | Fishing boats: lobster, crab, oyster, etc.: small
37640000. Ruimte aandrijfeenheden en onderdelen | Space propulsion units and parts
50529902. Nonmetallische mineralen en concentraten | Nonmetallic minerals and concentrate
51220301. Diergeneesmiddelen | Animal medicines

Werken bij ALGEMENE BEVEILIGING SYSTEMEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALGEMENE BEVEILIGING SYSTEMEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALGEMENE BEVEILIGING SYSTEMEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALGEMENE BEVEILIGING SYSTEMEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Operator M/V (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tijdelijke opdracht, van een aantal maanden, zijn wij dringend op zoek naar operatoren. Je zal opstarten mid/eind augustus, begin september tot februari/maart. We zoeken iemand met een sterk technisch inzicht en iemand die zelfstandig kan werken, staalnamen kan controleren en indien nodig het proces bijsturen.   Je takenpakket zal er als volgt uitzien: -          Verdelen van zaden volgens de werkorders -          Vullen van de lijnen met de juiste lotparameters en startgegevens -          Lossen van de steepers met oog voor correct leegkomen van de steepers en contaminatie -          Opvolgen van het droogproces met absoluut vermijden van menging in de droger en contaminatie -          Lossen van de zaden -          Vullen van Sva’s en ingeven van de juiste gegevens -          Lossen van de sva’s -          Staalnames, vochtmetingen en invullen van de nodige parameters volgens instruktie -          Interpretatie van de meetgegevens en eventueel tussenkomen in het proces en/of hulp zoeken -          Reinigen van de machines -          Controleren van machines op correcte werking -          Wegscannen van afgewerkte kisten en zorgen dat deze correct naar logistiek kunnen vertrekken -          Verzorgen van correcte stalen voor het labo

  • Grondwerker (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar grondwerkers! Je taken: klinkers en boorstenen leggen rioleringen Je komt terecht in een groeiend, stabiel bedrijf die investeert in hun werknemers.

  • Administratief Bediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het klassement en input.

  • SCHRIJNWERKER - OPTIE VAST (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zoeken wij op heden een schrijnwerker. Als schrijnwerker sta je in voor allerhande constructiewerken in hout zoals onder andere: dakconstructies, houtskeletbouw, bijgebouwen,... Deze functie is in combinatie van atelierwerk en plaatsing.

  • Service advisor (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij een grote interesse in de autosector en beschik jij over administratief en organisatorisch talent? Lees dan zeker verder, want dan ben jij misschien de kandidaat die we zoeken! Voor de vestiging te Zaventem zoekt onze klant, een prestigieus automerk, een gemotiveerde service advisor m/f. Je zal het eerste aanspreekpunt worden voor de klanten in de showroom. Je gaat na welke herstellingen er dienen te gebeuren en stelt hiervoor de juiste vragen. Bij teruggave van de auto overloop je met hen de herstellingen die door de mechaniekers zijn gebeurd. Verder zal je nieuwe wagens aan de klanten overhandigen en hen meer uitleg geven over de werking van hun nieuwe aanwinst. Je beantwoordt telefonische oproepen en vragen via e-mail, uiteraard met oog voor een uitstekende klantenservice. Verder doe je de opmaak van facturen. Als laatste zal je samen met je collega's de showroom en de tentoongestelde wagens in perfecte staat houden.

  • Jobstudent Technische Dienst (E-plan) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Studentenjob

    Konvert office kijkt uit naar een jobstudent met goede kennis van E-Plan ter ondersteuning van de technische dienst bij een voedingsbedrijf in de regio. Ben je onmiddellijk vrij en heb je zin in een last-minute vakantiejob? Solliciteer dan snel! [email protected] of bel 051/ 24 16 96

  • Stagiair(e) IoT toegepast op mobiele tanks (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: OQuila

    Type: Studentenjob

    OQuila is ontstaan uit de samenwerking tussen IT-bedrijven Orbid en Spikes en specialiseert zich in Internet of Things (IoT). IoT biedt heel wat opportuniteiten voor organisaties die een groot aantal tanks, silo’s of andere opslagsystemen moeten beheren. Wanneer men op afstand kan zien wat de status (vulgraad, temperatuur, werkend, gps-locatie…) van een bepaalde tank is, kan men heel wat logistieke kosten besparen. Ook kunnen leveranciers van bulkgoederen (bedoeld voor die tanks of silo’s) hun aanbod naar klanten beter afstemmen. De stageopdracht omvat het vertalen van functionele en technische behoeften naar een multi-tenant oplossing in een Microsoft Azure omgeving. Naast het ontwerp van de oplossing zal ook een ‘Minimal Viable Product’ (MVP) uitgewerkt worden. Deze MVP zal ook getest worden in een ‘real life’omgeving. Bij aanvang van je stageopdracht zal je begeleider de scope en de resources grondig bespreken. Deze project baseline zal gebruikt worden als basis tijdens de stagetermijn.

  • HULPKOK TRAITEURZAAK (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: TRAITEUR JEURISSEN

    Type: Vaste Job

    Helpen bij het bereiden van verfijnde gerechten in moderne keuken onder leiding van chef/kok. Ook helpen bij het bereiden van desserts en patisserie. Mee op verplaatsing gaan naar bedrijfsfeesten of feesten voor particulieren.

  • Interne IT medewerker met interesse in ERP (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: VIND! ICT

    Type: Vaste Job

    Je leert stapsgewijs alle bestaande workflows en producten aan en zet deze om in productiemodellen, order en bedrijfsprocessen. Je implementeert en programmeert in het nieuwe ERP pakket Micrsoft Dynamics ( Axapta ). Je geeft tevens dagdagelijke support aan eindgebruikers op vlak van hard - en softwate problemen. Je onderhoudt de serverinfrastructuur.

  • vochtbestrijder / stukadoor (TIELRODE)

    Regio: TIELRODE

    Bedrijf: Vochtbestrijding TIBAS

    Type: Vaste Job

    Uitvoeren van werkbonnen bij onze particuliere klanten gaande van injectiewerken,bezettingswerken, kelderbekuipingen , ventilatie en vloerdrainages Samen met je collega vertrek je dagelijks naar een andere werf in gans Vlaanderen Wij zijn enkel op zoek naar personen met de nodige ervaring in de sector van vochtbestrijding. U beschikt over een stabiel werkverleden en kan de nodige referenties voorleggen.

  • TAALTRAINER IN BEDRIJVEN (LUIK)

    Regio: LUIK

    Bedrijf: CALLINWEST

    Type: Zelfstandige activiteit

    WENS JE NEDERLANDS TE ONDERWIJZEN ? GENOOT JE EEN BACHELOR OF MASTEROPLEIDING ? DAN KAN JIJ MISSCHIEN ONZE PLOEG TAALTRAINERS VERVOEGEN : WE ZOEKEN TRAINERS DIE ZICH KUNNEN VERPLAATSEN MET DE AUTO

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Bierbeek (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Bierbeek. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van ALGEMENE BEVEILIGING SYSTEMEN in sociale netwerken
Look for responds of ALGEMENE BEVEILIGING SYSTEMEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALGEMENE BEVEILIGING SYSTEMEN. Laat een reactie achter voor ALGEMENE BEVEILIGING SYSTEMEN. ALGEMENE BEVEILIGING SYSTEMEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALGEMENE BEVEILIGING SYSTEMEN. Leave a respond for ALGEMENE BEVEILIGING SYSTEMEN. ALGEMENE BEVEILIGING SYSTEMEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALGEMENE BEVEILIGING SYSTEMEN op de google maps. Adres en contacten ALGEMENE BEVEILIGING SYSTEMEN
Location of ALGEMENE BEVEILIGING SYSTEMEN on the google maps. Address and contacts of ALGEMENE BEVEILIGING SYSTEMEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ALGEMENE BEVEILIGING SYSTEMEN ALGEMENE BEVEILIGING SYSTEMEN: Vandenweghe K | SANGLIER EMILE | FRANCINE MIEVIS | FINARTE | TIELENS

Other related companies as ALGEMENE BEVEILIGING SYSTEMEN: Vandenweghe K | SANGLIER EMILE | FRANCINE MIEVIS | FINARTE | TIELENS

ALGEMENE BEVEILIGING SYSTEMEN is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALGEMENE BEVEILIGING SYSTEMEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06217132568. Het bedrijf ALGEMENE BEVEILIGING SYSTEMEN bevindt zich op het adres: TURNHOUTSEBAAN 5; 2110; WIJNEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 304,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 641,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Réparations à domicile d'articles divers. Articles divers Fab. Magasins de réparations d'articles personnels et ménagers divers. Composition and photogravure. Réparations de chaussures and articles en cuir. Réparations à domicile d'articles divers. Lijst met producten zijn Activités: Héliogravure.. Produits & Services: Clés & Serrures.. Produits & Services: Réparateurs de Chaussures.. Produits: Tampons en Caoutchouc.. Réparations: Clés & Serrures..
De hoofdactiviteit van ALGEMENE BEVEILIGING SYSTEMEN is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALGEMENE BEVEILIGING SYSTEMEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALGEMENE BEVEILIGING SYSTEMEN, openstaande posities, locatie van ALGEMENE BEVEILIGING SYSTEMEN op de kaart.

ALGEMENE BEVEILIGING SYSTEMEN is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALGEMENE BEVEILIGING SYSTEMEN, company assigned to the tax number BE06217132568. The company ALGEMENE BEVEILIGING SYSTEMEN is located at the address: TURNHOUTSEBAAN 5; 2110; WIJNEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 304,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 641,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Réparations à domicile d'articles divers. Articles divers Fab. Magasins de réparations d'articles personnels et ménagers divers. Composition and photogravure. Réparations de chaussures and articles en cuir. Réparations à domicile d'articles divers. List of products are Activités: Héliogravure.. Produits & Services: Clés & Serrures.. Produits & Services: Réparateurs de Chaussures.. Produits: Tampons en Caoutchouc.. Réparations: Clés & Serrures..
The main activity of ALGEMENE BEVEILIGING SYSTEMEN is Administration of Human Resource Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ALGEMENE BEVEILIGING SYSTEMEN is not available. You also can look at reviews of ALGEMENE BEVEILIGING SYSTEMEN, open positions, location of ALGEMENE BEVEILIGING SYSTEMEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALGEMENE BEVEILIGING SYSTEMEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALGEMENE BEVEILIGING SYSTEMEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALGEMENE BEVEILIGING SYSTEMEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALGEMENE BEVEILIGING SYSTEMEN, employees, financial statistics.