VIDELRO

Contactgegevens VIDELRO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VIDELRO: address, phone, fax, email, website, opening hours

VIDELRO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MEERSTRAAT 235; 1840; LONDERZEEL, België

Telefoon (phone): 52303262 (+32-52303262) 52303262 (+32-52303262)

Fax (fax): +32 (87) 154-33-97 +32 (87) 154-33-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VIDELRO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VIDELRO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VIDELRO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VIDELRO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VIDELRO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VIDELRO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VIDELRO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VIDELRO
Products information VIDELRO

BTW identificatienummer (tax): BE08388580322
Ondernemingsnummer: 7946655273
Hoofdstad (capital): 163,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 109,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Produits: Magnétoscopes,Hi-Fi,Télévisions.. Produits: Magnétoscopes,Téléviseurs.. Produits: Téléviseurs. Services : Service 24h/24,Ouvert le Week-End.

Product categorie (product category): Réparations à domicile d'appareils électriques. Location d'appareils audio-visuels. Electroménager,télévisions and radios

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VIDELRO
(Get full report from official database of BE for VIDELRO)

Aanvulling soorten activiteiten voor VIDELRO
Addition kinds of activities for VIDELRO

4522. Luchtvervoer, ongepland | Air transportation, nonscheduled
23920400. Tafellakens en tafelinstellingen | Tablecloths and table settings
28699922. Chemische stoffen met hoge zuiverheid, organisch | High purity grade chemicals, organic
30691600. Rubberband | Rubber tape
33390300. Silicon en chroom | Silicon and chromium
34440204. Vloeren en pijpen, kachel of oven: plaatwerk | Flues and pipes, stove or furnace: sheet metal
34499901. Gordijnmuur, metaal | Curtain wall, metal
36129902. Verzadigbare reactoren | Saturable reactors
86990200. Leeskamers en andere culturele organisaties | Reading rooms and other cultural organizations

Werken bij VIDELRO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VIDELRO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VIDELRO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VIDELRO. Looking for open vacancies in other companies

  • Credit Collector - Ternat (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Credit Collector (m/v) voor een bedrijf actief in de technologische sector in Ternat. Het bedrijf is gevestigd in Ternat. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Credit Collector zijn: * Je staat in voor het screenen van nieuwe en bestaande klanten op vlak van kredietwaardigheid; * Je staat mee in voor het bepalen van kredietlimieten en blokkeren/vrijgeven van orders; * Je bent verantwoordelijk voor debiteurenbeheer van een eigen klantenportefeuille volgens een uitgewerkte procedure; * Je helpt de afdeling verder uitbouwen; * Je implementeert kredietoplossingen op maakt van de klant. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • chauffeur CE afzetcontainers (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het afwerken van de opgegeven routes. Je levert containers bij zowel particulieren als bedrijven Je haalt volle containers weer op alsook laat je deze leeg maken eenmaal op het bedrijf. Je bent elke avond thuis Je houdt je aan de rij- en rusttijden en de verkeersregels. Je staat in voor de orde en netheid van de vrachtwagen en je voert het eerste- lijnsonderhoud uit. Je werkt op een veilige en - milieubewuste manier. De vrachtwagen kan niet mee naar huis.

  • Service technieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Antwerpen zijn we op zoek naar een gedreven service technieker. Als service technieker voer je onderhouds- en herstellingswerken uit in de garage of bij klanten ter plaatse, aan een breed gamma van goederenbehandelingsmachines gaande van middelzware en zware vorkheftrucks, over Terminal Tractors, Reach Stackers, Straddle Carriers tot Rubber-Tyred Gantry Cranes en Ship-to-shore Containerkraner.

  • HUISHOUDHULP VOOR KAPRIJKE (KAPRIJKE)

    Regio: KAPRIJKE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Kaprijke.

  • Huishoudhulp regio Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Rotselaar Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Jobstudent zaterdagwerk Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een contactcenter te Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde Nederlandstalige commerciële studenten die iedere zaterdag kunnen werken van 09u tot 18u! Wens je mee te werken aan verschillende projecten en wil je samen groeien met het bedrijf? Dat kan!

  • Poetsmedewerker - kamermeisje / kamerjongen (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: CAROTEL DRIVE-IN HOTEL

    Type: Vaste Job

    Je staat hoofdzakelijk in voor het poetsen van de volledige inrichting maar vooral het reinigen van hotelkamers, vervangen van bed- en badlinnen en het grondig poetsen van de kamers en badkamers. Daarnaast zorg je voor het vlot beantwoorden van de binnenkomende telefoons. Verder voorzie je onze gasten van drank/snacks via roomservice-kast.

  • Stafcoördinator lokaal mondiaal beleid (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: STAD WAREGEM

    Type: Vaste Job

    Je werkt beleidsvoorstellen, adviezen en dossiers uit om het lokaal mondiaal beleid kwaliteitsvol voor te bereiden en bij te sturen. Daarnaast organiseer je projecten, activiteiten en evenementen om dit beleid optimaal vorm te geven.

  • Offsetdrukker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: HALETRA

    Type: Vaste Job

    Drukkerij Haletra is op zoek naar een offsetdrukker voor het bedienen van typomachines, cilinderpersen, stansmachines en degels. Kwaliteitsbewust drukken volgens de allerlaatste normen en waarden. Ervaring met de allernieuwste drukpersen (Heidelberg XL 2-4-5-8KL) is een voordeel. Wat verwachten we van jou: Je bent technisch onderlegd en sterk kwaliteitsgericht Je bent gemotiveerd en flexibel Je bent bereid te werken in een tweeploegenstelsel Je bent een teamplayer Je werkt ordelijk en net

  • logopedist(e) (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: LOGOSENSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Behandeling en diagnostiek van o stotteren o leerstoornissen o neurogene communicatiestoornissen o stemstoornissen o articulatiestoornissen o taalontwikkelingsstoornissen o …

  • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

  • Zelfstandig verpleegkundige (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Thuisverpleging Vitalim

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door een sterke groei van onze dienstverlening in de regio Zedelgem/Brugge zijn we vanuit Thuisverpleging Vitalim op zoek naar bijkomende enthousiaste & gemotiveerde zelfstandige collega- verpleegkundigen Onze missie is dan ook dat het welzijn van onze patiënten te allen tijde centraal staat. Als zelfstandige thuisverpleegkundige neem je deel in het aan huis uitvoeren van de zorgen van onze patiënten. Je komt terecht in een klein gedreven team, met goede ondersteuning en mogelijkheid om bijkomende opleidingen te volgen Ben je geïnteresseerd om deze missie mee te verwezenlijken en zich te engageren op lange termijn (voltijdse en/of deeltijdse basis)? Stuur jouw CV door Wat wordt er van jou verwacht? Je bent dus verantwoordelijk voor de dagelijkse verzorging van de patiënt in samenwerking met jouwcollega’s. Jouw taken bestaan voornamelijk uit: ð De nodige en correcte verpleegkundige verstrekkingen uitvoeren ð Communicatie met de patiënt ð Opvolging van het patiëntendossier Kortom, je zorgt ervoor dat de patiënt het nodige comfort en welzijn krijgt.

Zoek naar antwoorden van VIDELRO in sociale netwerken
Look for responds of VIDELRO in social networks

Lees alle opmerkingen voor VIDELRO. Laat een reactie achter voor VIDELRO. VIDELRO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VIDELRO. Leave a respond for VIDELRO. VIDELRO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VIDELRO op de google maps. Adres en contacten VIDELRO
Location of VIDELRO on the google maps. Address and contacts of VIDELRO

Andere gerelateerde bedrijven als come VIDELRO VIDELRO: INTERN. GOMZE GOLF CLUB | JOZEF SIMONS | E. AMBERIADIS | Autohandel R. Maes | PHILIPPE VERVERKEN

Other related companies as VIDELRO: INTERN. GOMZE GOLF CLUB | JOZEF SIMONS | E. AMBERIADIS | Autohandel R. Maes | PHILIPPE VERVERKEN

VIDELRO is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VIDELRO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08388580322. Het bedrijf VIDELRO bevindt zich op het adres: MEERSTRAAT 235; 1840; LONDERZEEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 163,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 109,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Réparations à domicile d'appareils électriques. Location d'appareils audio-visuels. Electroménager,télévisions and radios. Lijst met producten zijn Produits: Magnétoscopes,Hi-Fi,Télévisions.. Produits: Magnétoscopes,Téléviseurs.. Produits: Téléviseurs. Services : Service 24h/24,Ouvert le Week-End..
De hoofdactiviteit van VIDELRO is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VIDELRO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VIDELRO, openstaande posities, locatie van VIDELRO op de kaart.

VIDELRO is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is VIDELRO, company assigned to the tax number BE08388580322. The company VIDELRO is located at the address: MEERSTRAAT 235; 1840; LONDERZEEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 163,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 109,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Réparations à domicile d'appareils électriques. Location d'appareils audio-visuels. Electroménager,télévisions and radios. List of products are Produits: Magnétoscopes,Hi-Fi,Télévisions.. Produits: Magnétoscopes,Téléviseurs.. Produits: Téléviseurs. Services : Service 24h/24,Ouvert le Week-End..
The main activity of VIDELRO is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VIDELRO is not available. You also can look at reviews of VIDELRO, open positions, location of VIDELRO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VIDELRO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VIDELRO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VIDELRO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VIDELRO, employees, financial statistics.