A.D. TELE-TECH

Particuliere bedrijvenBosbouw • A.D. TELE-TECH
Private companiesForestry • A.D. TELE-TECH

Contactgegevens A.D. TELE-TECH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.D. TELE-TECH: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.D. TELE-TECH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DUINSTRAAT 111; 2060; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32724264 32724264

Fax (fax): +32 (67) 135-89-46 +32 (67) 135-89-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.D. TELE-TECH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.D. TELE-TECH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.D. TELE-TECH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.D. TELE-TECH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.D. TELE-TECH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.D. TELE-TECH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.D. TELE-TECH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.D. TELE-TECH
Products information A.D. TELE-TECH

BTW identificatienummer (tax): BE01020324707
Ondernemingsnummer: 4495025634
Hoofdstad (capital): 947,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 644,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Appareils Réparés: Magnétoscopes,Téléviseurs.. Produits: Téléviseurs. Services : Service 24h/24,Ouvert le Week-End.. Produits: Télévisions,Magnétoscopes,Hi-Fi.

Product categorie (product category): Réparations à domicile d'appareils électriques. Electroménager,télévisions and radios. Réparations d'appareils électroménagers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.D. TELE-TECH
(Get full report from official database of BE for A.D. TELE-TECH)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.D. TELE-TECH
Addition kinds of activities for A.D. TELE-TECH

922904. Openbare orde en veiligheid, niveau van overheid | Public order and safety, level of government
12319903. Strip mijnbouw, antraciet | Strip mining, anthracite
28430302. Lederverwerkende assistenten | Leather processing assistants
34439911. Perforeren op zwaar metaal | Perforating on heavy metal
34480100. Geprefabriceerde metalen gebouwen | Prefabricated metal buildings
43110000. Ons. | U.s. postal service
49590300. Verwijdering van giftige of gevaarlijke afvalstoffen | Toxic or hazardous waste cleanup
51491000. Suiker, honing, melasse en siroop | Sugar, honey, molasses, and syrups
51549902. Vee | Cattle

Werken bij A.D. TELE-TECH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.D. TELE-TECH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.D. TELE-TECH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.D. TELE-TECH. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnicus - CW Mechelen (NMBS) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: NMBS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Leef jij je graag uit met het onderhouden en herstellen van een enorme diversiteit aan machines en installaties zoals spuitcabines, rolbruggen, korrelstraalcabines, industriële reinigingsmachines, hefvijzels, CNC-gestuurde frees- en kottermachines , lasinstallaties, …? Zoek je daarenboven een job waarbij je elke dag kan bijleren en heel zelfstandig in een klein team mag werken? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar gemotiveerde mensen voor het uitvoeren van zowel eenvoudige onderhoudstaken als voor complexe onderhoudswerkzaamheden. Je voert interventies uit aan elektromechanische machines en installaties. Je lost pannes en storingen op, samen met je team. Je realiseert geplande onderhoudswerken zoals het preventief vervangen van onderdelen. Je doet kleine revisies van onderdelen, vijzels, bewerkingsmachines, … .

  • Verpleegkundige SP Neuro (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AZ Alma

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    We zijn momenteel op zoek naar een verpleegkundige voor de dienst SP Neuro.

  • Onderhoudstechnieker (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je lost technische storingen en pannes (zowel mechanisch als elektrisch) snel en efficiënt op . Zowel in de werkplaats als op locatie. Je staat in voor het uitvoeren van preventief onderhoud

  • ERVAREN Productie en inpakoperatoren voeding - NL (2-ploegen of vaste nacht) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in ROESELARE zijn wij op zoek naar een productiemedewerker MET ERVARING in de voedingssector Je kan ingeschakeld worden op verschillende werkposten binnen de zowel de ovenafdeling als inpakafdeling. Machinaal / manueel aanmaken van premixen en het assisteren van de ovenoperatoren. Afvullen van bigbags met halffabrikaten een het aan- en afvoeren van materiaal / halffabrikaten met een transpallet. Maken van boxen voor bulkproducten. Het verpakken van consumentendoosjes in kartonnen overdozen en het assisteren van inpakoperatoren. Het manueel bijstorten van garnituren en het aan- en afvoeren van materiaal / halffabrikaten met een transpallet. Je voert permanent visuele controles uit, vult de nodige documenten in, bent alert, stelt vragen en rapporteert problemen. Je staat samen met je collega's in voor de orde en netheid binnen je afdeling en leeft steeds strikt de hygiëne-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften na.

  • Ploegbaas spoorwegen (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als meewerkende ploegbaas binnen de afdeling Rail (bouwkundige werken rond en onder het spoor) sta je in voor: het plaatsen van seinmasten gieten van betonsokkels dwarsdoorsteken maken onder de sporen ingraven kabels en buizen

  • Technisch operator/mecanicien (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Wetteren zijn we op zoek naar een technisch operator Het bedrijf ontwikkelt, produceert en verkoopt producten met textieltechnologie voor markten zoals antistatisch en elektrisch geleidend textiel en hoge temperatuurbestendige toepassingen. Dankzij continue product- en procesbeheersing en -verbetering enerzijds en een zeer gedreven en flexibel team anderzijds is het bedrijf wereldwijd marktleider in elk van deze niches. Jouw rol: Deze functie betreft een technische operator bij het extruderen van metaalvezel gebaseerde kabels. Extrusie is een proces waarbij een polymere deklaag omheen een kabel gelegd wordt door middel van een extrusieproces. Jouw taken zijn onder meer: Beheersing werking proces: opstart, grondstofselectie en opzetten, opvolging verloop, procesparameters registreren, finaal product afhalen, identificatie en administratie op pc. Ombouwen van de machine bij productwijziging: veranderen van kunststof of type kabel. Oplossen van productiestoring Proces- & programmawijzigingen doorvoeren/opstellen bij nieuwe producten. Preventief en curatief onderhoud van machineonderdelen, kritische onderdelen beheren. Voorstellen formuleren ter verbetering van het proces en product. Opleidingen verzorgen.

  • Medewerker Commerciële Binnendienst - regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel heel dringend op zoek naar een Medewerker Commerciële Binnendienst - Medewerker Backoffice (m/v). Deze onderneming is gelegen in omgeving Lokeren. De verantwoordelijkheden voor deze functie van Medewerker Customer Service zijn: Jezal instaan voor het beantwoorden van de telefonische oproepen, mails en faxen van de klanten; Je bent verantwoordelijk voor de input van orders/bestellingen en de opvolging ervan en je hebt dus veel leverancierscontacten; Je geeft informatie rond leveringstermijnen, productspecificaties ... en jebehandelt eventuele klachten; Je maakt pickbonnen en zendbonnen op. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Monteur op verplaatsing (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Roeselare, gespecialiseerd in metalen schoorstenen, zijn wij op zoek naar een monteur op verplaatsing. Omschrijving: Onze monteurs (per 2) gaan op veprlaatsing en monteren de schouwen bij onze klanten Je gaat op verplaatsing en krijgt de nodige begeleiding van je collega Je laadt iedere avond de materialen voor de volgende dag Je legt elke avond de volledig bestelwagen terug netjes en vult de montagematerialen terug aan De werkregio is voornamelijk West- en Oost-Vlaanderen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hechtel-Eksel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HECHTEL-EKSEL)

    Regio: HECHTEL-EKSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • DYNAMISCHE (AUTO)MECHANIEKER (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Yes Talents Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een gespecialiseerd garage in Amerikaanse voertuigen in België, zoeken we een multifunctioneel talent U hebt de kwaliteiten om : Montage en herstelling van banden voor personenwagens, bestelwagens en SUV’s uit te voeren Remmen en schokdempers te plaatsten; batterijen en uitlaten te vervangen; voertuigen uit te lijnen en diagnoses uit te voeren Klantvriendelijk te zijn

  • barman (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: VANEECKE BRIAN

    Type: Werfreserve

    deze zaak zoek nog 2 gemotiveerde werknemers die als extra kunnen dienen Vb: tijdens carnaval, supportersavond club brugge, braderie, enz... de taken omvatten : Bestellingen klaarzetten Alsook opdienen in de zaal

Zoek naar antwoorden van A.D. TELE-TECH in sociale netwerken
Look for responds of A.D. TELE-TECH in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.D. TELE-TECH. Laat een reactie achter voor A.D. TELE-TECH. A.D. TELE-TECH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.D. TELE-TECH. Leave a respond for A.D. TELE-TECH. A.D. TELE-TECH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.D. TELE-TECH op de google maps. Adres en contacten A.D. TELE-TECH
Location of A.D. TELE-TECH on the google maps. Address and contacts of A.D. TELE-TECH

Andere gerelateerde bedrijven als come A.D. TELE-TECH A.D. TELE-TECH: KARDEX | A.B.B. | Carrara | HET ZUIDEN | VINCENT RYCKMANS

Other related companies as A.D. TELE-TECH: KARDEX | A.B.B. | Carrara | HET ZUIDEN | VINCENT RYCKMANS

A.D. TELE-TECH is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.D. TELE-TECH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01020324707. Het bedrijf A.D. TELE-TECH bevindt zich op het adres: DUINSTRAAT 111; 2060; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 947,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 644,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Réparations à domicile d'appareils électriques. Electroménager,télévisions and radios. Réparations d'appareils électroménagers. Lijst met producten zijn Appareils Réparés: Magnétoscopes,Téléviseurs.. Produits: Téléviseurs. Services : Service 24h/24,Ouvert le Week-End.. Produits: Télévisions,Magnétoscopes,Hi-Fi..
De hoofdactiviteit van A.D. TELE-TECH is Bosbouw, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.D. TELE-TECH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.D. TELE-TECH, openstaande posities, locatie van A.D. TELE-TECH op de kaart.

A.D. TELE-TECH is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.D. TELE-TECH, company assigned to the tax number BE01020324707. The company A.D. TELE-TECH is located at the address: DUINSTRAAT 111; 2060; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 947,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 644,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Réparations à domicile d'appareils électriques. Electroménager,télévisions and radios. Réparations d'appareils électroménagers. List of products are Appareils Réparés: Magnétoscopes,Téléviseurs.. Produits: Téléviseurs. Services : Service 24h/24,Ouvert le Week-End.. Produits: Télévisions,Magnétoscopes,Hi-Fi..
The main activity of A.D. TELE-TECH is Forestry, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of A.D. TELE-TECH is not available. You also can look at reviews of A.D. TELE-TECH, open positions, location of A.D. TELE-TECH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.D. TELE-TECH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.D. TELE-TECH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.D. TELE-TECH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.D. TELE-TECH, employees, financial statistics.