EXPRESS-BAR

Contactgegevens EXPRESS-BAR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EXPRESS-BAR: address, phone, fax, email, website, opening hours

EXPRESS-BAR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PAND 224; 8790; WAREGEM, België

Telefoon (phone): 56604361 (+32-56604361) 56604361 (+32-56604361)

Fax (fax): +32 (63) 986-64-90 +32 (63) 986-64-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EXPRESS-BAR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EXPRESS-BAR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EXPRESS-BAR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EXPRESS-BAR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EXPRESS-BAR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EXPRESS-BAR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EXPRESS-BAR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EXPRESS-BAR
Products information EXPRESS-BAR

BTW identificatienummer (tax): BE06800781250
Ondernemingsnummer: 4586761474
Hoofdstad (capital): 546,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 241,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Produits & Services: Réparateurs de Chaussures.. Réparations: Clés & Serrures.

Product categorie (product category): Réparations de chaussures and articles en cuir. Magasins de réparations d'articles personnels et ménagers divers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EXPRESS-BAR
(Get full report from official database of BE for EXPRESS-BAR)

Aanvulling soorten activiteiten voor EXPRESS-BAR
Addition kinds of activities for EXPRESS-BAR

20510211. Sponsartikelen, bakkerij: behalve bevroren | Sponge goods, bakery: except frozen
35439902. Gieterij patroonmaking | Foundry patternmaking
35550306. Regels, printers ' | Rules, printers'
59630301. Boekverkoop, huis-naar-huis | Book sales, house-to-house
59849900. Liquefied petroleumgas dealers, nec | Liquefied petroleum gas dealers, nec

Werken bij EXPRESS-BAR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EXPRESS-BAR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EXPRESS-BAR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EXPRESS-BAR. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC DRAAIER - FREZER (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant legt zich toe op maintenance activiteiten, revisie van pompen, onderhoud van roterende machines en verspanning. Onze activiteiten worden georganiseerd vanuit onze werkplaatsen én on site bij klanten verspreid over heel België. De onderhoudsprojecten worden uitgevoerd door werknemers met zeer specifieke technologische kennis.

  • OPERATOR - POMPER – RAND – SCHEEPSLOSSER (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    JOBOMSCHRIJVING Als OPERATOR PRS (Pomper-Rand-Scheepslosser) staat u o.a. in voor: - laden en lossen van bulk citernes en containers (field- en beeldschermwerk); - alle administratie rond laden en lossen van citernes en containers (CMR, weegtickets, laadbons,...); - lossen van schepen + administratie; - lossen additieven, hulpgrondstoffen en verpakkingsmateriaal + administratie; - staalname en stockmanagement; - opvolging van een deel van de nutsvoorzieningen zoals slibontwatering, warmte-recuperatie, …; - interne transfers (bulk en stukgoed) U werkt in 2 ploegen (vroeg / laat) van maandag tot vrijdag en rapporteert aan de production supervisor oils & fats. De job is hoofdzakelijk fieldwerk, waarbij een nauwe samenwerking met de andere operatoren, onderhoudsdienst, laboranten, ...vereist is om een optimale werking van de ganse fabriek te garanderen.

  • Verkoop herenkledij (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een trendy zaak regio Roeselare zoeken wij  EEN VERKOPER/VERKOOPSTER HERENKLEDIJ  Functieomschrijving : de verkoper/verkoopster is verantwoordelijk voor de verkoop van herenkledij je bezorgt de klant de nodige info omtrent de verschillende textielartikelen en merken je houdt orde op je afdeling

  • Toffe studentenjob in kledingzaak te Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

    Type: Studentenjob

    - Je zorgt ervoor dat de winkel ordelijk en net is. - Je staat de klanten te woord en helpt hen graag verder. - Je zorgt ervoor dat de paskamers steeds proper ogen. - Je hangt kledij terug in de winkel. - Je plooit kledij netjes op. - Je kan kassawerk aangeleerd worden.

  • jobstudent assistent landmeter (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: bvba landmeter-expert jo gosseye

    Type: Studentenjob

    assisteren van de landmeter op werven in Vlaanderen. wij zoeken mensen die gedurende gans het schooljaar en vakanties kunnen werken als jobstudent met interesse in bouw en landmeten. Het kunnen losse dagen in de week zijn, 1 dag per week of meerdere dagen.

  • MEUBELMAKER - SCHRIJNWERKER (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: TIMMER EN SCHRIJNWERKEN ABEELE KURT

    Type: Vaste Job

    Voor ons bedrijf zoeken we een enthousiaste medewerker voor het maken van meubels met CNC en het plaatsen van meubels. Verder plaatst u ramen en deuren op verplaatsing. Interesse voor deze job met veel variatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

  • telecom installateurs (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: REBUILD

    Type: Vaste Job

    we zoeken kandidaten voor proximus fuctie telecom installateur

  • Assistent Filiaalmanager M/V - HEMA Shopping Center Den Tir (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HEMA

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek voor één van onze HEMA-winkel in Antwerpen (shopping center Den Tir) naar een Assistent Storemanager. HEMA is een hedendaagse winkelketen, met 97 vestigingen in België en 4 in Luxemburg, waar we met zijn allen als medewerkers samenwerken aan 1 doel: “tevredenheid van de klanten”. HEMA ontwikkelt producten met zorg, onze klantvriendelijkheid staat centraal, we communiceren op en eerlijk met zowel onze klanten alsook elkaar, onze prijs staat in verhouding met de kwaliteit van onze producten. Onze HEMA-Medewerkers werken met een hart en trots voor HEMA. Teamwerk, is naast een aanstekelijk enthousiasme, een dagelijkse realiteit. Functie-inhoud Je staat de storemanager bij op commercieel en administratief vlak. Je bent vooral aanwezig op de winkelvloer, hebt geen schrik om de handen uit de mouwen te steken en draagt mee zorg voor de realisatie van een mooie en overzichtelijke winkel. Daarnaast geef je dagelijkse operationele leiding aan het verkoopsteam en maak je er ook zelf deel van uit. Als Assistent Filiaalmanager heb je het volgend takenpakket: Levering verwerken in de winkel Aanpassen van het winkelbeeld volgens opgelegde normen en schappenplannen Kassa en klantenservice, ook verlenen van assistentie bij verkoop van gordijnen Aanvullen van de winkel vanuit de stockruimte Controleren van de reserves Tweewekelijkse inventaris uitvoeren Aansturen van de medewerkers Administratieve taken op de pc: verantwoordelijkheid over geld- en goederenbeheer, communicatie opvolgen, uit te voeren taken plannen, informatie opvragen en verwerken, archiveren van documenten. Profiel Je bent polyvalent : zowel op commerciële als administratieve vlak Je hebt een goede communicatie zowel naar de klanten, medewerkers en filiaalmanager toe Je kan en wilt werken op elk niveau Je bent flexibel : bereid te werken op zaterdag en zondag en inzetbaar in de winkels van de regio Je bent stressbestendig Je bent klantvriendelijk Je bent energiek en positief Opleidingsniveau : Bachelor niveau of gelijkwaardig door ervaring Wat biedt HEMA? Naast een vaste job, kan je ook bij ons een boeiende, groeiende en hedendaagse werkomgeving terugvinden, waar medewerkers samenwerken aan 1 doel Daarnaast bieden wij u een fulltime contract (36u/week). Het marktconform loon mits toeslagen indien van toepassing, wordt aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering, vrijblijvend hospitalisatieverzekering, … Een opleidingstraject wordt voorzien. Solliciteert Nu ! Hebben we u enthousiast gemaakt? En heb jij zin om jouw passie voor de Retail te combineren met een loopbaan waar je een balans kan terugvinden met jouw privé situatie, stuur ons dan snel jouw sollicitatiebrief en CV via onderstaande link of stuur uw sollicitatiebrief en CV naar [email protected].

  • Chauffeur CE (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: XWIFT

    Type: Vaste Job

    Xwift is op zoek naar nieuwe chauffeurs om ons groeiend team te versterken! Bij Xwift ben je geen nummer en wij hechten belang aan het menselijke verhaal achter iedere werknemer. Zo sta je onder begeleiding van een eigen HR-traject coach en heb je steeds een persoonlijk aanspreekpunt. Wil jij ons transportteam vervoegen als chauffeur CE? Aarzel dan niet om ons te contacteren. CHAUFFEUR bij Xwift: Vertrek vanuit de eigen woonplaats Je werkt 10 à 13 uur per dag Bereid zijn om zelf te laden en te lossen Werken met bache Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen te volgen

  • Make-up demonstratrice (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als make-up demonstratrice krijg je een opleiding over de inhoud en gebruik van onze produkten. Je gaat mensen in een ongedwongen sfeer leren maquileren. En dit in groepjes van 6 tot 8 personen. Je krijgt het nodige werkmateriaal ter beschikking om op te starten.

  • bijverdienste in de verkoop (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn opzoek naar een verkoper m/v als bijverdienste op zelfstandige basis. Je promoot de produkten ( gezondheid en schoonheidsprodukten ) door testers uit te delen aan potentiële klanten en deze terug op te halen na 3 dagen.

  • BROODSNIJDER NACHT (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: BAKKERIJ POLLET

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het snijden van brood met een machine.

Zoek naar antwoorden van EXPRESS-BAR in sociale netwerken
Look for responds of EXPRESS-BAR in social networks

Lees alle opmerkingen voor EXPRESS-BAR. Laat een reactie achter voor EXPRESS-BAR. EXPRESS-BAR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EXPRESS-BAR. Leave a respond for EXPRESS-BAR. EXPRESS-BAR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EXPRESS-BAR op de google maps. Adres en contacten EXPRESS-BAR
Location of EXPRESS-BAR on the google maps. Address and contacts of EXPRESS-BAR

Andere gerelateerde bedrijven als come EXPRESS-BAR EXPRESS-BAR: Schrevens Micha?l | M. BOURGEOIS | RONNY DEREERE | Desmedt Stefaan | Roma Frituur

Other related companies as EXPRESS-BAR: Schrevens Micha?l | M. BOURGEOIS | RONNY DEREERE | Desmedt Stefaan | Roma Frituur

EXPRESS-BAR is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EXPRESS-BAR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06800781250. Het bedrijf EXPRESS-BAR bevindt zich op het adres: PAND 224; 8790; WAREGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 546,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 241,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Réparations de chaussures and articles en cuir. Magasins de réparations d'articles personnels et ménagers divers. Lijst met producten zijn Produits & Services: Réparateurs de Chaussures.. Réparations: Clés & Serrures..
De hoofdactiviteit van EXPRESS-BAR is Legale diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EXPRESS-BAR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EXPRESS-BAR, openstaande posities, locatie van EXPRESS-BAR op de kaart.

EXPRESS-BAR is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is EXPRESS-BAR, company assigned to the tax number BE06800781250. The company EXPRESS-BAR is located at the address: PAND 224; 8790; WAREGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 546,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 241,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Réparations de chaussures and articles en cuir. Magasins de réparations d'articles personnels et ménagers divers. List of products are Produits & Services: Réparateurs de Chaussures.. Réparations: Clés & Serrures..
The main activity of EXPRESS-BAR is Legal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of EXPRESS-BAR is not available. You also can look at reviews of EXPRESS-BAR, open positions, location of EXPRESS-BAR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EXPRESS-BAR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EXPRESS-BAR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EXPRESS-BAR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EXPRESS-BAR, employees, financial statistics.