SCHOENMAKERIJ EUGEEN

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • SCHOENMAKERIJ EUGEEN
Private companiesPrimary Metal Industries • SCHOENMAKERIJ EUGEEN

Contactgegevens SCHOENMAKERIJ EUGEEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SCHOENMAKERIJ EUGEEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

SCHOENMAKERIJ EUGEEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KOEISTRAAT 25; 2370; ARENDONK, België

Telefoon (phone): 14678253 (+32-14678253) 14678253 (+32-14678253)

Fax (fax): +32 (53) 324-81-46 +32 (53) 324-81-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SCHOENMAKERIJ EUGEEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SCHOENMAKERIJ EUGEEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SCHOENMAKERIJ EUGEEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SCHOENMAKERIJ EUGEEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SCHOENMAKERIJ EUGEEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SCHOENMAKERIJ EUGEEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SCHOENMAKERIJ EUGEEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SCHOENMAKERIJ EUGEEN
Products information SCHOENMAKERIJ EUGEEN

BTW identificatienummer (tax): BE07214965820
Ondernemingsnummer: 6763153076
Hoofdstad (capital): 597,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 242,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Produits & Services: Réparateurs de Chaussures.

Product categorie (product category): Réparations de chaussures and articles en cuir

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SCHOENMAKERIJ EUGEEN
(Get full report from official database of BE for SCHOENMAKERIJ EUGEEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor SCHOENMAKERIJ EUGEEN
Addition kinds of activities for SCHOENMAKERIJ EUGEEN

5983. Brandstof olie dealers | Fuel oil dealers
515999. Farm-product grondstoffen, nec, nec | Farm-product raw materials, nec, nec
01710000. Bessengewassen | Berry crops
07210300. Gewasbeschermende diensten | Crop protecting services
25420201. Bar armaturen, behalve hout | Bar fixtures, except wood
27410000. Diversen uitgeven | Miscellaneous publishing
50870403. Tailors 'benodigdheden | Tailors' supplies

Werken bij SCHOENMAKERIJ EUGEEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SCHOENMAKERIJ EUGEEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SCHOENMAKERIJ EUGEEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SCHOENMAKERIJ EUGEEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C - bakwagen ADR (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een afvalverwerkend bedrijf te Brugge is op zoek naar een C chauffeur ADR om met de bakwagen te rijden. Je staat in voor de ophaling van elektronische toestellen als bestuurder van een inzamelvoertuig. Daarnaast kan je regelmatig ingezet worden voor de inzameling van medisch afval. Dit is een job met optie vast waarbij je eerst een bepaalde periode via interim loopt.

  • Dakwerker (LIERDE)

    Regio: LIERDE

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een stabiel bedrijf in de regio van Geraardsbergen zijn we dringend op zoek naar een kundige, enthousiaste dakwerker. Het grootste deel van het werk bestaat uit het leggen, onderhouden en repareren van dak- en zinkwerk. Door toename van de klantenkring wil het bedrijf uitbreiden met een vakbekwaam dakdekker. De opdrachten/werven zijn voornamelijk in de regio van Geraardsbergen, Ninove, Brakel...

  • Garagist (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een bedrijf gelegen te Anzegem is op zoek naar een ervaren en enthousiaste garagist.

  • Vrachtwagenbestuurder Rijbewijs C (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Erpe-Mere zijn wij op zoek naar een enthousiaste vrachtwagenbestuurder met rijbewijs C. Je staat in voor het vervoer/leveren van bloemen en planten naar winkels en grootwarenhuizen.

  • ASSISTENT PLOEGCHEF PRODUCTIE VASTE NACHT 6467993 / 48 C (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend voedingsbedrijf, gevestigd te Nazareth, zijn we dringend op zoek naar een hulpploegchef productie. Ben je klaar om nieuwe stap te zetten in jouw carrière? Lees dan zeker deze vacature! Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van twee geautomatiseerde productielijnen. Takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor het opstarten van de lijn. Daarnaast sta je ook in voor het afregelen van de verschillende machines.Ombouw en reinigen van de verschillende lijnen behoort ook tot uw takenpakket. Aanvullen en afvoeren van verschillende grondstoffen met de heftruck zal ook tot uw takenpakket behoren. Als laatste ook het luik kwaliteitscontrole.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meeswijk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEESWIJK)

    Regio: MEESWIJK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Toegewijde HUISHOUDHULP - Ranst-Broechem (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: VAN CAUTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Overtuig ons met jouw enthousiasme én goesting om als huishoudhulp aan de slag te gaan en deze job is voor jou! Huishoudhulp Van Cauteren is een familiaal bedrijf, zeer lokaal binnen een kleine regio. Wij kénnen al onze huishoudhulpen, wat maakt dat er een vertrouwde en open sfeer is. Samen met jou bepalen wij zeer zorgvuldig een werkrooster op maat waarbij iedereen zich gelukkig voelt. Verre verplaatsingen worden vermeden zodat een vervanging vlot kan worden ingepland. Wij bieden een vaste job binnen een stabiel bedrijf waarin opleiding, persoonlijke begeleiding en oprechte waardering een vaste waarde zijn. Met een warm onthaal en een vriendelijke lach word je door onze kantoormedewerkers verwelkomd. Kleinschaligheid samen met een uitermate professionele omkadering. Zo maken wij reeds tien jaar het verschil. Goesting om ons enthousiast team te versterken? Aarzel niet en bel 03 294 37 67. Wij maken graag met je kennis.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Lo-Reninge (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Verantwoordelijke Automatisatie (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Talentus Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Verantwoordelijke Automatisatie stuur je een team van ongeveer 10 Automation Engineers aan. Je zorg voor een goede werking van de afdeling en ziet toe op de naleving van de procedures. Je neemt de taakverdeling en de organisatie van de afdeling op jou. Je verstrekt technisch advies en bent aanspreekpunt voor de engineers. Je waakt over een tijdige doorstroming van de projecten en bewaakt de vooropgestelde planning. Indien nodig ga je proactief op zoek naar extra capaciteit. Bedrijfsprofiel: De organisatie is wereldleider in de ontwikkeling en productie van geavanceerde oplossingen voor de assamblage-, testing- en productie-apparatuur.

  • Senior Front-end/Webdeveloper (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Arinto

    Type: Vaste Job

    Als front-end developer wordt je ingeschakeld voor de toekomst en groei van Arinto. Bovendien krijg je de kans om mee te werken aan toonaangevende projecten. Je taak bestaat eruit ons team te versterken met je ervaring op gebied van user interface development, usability en user experience. Je wisselt productontwikkeling af met lopende projecten voor onze klanten. Je bent een enthousiast persoon en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent ondernemend, dynamisch en hebt geen schrik om uit je comfort-zone te treden. Je hebt een passie voor de nieuwste web technologieën. Innovatie, kwaliteitszin, creativiteit en inzet zijn waarden die jou kenmerken. Je hebt een technische kennis waar je best fier over mag zijn en je helpt graag collega's bij het oplossen van complexe problemen.

  • zorgkundige maandopdracht (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als thuisverpleegkundige interim langere opdracht zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen de dagdagelijkse taken uitoefenen. Zo zal je een rond toebedeeld krijgen waar je patiënten zal bijstaan met wondzorg, geven van medicatie, stomazorg,.... 

  • zaalmedewerker flexijob (KLEMSKERKE)

    Regio: KLEMSKERKE

    Bedrijf: DE KRUIDENMOLEN

    Type: Flexijob

    zaal klaarzetten voor klanten, klanten ontvangen en aan tafel begeleiden, hulp in zaal, afruimen tafels, koelkast aanvullen

Zoek naar antwoorden van SCHOENMAKERIJ EUGEEN in sociale netwerken
Look for responds of SCHOENMAKERIJ EUGEEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor SCHOENMAKERIJ EUGEEN. Laat een reactie achter voor SCHOENMAKERIJ EUGEEN. SCHOENMAKERIJ EUGEEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SCHOENMAKERIJ EUGEEN. Leave a respond for SCHOENMAKERIJ EUGEEN. SCHOENMAKERIJ EUGEEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SCHOENMAKERIJ EUGEEN op de google maps. Adres en contacten SCHOENMAKERIJ EUGEEN
Location of SCHOENMAKERIJ EUGEEN on the google maps. Address and contacts of SCHOENMAKERIJ EUGEEN

Andere gerelateerde bedrijven als come SCHOENMAKERIJ EUGEEN SCHOENMAKERIJ EUGEEN: FORTE R. | L A BVBA | Infisco Solutions | McCANN DIRECT | CLARISSE SEPULCHRE

Other related companies as SCHOENMAKERIJ EUGEEN: FORTE R. | L A BVBA | Infisco Solutions | McCANN DIRECT | CLARISSE SEPULCHRE

SCHOENMAKERIJ EUGEEN is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SCHOENMAKERIJ EUGEEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07214965820. Het bedrijf SCHOENMAKERIJ EUGEEN bevindt zich op het adres: KOEISTRAAT 25; 2370; ARENDONK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 597,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 242,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Réparations de chaussures and articles en cuir. Lijst met producten zijn Produits & Services: Réparateurs de Chaussures..
De hoofdactiviteit van SCHOENMAKERIJ EUGEEN is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SCHOENMAKERIJ EUGEEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SCHOENMAKERIJ EUGEEN, openstaande posities, locatie van SCHOENMAKERIJ EUGEEN op de kaart.

SCHOENMAKERIJ EUGEEN is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is SCHOENMAKERIJ EUGEEN, company assigned to the tax number BE07214965820. The company SCHOENMAKERIJ EUGEEN is located at the address: KOEISTRAAT 25; 2370; ARENDONK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 597,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 242,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Réparations de chaussures and articles en cuir. List of products are Produits & Services: Réparateurs de Chaussures..
The main activity of SCHOENMAKERIJ EUGEEN is Primary Metal Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SCHOENMAKERIJ EUGEEN is not available. You also can look at reviews of SCHOENMAKERIJ EUGEEN, open positions, location of SCHOENMAKERIJ EUGEEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SCHOENMAKERIJ EUGEEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SCHOENMAKERIJ EUGEEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SCHOENMAKERIJ EUGEEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SCHOENMAKERIJ EUGEEN, employees, financial statistics.