JEAN VERTENEUIL

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • JEAN VERTENEUIL
Private companiesEducational Services • JEAN VERTENEUIL

Contactgegevens JEAN VERTENEUIL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN VERTENEUIL: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN VERTENEUIL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE GRAND-RECHAIN 23; 4800; VERVIERS, België

Telefoon (phone): 87316385 (+32-87316385) 87316385 (+32-87316385)

Fax (fax): +32 (51) 855-52-58 +32 (51) 855-52-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN VERTENEUIL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN VERTENEUIL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN VERTENEUIL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN VERTENEUIL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN VERTENEUIL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN VERTENEUIL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN VERTENEUIL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN VERTENEUIL
Products information JEAN VERTENEUIL

BTW identificatienummer (tax): BE02543029785
Ondernemingsnummer: 9225738525
Hoofdstad (capital): 786,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 295,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Produits & Services: Réparateurs de Chaussures.

Product categorie (product category): Réparations de chaussures and articles en cuir

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN VERTENEUIL
(Get full report from official database of BE for JEAN VERTENEUIL)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN VERTENEUIL
Addition kinds of activities for JEAN VERTENEUIL

4499. Watervervoerdiensten, nv | Water transportation services, nec
07230300. Groentegewassen marktvoorbereiding diensten | Vegetable crops market preparation services
51310104. Beklede stoffen | Coated fabrics
51999906. Kaarsen | Candles
86610113. Gemeenschaps kerk | Community church

Werken bij JEAN VERTENEUIL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN VERTENEUIL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN VERTENEUIL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN VERTENEUIL. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Projectstaffing WZC (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht in een moderne WZC in een bruisende buurt regio Brugge. Patiëntgericht te werk gaan, en iedereen met respect behandelen is er heel belangrijk.  Jouw taken zijn: - zorgen voor de hygiëne en het comfort van de bewoners - allerlei verpleegtechnische taken zoals bloedafnames, wondzorg, insuline,... - het garanderen van de rust van de bewoners - een vlotte interdisciplinaire samenwerking garanderen  - etc.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Onderhouds / Storingstechnieker (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: QJOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor het algemeen en preventief onderhoud van de machines - Je spoort storingen op en zorgt voor een doeltreffende oplossing op lange termijn - Je werkt actief mee aan diverse projecten zoals machineverbetering en de opbouw van nieuwe installaties

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) regio Damme, max. 20u per week (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 à 16 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor een gastgezin wonende in regio Damme. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, wassen en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Gemotiveerde Poetshulp (oud-turnhout) via dienstencheques (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook koken, wassen en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen . (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Hamme (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Enthousiaste Poetshulpen / Huishoudhulpen te Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Tuinman of tuinvrouw - student - Winksele (WINKSELE)

    Regio: WINKSELE

    Bedrijf: ADECCO LEUVEN INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in tuinaanbouw en tuinaanleg, zoeken we studenten die zich doorheen het academiejaar willen inzetten om het vast team uit te breiden. Je hoeft geen vast rooster te hebben, de klant bespreekt samen met jou de mogelijkheden. Belangrijk is dat je de juiste attitude bezit, je handen uit de mouwen kan steken en ook groene vingers hebt. Interesse? Neem met ons contact op! => [email protected] of 016/20.45.44

  • Medewerker frituur (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een gemotiveerde jobstudent voor in de frituur. De uren zijn van 16u30 - ... afhankelijk van drukte. Een greep uit je takenpakket is het opnemen van bestellingen, broodjes smeren en beleggen. het bakken van frieten en vlees hoort hier ook bij. Daarnaast draag je ook bij aan de orde en netheid van de zaak en zorg je steeds voor een fijne, nette werkomgeving.

  • STUDENT IT/ICT ondersteuning (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    van 08 tot 16 oktober zijn wij op zoek naar studenten die IT ondersteuning kunnen bieden in hun eigen regio voor de opkomende verkiezingen. een basiskennis IT is vereist, dwz je staat in voor de opbouw en afbraak van de stemcomputers alsook (mogelijks) stand-by tijdens het weekend om hulp te bieden bij mensen of mogelijke problemen op te vangen. Hoe meer dagen je kan, hoe beter natuurlijk dan moeten we de rooster niet te ingewikkeld maken (even je agenda bekijken en me laten weten welke dagen je kan) We vragen om wel volledige dagen te werken (09u-17u +-) Je wordt te werk gesteld in je eigen regio, dus geef me gerust een voorkeur door van waar je kan staan dan geef ik dit ook door aan onze partners.

  • Tractorbestuurders CE - landbouwsector (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: BUYSSE GEERT

    Type: Vaste Job

    Ons kleine familiebedrijf zoekt tractorbestuurders met aanhangwagen. Je taak bestaat voor 95% uit grondverzet. Op de werven staat je ook in voor het contact met de klanten. Je komt terecht in een boerderij omgeving, dus het is wel belangrijk dat je enige voeling met de landbouwsector hebt.

  • Psycholoog / Therapeut op zelfstandige basis (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ANTHENTIEK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een therapeutische praktijk die zich richt op werk-gerelateerde problematieken. Onze missie is om alle mensen die vastlopen in hun loopbaan te begeleiden in de brede betekenis van het woord. Zo bieden we ondersteuning bij loopbaanbegeleiding, burn-out, zelfvertrouwen, uitstelgedrag, communicatievaardigheden, etc. We hebben een enthousiast, warm en deskundig team. Dit team zoekt omwille van de groei van Anthentiek naar versterking. Als je interesse hebt om je bij ons team aan te sluiten, kijk dan hier beneden en meld je aan voor deze vacature. Functiebeschrijving: je behandelt werk-gerelateerde problematieken vanuit een ACT-kader je begeleidt cliënten bij hun loopbaanvragen je begeleidt cliënten in kortdurende loopbaan/therapeutische trajecten je adviseert cliënten bij mogelijke doorverwijzingen naar in of out-house trainingen of partners je neemt deel aan intervisies die mogelijk buiten de reguliere werktijden vallen je voert administratieve opdrachten uit die inherent zijn aan je functie.

  • Franchisenemer Healthy Food | CopperBranch (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Pas opgestart in 2015 in Canada, openden daar al 25 restaurants en staan er meer dan het dubbel aantal openingen in de steigers. COPPER BRANCH is hot, en binnenkort ook buiten Canada want het concept waait nu uit naar alle uithoeken ter wereld. Er staat een kapitaalkrachtige machine achter deze franchiseformule, die snelle restauratie aanbiedt op basis van enkel lekkere, verse en gezonde plantaardige voeding. WijzeRaven rekruteert voor de Benelux, we zoeken ondernemende managers die oprecht geloven in gezonde voeding en die in staat zijn een team medewerkers enthousiast te coachen. Geen diplomavereisten nodig, wel een eigen kapitaalinbreng van 120 à 150K.

Zoek naar antwoorden van JEAN VERTENEUIL in sociale netwerken
Look for responds of JEAN VERTENEUIL in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN VERTENEUIL. Laat een reactie achter voor JEAN VERTENEUIL. JEAN VERTENEUIL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN VERTENEUIL. Leave a respond for JEAN VERTENEUIL. JEAN VERTENEUIL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN VERTENEUIL op de google maps. Adres en contacten JEAN VERTENEUIL
Location of JEAN VERTENEUIL on the google maps. Address and contacts of JEAN VERTENEUIL

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN VERTENEUIL JEAN VERTENEUIL: DEXIA | DE VOORZORG | HINO MOTORS EUROPE | Photo Studio Moens & Philippi | JOSE LEREDOTTE

Other related companies as JEAN VERTENEUIL: DEXIA | DE VOORZORG | HINO MOTORS EUROPE | Photo Studio Moens & Philippi | JOSE LEREDOTTE

JEAN VERTENEUIL is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN VERTENEUIL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02543029785. Het bedrijf JEAN VERTENEUIL bevindt zich op het adres: RUE DE GRAND-RECHAIN 23; 4800; VERVIERS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 786,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 295,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Réparations de chaussures and articles en cuir. Lijst met producten zijn Produits & Services: Réparateurs de Chaussures..
De hoofdactiviteit van JEAN VERTENEUIL is Educatieve diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN VERTENEUIL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN VERTENEUIL, openstaande posities, locatie van JEAN VERTENEUIL op de kaart.

JEAN VERTENEUIL is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN VERTENEUIL, company assigned to the tax number BE02543029785. The company JEAN VERTENEUIL is located at the address: RUE DE GRAND-RECHAIN 23; 4800; VERVIERS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 786,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 295,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Réparations de chaussures and articles en cuir. List of products are Produits & Services: Réparateurs de Chaussures..
The main activity of JEAN VERTENEUIL is Educational Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN VERTENEUIL is not available. You also can look at reviews of JEAN VERTENEUIL, open positions, location of JEAN VERTENEUIL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN VERTENEUIL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN VERTENEUIL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN VERTENEUIL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN VERTENEUIL, employees, financial statistics.