STUDIEBUREEL VOOR AUTOMOBIELTRANSPORT NV

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • STUDIEBUREEL VOOR AUTOMOBIELTRANSPORT NV
Private companiesOil and Gas Extraction • STUDIEBUREEL VOOR AUTOMOBIELTRANSPORT NV

Contactgegevens STUDIEBUREEL VOOR AUTOMOBIELTRANSPORT NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STUDIEBUREEL VOOR AUTOMOBIELTRANSPORT NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

STUDIEBUREEL VOOR AUTOMOBIELTRANSPORT NV

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Poortakkerstraat 129 9051 Gent - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-92-21-51-16 32-92-21-51-16

Fax (fax): 32-93-77-51-00 32-93-77-51-00

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STUDIEBUREEL VOOR AUTOMOBIELTRANSPORT NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STUDIEBUREEL VOOR AUTOMOBIELTRANSPORT NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STUDIEBUREEL VOOR AUTOMOBIELTRANSPORT NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STUDIEBUREEL VOOR AUTOMOBIELTRANSPORT NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STUDIEBUREEL VOOR AUTOMOBIELTRANSPORT NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STUDIEBUREEL VOOR AUTOMOBIELTRANSPORT NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STUDIEBUREEL VOOR AUTOMOBIELTRANSPORT NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STUDIEBUREEL VOOR AUTOMOBIELTRANSPORT NV
Products information STUDIEBUREEL VOOR AUTOMOBIELTRANSPORT NV

BTW identificatienummer (tax): BE07097137451
Ondernemingsnummer: 7307800292
Hoofdstad (capital): 497,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 346,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in STUDIEBUREEL VOOR AUTOMOBIELTRANSPORT NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Trade organisations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STUDIEBUREEL VOOR AUTOMOBIELTRANSPORT NV
(Get full report from official database of BE for STUDIEBUREEL VOOR AUTOMOBIELTRANSPORT NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor STUDIEBUREEL VOOR AUTOMOBIELTRANSPORT NV
Addition kinds of activities for STUDIEBUREEL VOOR AUTOMOBIELTRANSPORT NV

367905. Elektronische schakelaars | Electronic switches
31310102. Buckles, schoen | Buckles, shoe
34420302. Schermen, raam, metaal | Screens, window, metal
73891302. Bail bonding | Bail bonding
76929901. Automotive lassen | Automotive welding
76990605. Scheepsboiler en tankreiniging en reparatie, aannemers | Ship boiler and tank cleaning and repair, contractors

Werken bij STUDIEBUREEL VOOR AUTOMOBIELTRANSPORT NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STUDIEBUREEL VOOR AUTOMOBIELTRANSPORT NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STUDIEBUREEL VOOR AUTOMOBIELTRANSPORT NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STUDIEBUREEL VOOR AUTOMOBIELTRANSPORT NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Packed waste support (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - controleren en accepteren van inkomende specifieke verpakte afvalstoffen, aansturen van doorstroming van specifieke afvalstoffen naar verwerkingscentra onder begeleiding  van de Supervisor. - Je zorgt voor een correcte acceptatie en identificatie van de inkomende verpakte goederen. - Je zorgt voor staalnames van uitgaande afvalstromen. - Je begeleidt de interne KGA-sortering van "onbekenden" - Je zorgt voor het beheer van Plantsteering met respect voor afstandsregels van gevaarlijke stoffen. - Je organiseert het klaarmaken van uitgaande afvalstoffen en het lossen van afvalstoffen in bulkcontainers - Je begeleidt zuigacties voor afvoer naar diverse centra. - Je bent mee verantwoordelijk voor het organiseren van orde en nethheid in de acceptatiezone en vatenparken. - Je houdt de administratieve bij de van de uitgevoerde taken. - Je hebt de nodige aandacht voor veiligheid, gezondheid en milieu.

  • PRODUCTIE OPERATOR LAMINEERMACHINE (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten te Sint-Niklaas zijn we op zoek naar een productiemedewerker voor aan de lamineermachine. Je zorgt ervoor dat laminagelijn vlot verloopt en voert tevens ook kwaliteitscontroles uit.

  • MACHINEBEDIENAAR METAAL (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als machine operator zal je instaan voor het instellen en bedienen van de machines in het atelier

  • Service-engineer (m/v) (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Actief Interim Westmalle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is in zijn jonge bestaan uitgegroeid tot één van de meest vernieuwende aanbieders van logistieke kwaliteitsproducten voor de glastuinbouw. Het productengamma omvat alle technische benodigdheden om tomaten of paprika’s te oogsten, verzorgen, spuiten, transporteren en te verwerken. Als service-engineer bent je de zeer belangrijke schakel tussen de klant, verkoop, productie en engineering. Je bepaalt in sterke mate de kwaliteit en het serviceniveau van onze producten en ons bedrijf. In eerste instantie ben je er om problemen met onze verwerkingslijnen op te lossen: je staat in voor de analyse van het probleem, de reparatie en het doorvoeren van verbeteringen aan deze lijnen. Dit doe je voornamelijk bij de klant ter plaatse. Anderzijds geef je instructies aan de klant over het juist gebruik en onderhoud van onze producten. In je contact met machines in the field ben je als eerste geplaatst om technische verbeteringen aan te brengen die de kwaliteit en betrouwbaarheid van het product verhogen. Je communiceert de problemen en een mogelijke oplossing met de engineering-afdeling.

  • Zeer Dringend gemotiveerde huishoudhulp regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Is poetsen een passie voor jou en heb jij het graag opgeruimd en netjes? Is het antwoord ja!! Dan ben jij de persoon die we zoeken. In de regio Hasselt zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde poetsdames die graag bij gezinnen thuis willen schoonmaken! Interesse? Laat dan zo snel mogelijk iets van je horen!

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Destelbergen 8u/week (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken is hier de hoofdtaak. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Destelbergen .U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken en huishoudelijke taken vervullen. U poetst graag, details zijn voor u belangrijk en op dinsdag kan je 8 uur werken, dan is dit het gastgezin, waar we u willen voorstellen. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Studenten kerstmarkt Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Aalst en ben je vrij in de periode van 07/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur! Heb jij nog voldoende uren over om te werken als student en ben je bereid meerdere dagen te werken? Contacteer ons dan zo snel mogelijk op [email protected] of 09 218 09 80!

  • Jobstudent (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • JOBSTUDENT Chauffeur avondronde (m/v) (TISSELT)

    Regio: TISSELT

    Bedrijf: COMMITTED

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student (m/v) met verantwoordelijkheidsgevoel, die enkele avonden per week (ma-vrij) meedraait in onze distributie rondes. Verblijft u in de omgeving van Willebroek (of omliggende gemeenten), u bent enkele dagen per week beschikbaar tussen 18:30 tot 23:30? U heeft reeds enkele jaren rijervaring (rijbewijs B)? Dan kan u misschien bij ons aan de slag voor het leveren van medicatie aan rustoorden.

  • STUDENT CHAUFFEUR B - regio groot Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People

    Type: Studentenjob

    Voornamelijk: verplaatsen van leasingvoertuigen over heel België - leveren en ophalen van bedrijfswagens Klantencontact: schade- en afleveringsdocumenten vervolledigen

  • Eerste Verkoopmedewerker beenhouwerij regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Vaste Job

    Voor een slagerij te Oudenaarde zoeken we een eerste verkoopsmedewerker. - Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... - Je plaatst de producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdatums. - De klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. - Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. - Je staat jouw filiaalverantwoordelijke regelmatig bij in het ondersteunen van de medewerkers, het opvolgen van de taken en het plannen van de productie.

  • lijnbuschauffeur (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: VAN DE VOORDE

    Type: Vaste Job

    openbare lijndienst

Zoek naar antwoorden van STUDIEBUREEL VOOR AUTOMOBIELTRANSPORT NV in sociale netwerken
Look for responds of STUDIEBUREEL VOOR AUTOMOBIELTRANSPORT NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor STUDIEBUREEL VOOR AUTOMOBIELTRANSPORT NV. Laat een reactie achter voor STUDIEBUREEL VOOR AUTOMOBIELTRANSPORT NV. STUDIEBUREEL VOOR AUTOMOBIELTRANSPORT NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STUDIEBUREEL VOOR AUTOMOBIELTRANSPORT NV. Leave a respond for STUDIEBUREEL VOOR AUTOMOBIELTRANSPORT NV. STUDIEBUREEL VOOR AUTOMOBIELTRANSPORT NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STUDIEBUREEL VOOR AUTOMOBIELTRANSPORT NV op de google maps. Adres en contacten STUDIEBUREEL VOOR AUTOMOBIELTRANSPORT NV
Location of STUDIEBUREEL VOOR AUTOMOBIELTRANSPORT NV on the google maps. Address and contacts of STUDIEBUREEL VOOR AUTOMOBIELTRANSPORT NV

Andere gerelateerde bedrijven als come STUDIEBUREEL VOOR AUTOMOBIELTRANSPORT NV STUDIEBUREEL VOOR AUTOMOBIELTRANSPORT NV: ALEXANDRA MEURER | COMPAGNONS (AUX) | Lu'cifer BVBA | Debroux D | PATRIEK DE JAEGER

Other related companies as STUDIEBUREEL VOOR AUTOMOBIELTRANSPORT NV: ALEXANDRA MEURER | COMPAGNONS (AUX) | Lu'cifer BVBA | Debroux D | PATRIEK DE JAEGER

STUDIEBUREEL VOOR AUTOMOBIELTRANSPORT NV is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is STUDIEBUREEL VOOR AUTOMOBIELTRANSPORT NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07097137451. Het bedrijf STUDIEBUREEL VOOR AUTOMOBIELTRANSPORT NV bevindt zich op het adres: Poortakkerstraat 129 9051 Gent - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 497,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 346,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Trade organisations. Producten gemaakt in STUDIEBUREEL VOOR AUTOMOBIELTRANSPORT NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STUDIEBUREEL VOOR AUTOMOBIELTRANSPORT NV is Olie- en gaswinning, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STUDIEBUREEL VOOR AUTOMOBIELTRANSPORT NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STUDIEBUREEL VOOR AUTOMOBIELTRANSPORT NV, openstaande posities, locatie van STUDIEBUREEL VOOR AUTOMOBIELTRANSPORT NV op de kaart.

STUDIEBUREEL VOOR AUTOMOBIELTRANSPORT NV is a company, that was registered 1989 in Gent region, Belgium. Full name of company is STUDIEBUREEL VOOR AUTOMOBIELTRANSPORT NV, company assigned to the tax number BE07097137451. The company STUDIEBUREEL VOOR AUTOMOBIELTRANSPORT NV is located at the address: Poortakkerstraat 129 9051 Gent - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 497,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 346,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Trade organisations. Products created in STUDIEBUREEL VOOR AUTOMOBIELTRANSPORT NV were not found.
The main activity of STUDIEBUREEL VOOR AUTOMOBIELTRANSPORT NV is Oil and Gas Extraction, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of STUDIEBUREEL VOOR AUTOMOBIELTRANSPORT NV is not available. You also can look at reviews of STUDIEBUREEL VOOR AUTOMOBIELTRANSPORT NV, open positions, location of STUDIEBUREEL VOOR AUTOMOBIELTRANSPORT NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STUDIEBUREEL VOOR AUTOMOBIELTRANSPORT NV, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STUDIEBUREEL VOOR AUTOMOBIELTRANSPORT NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STUDIEBUREEL VOOR AUTOMOBIELTRANSPORT NV, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STUDIEBUREEL VOOR AUTOMOBIELTRANSPORT NV, employees, financial statistics.