A.R.S.

Contactgegevens A.R.S.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.R.S.: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.R.S.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU CASTILLON 214; 7390; QUAREGNON, België

Telefoon (phone): 65792333 (+32-65792333) 65792333 (+32-65792333)

Fax (fax): +32 (81) 157-20-54 +32 (81) 157-20-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.R.S.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.R.S."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.R.S."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.R.S., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.R.S.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.R.S., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.R.S.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.R.S.
Products information A.R.S.

BTW identificatienummer (tax): BE04381317138
Ondernemingsnummer: 5259948730
Hoofdstad (capital): 131,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 442,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Produits & Services: Réparateurs de Chaussures.

Product categorie (product category): Réparations de chaussures and articles en cuir

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.R.S.
(Get full report from official database of BE for A.R.S.)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.R.S.
Addition kinds of activities for A.R.S.

531100. Warenhuizen | Department stores
20879900. Smaakstoffen extracten en siroopjes, nec, nec | Flavoring extracts and syrups, nec, nec
22210804. Velvets, synthetische vezel en zijde | Velvets, manmade fiber and silk
23950304. Kant, uitgebrand: voor de handel | Lace, burnt-out: for the trade
27590702. Broodverpakkingen: drukwerk, NSK | Bread wrappers: printing, nsk
51490603. Natuurlijk en biologisch voedsel | Natural and organic foods
80930300. Gezinsplanning en preventieklinieken | Family planning and birth control clinics

Werken bij A.R.S.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.R.S.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.R.S.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.R.S.. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpakkingsoperator 2 ploegen of nacht (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    FUNCTIE: Na een interne opleiding zal je instaan voor de goede werking van een volautomatische inpaklijn van diepvriesgroenten. Dit houdt in dat je alle machines van die lijn bedient, ombouwt en op elkaar afstemt zodat alles vlot verloopt. Je werkt kwaliteitsvol, hygiënisch en veilig.

  • Administratief Bediende met kennis SAP (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zijn wij op zoek naar een gemotiveerde administratief bediende. Takenpakket: • Je biedt administratieve ondersteuning aan de dienst Studies • Je brengt nieuwe netwerken in de toepassing Geo-synergie in • Je voegt overzichtsplannen toe voor het uittekenen door de Teamleider Ontwerp Netten • Je staat in voor alle administratieve formaliteiten bij de aanvraag van en na het bekomen van vergunningen en actualiseert nadien de statussen in Wevab • Je start het veiligheidsdossier op; het aanvragen van plannen van interne en externe leidingen • Je stelt het werfdossier met de werfmappen op • Je bereidt de dossiers beheersorganen voor • Je stelt het KVU-dossier (Klaar Voor Uitvoering) samen • Je volgt fasen van Verkavelingen en Big Connection Works op in de IT-systemen • Je archiveert aansluitingscontracten • Je kent de KVU-status toe onder verantwoordelijkheid van de teamleider • Je zorgt voor de input van allerhande administratieve gegevens (tijdslast, …) in SAP • Je verzorgt alle administratie rond meldingen naar de verschillende instanties • Je maakt ATB’s (Aanvraag Tot Bestelling) aan op basis van de meetstaten, alsook de éénmalige ATB’s • Je verzamelt en controleert terugkomende dossiers en sluit deze technisch af • Je voert klachten in • Je treedt op als inbelpunt wat betreft klantenbeheer

  • Assistent ploegbaas (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de hal in Lommel zijn we momenteel op zoek naar een assistent ploegbaas in wisselende posten. Je zal helpen instaan voor dagelijkse opvolging en organisatie. Doel van de functie: Het mee leiding geven en coördineren van een team van 6 à 8 operators. Je staat in voor de operationele opvolging van de dagelijkse werkzaamheden en het beheren van het magazijn en de middelen. Je behandelt klachten en lost eventuele problemen op. Je ziet erop toe dat de hal steeds de meest geschikte en veilige werkwijzen hanteert. (5S)

  • Winkelbediende dierenspeciaalzaak (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dierenspeciaalzaak regio Brugge zoeken wij een verkoper / winkelbediende Taken: kassa schoonmaken winkel: afstoffen, stofzuigen, dweilen kooien en aquariums schoonmaken leveringen uitpakken en aanvullen in winkel klanten aanspreken en advies geven

  • Technieker - Buitendienst HVAC (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een klantgerichte HVAC-Technieker regio Vlaams-Brabant om het team van onze klant in de verwarmingswereld te versterken. Het is jouw verantwoordelijkheid om de technische uitdagingen die zich in jouw regio voordoen, op een kwaliteitsvolle manier op te lossen: - In bedrijfsstelling van de producten (branders, ketels, warmtepompen). - Herstellingen op installaties. - Uitvoeren van service contracten. - Technische ondersteuning naar klanten (telefonisch of face-2-face). - Verzekeren van de wachtdienst.

  • Onderhoudselectriciens (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Westerlo zijn wij dringend op zoek naar elektriciens. Je voert repititief werk uit. Je staat in voor het leggen van sterkspanningskabels tussen de 400 tot 700V. De aansluiting hiervan gaat gepaard met strikte instructies. Je kan makkelijk elektrische schema's lezen en je hebt een sterke kennis van industriële elektriciteit. Indien je kan werken met de rolbrug is dit zeker een pluspunt! Je hebt geen hoogtewerkerattest nodig, wel een VCA attest. Indien je dit niet hebt moet je het zo snel mogelijk behalen.

  • JOBDAG ACTION (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Je helpt mee aan de kassa Je hebt bij het lossen van de vracht Je staat in voor het algemeen onderhoud van de winkel Bedrijfsprofiel: Op de jobdag leggen we je van A tot Z uit hoe een studentenjob bij Action eraan toe gaat. Je krijgt de nodige tips en tricks. Bij afloop van de infosessie word je persoonlijk uitgenodigd voor een gesprek bij de verantwoordelijke.

  • Jobstudent verkoop (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: KIABI

    Type: Studentenjob

    Kiabi is een Franse winkelketen van kleding, schoenen en mode accessoires voor dames, heren en kinderen. Kiabi opent winkels in België en jij kan deel uitmaken van dit fantastisch avontuur. Als jobstudent bestaat jouw takenpakket uit: Klantenservice (adviseren, helpen); Kassabediening; Behandeling van de leveringen.

  • SCHILDERS MET PASSIE EN ZIN VOOR PERFECTIE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: KORDEKOR

    Type: Vaste Job

    KORDEKOR is een toonaangevend interieurafwerkingsbedrijf gelegen te Kortrijk. Voor onze afdeling schilderwerken zoeken we nog 3 enthousiaste schilders met zin voor detail en hoogwaardige afwerking. Samen met jouw collega's ben je verantwoordelijk voor de finishing touch van het interieur van onze klanten. Klantvriendelijkheid, orde, nauwkeurigheid, netheid en een gedegen technische kennis van het schildersvak is een must. Je bent gepassioneerd door alles wat mooi en ambachtelijk is en je streeft steeds naar de perfecte afwerking. Wij werken in residentiële omgeving, zowel binnen- als buitenschilderwerken.

  • Sr.NET Software Engineer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Tri-ICT

    Type: Vaste Job

    Je bent Sr .NET Software Engineer en je gaat aan de slag met de nieuwste ontwikkelingen en technologieën zoals ASP.net 4.6, MVC, Angular, … Als ervaren ontwikkelaar geef je ook voldoende zorg aan het onderhoud van de reeds aanwezige applicaties Je bent in staat om complexe problemen zelfstandig op te lossen. Je bouwt business kritische applicaties en websites verder uit Door je ‘drive’ en het opnemen van ‘ownerschip’ maak je het verschil in diverse development projecten.

  • Onafhankelijk financieel adviseur Ieper (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: AZURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als onafhankelijk adviseur ben je een financiële coach en een expert-raadgever voor je cliënten. Je bent het aanspreekpunt van cliënten binnen de jouw toevertrouwde regio. Je brengt de financiële situatie van je klanten in kaart en je luistert naar hun behoeften. Je hebt hierbij in het bijzonder aandacht voor het uitbouwen van een lange termijn vertrouwensrelatie met je klanten. Je kadert specifieke vragen van klanten dan ook steeds in een breder financieel plan op lange termijn. Als makelaar geef je klanten objectief advies over hypothecaire kredieten en hun fiscaliteit. In samenspraak met de klant, vergelijk je op transparante wijze het aanbod van verschillende kredietverleners en je begeleidt en adviseert de cliënt om tot een optimale finale keuze te komen. In dialoog met de klant bouw je een visie op naar een lange termijn financieel plan op (financial planning of het zgn. “life planning”). Je houdt hierbij rekening met de specifieke behoefte of situatie van de klant (behoeften op basis van de levensfase, gezinssituatie, persoonlijke situatie, risico appetijt of persoonlijke visie van de klant). Je adviseert cliënten m.b.t. geschikte spaar- en beleggingsproducten en - als onafhankelijk adviseur/makelaar - vergelijk je ook hier de diverse mogelijkheden op de markt op een transparante en objectieve manier.

  • CAFEMEDEWERKER (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KAREMENT

    Type: Flexijob

    In ons danscafé zal je instaan voor volgende taken: bestellingen opnemen dranken aan de toog klaar maken klanten bedienen bar en café netjes houden ...

Zoek naar antwoorden van A.R.S. in sociale netwerken
Look for responds of A.R.S. in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.R.S.. Laat een reactie achter voor A.R.S.. A.R.S. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.R.S.. Leave a respond for A.R.S.. A.R.S. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.R.S. op de google maps. Adres en contacten A.R.S.
Location of A.R.S. on the google maps. Address and contacts of A.R.S.

Andere gerelateerde bedrijven als come A.R.S. A.R.S.: ACCOUNTANTSKANTOOR J. VERSCHAEREN & H. MERTENS BVBA | CL-DECOR | Arnould Pierre-Henri | ERIC BRUYNINCKX | T.C. BOLDERBERG

Other related companies as A.R.S.: ACCOUNTANTSKANTOOR J. VERSCHAEREN & H. MERTENS BVBA | CL-DECOR | Arnould Pierre-Henri | ERIC BRUYNINCKX | T.C. BOLDERBERG

A.R.S. is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.R.S., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04381317138. Het bedrijf A.R.S. bevindt zich op het adres: RUE DU CASTILLON 214; 7390; QUAREGNON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 131,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 442,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Réparations de chaussures and articles en cuir. Lijst met producten zijn Produits & Services: Réparateurs de Chaussures..
De hoofdactiviteit van A.R.S. is Gezondheidszorg, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.R.S. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.R.S., openstaande posities, locatie van A.R.S. op de kaart.

A.R.S. is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.R.S., company assigned to the tax number BE04381317138. The company A.R.S. is located at the address: RUE DU CASTILLON 214; 7390; QUAREGNON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 131,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 442,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Réparations de chaussures and articles en cuir. List of products are Produits & Services: Réparateurs de Chaussures..
The main activity of A.R.S. is Health Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A.R.S. is not available. You also can look at reviews of A.R.S., open positions, location of A.R.S. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.R.S., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.R.S., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.R.S., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.R.S., employees, financial statistics.