LAURENT PIRSON

Contactgegevens LAURENT PIRSON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LAURENT PIRSON: address, phone, fax, email, website, opening hours

LAURENT PIRSON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA GARE 1; 6980; LA ROCHE-EN-ARDENNE, België

Telefoon (phone): 84411983 (+32-84411983) 84411983 (+32-84411983)

Fax (fax): +32 (55) 741-83-36 +32 (55) 741-83-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LAURENT PIRSON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LAURENT PIRSON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LAURENT PIRSON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LAURENT PIRSON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LAURENT PIRSON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LAURENT PIRSON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LAURENT PIRSON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LAURENT PIRSON
Products information LAURENT PIRSON

BTW identificatienummer (tax): BE06535186767
Ondernemingsnummer: 1597656250
Hoofdstad (capital): 782,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 284,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Services: Montres,Horloges.

Product categorie (product category): Réparations d'horloges,montres and bijoux. Bijouteries and horlogeries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LAURENT PIRSON
(Get full report from official database of BE for LAURENT PIRSON)

Aanvulling soorten activiteiten voor LAURENT PIRSON
Addition kinds of activities for LAURENT PIRSON

15419900. Industriële gebouwen en magazijnen, nec | Industrial buildings and warehouses, nec
16239906. Ondergrondse utilities contractor | Underground utilities contractor
51370404. handtassen | Handbags
72120103. Truckweg, was- en droogreiniging | Truck route, laundry and drycleaning
94410404. Administratie van sociale en mannelijke programma's, lokale overheid | Administration of social and manpower programs, local government

Werken bij LAURENT PIRSON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LAURENT PIRSON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LAURENT PIRSON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LAURENT PIRSON. Looking for open vacancies in other companies

  • Billing Medewerker | Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als tijdelijke Billing Medewerker draag je bij tot de klantvriendelijke totaalafhandeling van het facturatieproces. Je zorgt voor de tijdige en correcte facturatie van alle klanten. Je staat daarbij eveneens in voor de pre- en post-controles ter garantie van de kwaliteit. Je verwerkt alle meter- en klantendata correct zodat de klant tijdig en nauwkeurig kan worden gefactureerd en beleverd. Je brengt verbeterpunten in alle facturatieprocessen aan en volgt deze op zodat onze klanten steeds de beste service krijgen. Je behandelt de technische procesuitval zodat er een tijdige en correcte facturatie kan plaatsvinden. Je behandelt de geëscaleerde klantvragen van A tot Z. Je werkt in een resultaatgerichte omgeving waarbij je rapporteert over de operationele KPI’s en de afgesproken doelstellingen behaalt. Je rapporteert in deze functie aan de Billing Teamleader.

  • Onderhoudstechnieker (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zoals iedere morgen stap je goedgemutst met het goede been uit bed. Je weet immers dat het weer een drukke dag wordt, maar dat jij deze zonder problemen tot een goed einde zal brengen. Maar eerst een goede kop koffie en rustig wakker worden. Na een stevig ontbijt ben je er helemaal klaar voor. Je springt in je bedrijfswagen en vertrekt naar je eerste klant van die dag. Je weet immers naar waar je moet, want de planning kreeg je al door via je laptop van de dispatcher. Niemand is onmisbaar zeggen ze soms, behalve jij dan, want als onderhoudstechnieker ben jij het die de boel gesmeerd doet lopen. Jij en jouw machines, dat is gewoon de perfecte combinatie. Tijdens jouw opleiding sloeg de vonk al over. Je wist meteen: “dit is voor het leven”. De liefde werd alleen maar groter tijdens jouw eerste ervaring. Geen enkele machine heeft immers nog geheimen voor jou. Rode lampen, oververhitting, piepende veringen, lekkende olie … jij weet steeds de juiste oplossing te vinden. Geen enkele dag is voor jou dezelfde. Naast het preventief en curatief onderhoud help je hier en daar ook mee met de montage van nieuwe machines. Hiervoor kun je al jouw skills gebruiken: lassen, elektriciteit, mechanica, pneumatica, hydraulica, … Kortom een job waarbij je je dag in dag uit kan blijven ontwikkelen en waar je elke dag nog nieuwe dingen bijleert. De droom van iedere technieker toch?

  • Medewerker atelier m/v (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bedient CNC-machines voor de bewerking van profielen Montage en assemblage volgens plan Lassen en opslijpen van raam- en deurgehelen Lassen: MAG en TIG Afwerking: rubbers plaatsen, beslag plaatsen, … Metaalbewerken: plooien, tappen, boren, slijpen, … Verpakken voor vervoer naar de werk Kwaliteitscontroles uitvoeren

  • CNC Draaier-Frezer (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze job als CNC Draaier-Frezer zal je de volgende taken uitoefenen: je zal instaan voor het werken met verschillende metaalbewerkingmachines je zal aanpassingen moeten voorzien tijdens de montage en klein seriewerk je kan overweg met conventioneel en CNC gestuurde machines je zal instaan voor het maken van kleine en totaal andere onderdelen montage & demontage behoort ook tot je takenpakket

  • Carrosseriebouwer (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons regio Zedelgem zijn wij op zoek naar een carrosseriebouwer. We zoeken iemand met ervaring.

  • Recruitment Consultant TIELT (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    samen met jouw team leg je scherpe targets vast - je zoekt actief naar passende kandidaten voor jouw vacatures of je zoekt passende vacatures voor jouw kandidaten - de telefoon is jouw beste vriend smeer jouw stembanden alvast in - dankzij jouw enthousiasme en sales-technische skills neem je kandidaten op sleeptouw - je neemt gesprekken en testen af waaruit je snel de behoeften van de tegenpartij in kaart brengt - naast sales is er ook een administratief luik: opstellen van contracten invullen sociale documenten?

  • Huishoudhulp (M/V) Sint-Andries/Sint-Michiels Brugge (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Torhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Wassen en/of strijken Boodschappen doen Jouw voordelen: Vast inkomen, correct en op tijd betaald Zekere job met veel afwisseling Erkend statuut, beschermd door de sociale zekerheid Hospitalisatieverzekering Opvang zieke kinderen (ChildCare) Wij zijn momenteel op zoek naar iemand die deeltijds of voltijds bij ons zou kunnen starten in de regio: Sint Andries en Sint Michiels Brugge

  • Poetshulp Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar enthousiaste poetshulpen. Ben jij een krak in poetsen en wil je een job waarbij je een mooi evenwicht kan houden tussen werk en gezin.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Opwijk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Allround metaalbewerker (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Vaste Job

    Machine Operator gezocht! Ben jij de machine-operator die wij zoeken? Reageer dan snel! Voor onze klant te Hamont, een metaalverwerkend bedrijf, zijn we dringend op zoek naar een machine-operator. Als medewerker van de voorbereidingsafdleing kom je in een team terecht waar de naagekochte staalproducten verwerkt worden tot halffabricaten. Aan de hand van productielijsten en werkplaatstekeningen voer jij daarbij diverse bewerkinge uit: het bedienen van CNC-machines, laden lossen, en diverse manuele bewerkingen (slijpen, manueel branden, ...). Van deze halffabricaten worden in de lasafdeling bouwonderdelen samengesteld. Onze klant is één van de belangrijkste Europese bedrijven op het gebied van hoogwaardige staalconstructies. Door hun enorme knowhow en toepassen van de hoogste kwaliteitsstandaards zoeken ingenieurs iedere keer opnieuw de grenzen op van staal in internationale projecten. Hierdoor is onze klant in staat om de meest ingewikkelde en technische hoogstaande projecten in domeinen als: hoogbouw, bruggen, pretparkactracties, architectonische en industriële constructies, tot een goed einde te brengen.

  • Dierenarts m/v (Nederland)

    Regio: Nederland

    Bedrijf: FlexVet B.V.

    Type: Flexijob

    Voor verschillende praktijken door geheel Nederland zijn wij op zoek naar Dierenartsen. Het betreft waarnemingen en vaste banen, fulltime en parttime. Heb je ervaring of wil je graag ervaring opdoen? Bekijk onze vacature op www.flexvet.nl of informeer naar je mogelijkheden via telefoonnummer 0031535725548

Zoek naar antwoorden van LAURENT PIRSON in sociale netwerken
Look for responds of LAURENT PIRSON in social networks

Lees alle opmerkingen voor LAURENT PIRSON. Laat een reactie achter voor LAURENT PIRSON. LAURENT PIRSON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LAURENT PIRSON. Leave a respond for LAURENT PIRSON. LAURENT PIRSON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LAURENT PIRSON op de google maps. Adres en contacten LAURENT PIRSON
Location of LAURENT PIRSON on the google maps. Address and contacts of LAURENT PIRSON

Andere gerelateerde bedrijven als come LAURENT PIRSON LAURENT PIRSON: Sergio Halpi | LOUIS NICOLAI | THIERRY GHION | F.C. GRAND-LEEZ | JIRU J.

Other related companies as LAURENT PIRSON: Sergio Halpi | LOUIS NICOLAI | THIERRY GHION | F.C. GRAND-LEEZ | JIRU J.

LAURENT PIRSON is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LAURENT PIRSON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06535186767. Het bedrijf LAURENT PIRSON bevindt zich op het adres: RUE DE LA GARE 1; 6980; LA ROCHE-EN-ARDENNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 782,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 284,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Réparations d'horloges,montres and bijoux. Bijouteries and horlogeries. Lijst met producten zijn Services: Montres,Horloges..
De hoofdactiviteit van LAURENT PIRSON is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LAURENT PIRSON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LAURENT PIRSON, openstaande posities, locatie van LAURENT PIRSON op de kaart.

LAURENT PIRSON is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is LAURENT PIRSON, company assigned to the tax number BE06535186767. The company LAURENT PIRSON is located at the address: RUE DE LA GARE 1; 6980; LA ROCHE-EN-ARDENNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 782,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 284,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Réparations d'horloges,montres and bijoux. Bijouteries and horlogeries. List of products are Services: Montres,Horloges..
The main activity of LAURENT PIRSON is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LAURENT PIRSON is not available. You also can look at reviews of LAURENT PIRSON, open positions, location of LAURENT PIRSON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LAURENT PIRSON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LAURENT PIRSON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LAURENT PIRSON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LAURENT PIRSON, employees, financial statistics.