HUIS STOP & WATCH

Contactgegevens HUIS STOP & WATCH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS STOP & WATCH: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS STOP & WATCH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-JANSPLEIN 28; 2060; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32328360 32328360

Fax (fax): +32 (86) 298-95-28 +32 (86) 298-95-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS STOP & WATCH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS STOP & WATCH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS STOP & WATCH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS STOP & WATCH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS STOP & WATCH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS STOP & WATCH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS STOP & WATCH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS STOP & WATCH
Products information HUIS STOP & WATCH

BTW identificatienummer (tax): BE05264617919
Ondernemingsnummer: 7848327636
Hoofdstad (capital): 119,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 877,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Produits: Orfèvrerie en Argent,Orfèvrerie en Or.. Services: Montres,Horloges.

Product categorie (product category): Réparations d'horloges,montres and bijoux. Bijouteries and horlogeries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS STOP & WATCH
(Get full report from official database of BE for HUIS STOP & WATCH)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS STOP & WATCH
Addition kinds of activities for HUIS STOP & WATCH

01339901. Suikerbietenboerderij | Sugar beet farm
34699911. Geperforeerd metaal, gestempeld | Perforated metal, stamped
35550102. Persen, gravure | Presses, gravure
35690103. Filters, algemene lijn: industriële | Filters, general line: industrial
50910706. Zeilboten | Sailboats
51120502. Bestandsmappen | File folders
56999908. Kousen: mannen, vrouwen en kinderen | Stockings: men's, women's, and children's

Werken bij HUIS STOP & WATCH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS STOP & WATCH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS STOP & WATCH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS STOP & WATCH. Looking for open vacancies in other companies

  • Contract Administrator (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Mechelen zijn wij op zoek naar een Contract Administrator (m/v). Als Contract Administrator behoren volgende aspecten tot je takenpakket: * Managen van contracten met vendoren en eindgebruikers; * Oppakken van alle 2e lijns vragen, verzoeken en wijzigingen over lopende contracten en/of klanten met een actief portfolio; * Identificeren van mogelijkheden tot proces verbeteringen; * Het opbouwen en in stand houden van een goede samenwerking met andere afdelingen; * Uitvoeren van niet-standaard activiteiten op te zorgen voor een correcte behandeling, uitvoering en output van incidenten uitzonderingen;

  • Verkoper / winkelmanager met interesse in zwembad(toebehoren) m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar winkelverantwoordelijken en polyvalente verkopers om een bedrijf in groei te ondersteunen. Je wordt opgeleid qua productkennis, maar we zoeken wel iemand met kennis van verkoop, iemand die sterk is in het verlenen van technisch advies en vertrouwen kan opbouwen bij de klant. Je kan adviseren en overtuigen aan de hand van jouw kennis. Je maakt prijsoffertes op voor de klant, je handelt de verkoop af en je maakt verkoopfacturen op in ERP. Een ander facet naast de pure verkoop die deel uitmaakt van jouw takenpakket is het opmaken van bestellingen voor de leveranciers, de leveringen opvolgen, de goederen ontvangen, controleren en de voorraad beheren. Kortom, jij beheert het ganse pakket rond de goede organisatie van jouw winkel. Het gaat om een zomers product, in de winter zal je dus meewerken aan het optimaliseren van de aankondigingen en beschrijvingen in de webwinkel en de catalogus. Je krijgt een interne opleiding over de zwembadbranche, evenals training in verkooptechnieken.

  • Accounts Payable Accountant (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een bedrijf actief in engineering sector en gelegen in de regio van Zaventem is op zoek naar een tijdelijke Accounts Payable Accountant voor een periode van 6 maanden tot 1 jaar. Heb je zin om ervaring op te doen in de boekhouding, lees dan snel verder. Jouw takenpakket als AP Accountant: Boeken van facturen Boeken van banken Reconciliaties Assisteren bij de BTW aangifte Contacten met leveranciers Ad-hoc taken

  • SORTEERVERANTWOORDELIJKE M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het uitsorteren van linnen en het bedienen/beladen van de wastunnel .

  • Medewerker Chemie nabij Turnhout (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je chemische kennis en wil je werken met (gevaarlijke) afvalstoffen? Ben je verantwoordelijk en zin om bij Suez in Beerse aan de slag te gaan als acceptant gevaarlijk afval (m/v)) ? Je controleert binnenkomende gevaarlijke afvalstoffen en doet de administratie hiervan. Je zorgt ook voor de organisatie van uitgaande afvalstoffen: samen zetten, labelen en order input. Je doet ook controletesten op het afval en checkt daarbij of dit voldoet aan de acceptatievoorwaarden. Hiervoor komt je chemische voorkennis handig van pas. Bovendien ben je interventieleider van de brandinterventieploeg: je kan als het nodig is correct reageren en leiding geven. Je houdt van afwisseling en kan zowel administratieve als praktische taken uitvoeren. Wanneer andere leidinggevende niet aanwezig zijn, spreek jij het team aan. Werken bij Suez betekent dat je mee helpt aan een betere leefomgeving. Als één van de grootste afvalbedrijven in België verwerken zij op een duurzame en deskundige manier afval.

  • Student winkelmedewerker (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Wil jij als student (M/V) werken op in een supermarkt? Heb je geen 9 to 5 mentaliteit? Lees dan verder! Je helpt in vakanties en in het weekend met het aanvullen van de bakkerij afdeling in deze supermarkt te Kruibeke. Indien nodig help je ook bij de aanvulling van de rekken en levering van binnenkomende goederen.

  • Warehouse Supervisor (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: STROOM

    Type: Vaste Job

    Als Supervisor ben je verantwoordelijk voor het borgen van operaties door middel van het behalen van KPI’s en het coachen van je foremannen. Je staat als leidinggevende boven je foremannen en bent samen met hen verantwoordelijk voor het aansturen van je team magazijnmedewerkers. Je coacht je foremannen in de dagdagelijkse aansturing van de warehouse activiteiten en zorgt er zo voor dat zij de vooropgestelde doelstelling behalen inzake productiviteit, veiligheid en kwaliteit. Jijzelf stuurt de operatie in het halen van de lange termijndoelstellingen en treedt op als eindverantwoordelijke naar je team van magazijnmedewerkers, door middel van duidelijke doelstellingen, dagelijks overleg, evaluaties, opleidingen, arbeidsongevallenanalyses ziekteverzuimgesprekken, ... Om tot optimale operaties te komen treed je in overleg met de planningsafdeling, collega team leaders, operations manager en diverse interne ondersteunende diensten. Je wordt opgenomen in een gedreven team met een continous improvement cultuur. Na je greenbelt training sta je in voor het leiden en implementeren van verbeteringsprojecten en het toepassen van de 5S methodiek. Tevens waak je erover dat de veiligheidsregels gerespecteerd worden, dit doe je door regelmatige veiligheidsrondgangen, arbeidsongevallenanalyses, het overbrengen van veiligheidstopics, ... Dit alles om onze medewerkers proactiever te laten meewerken aan een sterk veiligheidsbeleid.

  • WERFLEIDER BOUW (Betonwerken) (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: BETON EN GRONDWERKEN VAN GAEVEREN

    Type: Vaste Job

    Voor onze groeiende familiale KMO met onberispte reputatie, zoeken we dringend versterking ! Je staat in voor dagelijkse allround ondersteuning van onze betonprojecten (grond-, riolerings-, bewapenings- en bekistingswerken) : Contact met architecten, klanten, leveranciers, collega's, ... Werk- en werfvoorbereiding (coördineren leveringen, bestellingen, praktische organisatie, ...) Meetstaten en vorderingsstaten bijhouden Controles uitvoeren : plannen, borderels, metingen op de werf zowel voor, tijdens als na uitvoering Eventueel ondersteuning bieden bij uitzetten assen en passen We staan open voor zowel een junior als ervaren werfleider.

  • MECANIEKER (NIEUWENRODE)

    Regio: NIEUWENRODE

    Bedrijf: ESTATE AND LANDSCAPE MANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Voor het onderhoud en herstellingen van onze grote/kleine machines zijn we op zoek naar een mecanieker die deze werken kan doen: het betreft kleine motorische tuingereedschapmachines (kettingzagen, bosmaaiers, haagscharen) tot grotere machines (grasmaaiers, zitmaaiers,...) en kranen. Daarnaast help je af en toe ook mee in het magazijn;

  • Verpleegkundige intensieve zorgen (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige intensieve zorgen: - Verstrek je technische zorgen aan patiënten - Sta je de geneesheer bij, bij het uitvoeren van technische handelingen - Zal je de patiënt en zijn familieleden begeleiden bij de zorgverlening  - Werk je nauw samen met je collega's en rapporteer je aan je hoofdverpleegkundige - Kan je zelfstandig werken 

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Vacature bewegingscoach, kinesist of osteopaat (M, V, X) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: DYNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze nieuwe locatie in Merelbeke zijn we op zoek naar een gemotiveerde, bewegingscoach, kinesist of osteopaat (M, V, X)

Zoek naar antwoorden van HUIS STOP & WATCH in sociale netwerken
Look for responds of HUIS STOP & WATCH in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS STOP & WATCH. Laat een reactie achter voor HUIS STOP & WATCH. HUIS STOP & WATCH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS STOP & WATCH. Leave a respond for HUIS STOP & WATCH. HUIS STOP & WATCH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS STOP & WATCH op de google maps. Adres en contacten HUIS STOP & WATCH
Location of HUIS STOP & WATCH on the google maps. Address and contacts of HUIS STOP & WATCH

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS STOP & WATCH HUIS STOP & WATCH: DE KORENAAR BVBA | AU PETIT CREUX | FRANCK HABRAN | IDS Service SPRL | PIERRE DE JAMBLINNE DE MEUX

Other related companies as HUIS STOP & WATCH: DE KORENAAR BVBA | AU PETIT CREUX | FRANCK HABRAN | IDS Service SPRL | PIERRE DE JAMBLINNE DE MEUX

HUIS STOP & WATCH is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS STOP & WATCH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05264617919. Het bedrijf HUIS STOP & WATCH bevindt zich op het adres: SINT-JANSPLEIN 28; 2060; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 119,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 877,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Réparations d'horloges,montres and bijoux. Bijouteries and horlogeries. Lijst met producten zijn Produits: Orfèvrerie en Argent,Orfèvrerie en Or.. Services: Montres,Horloges..
De hoofdactiviteit van HUIS STOP & WATCH is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS STOP & WATCH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS STOP & WATCH, openstaande posities, locatie van HUIS STOP & WATCH op de kaart.

HUIS STOP & WATCH is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS STOP & WATCH, company assigned to the tax number BE05264617919. The company HUIS STOP & WATCH is located at the address: SINT-JANSPLEIN 28; 2060; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 119,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 877,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Réparations d'horloges,montres and bijoux. Bijouteries and horlogeries. List of products are Produits: Orfèvrerie en Argent,Orfèvrerie en Or.. Services: Montres,Horloges..
The main activity of HUIS STOP & WATCH is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS STOP & WATCH is not available. You also can look at reviews of HUIS STOP & WATCH, open positions, location of HUIS STOP & WATCH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS STOP & WATCH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS STOP & WATCH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS STOP & WATCH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS STOP & WATCH, employees, financial statistics.