STEFAAN BLOMME

Contactgegevens STEFAAN BLOMME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STEFAAN BLOMME: address, phone, fax, email, website, opening hours

STEFAAN BLOMME

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOOGLEDESTRAAT 6; 8610; KORTEMARK, België

Telefoon (phone): 51570216 (+32-51570216) 51570216 (+32-51570216)

Fax (fax): +32 (55) 196-93-16 +32 (55) 196-93-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STEFAAN BLOMME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STEFAAN BLOMME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STEFAAN BLOMME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STEFAAN BLOMME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STEFAAN BLOMME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STEFAAN BLOMME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STEFAAN BLOMME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STEFAAN BLOMME
Products information STEFAAN BLOMME

BTW identificatienummer (tax): BE08378692626
Ondernemingsnummer: 6104248046
Hoofdstad (capital): 777,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 320,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Services: Montres,Horloges.

Product categorie (product category): Réparations d'horloges,montres and bijoux

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STEFAAN BLOMME
(Get full report from official database of BE for STEFAAN BLOMME)

Aanvulling soorten activiteiten voor STEFAAN BLOMME
Addition kinds of activities for STEFAAN BLOMME

351902. Onderdelen en accessoires, verbrandingsmotoren | Parts and accessories, internal combustion engines
738912. Verpakkings- en etiketteringsdiensten | Packaging and labeling services
862100. Professionele organisaties | Professional organizations
20240105. parfait | Parfait
20510200. Taarten, taarten en gebakjes | Cakes, pies, and pastries
20850105. Neutrale geesten, behalve fruit | Neutral spirits, except fruit
26720000. Papier; | Paper; coated and laminated, nec
35460201. Kettingzagen, draagbaar | Chain saws, portable

Werken bij STEFAAN BLOMME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STEFAAN BLOMME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STEFAAN BLOMME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STEFAAN BLOMME. Looking for open vacancies in other companies

  • Management Assistant (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van Management Assistant behoren volgende taken tot jouw takenpakket: Allround administratie Brochures vertalen Nieuwe strategieën helpen uitdenken Helpen bij het organiseren van events Offertes opmaken en opvolgen Helpen bij het onthaal op drukke momenten Beheren van de fleet ... Verder ben je flexibel ingesteld en zit je er niet mee in om te helpen waar nodig.

  • Poetsvrouw of poetsman (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kaprijke/ Lembeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • student (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een leuke studentenjob voor in het schooljaar? Ben je 1 of meerder dagen per week beschikbaar? Laat dan zeker van je horen want bij AGO Jobs HR Brugge vind je zeker wat je zoekt. Wij zoeken namelijk een student(e) die ons kan bijstaan in onze dagelijkse werking. Je neemt telefoons op, belt uit naar kandidaten en helpt all round met administratie. Heb je interesse? Spring eens binnen bij ons op kantoor. Wij zitten op de Baron Ruzettelaan 287, 8310 Assebroek. Je kan ons ook altijd opbellen via het nummer 050/33.90.78 of mailen via [email protected] en dan maken we samen met u een afspraak om de mogelijkheden te bekijken.

  • Studenten magazijn tussen 19/11 en 2/12 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant Bleckmann zijn wij op zoek naar heel wat studenten die graag een centje willen bijverdienen tussen 19/11 en 2/12. Mogelijkheden tot werken: elke weekdag en/of weekend en dit in de vroege, late of nachtploeg (18+) Eigen vervoer is niet noodzakelijk om tot in Grobbendonk te geraken: Synergie voorziet busververvoer vanuit Antwerpen (Sportpaleis) om jullie ter plaatste te brengen (incl. betaalde reiskosten!)

  • Jobstudenten verkoopmedewerker (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: SPORTBOETIEK

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de verkoop van sportartikelen en kledij en het onderhoud van de winkel.

  • Assistent Quality (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Als Quality Assistant Specifications maak je deel uit van ons Quality team en ondersteun je onze Quality Assurance Manager met de volgende taken: het opmaken en beheren van de productspecificaties in MiXit, rekening houdend met de voedings- en etiketteringswetgeving bij nieuwe producten en bij aanpassingen, het bij de leveranciers opvragen van grondstofspecificaties het aanpassen van de specificaties bij grondstof- en receptuurwijzigingen het beantwoorden van klant specifieke vragen m.b.t. specificaties en etikettering het stipt opvolgen van alle wijzigingen in de voedingswetgeving. Bij dit alles heb je niet alleen veelvuldig contact met jouw collega’s kwaliteit, maar ook met aankoop, productontwikkeling, sales en productie.

  • Laborant(e) 2-ploegen/ Wevelgem (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Uitvoeren van kwaliteitscontroles volgens voorgeschreven methodes en procedures: staalname in productieomgeving (al dan niet op steriele wijze) voorbereiden van stalen aangebracht in het labo klaarmaken van benodigde reagentia standaardanalyses uitvoeren met naleving van de voorgeschreven werkmethodes, soms m.b.v. complexe geautomatiseerd analyseapparatuur vergelijken van de resultaten met de voorgeschreven normen

  • Diëtist(e) / voedingsdeskundige (TILDONK)

    Regio: TILDONK

    Bedrijf: SPORTKINELAB

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben je gepassioneerd door alles wat met voeding, gewichtsbeheersing, sportvoeding te maken heeft? Dan ben jij de persoon die wij zoeken.

  • Freelance adviseurs gezocht (Regio Lier - Heist-Op-Den-Berg) (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We hebben nieuwe vacatures! Ben jij een mondig persoon en ben je vlot in omgang? Dan is deze vacture misschien iets voor jou! Bij FAIR PRICE CONSULTING zijn we weer op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers die op zelfstandige basis wensen te werken om ons Vlaamstalig team te versterken: België is een land van véél ondernemers. Deze ondernemers zijn divers en uniek, maar hebben allemaal één ding gemeen: ZE WILLEN ALLEMAAL DE BESTE PRIJS VOOR HUN ENERGIE EN TELEFONIE! FAIR PRICE CONSULTING presenteert deze ondernemers steeds de beste tarieven op de markt. Kun je mensen makkelijk overtuigen met jouw enthousiasme en wil je jezelf graag ontwikkelen in een professionele werkomgeving? Dan daagt FAIR PRICE CONSULTING je uit om de Vlaamse ondernemers van voordelige prijzen te voorzien! NIEUW! Extra domoticadiensten en webdesign toegevoegd aan ons aanbod!

  • Account Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OSCART INTELLIGENCE

    Type: Werfreserve

    Wegens uitbreiding zoeken we account managers voor de verder uitrol van onze digitale communicatie. In je regio rekenen bestaande klanten op jou en wachten potentiële klanten op je komst om hen te overtuigen. Je afspraken regel je zelf en per dag bezoek je 5 (potentiële) klanten en prospecten waarbij je de uitgebreide mogelijkheden van de producten toelicht. Je maakt offertes op en zorgt voor de opvolging ervan. Je rapporteert dagelijks via ons systeem.

  • Flexijob zaalmedewerker restaurant en feestzaal (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: DC RESTO

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de bediening van de klanten. Je verwelkomt de klanten, neemt bestellingen op, serveert en ruimt af. Je springt bij waar nodig. Bar en frigo aanvullen. Glazen wassen. Je spreekt zeer goed Nederlands. Weekendwerk en avondwerk schrikt je niet af. Je beschikt over een goede fysieke conditie. Eigen vervoer is noodzakelijk, tenzij je in de buurt woont

Zoek naar antwoorden van STEFAAN BLOMME in sociale netwerken
Look for responds of STEFAAN BLOMME in social networks

Lees alle opmerkingen voor STEFAAN BLOMME. Laat een reactie achter voor STEFAAN BLOMME. STEFAAN BLOMME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STEFAAN BLOMME. Leave a respond for STEFAAN BLOMME. STEFAAN BLOMME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STEFAAN BLOMME op de google maps. Adres en contacten STEFAAN BLOMME
Location of STEFAAN BLOMME on the google maps. Address and contacts of STEFAAN BLOMME

Andere gerelateerde bedrijven als come STEFAAN BLOMME STEFAAN BLOMME: FLAREX SA | TONY OOMS | FLASH LINE | G.A.R. | HUGAERTS IGNACE

Other related companies as STEFAAN BLOMME: FLAREX SA | TONY OOMS | FLASH LINE | G.A.R. | HUGAERTS IGNACE

STEFAAN BLOMME is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STEFAAN BLOMME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08378692626. Het bedrijf STEFAAN BLOMME bevindt zich op het adres: HOOGLEDESTRAAT 6; 8610; KORTEMARK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 777,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 320,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Réparations d'horloges,montres and bijoux. Lijst met producten zijn Services: Montres,Horloges..
De hoofdactiviteit van STEFAAN BLOMME is Diverse reparatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STEFAAN BLOMME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STEFAAN BLOMME, openstaande posities, locatie van STEFAAN BLOMME op de kaart.

STEFAAN BLOMME is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is STEFAAN BLOMME, company assigned to the tax number BE08378692626. The company STEFAAN BLOMME is located at the address: HOOGLEDESTRAAT 6; 8610; KORTEMARK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 777,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 320,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Réparations d'horloges,montres and bijoux. List of products are Services: Montres,Horloges..
The main activity of STEFAAN BLOMME is Miscellaneous Repair Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of STEFAAN BLOMME is not available. You also can look at reviews of STEFAAN BLOMME, open positions, location of STEFAAN BLOMME on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STEFAAN BLOMME, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STEFAAN BLOMME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STEFAAN BLOMME, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STEFAAN BLOMME, employees, financial statistics.