ELTEGER-L.T.G.

Contactgegevens ELTEGER-L.T.G.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELTEGER-L.T.G.: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELTEGER-L.T.G.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE LOUVAIN 523; 1380; LASNE, België

Telefoon (phone): 23514440 (+32-23514440) 23514440 (+32-23514440)

Fax (fax): +32 (69) 602-80-35 +32 (69) 602-80-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELTEGER-L.T.G.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELTEGER-L.T.G."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELTEGER-L.T.G."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELTEGER-L.T.G., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELTEGER-L.T.G.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELTEGER-L.T.G., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELTEGER-L.T.G.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELTEGER-L.T.G.
Products information ELTEGER-L.T.G.

BTW identificatienummer (tax): BE03131347656
Ondernemingsnummer: 1848968505
Hoofdstad (capital): 662,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 597,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Services: Horloges,Montres.

Product categorie (product category): Réparations d'horloges,montres and bijoux

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELTEGER-L.T.G.
(Get full report from official database of BE for ELTEGER-L.T.G.)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELTEGER-L.T.G.
Addition kinds of activities for ELTEGER-L.T.G.

284301. Oliën en vetten | Oils and greases
20150106. Kip, geslacht en gekleed | Chicken, slaughtered and dressed
20320203. Chop suey: verpakt in blikjes, potten, enz. | Chop suey: packaged in cans, jars, etc.
27520303. Visitekaartjes, gelithografeerd | Visiting cards, lithographed
28650112. Food kleurstoffen of kleuren, synthetisch | Food dyes or colors, synthetic
34439913. Scroll omhulsels | Scroll casings
39520106. Maulsticks, artiesten ' | Maulsticks, artists'
47310201. Binnenlandse goederenvervoer | Domestic freight forwarding
73899940. Gedrukte schakeling grafische lay-out | Printed circuitry graphic layout

Werken bij ELTEGER-L.T.G.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELTEGER-L.T.G.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELTEGER-L.T.G.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELTEGER-L.T.G.. Looking for open vacancies in other companies

  • Apothekersassistent - all round (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een enthousiaste apothekersassistent(e) die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Dan ben jij het profiel dat we zoeken! Je werkt in een voltijds weekstelsel. Je werkt zowel aan de robotapotheek (klaarmaken van bestellingen) als in de apotheek zelf, waar je klanten adviseert.

  • Aankoopverantwoordelijke (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een snelgroeiende onderneming gespecialiseerd in productlancering zoeken wij een enthousiaste aankoopverantwoordelijke. Je maakt uitgebreide analyses met betrekking tot de verschillende markten, prijzen, producten en fabrikanten. Je volgt de aankoop en leveringen van de producten nauwgezet op. Ook zorg je ervoor dat de producten voldoen aan alle normen en de vereiste kwaliteiten. Je zorgt voor een duidelijke communicatie tussen het bedrijf en de leveranciers. Verder rapporteer je over je bezoeken aan buitenlandse leveranciers en buitenlandse beurzen.

  • INSTALLATEUR CV EN SANITAIR (VLEKKEM)

    Regio: VLEKKEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als installateur cv en sanitair Zelfstandig kunnen meewerken (of toch inzicht in de werken) Gemotiveerd persoon die de teveredenheid van de klant vooropstelt Nauwkeuring en precies werken Goede referenties ( stiptheid werk...)

  • Chappeleggers-dekvloerleggers (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ondergronden voorbereiden/ passen en hoogtelijnen aanbrengen / dekvloeren plaatsen, isolatie onder de dekvloer plaatsen/ fgietvloeren uitvoeren

  • Verkoper Food (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper - verkoopster in een drankenhandel, heb je volgende taken: Je staat in voor het ontvangen van de klanten en helpt hen bij vragen of producten. Je staat in voor de kassa en rekent correct af, rekening houdend met leeg goed. Je vult artikelen en dranken aan in de winkel en verpakt geschenken, maakt biermanden, ... Je staat in voor de algemene orde en netheid in de winkel.

  • tester - foutzoeker (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een team van collega\\\'s sta je in voor het elektrisch afregelen, testen van en foutzoeken op onderdelen en eindproducten. De producten omvatten een combinatie van analoge, digitale en hoogfrequente technologieën. Je draagt persoonlijk bij tot het hoge kwaliteitsniveau van de uitgeleverde producten. Hiervoor sta je niet alleen in voor het opsporen van de fouten, maar eveneens voor het analyseren van de foutoorzaak en het voorstellen van correctieve acties. Je werkt samen met de testassistenten en testingenieurs. Je stelt zelfstandig en met de nodige zorg de testrapporten op.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Drongen - Nevele - Mariakerke (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Poetsvrouw of poetsman (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • student verkoper fashion m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Studentenjob

    Student verkoper m/v voor een hippe kledijketen in Ieper. Tewerkstelling op dagen in de week, alsook vrijdag, zatardag en zondag. Fashion Driven? Voor ZEB gaan wij op zoek naar studenten voor de winkel in Ieper. Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat. Je helpt nieuwe leveringen uitpakken, labelen en uithangen in de winkel. Je plooit de kledij en houdt de winkel op orde. Je doet controle aan de paskamers en helpt klanten waar nodig. Je bent regelmatig beschikbaar voor tewkerstelling op je vrije dagen in de week, alsook vrijdag, zaterdag en zondag. Flexibele planning in beurtrol op basis van je beschikbaarheid, via een online planningtool.

  • Klantenbegeleid(st)er bouwheer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: TEC

    Type: Vaste Job

    Voor een grote speler met een gerenommeerde vastgoedportefeuille zijn wij op zoek naar een Klantenbegeleid(st)er. Bij interesse kan je contact opnemen via 0472 62 97 30 en [email protected]. Als Klantenbegeleid(st)er ben je het unieke aanspreekpunt van klanten voor wat betreft hun keuze van materialen voor de afwerking van hun appartement: je zorgt voor optimale klantentevredenheid, binnen de contractueel afgesproken grenzen. In de voorbereidende fase geef je aan het team van Development een gefundeerd advies m.b.t. de keuze van de afwerkingsmaterialen in de appartementen, je stelt eventuele nieuwe leveranciers voor en zorgt voor prijsaanvragen mbt de keukens, de tegelvloeren, het parket en de badkamers. Daarna zorg je voor de correcte integratie van deze elementen in het aanbestedingsdossier en het commercieel lastenboek dat de basis is voor jouw gesprekken met onze klanten. In dat kader zal je eveneens worden betrokken bij het nazicht van de coherentie tussen de technische plannen en het commercieel lastenboek. Eens de commercialisatie is gestart adviseer en informeer je de klanten over de keuze voor geschikte materialen en/of technieken (keuken, tegelvloeren, parket, badkamer enz.). Je fungeert als tussenschakel met de architecten, aannemers, leveranciers, en studiebureaus. Dit alles in overleg met het team van Development en Design&Build. In alle fases van het dossier werk je nauw samen met de projectverantwoordelijke van het residentiële project. Je zorgt er ook voor dat je het akkoord krijgt van je klanten op het eventuele aangepaste plan én over de eventuele meerprijs van wat wordt gevraagd en je zorgt voor de eventuele bijkomende bestelling bij de aannemer. Daarnaast ben je mee verantwoordelijk voor de opvolging van de uitvoering van deze afwerkingswerken in het appartement van de klanten, dit om te garanderen dat er een kwaliteitsvol product afgeleverd wordt op het moment van de voorlopige oplevering. Je start en onderhoudt commerciële contacten met klanten-kopers om een vertrouwensrelatie uit te bouwen. Je staat in voor een kwaliteitsvolle dienst na verkoop aan je klanten. Hiertoe breng je bezoeken aan klanten, analyseer je eventuele klachten en neem je contact op met de betrokken aannemers of studiebureaus om de problemen zo goed mogelijk op te lossen. Op basis van je ervaring op het terrein en je regelmatige contacten met klanten maak je geregeld een verslag op voor het management over de trends en evoluties op de markt.

  • zorgleerkracht (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: VRIJE BASISSCHOOL

    Type: Werfreserve

    zorg bieden in verschillende klassen onder verschillende vormen van co-teaching

Zoek naar antwoorden van ELTEGER-L.T.G. in sociale netwerken
Look for responds of ELTEGER-L.T.G. in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELTEGER-L.T.G.. Laat een reactie achter voor ELTEGER-L.T.G.. ELTEGER-L.T.G. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELTEGER-L.T.G.. Leave a respond for ELTEGER-L.T.G.. ELTEGER-L.T.G. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELTEGER-L.T.G. op de google maps. Adres en contacten ELTEGER-L.T.G.
Location of ELTEGER-L.T.G. on the google maps. Address and contacts of ELTEGER-L.T.G.

Andere gerelateerde bedrijven als come ELTEGER-L.T.G. ELTEGER-L.T.G.: GERDA DEBREMAEKER | HUIS HET HINKELSPEL | Ecris | PASCALE LEBEAU | FRITUUR OP ?T ZAND

Other related companies as ELTEGER-L.T.G.: GERDA DEBREMAEKER | HUIS HET HINKELSPEL | Ecris | PASCALE LEBEAU | FRITUUR OP ?T ZAND

ELTEGER-L.T.G. is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ELTEGER-L.T.G., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03131347656. Het bedrijf ELTEGER-L.T.G. bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE LOUVAIN 523; 1380; LASNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 662,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 597,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Réparations d'horloges,montres and bijoux. Lijst met producten zijn Services: Horloges,Montres..
De hoofdactiviteit van ELTEGER-L.T.G. is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELTEGER-L.T.G. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELTEGER-L.T.G., openstaande posities, locatie van ELTEGER-L.T.G. op de kaart.

ELTEGER-L.T.G. is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is ELTEGER-L.T.G., company assigned to the tax number BE03131347656. The company ELTEGER-L.T.G. is located at the address: CHAUSS?E DE LOUVAIN 523; 1380; LASNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 662,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 597,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Réparations d'horloges,montres and bijoux. List of products are Services: Horloges,Montres..
The main activity of ELTEGER-L.T.G. is Agricultural Production - Crops, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ELTEGER-L.T.G. is not available. You also can look at reviews of ELTEGER-L.T.G., open positions, location of ELTEGER-L.T.G. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELTEGER-L.T.G., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELTEGER-L.T.G., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELTEGER-L.T.G., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELTEGER-L.T.G., employees, financial statistics.