MARC EMBRECHTS

Contactgegevens MARC EMBRECHTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARC EMBRECHTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARC EMBRECHTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDE MEIRSTRAAT 10; 2390; MALLE, België

Telefoon (phone): 33115968 (+32-33115968) 33115968 (+32-33115968)

Fax (fax): +32 (61) 993-24-34 +32 (61) 993-24-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARC EMBRECHTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARC EMBRECHTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARC EMBRECHTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARC EMBRECHTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARC EMBRECHTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARC EMBRECHTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARC EMBRECHTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARC EMBRECHTS
Products information MARC EMBRECHTS

BTW identificatienummer (tax): BE03021759033
Ondernemingsnummer: 3928955078
Hoofdstad (capital): 500,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 525,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Appareils Réparés: Téléviseurs,Magnétoscopes.. Produits: Téléviseurs. Services : Service 24h/24,Ouvert le Week-End.

Product categorie (product category): Réparations d'appareils électroménagers. Réparations à domicile d'appareils électriques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARC EMBRECHTS
(Get full report from official database of BE for MARC EMBRECHTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARC EMBRECHTS
Addition kinds of activities for MARC EMBRECHTS

242903. Kiezel- en kiezelfabrieken | Shingle and shingle mills
32920300. Asbest isolatiematerialen | Asbestos insulating materials
34930101. Automobiele veren | Automobile springs
35999920. Weervlokken | Weather vanes
36250102. Motorcentra | Motor control centers
38290403. Dynamometer instrumenten | Dynamometer instruments
44990400. Marine ontmanteling en ophaling diensten | Marine dismantling and scrapping services
87489902. Educatief adviseur | Educational consultant

Werken bij MARC EMBRECHTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARC EMBRECHTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARC EMBRECHTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARC EMBRECHTS. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator schuurmachine in 2 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om de organisatie van onze klant verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een operator schuurmachne. - Je staat in voor het opstarten, instellen en bedienen van de bandschuurmachine type Hevami. - Je voert de voorschreven kwaliteitscontroles correct uit - Je staat in voor het onderhoud van de machine.

  • Stagiair(e) Adecco Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij nog op zoek naar een leuke stageplaats binnen een tof en enthousiast team? Lees dan snel verder, want ter versterking van ons team zijn we nog op zoek naar een gemotiveerde stagiair(e). Als stagiair zal je met ons samenwerken ter ondersteuning. Zo zal je administratieve taken voor jouw rekening nemen zoals scanwerk, het versturen van planningen, het onderhouden van de raamaffiches enzoverder. Heb jij wel wat meer in je mars? Perfect! Je krijgt dan de kans om actief mee op zoek te gaan naar geschikte kandidaten voor onze openstaande vacatures.

  • Elektricien (elektriek(st)er) (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: ADECCO ASSE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een gemotiveerde en enthousiaste werkkracht met kennis van elektriciteit? Ben jij niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Dan hebben wij een geknipte job voor jou. Voor onze klant zoeken wij enthousiaste dames/heren voor het onderhoud van de gebouwen (elektriciteit, sanitair en verwarming) regio Groot-Bijgaarden.

  • Bandenmonteur regio Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bekende bandencentrale in de omgeving van Ninove zijn wij op zoek naar een bandenmonteur. Jouw taken: Je zet de te verwisselen banden reeds klaar. Je verwisseld de banden. Je zet de te bewaren banden volgens een systeem terug in het magazijn

  • Monteur (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een familiaal bedrijf regio Koekelare actief in sanitair en centrale verwarming, gaan wij op zoek naar een gemotiveerde monteur (M/V). Je gaat mee op baan met de techniekers en hebt hierin een ondersteunende functie. Leidingen installeren, vervangen van centrale verwarmingketels, uitvoeren van aansluitingen,.. schrikken jou niet af.

  • sprankelende huishoudhulpen (Assebroek en Sint-Kruis) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Zottegem 8 u per week (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week voor een gastgezin wonende te Zottegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Gent solliciteer via sms (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • STUDENT schooljaar (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een transportbedrijf in Nazereth zijn wij opzoek naar een student die kan werken tijdens de week. Jouw takenpakket bestaat uit het inscannen van etiketten. Je werkt minstens 3u per dag. Welke dagen je kan en welk tijdstip je kan starten is vrij in te vullen.

  • Storemanager Brussel 37u new store (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HOLLAND & BARRETT BRUSSEL

    Type: Vaste Job

    Overzicht: Als Storemanager ben je er verantwoordelijk voor dat de afgesproken resultaten behaald worden. Je motiveert, coacht en geeft leiding aan jouw team. Functiebeschrijving: Als Storemanager heb je een grote verantwoordelijkheid. In deze functie geef je leiding en motiveer/coach je jouw team. Je bent verantwoordelijk dat de afgesproken (commerciële) resultaten behaald worden. Daarbij zorg je ervoor dat de winkel draait volgens de uitgangspunten van de ‘Holland & Barrett’ formule. Tot jouw taken behoren verder: Het coachen van je medewerkers om zo je doelstellingen te kunnen behalen; Het opleiden van medewerkers en het op peil houden van het kennis- en verkoop niveau van jouw team; Het signaleren van omzetkansen voor jouw filiaal en het succesvol uitvoeren daarvan; Het behalen van de resultaten en het bewaken van filiaal-specifieke kosten; Het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken met de medewerkers uit jouw team en afspraken maken met betrekking tot functioneren, opleiding en begeleiding; Het initiëren en voorzitten van een werkoverleg; Analyseren en vergelijken van de filiaal cijfers; Het juiste beheer van de geld- en goederenstroom; De klant deskundig adviseren ten aanzien van het Holland & Barrett assortiment; Je rapporteer aan de area sales manager. Kortom, een hele uitdagende functie in een snelgroeiend bedrijf.

  • Psycholoog / Psychologe (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze lichtrijke praktijk zal je consultaties verzorgen van cliënten waarbij zowel fysieke klachten als psychische klachten zich voordoen. Je geeft ook therapie voor: burnout-opvolging angststoornissen hoogsensitiviteit depressie ...

  • Stagair motion designer video animatie (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FILMFIRMA

    Type: Leercontract

    Put things in motion, with Flan Caramel! Flan Caramel heeft reeds meerdere jaren ervaring in video animatie. De voorbije jaren werkten we voornamelijk samen met overheden, maar sinds kort mikken we ook op de privé markt. Zo hebben we al enkele mooie referenties opgebouwd bij bedrijven zoals Arcelor Mittal, Vivaldis, Unilever, NMBS,... Met Flan Caramel zijn we op zoek naar een stagair die ons kan bijstaan bij onze animatie producties. Je komt in een jong en dynamisch team terecht, en wordt betrokken bij de productie van verschillende video animaties. Je zet de scenario’s die de Art Director uitschrijft om in leuke, originele animaties. Hierbij zorg je in overleg met de klant voor een leuke look en feel, dat past bij de huisstijl en zorg je voor de verdere uitwerking van de video. Dit houdt onder meer in dat je mee de grafische voorbereiding bepaalt, de motion design en de afwerking. (audio design, ondertitels, correcties,...) Meer info vind je op onze website: http://www.flancaramel.be

Zoek naar antwoorden van MARC EMBRECHTS in sociale netwerken
Look for responds of MARC EMBRECHTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARC EMBRECHTS. Laat een reactie achter voor MARC EMBRECHTS. MARC EMBRECHTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARC EMBRECHTS. Leave a respond for MARC EMBRECHTS. MARC EMBRECHTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARC EMBRECHTS op de google maps. Adres en contacten MARC EMBRECHTS
Location of MARC EMBRECHTS on the google maps. Address and contacts of MARC EMBRECHTS

Andere gerelateerde bedrijven als come MARC EMBRECHTS MARC EMBRECHTS: Brannies | ROVAN | Grignotière (La) | L. HOLVOET | Home Classics

Other related companies as MARC EMBRECHTS: Brannies | ROVAN | Grignotière (La) | L. HOLVOET | Home Classics

MARC EMBRECHTS is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARC EMBRECHTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03021759033. Het bedrijf MARC EMBRECHTS bevindt zich op het adres: OUDE MEIRSTRAAT 10; 2390; MALLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 500,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 525,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Réparations d'appareils électroménagers. Réparations à domicile d'appareils électriques. Lijst met producten zijn Appareils Réparés: Téléviseurs,Magnétoscopes.. Produits: Téléviseurs. Services : Service 24h/24,Ouvert le Week-End..
De hoofdactiviteit van MARC EMBRECHTS is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARC EMBRECHTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARC EMBRECHTS, openstaande posities, locatie van MARC EMBRECHTS op de kaart.

MARC EMBRECHTS is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARC EMBRECHTS, company assigned to the tax number BE03021759033. The company MARC EMBRECHTS is located at the address: OUDE MEIRSTRAAT 10; 2390; MALLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 500,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 525,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Réparations d'appareils électroménagers. Réparations à domicile d'appareils électriques. List of products are Appareils Réparés: Téléviseurs,Magnétoscopes.. Produits: Téléviseurs. Services : Service 24h/24,Ouvert le Week-End..
The main activity of MARC EMBRECHTS is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MARC EMBRECHTS is not available. You also can look at reviews of MARC EMBRECHTS, open positions, location of MARC EMBRECHTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARC EMBRECHTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARC EMBRECHTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARC EMBRECHTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARC EMBRECHTS, employees, financial statistics.