A. & TECHNOTRONICS ENGIN.

Particuliere bedrijvenBosbouw • A. & TECHNOTRONICS ENGIN.
Private companiesForestry • A. & TECHNOTRONICS ENGIN.

Contactgegevens A. & TECHNOTRONICS ENGIN.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. & TECHNOTRONICS ENGIN.: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. & TECHNOTRONICS ENGIN.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE ROTHEUX 269; 4100; SERAING, België

Telefoon (phone): 43367854 (+32-43367854) 43367854 (+32-43367854)

Fax (fax): +32 (10) 300-62-57 +32 (10) 300-62-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. & TECHNOTRONICS ENGIN.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. & TECHNOTRONICS ENGIN."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. & TECHNOTRONICS ENGIN."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. & TECHNOTRONICS ENGIN., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. & TECHNOTRONICS ENGIN.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. & TECHNOTRONICS ENGIN., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. & TECHNOTRONICS ENGIN.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. & TECHNOTRONICS ENGIN.
Products information A. & TECHNOTRONICS ENGIN.

BTW identificatienummer (tax): BE03349151611
Ondernemingsnummer: 4933105468
Hoofdstad (capital): 247,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 770,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Activités: Electriciens.. Appareils Réparés: Téléviseurs,Magnétoscopes.. Produits: Caisses Enregistreuses,Photocopieurs,Eléments Informatiques.. Produits: Composants Electroniques.. Produits: Magnétoscopes,Hi-Fi,Télévisions.. Produits: Ordinateurs,Ecrans d?Ordinateurs.

Product categorie (product category): Réparations d'appareils électroménagers. Electroménager,télévisions and radios. Ordinateurs Fab. Installation électrique résidentielle. Machines and matériel de bureau Magasins spécialisés

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. & TECHNOTRONICS ENGIN.
(Get full report from official database of BE for A. & TECHNOTRONICS ENGIN.)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. & TECHNOTRONICS ENGIN.
Addition kinds of activities for A. & TECHNOTRONICS ENGIN.

3541. Gereedschapsmachines, metalen snij type | Machine tools, metal cutting type
17990607. Kantoormeubelen installatie | Office furniture installation
33399918. Titaniummetaal, spons en korrels | Titanium metal, sponge and granules
34839909. Mijnen en onderdelen (verordeningen) | Mines and parts (ordnance)
37430203. Streetcars en auto-apparatuur | Streetcars and car equipment

Werken bij A. & TECHNOTRONICS ENGIN.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. & TECHNOTRONICS ENGIN.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. & TECHNOTRONICS ENGIN.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. & TECHNOTRONICS ENGIN.. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige projectstaffing Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden op de afdeling acute geriatrie in een ziekenhuis regio Ronse al zeker tot het eind van dit jaar. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan deze afdeling (wondzorg, bloedafname, inspuitingen, medicatie etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Allround medewerker (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: ASAP SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Helpen met snijden van het brood: brood op de band leggen, ingepakte broden in bakken stoppen. Helpen bij verdeling voor de chauffeurs: Helpen bij het verdelen van brood voor verschillende toeren, klaarzetten voor de chauffeurs. Allround meehelpen in de bakkerij: brood uit de ovens halen, koffiekoeken afwerken, machines proper houden, klein brood uithalen.

  • Productiearbeider puntjeslijn (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant, gelegen regio Diest, zijn we op zoek naar een medewerker puntjeslijn Taakomschrijving: - Etiketten instellen, nazicht op data - klantnaam etc; - Doosjes plooien; - Verpakte paté inleggen in doosjes. - uitkloppen van paté, die hierna met machines worden uitgesneden in puntjes

  • Onderhoudstechnieker/storingstechnieker/maintenance engineer M/V (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In eerste instantie (als inwerkperiode) zal je ingezet worden voor volgende taken: - Uitvoeren van preventief onderhoudstaken volgens FOM 044 planning en volgens de uitgeschreven preventief onderhoudsinstructie per machine - Uitvoeren van taken, losse opdrachten die binnen het kennisdomein vallen en opgelijst staat FOM 187 (lopende projecten) - Uitvoeren van de mondelinge opdrachten Head Maintenance - Uitvoeren van ondersteunende taken voor de storingstechnieker - Uitvoeren van de administratie hieromtrent: inschrijven uitgevoerde taken: aftekenen op datum  Inschrijven van verbruikte goederen en melding van minimum stock - Detecteren van abnormiteiten en feedback geven aan Head Maintenance - Eventueel in orde brengen van gedetecteerde abnormaliteiten - Meewerken S5 Het doel is dat je wordt ingezet als storingstechnieker/maintenance engineer.  Hier ga je bij machine defecten, de oorzaak van het defect gaan opstoren, analyseren en de oorzaak pragmatisch en verbeteringsgericht aanpakken.  Dit ongeacht de discipline: elektrisch, mechanisch, pneumatisch, hydraulisch, elektronisch, PLC, ... Bij niet beschikare onderdelen, ga je op zoek naar de geschikte vervangingsonderdelen. Gezien de tijdsdruk ben je in staat om de juiste prioriteiten te stellen en waar nodig eventueel te werken met tussen oplossingen die je mogelijks zelf uitwerkt. Je kan ook ingezet worden voor allerlei verbeterwerken, zeker binnen jouw specilisatie.  Concreet is de klant bezig met een transformatie naar automatisering en kunnen bepaalde automatiseringsprojecten aan jou toevertrouwd worden. Je staat in om de administratie op punt te houden van je activiteiten (registratie van problem solving, voorraad spare parts, preventief onderhoudsschema's, nieuwe machines, ....)

  • Lasser (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Aalst zoeken wij en gemotiveerde lasser die wil werken in een mooi modern bedrijf. Zij zoeken een gemotiveerde lasser die hun team kan versterken. Je zal instaan voor volgende taken: - Lassen, afwerken van bepaalde constructies. - Toezien op de kwaliteit. - Ervaring in zowel manueel als robotlassen.

  • Vertegenwoordiger (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Account Manager is dit jouw missie: Na een gedegen product- en salesvorming word je verantwoordelijk voor de opbouw en groei van onze klantenportefeuille. je rapporteert naar je sales manager en beheert je activiteiten via ons CRM systeem Sales Force. Je analyseert specifieke behoeftes, verleent ruim advies en stelt een gepersonaliseerde internetoplossing voor. Je ontdekt en creëert behoeftes bij prospects & klanten en werkt voor hen een voorstel uit op basis van de huidige markt en de expertise van de groep. Je kunt terugvallen op een team van gemotiveerde collega’s en de beste producten in deze markt.  

  • Koeltechnieker (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar koeltechnieker met ervaring bij een industrieel klantenbestand. Met veiligheid als prioriteit zorg jij bij hun klanten voor de installatie het onderhoud en het uitvoeren van herstellingen aan koelinstallaties met oog voor kwaliteit. Je maakt deel uit van een serviceteam dat instaat voor het onderhouden en afregelen van koelinstallaties. Na een inwerkperiode sta je zelfstandig in voor foutanalyse herstellingen, regelingen en opstarten van koelinstallaties. Je draait mee in een wachtsysteem.

  • Allround bediende Sint-Lenaarts m/v (SINT-LENAARTS)

    Regio: SINT-LENAARTS

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een handel in bouwmaterialen en gereedschappen in Sint-Lenaerts, zijn wij op zoek naar een vlotte allround bediende. Je bent verantwoordelijke voor het verwerken van magazijnbons en facturen. Ook volgende taken behoren tot je takenpakket: het prijzen van de artikels, het opmaken van leverbonnen, ingeven van artikels, klaarmaken van bestellingen,aanvullen van rekken,... Ook sta je aan de snelkassa. Hier sta je in voor een vlotte dienstverlening naar de klanten: zowel vakmensen, professionelen als particulieren. Je verkoopt uit het uitgebreid gamma aan gereedschappen, machines, bouwmaterialen,...

  • HUISHOUDHULP Regio Ardooie en Omstreken (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette woning? Steek je graag de handen uit de mouwen? Ben je betrouwbaar, discreet en kan je zelfstandig werken? Je levert nauwkeurig werk af? Je hebt zin in orde, netheid en hygiëne? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als huishoudhulp. U staat in voor de huishoudelijke schoonmaak bij mensen thuis. Zoals: afstoffen, poetsen, ramen lappen, strijken, eten koken, enz... Uren zelf te kiezen! Wij komen zelf de dienstencheques om de 2 weken ophalen! Vanaf de eerste werkdag heb je maaltijdcheques! Je kan je vlot verplaatsen met de fiets, brommer of wagen?

  • Huishoudhulp (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: t-interim Ieper

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk: Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen

  • Katoen Natie Gent - Fulltime beschikbare jobstudenten (ma-vr) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Studentenjob

    Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die gedurende van maandag tot en met vrijdag fulltime beschikbaar zijn om te werken. Ook jobstudenten die één of meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken, zijn welkom. Geef ons jouw beschikbaarheid door, en wij plannen u in. Uren: Dagshift van 8 tot 16u30 of van 10 tot 18u 2 ploegen: vroege ploeg van 6 tot 14u en late ploeg van 14 tot 22u Verschoven late ploeg: 16u t.e.m. 24u Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en je streeft er steeds naar om goed werk te leveren. Je bent gemotiveerd en weet van aanpakken. Na elke tewerkstelling volgt een evaluatie. Jobstudenten met een positieve evaluatie worden uiteraard opnieuw ingepland op nieuwe opdrachten. Het takenpakket houdt allerhande magazijnswerk in: orderpicking, packing, kitting, receiving, overstapelen, laden en lossen, labelen, ... De firma is zowel met de wagen als met de fiets bereikbaar. Een speciale busverbinding vanaf Gent Dampoort is ook mogelijk. Hiervoor dien je steeds contact op te nemen met Konvert Interim. Ben jij de jobstudent die wij zoeken? Of ken jij jobstudenten die nog op zoek zijn naar een studentenjob? Contacteer ons zo snel mogelijk op het nummer 09 327 00 13 of stuur een mail naar [email protected]

  • Flexi's keuken- Pizza Hut Delivery Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van A. & TECHNOTRONICS ENGIN. in sociale netwerken
Look for responds of A. & TECHNOTRONICS ENGIN. in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. & TECHNOTRONICS ENGIN.. Laat een reactie achter voor A. & TECHNOTRONICS ENGIN.. A. & TECHNOTRONICS ENGIN. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. & TECHNOTRONICS ENGIN.. Leave a respond for A. & TECHNOTRONICS ENGIN.. A. & TECHNOTRONICS ENGIN. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. & TECHNOTRONICS ENGIN. op de google maps. Adres en contacten A. & TECHNOTRONICS ENGIN.
Location of A. & TECHNOTRONICS ENGIN. on the google maps. Address and contacts of A. & TECHNOTRONICS ENGIN.

Andere gerelateerde bedrijven als come A. & TECHNOTRONICS ENGIN. A. & TECHNOTRONICS ENGIN.: HENRICUS VAN MECHELEN | HUIS TIMMERMANS | T. DE BOECK | Oud Gemeentehuis | Naturalight Productions

Other related companies as A. & TECHNOTRONICS ENGIN.: HENRICUS VAN MECHELEN | HUIS TIMMERMANS | T. DE BOECK | Oud Gemeentehuis | Naturalight Productions

A. & TECHNOTRONICS ENGIN. is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A. & TECHNOTRONICS ENGIN., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03349151611. Het bedrijf A. & TECHNOTRONICS ENGIN. bevindt zich op het adres: RUE DE ROTHEUX 269; 4100; SERAING. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 247,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 770,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Réparations d'appareils électroménagers. Electroménager,télévisions and radios. Ordinateurs Fab. Installation électrique résidentielle. Machines and matériel de bureau Magasins spécialisés. Lijst met producten zijn Activités: Electriciens.. Appareils Réparés: Téléviseurs,Magnétoscopes.. Produits: Caisses Enregistreuses,Photocopieurs,Eléments Informatiques.. Produits: Composants Electroniques.. Produits: Magnétoscopes,Hi-Fi,Télévisions.. Produits: Ordinateurs,Ecrans d?Ordinateurs..
De hoofdactiviteit van A. & TECHNOTRONICS ENGIN. is Bosbouw, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. & TECHNOTRONICS ENGIN. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. & TECHNOTRONICS ENGIN., openstaande posities, locatie van A. & TECHNOTRONICS ENGIN. op de kaart.

A. & TECHNOTRONICS ENGIN. is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is A. & TECHNOTRONICS ENGIN., company assigned to the tax number BE03349151611. The company A. & TECHNOTRONICS ENGIN. is located at the address: RUE DE ROTHEUX 269; 4100; SERAING. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 247,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 770,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Réparations d'appareils électroménagers. Electroménager,télévisions and radios. Ordinateurs Fab. Installation électrique résidentielle. Machines and matériel de bureau Magasins spécialisés. List of products are Activités: Electriciens.. Appareils Réparés: Téléviseurs,Magnétoscopes.. Produits: Caisses Enregistreuses,Photocopieurs,Eléments Informatiques.. Produits: Composants Electroniques.. Produits: Magnétoscopes,Hi-Fi,Télévisions.. Produits: Ordinateurs,Ecrans d?Ordinateurs..
The main activity of A. & TECHNOTRONICS ENGIN. is Forestry, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A. & TECHNOTRONICS ENGIN. is not available. You also can look at reviews of A. & TECHNOTRONICS ENGIN., open positions, location of A. & TECHNOTRONICS ENGIN. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. & TECHNOTRONICS ENGIN., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. & TECHNOTRONICS ENGIN., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. & TECHNOTRONICS ENGIN., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. & TECHNOTRONICS ENGIN., employees, financial statistics.