HELSEN EN ZOON

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • HELSEN EN ZOON
Private companiesMotion Pictures • HELSEN EN ZOON

Contactgegevens HELSEN EN ZOON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HELSEN EN ZOON: address, phone, fax, email, website, opening hours

HELSEN EN ZOON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EILANDJE 1; 2200; HERENTALS, België

Telefoon (phone): 14211031 (+32-14211031) 14211031 (+32-14211031)

Fax (fax): +32 (65) 805-68-15 +32 (65) 805-68-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HELSEN EN ZOON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HELSEN EN ZOON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HELSEN EN ZOON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HELSEN EN ZOON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HELSEN EN ZOON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HELSEN EN ZOON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HELSEN EN ZOON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HELSEN EN ZOON
Products information HELSEN EN ZOON

BTW identificatienummer (tax): BE02625427246
Ondernemingsnummer: 6579132080
Hoofdstad (capital): 164,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 144,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Appareils Réparés: Magnétoscopes,Téléviseurs.. Produits: Magnétoscopes,Télévisions,Hi-Fi. Gamme de Produits: Appareils ?lectroménagers. Services: Pièces de Rechange.. Produits: Téléphones Mobiles.

Product categorie (product category): Réparations d'appareils électroménagers. Electroménager,télévisions and radios. Matériel de Télécommunication

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HELSEN EN ZOON
(Get full report from official database of BE for HELSEN EN ZOON)

Aanvulling soorten activiteiten voor HELSEN EN ZOON
Addition kinds of activities for HELSEN EN ZOON

072100. Gewasplanten en bescherming | Crop planting and protection
14990700. Asfaltwinning en bitumineuze steengroeve | Asphalt mining and bituminous stone quarrying
22579902. Jersey doek | Jersey cloth
35449904. Subpressen, metaalbewerking | Subpresses, metalworking
39999950. Ingelijste kunstwerk | Framed artwork
50820302. Aannemers materialen | Contractor's materials

Werken bij HELSEN EN ZOON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HELSEN EN ZOON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HELSEN EN ZOON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HELSEN EN ZOON. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende tankstation voltijds m/v (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je ervaring als winkelmedewerker of in een broodjeszaak? Heb je interesse om te werken als medewerker in een tankstation? Dan is onderstaande vacature iets voor jou! Voor een tankstation in Nazareth zijn wij dringend op zoek naar een winkelbediende: Je zal de broodjes klaarmaken, klanten bedienen aan de kassa en zorgen dat de rekken aangevuld worden. Je zorgt ervoor dat de shop en de piste steeds netjes is en je helpt klanten op een vriendelijke manier verder. Je werkt in een variabel uurrooster. Je werkt zowel in de shop als aan de kassa

  • Chauffeur C - Bijverdienste op woensdag (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde chauffeur C voor het vervoeren zowel veevoeders als zakgoedbestellingenvoor op woensdag. Eventueel kan dit worden aangevuld met andere dagen in de week. Je vertrekt in Izegem en levert uit naar verschillende plaatsen in België. Ze verwachten van jou een zekere flexibiliteit en vooral de nodige verantwoordelijkheid en zorg voor het materiaal.

  • KAPPER/KAPSTER (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het wassen, brushen, knippen en kleuren naar wens van de klant. Dit zowel voor dames, heren en kinderen.

  • Werken als huishoudhulp Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • STUDENT FRITUUR ( OF FLEXI JOB) - WEEKENDWERK (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Studentenjob

    Als JOBSTUDENT ( OF FLEXI JOB) FRITUUR sta je in voor volgende taken: Het ontvangen van de klanten met een smile, het noteren van bestellingen en de voorbereiding ervan; Klanten afrekenen op correct wijze; Een klantvriendelijke, vlotte service gedurende de weekendavonden; Presenteren van de gerechten; Het netjes houden van de eetzaal. Bedrijfsprofiel: Voor een frituur in de regio Grobbendonk zijn wij op zoek naar een klantvriendelijke JOBSTUDENT ( OF FLEXI JOB) FRITUUR. Het frituur biedt naast de typische uithaalservice ook 30 zitplaatsen aan het cliënteel.

  • Sterke jobstudent zondag hulp kippenkraam (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak/ slagerij in Izegem zijn wij op zoek naar een gemotiveerde, sterke jobstudent! Ben je vrij op zondagvoormiddag van 8u30 - 12u30? Ben je klantvriendelijk en heb je een goede fysiek? Ben je gemotiveerd en wil je graag een centje bijverdienen? Solliciteer dan snel bij Konvert Izegem! Je helpt op zondagvoormiddag om de kippen te braden aan het spit. Deze kan je er zelf opsteken en afhalen.

  • Jobstudent(e) voor schoonmaak kantoren (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: O.V.D. INVEST

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die instaan voor het poetsen van kantoren en sanitair tijdens de vakanties en/of tijdens het schooljaar.

  • Receptionist(e)/Telefonist(e) op woensdag (ook voor studenten) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Studentenjob

    Exselsia (part of Tempo-Team) staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-up systeem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten voor receptie en telefonie. Voor onze klant in Evergem zijn wij op zoek naar een enthousiaste Receptionist(e)/Telefonist(e) om iedere week op woensdag aan de slag te gaan van 8u00 tot 15u30. Je bent het visitekaartje van ons bedrijf en onze klant en vertegenwoordigt onze waarden & normen in de field. Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst van bezoekers. Je informeert de klanten zo goed mogelijk, dit doe je met de glimlach en nodige discretie. Je beheert de postverdeling, aangetekende brieven en koerier zendingen. Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende diensten bij de klant.

  • Chauffeur CE Glasbokken(VAC075) (SPRIMONT)

    Regio: SPRIMONT

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een familiebedrijf uit Malle welke gespecialiseerd is diverse transporten. Als chauffeur CE bent u verantwoordelijk voor het transport van glasbokken met een combinatie (vaste wagen – wipkar). U levert aan diverse werven in de Benelux en Noord-Frankrijk. Gemiddeld heeft u 5 stops per dag. U lost de glasbokken zelf met de vaste autolaadkraan. Hierbij vertrekt u dagelijks rond 4 à 5 uur ’s ochtends en werkt u ca. 12 à 13 uur per dag. U regelt zelf de planning als het gaat over het ophalen van de lege bokken. U eindigt steeds in de fabriek in Sprimont waar uw vrachtwagen weer geladen wordt voor de volgende dag. De vrachtwagen blijft dan ook hier staan. Chauffeurs moeten een grote mate van zelfstandigheid hebben en zich goed verstaanbaar kunnen maken in het Frans en het Nederlands. Je vertrekt flexibel tussen 4u - 5u. Je werkt ongeveer +/- 12 à 13 u/dag.

  • Customer Service Representative (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TABAKNATIE

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Representative ga je aan de slag op ons hoofdkantoor in het centrum van Antwerpen en zal je verantwoordelijk zijn voor het volledige dossierbeheer. Naast het beheren van deze dossiers sta je ook in voor de juiste communicatie naar andere afdelingen toe. Je staat dagelijks in contact met klanten, rederijen en betrokken afdelingen. Verantwoordelijkheden  Je neemt klantenorders aan en verwerkt deze volgens de procedure.  Je zorgt voor een correcte input van de gegevens in ons Tabaknatie ERP pakket.  Je bent verantwoordelijk voor de algemene administratie en opvolging van de dossiers.  Je volgt deze dossiers van a tot z op voorziet in een effectieve en efficiënte service naar de klant.  Je communiceert met interne en externe betrokken partijen.  Je stuurt de logistieke afdeling (operations) aan.  Je boekt transporten bij de afgesproken rederij of transporteur en volgt deze op.  Je behandelt de nodige documenten en certificaten (commerciële, handel en / of douane).  Je bereidt de facturatie voor.  Je voert controles uit en maakt rapporteringen op.

  • KAPPER / KAPSTER (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: KAPSALON VANY GRIM

    Type: Vaste Job

    U kan zelfstandig werken in ons kapsalon. U staat in voor het wassen van de haren, knippen, brushen, kleuren... Schoolverlaters zijn eveneens welkom.

  • Leefstijlcoach How2behealthy (Regio Antwerpen (B)-Noord-brabant (NL))

    Regio: Regio Antwerpen (B)-Noord-brabant (NL)

    Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

Zoek naar antwoorden van HELSEN EN ZOON in sociale netwerken
Look for responds of HELSEN EN ZOON in social networks

Lees alle opmerkingen voor HELSEN EN ZOON. Laat een reactie achter voor HELSEN EN ZOON. HELSEN EN ZOON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HELSEN EN ZOON. Leave a respond for HELSEN EN ZOON. HELSEN EN ZOON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HELSEN EN ZOON op de google maps. Adres en contacten HELSEN EN ZOON
Location of HELSEN EN ZOON on the google maps. Address and contacts of HELSEN EN ZOON

Andere gerelateerde bedrijven als come HELSEN EN ZOON HELSEN EN ZOON: QUARTZ COPY | FIDUCIAIRE COMPT DU HAINAUT SA | CHEZ CATHY & SEBASTIEN | DRIESASSUR | INST. VOLWASSENENONDERW.

Other related companies as HELSEN EN ZOON: QUARTZ COPY | FIDUCIAIRE COMPT DU HAINAUT SA | CHEZ CATHY & SEBASTIEN | DRIESASSUR | INST. VOLWASSENENONDERW.

HELSEN EN ZOON is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HELSEN EN ZOON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02625427246. Het bedrijf HELSEN EN ZOON bevindt zich op het adres: EILANDJE 1; 2200; HERENTALS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 164,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 144,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Réparations d'appareils électroménagers. Electroménager,télévisions and radios. Matériel de Télécommunication. Lijst met producten zijn Appareils Réparés: Magnétoscopes,Téléviseurs.. Produits: Magnétoscopes,Télévisions,Hi-Fi. Gamme de Produits: Appareils ?lectroménagers. Services: Pièces de Rechange.. Produits: Téléphones Mobiles..
De hoofdactiviteit van HELSEN EN ZOON is Motion Pictures, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HELSEN EN ZOON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HELSEN EN ZOON, openstaande posities, locatie van HELSEN EN ZOON op de kaart.

HELSEN EN ZOON is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is HELSEN EN ZOON, company assigned to the tax number BE02625427246. The company HELSEN EN ZOON is located at the address: EILANDJE 1; 2200; HERENTALS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 164,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 144,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Réparations d'appareils électroménagers. Electroménager,télévisions and radios. Matériel de Télécommunication. List of products are Appareils Réparés: Magnétoscopes,Téléviseurs.. Produits: Magnétoscopes,Télévisions,Hi-Fi. Gamme de Produits: Appareils ?lectroménagers. Services: Pièces de Rechange.. Produits: Téléphones Mobiles..
The main activity of HELSEN EN ZOON is Motion Pictures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HELSEN EN ZOON is not available. You also can look at reviews of HELSEN EN ZOON, open positions, location of HELSEN EN ZOON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HELSEN EN ZOON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HELSEN EN ZOON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HELSEN EN ZOON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HELSEN EN ZOON, employees, financial statistics.