ETS. SYMKENS

Contactgegevens ETS. SYMKENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETS. SYMKENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETS. SYMKENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PORTE D'OGY 15; 7860; LESSINES, België

Telefoon (phone): 68332275 (+32-68332275) 68332275 (+32-68332275)

Fax (fax): +32 (67) 977-43-54 +32 (67) 977-43-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETS. SYMKENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETS. SYMKENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETS. SYMKENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETS. SYMKENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETS. SYMKENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETS. SYMKENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETS. SYMKENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETS. SYMKENS
Products information ETS. SYMKENS

BTW identificatienummer (tax): BE08864837646
Ondernemingsnummer: 6689270019
Hoofdstad (capital): 705,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 392,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Appareils Réparés: Magnétoscopes,Téléviseurs.. Produits: Téléphones Mobiles.. Produits: Télévisions,Magnétoscopes,Hi-Fi. Gamme de Produits: Appareils ?lectroménagers. Services: Pièces de Rechange.

Product categorie (product category): Réparations d'appareils électroménagers. Electroménager,télévisions and radios. Matériel de Télécommunication

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETS. SYMKENS
(Get full report from official database of BE for ETS. SYMKENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETS. SYMKENS
Addition kinds of activities for ETS. SYMKENS

15419908. Prefabbouwbouw, industriële | Prefabricated building erection, industrial
23299900. Kleding voor mannen en jongen, nec, nec | Men's and boy's clothing, nec, nec
27829903. Papieren uitspraak | Paper ruling
33650000. Aluminium gieterijen | Aluminum foundries
34339903. Salamanders, gas of distilleren olieverbranding | Salamanders, gas or distillate oil burning
37320203. Dories, gebouw en reparatie | Dories, building and repairing
50940100. Edelstenen en metalen | Precious stones and metals
57190103. Pannen, behalve aluminium | Cookware, except aluminum
87420303. Merchandising consultant | Merchandising consultant

Werken bij ETS. SYMKENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETS. SYMKENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETS. SYMKENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETS. SYMKENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Veelzijdige magazijnier - Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in nauw contact met onze leveranciers teneinde een optimale ondersteuning te kunnen bieden aan onze technische dienst (atelier) en/of rechtstreeks aan onze klanten. Tevens ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de fysieke behandeling van zowel de inkomende als de uitgaande pakketten, het bijhouden van de goederenbewegingen en de interne organisatie in het magazijn. In deze rol: Sta je in voor de opmaak van offertes Zoek je onderdelen op Beheer je en volg je facturen op Volg je de status van offertes/orders op en bewaak je de leveringstermijnen Ga je bij het ontvangen van een order (door de technische dienst of rechtstreeks door de klant), de bestelling voorbereiden teneinde bij de dragen aan een correcte en tijdige levering van de benodigde materialen hetzij voor de herstelling van onze toestellen in de huurvloot of directe levering aan de klant Neem je de materialen/goederen in ontvangst, ga je hierop een controle uitvoeren en sla je deze op in het magazijn Hou je wijzigingen bij in het voorraadbeheersysteem Ga je de materialen/ goederen fysiek opslaan en verplaatsen Hou je het magazijn en de ontvangstbalie proper en opgeruimd Verzorg je baliewerk (ontvangst van teruggebrachte toestellen) Je rapporteert aan de Technisch aankoper/Hoofdmagazijnier.

  • Junior Marketing Manager (WAARLOOS)

    Regio: WAARLOOS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen te Kontich, gespecialiseerd in automatisatie, zijn we op zoek naar een junior marketing manager. Je komt terecht in een klein team waar je als marketing manager volgend takenpakket krijgt: Je bedenkt advertenties, brochures ea en coördineert de activiteit; je beslist over de samenwerking met externen en aldus aan wie je dit wenst uit te besteden. Je beheert de website en social media, Je zorgt ervoor dat beursdeelnames (1à2/jaar) optimaal verlopen, Je ondersteunt het team - je kan en wil de nodige flexibiliteit bieden en andere taken op jou nemen (offerteopmaak, actueel houden van de CRM database, dossiers vervolledigen,...).

  • DRAAIER STUKWERK - WAASLAND (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gevestigd in het Waasland ( ideaal voor mensen die woonachtig zijn op één van deze postcodes: 9100 - 9000 - 9160 - 9200 - ... ) zijn wij op zoek naar CNC en conventionele talenten. Draai-afdeling - Voor deze afdeling is onze klant op zoek naar één CNC draaier en één conventioneel draaier ( groot werk ).

  • SOS Service Technieker Hydrauliek (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor het (de)monteren en assembleren van hydrauliekslangen en koppelingen op locatie (op storings- of projectbasis) bij onze klanten. Dit kan zowel op vaste hydraulische installaties als op mobiele kranen, graafmachines, vaartuigen, e.d. zowel on-shore als off-shore. Je staat in voor de uitvoering van alle werkzaamheden nauwkeurig en conform met klanteisen en dit met behulp van een zeer modern ingerichte mobiele werkplaats. Je promoot onze services bij prospects, assisteert op de vestiging of bereid je komende projecten voor wanneer je niet bezig bent bij klanten.

  • CNC OPERATOR HOUTSECTOR (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma actief als producent en verdeler van een ruim gamma tuin- en buitenbeleving zijn wij op zoek naar een CNC operator: Je staat in voor het bedienen van de CNC machine Je scant de verschillende orders in Je bent betrokken bij de kwaliteit en het proces van het hout Je zorgt voor de orde en netheid van de werkzaamheden je schenkt aandacht aan je eigen veiligheid en die van je collega's Je werkt in dag van 8u - 16u30

  • Huishoudhelden Oostkamp! Opstart zo snel mogelijk! (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Huishoudhelden regio Oostkamp verzamel u! Easy Life is op zoek naar huishoudhulpen voor de regio Oostkamp! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

  • Huishoudhulp Torhout! Uurrooster op maat! (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds van 8-17u. Snelle opstart!

  • Huishoudhulp regio Kleit - voltijds / deeltijds (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Kleit zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Communicatieverantwoordelijke - Beroepenpunt (SINT-JOOST-TEN-NODE)

    Regio: SINT-JOOST-TEN-NODE

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Vaste Job

    Het Beroepenpunt heeft als doel om een uniek aansprekingspunt te zijn voor iedereen in Brussel die vragen heeft over het beroepsleven. De verschillende organisaties gericht op studies, opleiding, werk en ondernemerschap worden hier samengebracht. De communicatieverantwoordelijke hangt direct af van de directrice van het Beroepenpunt. Werkt samen aan: Opstellen van het extern communicatieplan van het Beroepenpunt -De verwachtingen van de partners en gebruikers van het Beroepenpunt bundelen -De doelgroepen voor de externe communicatie bepalen en de geschikte kanalen selecteren -Het communicatieplan opstellen samen met de communicatiediensten van Actiris en Bruxelles Formation Werkt samen aan: Het communicatieplan in actievoorstellen vertalen -De specifieke projecten aansturen en uitvoeren (organisatie van evenementen, opstellen van flyers, documentatie en activiteitenverslagen, pers- en mediacampagnes, website, sociale netwerken) -De aanwezigheid van het Beroepenpunt op de sociale netwerken verzekeren -De website bijwerken en up-to-date houden (in samenwerking met de consulenten van het Beroepenpunt) -Het beheer, de opvolging en de bijwerking van de externe communicatie dragers verzekeren (print) -Het communicatiemateriaal (print) ter beschikking stellen en de stock beheren (in samenwerking met het secretariaat van het Beroepenpunt) Realiseert: De public relations bij de partners, de overheid enz. onderhouden -De aanwezigheid van het Beroepenpunt op beurzen verzekeren, in samenwerking met de consulenten -De activiteiten van het Beroepenpunt naar de pers toe promoten -De contacten met de pers in de brede zin van het woord (geschreven pers, audiovisuele pers, gratis bladen, web enz.) onderhouden -De perscommuniqués en persdossiers opstellen -De phototheek van het Beroepenpunt beheren Werkt samen aan: Over de toepassing van het grafisch charter waken bij de interne medewerkers, de externe medewerkers en de onderaannemers.

  • Taaltrainers Nederlands (Belgische onderneming - Sector: vervoer en mobiliteit) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: CLL TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL is op zoek naar freelance ervaren taaltrainers Nederlands om intensieve lessen te geven in een Belgische onderneming - Sector: vervoer en mobiliteit. U staat in voor de lessen Nederlands voor de bedienden van het bedrijf en begeleidt cursisten in groepjes (max. 4-5 cursisten) U zorgt voor in-company trainingen en conversatietafels op verschillende locaties in het Brusselse en legt de nadruk op de professionele context U baseert de lessen op de dagelijkse taalbeheersing en op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal en focust op de mondelinge vaardigheden U begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject ==> voltijdse (35u/week van maandag tot vrijdag). Status: zelfstandig of via een payrolling/interim bureau

  • barman (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: VANEECKE BRIAN

    Type: Werfreserve

    deze zaak zoek nog 2 gemotiveerde werknemers die als extra kunnen dienen Vb: tijdens carnaval, supportersavond club brugge, braderie, enz... de taken omvatten : Bestellingen klaarzetten Alsook opdienen in de zaal

  • Mystery Shopper (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van ETS. SYMKENS in sociale netwerken
Look for responds of ETS. SYMKENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETS. SYMKENS. Laat een reactie achter voor ETS. SYMKENS. ETS. SYMKENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETS. SYMKENS. Leave a respond for ETS. SYMKENS. ETS. SYMKENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETS. SYMKENS op de google maps. Adres en contacten ETS. SYMKENS
Location of ETS. SYMKENS on the google maps. Address and contacts of ETS. SYMKENS

Andere gerelateerde bedrijven als come ETS. SYMKENS ETS. SYMKENS: KBC | M.A.C. | Candian Ets | A. Western Horse Ranch | GARAGE IMOLA

Other related companies as ETS. SYMKENS: KBC | M.A.C. | Candian Ets | A. Western Horse Ranch | GARAGE IMOLA

ETS. SYMKENS is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ETS. SYMKENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08864837646. Het bedrijf ETS. SYMKENS bevindt zich op het adres: PORTE D'OGY 15; 7860; LESSINES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 705,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 392,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Réparations d'appareils électroménagers. Electroménager,télévisions and radios. Matériel de Télécommunication. Lijst met producten zijn Appareils Réparés: Magnétoscopes,Téléviseurs.. Produits: Téléphones Mobiles.. Produits: Télévisions,Magnétoscopes,Hi-Fi. Gamme de Produits: Appareils ?lectroménagers. Services: Pièces de Rechange..
De hoofdactiviteit van ETS. SYMKENS is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETS. SYMKENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETS. SYMKENS, openstaande posities, locatie van ETS. SYMKENS op de kaart.

ETS. SYMKENS is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is ETS. SYMKENS, company assigned to the tax number BE08864837646. The company ETS. SYMKENS is located at the address: PORTE D'OGY 15; 7860; LESSINES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 705,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 392,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Réparations d'appareils électroménagers. Electroménager,télévisions and radios. Matériel de Télécommunication. List of products are Appareils Réparés: Magnétoscopes,Téléviseurs.. Produits: Téléphones Mobiles.. Produits: Télévisions,Magnétoscopes,Hi-Fi. Gamme de Produits: Appareils ?lectroménagers. Services: Pièces de Rechange..
The main activity of ETS. SYMKENS is National Security and International Affairs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ETS. SYMKENS is not available. You also can look at reviews of ETS. SYMKENS, open positions, location of ETS. SYMKENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETS. SYMKENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETS. SYMKENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETS. SYMKENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETS. SYMKENS, employees, financial statistics.