ELECTRO RUYMEN

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • ELECTRO RUYMEN
Private companiesReal Estate • ELECTRO RUYMEN

Contactgegevens ELECTRO RUYMEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELECTRO RUYMEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELECTRO RUYMEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOSVELDSTRAAT 40; 3570; ALKEN, België

Telefoon (phone): 11312572 (+32-11312572) 11312572 (+32-11312572)

Fax (fax): +32 (59) 161-84-41 +32 (59) 161-84-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELECTRO RUYMEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELECTRO RUYMEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELECTRO RUYMEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELECTRO RUYMEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELECTRO RUYMEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELECTRO RUYMEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELECTRO RUYMEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELECTRO RUYMEN
Products information ELECTRO RUYMEN

BTW identificatienummer (tax): BE04609558105
Ondernemingsnummer: 7288848876
Hoofdstad (capital): 117,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 393,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Activités: Electriciens.. Gamme de Produits: Appareils ?lectroménagers.

Product categorie (product category): Réparations d'appareils électroménagers. Electroménager,télévisions and radios. Installation électrique résidentielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELECTRO RUYMEN
(Get full report from official database of BE for ELECTRO RUYMEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELECTRO RUYMEN
Addition kinds of activities for ELECTRO RUYMEN

356400. Blowers en fans | Blowers and fans
511203. Albums, plakboeken en bindmiddelen | Albums, scrapbooks and binders
17439904. Tegel installatie, keramiek | Tile installation, ceramic
20150401. Spel, klein: verwerkt, ingeblikt | Game, small: processed, canned
35339906. Goed opmetingsapparatuur | Well surveying equipment
39520213. Paletten, kunstenaars ' | Palettes, artists'
50879900. Apparatuur voor de inrichting van de dienstverlening, nec | Service establishment equipment, nec

Werken bij ELECTRO RUYMEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELECTRO RUYMEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELECTRO RUYMEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELECTRO RUYMEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Schilder (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken dringend een gedreven schilder/decorateur. Onze klant is actief in de interieurinrichting dit zowel in woningen, kantoren, horeca en openbare ruimtes. Om het team te versterken zoeken wij een schilder met een grote passie voor het vak.

  • Theatertechnicus voor de Stad Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor CC De Mol in Lier zijn wij op zoek naar een theatertechnicus. Jouw taken:  Helpen met de op- en afbouw van theater- en muziekvoorstellingen en dit zowel op gebied van decor, licht als audio.  Lichtplannen zelfstandig realiseren en de armaturen richten en focussen.  Voorbereiden van de zaal (plaatsen van tafels en/of stoelen).  Toezien op de veiligheid op het podium en in de zaal.  Meehelpen bij de ontvangst van het publiek.  Kleine herstellingswerken uitvoeren. Inzet en leergierigheid zijn minstens even belangrijk als competenties. Ook technici met een specialisatie in enkel audio of belichting komen in aanmerking

  • Elektricien (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Hasselt zoekt Trixxo een gemotiveerde elektricien. Het gaat om een tijdelijke opdracht van 2 maanden. Je hebt een opleiding elektriciteit succesvol afgerond en bent in het bezit van een VCA-attest. Je zal instaan voor het trekken van kabels, het plaatsen van elektriciteitskasten, verlichting plaatsen en dergelijke meer. Herken jij jezelf in dit profiel? Stel je dan zeker kandidaat!

  • Glasplaatser (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bekwame klant van Let\\\'s Work regio Waregem zijn we op zoek naar een ervaren glasplaatser die dat extra vleugje pit in zich heeft! Je belandt in een innovatief bedrijf dat veel aandacht besteedt aan kwaliteit en een snelle, stipte service. Met zijn 30 jaar ervaring op de teller zoeken ze altijd naar klantgerichte oplossingen en dat samen met de werknemers van de firma. Jouw taak als glasplaatser zal vooral betrekking hebben op particuliere woningen (glazen deuren, glazen ramen, constructies...). Ben jij iemand die gedreven is en graag de handen uit de mouwen steekt? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Bel snel 056 51 73 38 Let\\\'s Work construct Kortrijk

  • Meewerkend Projectmanager (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Konvert Office Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, regio Arendonk, zoeken wij een Projectmanager. Jouw takenpakket: - Hands on mentaliteit - Administratieve op zich willen nemen. 4u/dag voorzien voor administratief werk: werkorders, planning controleren, … en overige 4u ter opvolging van de techniekers - Je zal de rechterhand van de technisch verantwoordelijke worden - Je hebt 10 jaar ervaring op de werkvloer. Je kan techniekers aansturen die daar reeds 10-20 jaren werken - LMRA (Last Minute Risico Analyse) opmaken + werkvergunningen uitschrijven - Je kan goed met mensen omgaan en krijgt ook respect van je werknemers - Je wil werken in dagdienst Wordt jij helemaal enthousiast bij het lezen van deze vacature ? Contacteer dan meteen [email protected] of bel ons op het nummer 014/22.23.74

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Meulebeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JOBSTUDENTEN horeca (m/v) - Huyze Gezelle (Kuurne) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    Huyze Gezelle (Kuurne) is op zoek naar gemotiveerde jobstudenten (M/V) die graag als kelner of afwasser willen werken. Taken: Opdienen, afruimen, afwas, bar, helpen aan het buffet, ... Je werkt op zaterdagavond en / of zondagmiddag.

  • Bijlesgever chemie (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Rupskraanmachinist (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: CNOCKAERT

    Type: Vaste Job

    Voor het bedienen van een rupskraan Voornaamste werk is sleuven graven en buizen leggen Vrachtwagens laden en werken met een breekhamer

  • Professional Support Lawyer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Axis

    Type: Vaste Job

    Uw verantwoordelijkheden : - Met uw juridische kennis helpt u de advocaten in hun praktijk en biedt u hen een optimale ondersteuning. - U volgt de juridische evoluties in uw vakgebied op de voet en communiceert de relevante informatie aan de advocaten. - U verzamelt interne documenten en know-how en voert deze in een database in (modellen). - U bent nauw betrokken bij de dossiers en initiatieven van de praktijkgroep (nieuwsbrieven, client seminars, publicaties,…) en u volgt de relevante actualiteit in de algemene en economische pers.

  • VOEGER/metser (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: DELMULLE

    Type: Vaste Job

    Je werkt als voeger op de werven. Je staat in voor het afwerken van het voegwerk/metselwerk die niet op atelier kon gebeuren. Ook het herstellen van voegwerk = uitslijpen en opnieuw voegen behoort tot uw takenpakket. We kunnen je ook vragen om in het atelier bij te springen als voeger. U kan onze website raadplegen voor meer informatie over onze werkzaamheden: www.danilith.be

  • Sales Data Analyst | Unilever (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Vaste Job

    Ben je klaar om je analytische skills verder te ontwikkelen bij een wereldspeler in FMCG? Als Data Analyst ga je de beschikbare (sales)data analyseren en interpreteren om zo een beter inzicht te krijgen in de impact van de commerciële acties. Je rapporteert en communiceert je bevindingen en best practices naar alles stakeholders (Sales, Project Management,..) en giet je analyses in een efficiënt plan van aanpak. Op basis van eerdere analyses doe je aan forecasting met oog op een nog betere Salesstrategie.

Zoek naar antwoorden van ELECTRO RUYMEN in sociale netwerken
Look for responds of ELECTRO RUYMEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELECTRO RUYMEN. Laat een reactie achter voor ELECTRO RUYMEN. ELECTRO RUYMEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELECTRO RUYMEN. Leave a respond for ELECTRO RUYMEN. ELECTRO RUYMEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELECTRO RUYMEN op de google maps. Adres en contacten ELECTRO RUYMEN
Location of ELECTRO RUYMEN on the google maps. Address and contacts of ELECTRO RUYMEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ELECTRO RUYMEN ELECTRO RUYMEN: Sicorello G | ARC DEURNE | STAELENS JACQUES VERWARMING BVBA | Petit Rouge | LISE GERODEZ

Other related companies as ELECTRO RUYMEN: Sicorello G | ARC DEURNE | STAELENS JACQUES VERWARMING BVBA | Petit Rouge | LISE GERODEZ

ELECTRO RUYMEN is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ELECTRO RUYMEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04609558105. Het bedrijf ELECTRO RUYMEN bevindt zich op het adres: BOSVELDSTRAAT 40; 3570; ALKEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 117,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 393,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Réparations d'appareils électroménagers. Electroménager,télévisions and radios. Installation électrique résidentielle. Lijst met producten zijn Activités: Electriciens.. Gamme de Produits: Appareils ?lectroménagers..
De hoofdactiviteit van ELECTRO RUYMEN is Onroerend goed, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELECTRO RUYMEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELECTRO RUYMEN, openstaande posities, locatie van ELECTRO RUYMEN op de kaart.

ELECTRO RUYMEN is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is ELECTRO RUYMEN, company assigned to the tax number BE04609558105. The company ELECTRO RUYMEN is located at the address: BOSVELDSTRAAT 40; 3570; ALKEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 117,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 393,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Réparations d'appareils électroménagers. Electroménager,télévisions and radios. Installation électrique résidentielle. List of products are Activités: Electriciens.. Gamme de Produits: Appareils ?lectroménagers..
The main activity of ELECTRO RUYMEN is Real Estate, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ELECTRO RUYMEN is not available. You also can look at reviews of ELECTRO RUYMEN, open positions, location of ELECTRO RUYMEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELECTRO RUYMEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELECTRO RUYMEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELECTRO RUYMEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELECTRO RUYMEN, employees, financial statistics.