HUIS VORWERK

Contactgegevens HUIS VORWERK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS VORWERK: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS VORWERK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEEGSTRAAT 89; 8780; OOSTROZEBEKE, België

Telefoon (phone): 56666711 (+32-56666711) 56666711 (+32-56666711)

Fax (fax): +32 (15) 628-42-24 +32 (15) 628-42-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS VORWERK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS VORWERK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS VORWERK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS VORWERK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS VORWERK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS VORWERK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS VORWERK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS VORWERK
Products information HUIS VORWERK

BTW identificatienummer (tax): BE04552703857
Ondernemingsnummer: 1195007324
Hoofdstad (capital): 276,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 801,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Services: Pièces de Rechange.

Product categorie (product category): Réparations d'appareils électroménagers. Electroménager,télévisions and radios

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS VORWERK
(Get full report from official database of BE for HUIS VORWERK)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS VORWERK
Addition kinds of activities for HUIS VORWERK

14229904. Dolomiet, verpletterd en gebroken-steengroeven | Dolomite, crushed and broken-quarrying
50230502. Frames en framing, foto en spiegel | Frames and framing, picture and mirror
73590703. Verhuur van huishoudelijke apparatuur | Home entertainment equipment rental
80110523. Uroloog | Urologist
82990503. Publieke spreek school | Public speaking school

Werken bij HUIS VORWERK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS VORWERK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS VORWERK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS VORWERK. Looking for open vacancies in other companies

  • magazijnier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een greep uit het takenpakket: • Je bent medeverantwoordelijk voor de organisatie van in het magazijn afgewerkte producten • Je zorgt dat de indeling optimaal gedaan wordt zodat er steeds een overzicht is en de uitgaande vrachten vlot verlopen • Je zorgt ervoor dat de afhaalbestellingen correct en vlot klaargezet worden • Je ziet erop toe dat de paletten correct gestapeld worden • Toezien op het naleven van kwaliteitsvoorschriften, indien nodig bijsturen en adviezen formuleren • Orde en netheid op de werkvloer bewaken en dit volgens de geldende veiligheids-, kwaliteits- en milieuregels.

  • Servicetechnieker (m/v) (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Olen een specialist in digitale communicatie en biedt winkelbeleving, omnichannel, bedrijfscommunicatie en zorgcommunicatie voor retail en zorgsector. Zoeken we dringend een gemotiveerde servicetechnieker electronica Als Field Service Engineer sta je in voor de installatie en herstellingen van onze digital signage-projecten in de hele Benelux. Je zorgt voor een vlekkeloze installatie vanaf de montage van schermen en PC’s tot het testen en implementeren van de software. Daarnaast bied je steeds een perfecte service bij herstellingen of aanpassingen.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Erwetegem (ERWETEGEM)

    Regio: ERWETEGEM

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Tildonk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TILDONK)

    Regio: TILDONK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • TECHNISCH OPERATOR METAALSECTOR - 2 PLOEGEN (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Als TECHNISCH OPERATOR bestaat je takenpakket uit: Het bedienen en instellen van verschillende machines in de productiehal; oplossen van kleine storingen aan de machines; mechanisch ombouwen van de machines; je bewaakt constant de kwaliteit van de producten. Trefwoorden: mechanisch , mechanica , operator , productie , productieoperator , productiemedewerker , productieomgeving , shiften , ploegen , vroege , late , 2 ploegen , technisch , techniek , metaal , metaalindustrie , ... Bedrijfsprofiel: SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.selecthr.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio.   Onze klant is een internationaal productiebedrijf actief in de metaalsector, gevestigd regio Geel. Voor hen zijn we nu op zoek naar een TECHNISCH OPERATOR om mee te werken in 2 ploegen.   Ben je minimum in het bezit van een technisch A2 diploma? Ben je flexibel ingesteld en bereid te werken in een 2 ploegensysteem? Dan ben jij de productieoperator die we zoeken!   Interesse? U kan ons telefonisch bereiken op het nummer 014/56 50 06 of stuur een mailtje naar [email protected]

  • Jobstudent elke vrijdag van 16.00u tot 24.00u - Olen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een jobstudent op lange termijn die in Olen elke vrijdag kan werken van 16.00u tot 24.00u. Dit is voornamelijk voor het laden en het lossen van vrachtwagens.

  • DIAGNOSETECHNIEKER (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: G.M.S. LEUVEN

    Type: Vaste Job

    Foutendiagnose maken inzake ingewikkelde technische problemen. De oorzaak van een bepaalde technische fout vaststellen. Probleemdiagnose stellen onder testomstandigheden. Grondig documenteren van de diagnosestappen. Adviseren en steunen van het personeel van de werkplaats.

  • Onderhoudstechnieker (2 ploegen) (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: LOTUS BAKERIES BELGIE

    Type: Vaste Job

    Je lost technische storingen en pannes snel en efficiënt op. Je staat in voor het uitvoeren van het preventief onderhoud. Je werkt mee aan de ombouw van de installaties. Je zoekt naar technische verbeteringsacties, je werkt ze uit en realiseert ze. Je helpt mee bij de realisatie van grotere technische investeringsprojecten.

  • PRIVATE BANKER MORTSEL (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Beschik je over een Bachelor- of Masterdiploma, aangevuld met ervaring als "Personel Banker "of "Private Banker"? Ben je daarenboven sterk klant- en servicegericht en houd je van de uitbouw van een lange termijnrelatie met klanten ?  Dan ben je de Private Banker die we zoeken ! Je bent verantwoordelijk voor het adviseren van een bestaande klantenportefeuille op vlak van beleggingen en vermogensplanning: Actief beheer van een bestaande klantenportefeuille (vermogens vanaf €500.000); Verantwoordelijk voor uitbouw van bestaande klantenportefeuille en optreden als vertrouwenspersoon voor bestaande en nieuwe klanten met een beleggingsportefeuille; Op de hoogte blijven van de evoluties in de bankwereld (fiscaliteit, successie,  producten en diensten,...); Je neemt deel aan netwerkevents om je portefeuille uit te breiden. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een belangrijke speler in de banksector. Voor hun kantoor in Mortsel zoeken we een PRIVATE BANKER.

  • Tekenaar/Grafisch designer, vormgever (NIEUWENRODE)

    Regio: NIEUWENRODE

    Bedrijf: ENERGY RETAIL REMODELING

    Type: Vaste Job

    Droom jij van een job die je met passie kan uitvoeren, je dagelijks met goesting op uit trekt, een job waarin je uw skills kan gebruiken? ERR is een gepassioneerd groeiend technologiebedrijf dat dagelijks het leven van honderden mensen verbetert door zinvolle best in class LED- verlichting innovaties en totaal remodeling projecten in retail en kantoor en industrie. Wij ontwikkelden zelf een uniek gamma aan producten waar geen enkele van onze collega's aan kan tippen. De zaakvoerder heeft al zijn ervaring opgedaan binnen een multinational, gedurende 8 jaar alvorens hij dit bedrijf heeft opgestart. Dit is de rede waarom het zo'n snel groeiend succesvol bedrijf is. Werken bij ERR is meer dan een baan , het is een een roeping om net zoals je enthousiaste collega's er dagelijks voor te zorgen dan onze klanten een geweldige belevenis ervaren. Onze medewerkers krijgen kansen die ze nergens anders gekregen hebben, dat zeggen ze zelf. We geloven in een persoonlijke aanpak waarbij prestaties gewaardeerd worden. Bij ons heerst een positieve aangename sfeer tussen de collega's, zonder geroddel en dat vinden ze geweldig. Onze klanten zijn toonaangevende multinationals die we écht vooruit helpen. Onze voldoening halen we uit perfecte realisaties en gelukkige klanten. solliciteer nu! - Je zal verantwoordelijk zijn voor het maken van promotie flyers, leaflets, catalogus. - Je maak lichtstudies in Dialux. - je tekent basis lichtplannen in Autcad. - je maakt video's in Videoscribe - Je zal de website en webshop onderhouden en aanvullen. Nieuwe producten toevoegen en/of aanpassen - we staan open voor jou eigen creatieve inbreng - je kan deel uitmaken van een succesverhaal in een snelgroeiend bedrijf.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio DEURNE (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Zelfstandige, ondernemende & sportieve Verdelers van Voedinssuplementen M/V (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: MiekBrebels.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

Zoek naar antwoorden van HUIS VORWERK in sociale netwerken
Look for responds of HUIS VORWERK in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS VORWERK. Laat een reactie achter voor HUIS VORWERK. HUIS VORWERK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS VORWERK. Leave a respond for HUIS VORWERK. HUIS VORWERK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS VORWERK op de google maps. Adres en contacten HUIS VORWERK
Location of HUIS VORWERK on the google maps. Address and contacts of HUIS VORWERK

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS VORWERK HUIS VORWERK: DE SMET | CARMANNE MICHEL | CASA MANOLI | Primary Management | Jeuniaux J-J

Other related companies as HUIS VORWERK: DE SMET | CARMANNE MICHEL | CASA MANOLI | Primary Management | Jeuniaux J-J

HUIS VORWERK is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS VORWERK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04552703857. Het bedrijf HUIS VORWERK bevindt zich op het adres: LEEGSTRAAT 89; 8780; OOSTROZEBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 276,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 801,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Réparations d'appareils électroménagers. Electroménager,télévisions and radios. Lijst met producten zijn Services: Pièces de Rechange..
De hoofdactiviteit van HUIS VORWERK is Papier en geallieerde producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS VORWERK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS VORWERK, openstaande posities, locatie van HUIS VORWERK op de kaart.

HUIS VORWERK is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS VORWERK, company assigned to the tax number BE04552703857. The company HUIS VORWERK is located at the address: LEEGSTRAAT 89; 8780; OOSTROZEBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 276,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 801,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Réparations d'appareils électroménagers. Electroménager,télévisions and radios. List of products are Services: Pièces de Rechange..
The main activity of HUIS VORWERK is Paper and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS VORWERK is not available. You also can look at reviews of HUIS VORWERK, open positions, location of HUIS VORWERK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS VORWERK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS VORWERK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS VORWERK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS VORWERK, employees, financial statistics.