ACX ELECTRO

Contactgegevens ACX ELECTRO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACX ELECTRO: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACX ELECTRO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDE STATIONSTRAAT 54; 8700; TIELT, België

Telefoon (phone): 51403181 (+32-51403181) 51403181 (+32-51403181)

Fax (fax): +32 (68) 601-74-33 +32 (68) 601-74-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACX ELECTRO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACX ELECTRO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACX ELECTRO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACX ELECTRO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACX ELECTRO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACX ELECTRO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACX ELECTRO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACX ELECTRO
Products information ACX ELECTRO

BTW identificatienummer (tax): BE05122894287
Ondernemingsnummer: 8440490722
Hoofdstad (capital): 829,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 688,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Appareils Réparés: Lecteurs de DVD,Hottes,Magnétoscopes,Radios,Cuisinières,Antennes Paraboliques,Micro-Ondes,Hi-Fi,Lave-Vaisselle,Réfrigérateurs,Congélateurs,Aspirateurs,Machines à Lessiver,Séchoirs,Fours Electriques,Petit Electroménager,Lecteurs CD,Téléviseurs. Services: Vente au Détail,Devis Gratuit,Service 24h/24,Ouvert 7 jours sur 7,Service de Prise à Domicile.

Product categorie (product category): Réparations d'appareils électroménagers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACX ELECTRO
(Get full report from official database of BE for ACX ELECTRO)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACX ELECTRO
Addition kinds of activities for ACX ELECTRO

28239903. Cuprammoniumvezels | Cuprammonium fibers
30210106. Galoshes, rubber of rubber gesolde stof | Galoshes, rubber or rubber soled fabric
32290502. Tubing, glas | Tubing, glass
32950218. Vermiculiet, geëxpliceerd | Vermiculite, exfoliated
51490000. Levensmiddelen en aanverwante producten, nec | Groceries and related products, nec
57350000. Record en vooraf opgenomen tape winkels | Record and prerecorded tape stores
86110201. Growers 'marketing adviesdienst | Growers' marketing advisory service

Werken bij ACX ELECTRO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACX ELECTRO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACX ELECTRO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACX ELECTRO. Looking for open vacancies in other companies

  • Teamcoach kinesitherapie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AZ ST.-JAN AV

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als teamcoach ondersteun je de adjunct verantwoordelijke kinesitherapie en de verantwoordelijke kinesitherapie in de dagelijkse operationele werking van de dienst op de campus SFX of campus HS. Daarnaast sta je in voor het kinesitherapeutisch screenen, diagnosticeren en behandelen van patiënten (individueel of in groep) met motorische, fysiologische, respiratoire of cardiovasculaire problemen teneinde hun mobiliteit en motoriek te behouden en/of te herwinnen.

  • BOBIJNOPZETTER/STER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Vichte zijn we op zoek naar een bobijnopzetter/ster

  • Shifttechnieker (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hou jij van technische uitdagingen met veel afwisseling? Werk jij graag mee in een fantastisch en collegiaal team aan technische projecten in een productieomgeving? Verantwoordelijkheden: Je hoofdtaak bestaat uit het oplossen van technisch urgente storingen. Hierbij zijn storingsanalyses naar de grondoorzaken van de storing cruciaal. Daarnaast breng je technische verbeteringen aan, door preventieve onderhoudstaken uit te voeren. Verder sta je in voor het opstarten, afzetten en veilig schakelen van machines zodat het machinepark tijdig klaarstaat voor de opstart van productie. Tot slot voer je eerstelijnsonderhoud uit voor of op IT toepassingen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) DIKSMUIDE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Diensten aan Huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent winkelbediende m/v regio Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Studentenjob

    Voor de ZEB in Lommel zijn wij DRINGEND op zoek naar jobstudenten. Dit kan zowel doordeweeks als in het weekend. Je taken bestaan uit... Kassa Winkel op orde houden Klanten verder helpen

  • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

  • Bijlesgever statistica (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor het programma statistica aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Gemotiveerde studenten gezocht in Destelbergen (wekelijkse basis) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een kleinschalig voedingsbedrijf in Destelbergen zijn wij actief op zoek naar gemotiveerde studenten die wekelijks van maandag tem. donderdag kunnen werken op hun vrije dagen. Werkuren zijn van 16u30-20u30 tegen een zeer mooie verloning.

  • BALIEMEDEWERKER (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als baliemedewerker sta je in voor het realiseren van de verkoop en het geven van deskundig en kwalitatief advies aan professionele klanten volgens de strategie en commerciële bedrijfsdoelstellingen. - je merkt op wanneer een klant geholpen wil worden - je benadert een klant op een professionele en beleefde manier - je volgt de wensen van de klant op en geeft professioneel advies over de     producten - je stelt eventuele alternatieven voor en bijkomende accessoires - je garandeert een correcte afhandeling van de verkoop Bedrijfsprofiel: Select Human Resources is een dynamisch internationaal HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Onze specialisatie is rekrutering en selectie van gekwalificeerd en ervaren personeel voor zowel een vaste als een tijdelijke betrekking en in de verwezenlijking van projecten binnen de brede wereld van HR services.   Voor een gerenommeerd bouwbedrijf gespecialiseerd in bouwbeslag en industrie, zijn wij op zoek naar een gedreven technisch onderlegde BALIEMEDEWERKER (M/V).

  • Carrossier - Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: DELORGE HASSELT

    Type: Vaste Job

    Groep Delorge is de grootste Limburgse verdeler van Audi, Volkswagen, Volkswagen Commercial Vehicles, Skoda en Seat met vestigingen te Hasselt, Sint-Truiden, Borgloon, Herk-de-Stad, Diest, Tienen, Lommel en Overpelt. Wegens groei, zijn wij momenteel op zoek naar een Carrossier (m/v) voor onze vestiging te Borgloon: Taken Als carrossier voer je efficiënt en nauwkeurig de herstelopdrachten uit. Je taken bestaan onder andere uit: Voorbereidend werk mbt schuren en plamuren Monteren en demonteren van onderdelen Uitdeukwerken Herstelling van het koetswerk van voertuigen

  • Chauffeurs C + CE (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: V.T.V.

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar enthousiaste chauffeurs (Nationaal / Internationaal). De lading die je vervoert is zeer gevarieerd, je staat naast het vervoer ook in voor het laden en lossen. Je vertrekt en eindigt je rit steeds op ons bedrijventerrein te Landen.

  • System & Software Engineer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    * Je krijgt een degelijke en grondige inwerkingstijd om jezelf te bewijzen * Je ontwerpt en implementeert iTop CMDB-modules en extenties in PHP * Je manipuleert data en importeert

Zoek naar antwoorden van ACX ELECTRO in sociale netwerken
Look for responds of ACX ELECTRO in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACX ELECTRO. Laat een reactie achter voor ACX ELECTRO. ACX ELECTRO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACX ELECTRO. Leave a respond for ACX ELECTRO. ACX ELECTRO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACX ELECTRO op de google maps. Adres en contacten ACX ELECTRO
Location of ACX ELECTRO on the google maps. Address and contacts of ACX ELECTRO

Andere gerelateerde bedrijven als come ACX ELECTRO ACX ELECTRO: Econocom | LA MAISON DU FREIN | HAIR FASHION | Houttekier M | ERIC FOSSION

Other related companies as ACX ELECTRO: Econocom | LA MAISON DU FREIN | HAIR FASHION | Houttekier M | ERIC FOSSION

ACX ELECTRO is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ACX ELECTRO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05122894287. Het bedrijf ACX ELECTRO bevindt zich op het adres: OUDE STATIONSTRAAT 54; 8700; TIELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 829,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 688,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Réparations d'appareils électroménagers. Lijst met producten zijn Appareils Réparés: Lecteurs de DVD,Hottes,Magnétoscopes,Radios,Cuisinières,Antennes Paraboliques,Micro-Ondes,Hi-Fi,Lave-Vaisselle,Réfrigérateurs,Congélateurs,Aspirateurs,Machines à Lessiver,Séchoirs,Fours Electriques,Petit Electroménager,Lecteurs CD,Téléviseurs. Services: Vente au Détail,Devis Gratuit,Service 24h/24,Ouvert 7 jours sur 7,Service de Prise à Domicile..
De hoofdactiviteit van ACX ELECTRO is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACX ELECTRO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACX ELECTRO, openstaande posities, locatie van ACX ELECTRO op de kaart.

ACX ELECTRO is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is ACX ELECTRO, company assigned to the tax number BE05122894287. The company ACX ELECTRO is located at the address: OUDE STATIONSTRAAT 54; 8700; TIELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 829,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 688,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Réparations d'appareils électroménagers. List of products are Appareils Réparés: Lecteurs de DVD,Hottes,Magnétoscopes,Radios,Cuisinières,Antennes Paraboliques,Micro-Ondes,Hi-Fi,Lave-Vaisselle,Réfrigérateurs,Congélateurs,Aspirateurs,Machines à Lessiver,Séchoirs,Fours Electriques,Petit Electroménager,Lecteurs CD,Téléviseurs. Services: Vente au Détail,Devis Gratuit,Service 24h/24,Ouvert 7 jours sur 7,Service de Prise à Domicile..
The main activity of ACX ELECTRO is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ACX ELECTRO is not available. You also can look at reviews of ACX ELECTRO, open positions, location of ACX ELECTRO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACX ELECTRO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACX ELECTRO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACX ELECTRO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACX ELECTRO, employees, financial statistics.