GARAGE FRAEYMAN

Contactgegevens GARAGE FRAEYMAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE FRAEYMAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE FRAEYMAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE NIVELLES 98; 1440; BRAINE-LE-CH?TEAU, België

Telefoon (phone): 23660101 (+32-23660101) 23660101 (+32-23660101)

Fax (fax): +32 (83) 691-39-63 +32 (83) 691-39-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE FRAEYMAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE FRAEYMAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE FRAEYMAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE FRAEYMAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE FRAEYMAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE FRAEYMAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE FRAEYMAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE FRAEYMAN
Products information GARAGE FRAEYMAN

BTW identificatienummer (tax): BE05407440185
Ondernemingsnummer: 1460876464
Hoofdstad (capital): 540,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 242,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Produits: Bicyclettes.. Services: Reparation & Entretien.

Product categorie (product category): Réparations and entretien de motos. Vélos

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE FRAEYMAN
(Get full report from official database of BE for GARAGE FRAEYMAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE FRAEYMAN
Addition kinds of activities for GARAGE FRAEYMAN

7261. Begrafenisdienst en crematoria | Funeral service and crematories
07230401. Fruit (boerderij-gedroogde) verpakkingsdiensten | Fruit (farm-dried) packing services
25110109. Kasten, huishouden: hout | Wardrobes, household: wood
34290202. Sleutels en sleutelblokken | Keys and key blanks
35899906. Drankuitrusting en -systemen | Liquor dispensing equipment and systems
35999916. Slibtafels | Sludge tables

Werken bij GARAGE FRAEYMAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE FRAEYMAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE FRAEYMAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE FRAEYMAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Een sterk staaltje marketing gezocht! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent het eerste aanspreekpunt van hun grafische partner. Je zorgt ervoor dat via verschillende kanalen (mail,social media, newsletters,...) klanten van a tot z op de hoogte zijn van het bedrijf zijn producten. De website houdt je helemaal up-to-date. Je organiseert mee beurzen en staat in communicatie met externe leveranciers. Daarnaast werk je ook aan case studies ,product-fiches ,...

  • ERVAREN AUTOVERKOPER M/V (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: APPRO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, een garage/carrosserie in regio Leuven, zijn wij op zoek naar een ervaren autoverkoper. Als ervaren autoverkoper denk je klantgericht. Klantgericht, communicatief en commercieel zijn deze woorden jou op het lijf geschreven? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Je verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van wagens, testritten, plaatsing van bestellingen en opvolging van leveringen. Voor levering controleer je het voertuig. Daarnaast sta je ook in voor het beheer van de showroom en het onthaal van de klanten.

  • Werken als huishoudhulp Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Henis - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gezocht gemotiveerde jobstudenten (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende van onze klanten in verschillende sectoren in de regio Mechelen zijn we op zoek naar jobstudenten. Wat? - logistiek: magazijnwerk, orderpicking, inpakken, ... - verkoop: winkel, kassa, klantenbedienen, ... - horeca: zaal, bar, keuken, bediening, ... - administratie: administratieve ondersteuning, customer service, ... - schoonmaak: poetsen bij mensen thuis met dienstencheques, industriële schoonmaak, ... Wanneer? - in de week op jouw vrije dagen - in het weekend - in de vakantieperiodes Uren? - dagwerk - shiften (vroege, late, nacht)

  • student dierenwinkel (M/V (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze zaak te Ekeren zijn wij DRINGEND op zoek naar 18+ studenten voor het ganse jaar. - Je geeft de dieren te eten en poetst de koten (vissen, knaagdieren, ...) - Je vangt de dieren voor de klanten (je bent hier niet bang voor!) - Je helpt de klanten verder aan de kassa - Je vult de producten aan in de winkel - Je zorgt ervoor dat de winkel ten allen tijden proper is

  • jobstudent nachtploeg (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: t-interim Sint-Truiden

    Type: Studentenjob

    Vooronze klant zoekt t- interim Sint- Truiden gemotiveerde postpakketsorteerdersvoor de nachtploeg voor onze depot te Sint-Truiden. In de pakketten zittenallerlei goederen verpakt: boeken, kleding, elektronica, kattenvoer,alcoholische dranken enz... Jewerkt tussen 2u en 10u. Onzeklant is een logistieke speler met een sterk B2C-netwerk. Dagelijks worden erdoor 365 medewerkers (m/v) meer dan 40.000 pakketten verwerkt en afgeleverd bijeindconsumenten thuis. Dit is slechts 6% van de totale hoeveelheid pakkettendie het bedrijf elke dag verwerkt. Dankzij de transparantie, kennis ine-commerce en hun (inter)nationaal netwerk, is het bedrijf de marktleider inpakketdistributie voor de hele Benelux

  • Studierelevante bijbaan Autocad Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je graag ervaring opdoen als student in een familiale firma? Wil je meedraaien op de technisch afdeling betreffende autocad? Ben je beschikbaar om 1 dag per week te werken en dit gedurende 1 of 2 maanden? Randstad Young Talents heeft de ideale job voor jou. Voor dit bedrijf dienden de handmatige tekeneningen in autocad gestoken te worden

  • (HULP) KOK (BEIGEM)

    Regio: BEIGEM

    Bedrijf: BEIGEMS GENOT

    Type: Vaste Job

    Voor onze nieuwe brasserie met voorziene opstart begin oktober, zijn we dringend op zoek naar een hulpkok of kok. We zijn een no-nonsense brasserie met Frans-Belgische keuken en eerlijke gerechten. Je zal instaan voor de gehele werking van de keuken: Het uitwerken van de menukaart; De foodcost berekenen; De organisatie en het onderhoud van de keuken. Mise en place; De bereiding van de gerechten; Onderling taken verdelen in samenspraak met de zaakvoerder en de andere (hulp)kok. ...

  • .NET webdeveloper (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    Als .NET webdeveloper maak je deel uit van een jong gemotiveerd team die dagelijks wordt ingeschakeld bij het uitvoeren van IT-projecten. Je zet functionele en technische analyses om in een correcte oplossing op maat. Kortom, onze klanten en dossierbeheerders rekenen op jouw expertise. Bedrijfsprofiel: Graag stel ik jou voor aan een gedreven organisatie die ten dienste staat van ondernemers. Zij begeleidt ondernemers, werkgevers en gezinnen bij het aansluiten van verzekeringen, het invullen van documenten en meer. Je komt terecht binnen een gemotiveerd team vol passie en drive. We garanderen meteen een vast contract binnen een voltijdse tewerkstelling. Er heerst een toegankelijke mentaliteit met ruimte voor zelfontplooiing.

  • Klinisch Kinderpsycholoog – Klinisch Orthopedagoog (M/V) (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK BALANS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent bereid je te engageren om onze groepspraktijk mee te dragen en vorm te geven. Dit toon je door organisatorische engagementen op te nemen (bv. telefoonpermanentie, PR, …) en aanwezig te zijn op teamvergaderingen.

  • Interim Verpleegkundige Merelbeke (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor de regio Merelbeke zijn we op zoek naar verpleegkundigen die op regelmatige basis een dag willen bijwerken in woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. U kiest zelf de dagen / shiften die u wenst te werken.

Zoek naar antwoorden van GARAGE FRAEYMAN in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE FRAEYMAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE FRAEYMAN. Laat een reactie achter voor GARAGE FRAEYMAN. GARAGE FRAEYMAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE FRAEYMAN. Leave a respond for GARAGE FRAEYMAN. GARAGE FRAEYMAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE FRAEYMAN op de google maps. Adres en contacten GARAGE FRAEYMAN
Location of GARAGE FRAEYMAN on the google maps. Address and contacts of GARAGE FRAEYMAN

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE FRAEYMAN GARAGE FRAEYMAN: KEURSLAGERIJ WELLENS | COLMANT | PLESSERS | CASTEF STEPHANE | FEESTCOMITEIT KROMMENHAAK

Other related companies as GARAGE FRAEYMAN: KEURSLAGERIJ WELLENS | COLMANT | PLESSERS | CASTEF STEPHANE | FEESTCOMITEIT KROMMENHAAK

GARAGE FRAEYMAN is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE FRAEYMAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05407440185. Het bedrijf GARAGE FRAEYMAN bevindt zich op het adres: RUE DE NIVELLES 98; 1440; BRAINE-LE-CH?TEAU. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 540,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 242,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Réparations and entretien de motos. Vélos. Lijst met producten zijn Produits: Bicyclettes.. Services: Reparation & Entretien..
De hoofdactiviteit van GARAGE FRAEYMAN is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE FRAEYMAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE FRAEYMAN, openstaande posities, locatie van GARAGE FRAEYMAN op de kaart.

GARAGE FRAEYMAN is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE FRAEYMAN, company assigned to the tax number BE05407440185. The company GARAGE FRAEYMAN is located at the address: RUE DE NIVELLES 98; 1440; BRAINE-LE-CH?TEAU. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 540,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 242,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Réparations and entretien de motos. Vélos. List of products are Produits: Bicyclettes.. Services: Reparation & Entretien..
The main activity of GARAGE FRAEYMAN is Social Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE FRAEYMAN is not available. You also can look at reviews of GARAGE FRAEYMAN, open positions, location of GARAGE FRAEYMAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE FRAEYMAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE FRAEYMAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE FRAEYMAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE FRAEYMAN, employees, financial statistics.