LEONARD

Contactgegevens LEONARD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEONARD: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEONARD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PONT DES PERCHES 24; 6690; VIELSALM, België

Telefoon (phone): 80215381 (+32-80215381) 80215381 (+32-80215381)

Fax (fax): +32 (60) 515-79-41 +32 (60) 515-79-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEONARD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEONARD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEONARD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEONARD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEONARD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEONARD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEONARD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEONARD
Products information LEONARD

BTW identificatienummer (tax): BE06805725097
Ondernemingsnummer: 5507965087
Hoofdstad (capital): 688,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 136,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Produits: Bicyclettes.. Produits: Scooters,Vêtements & Accessoires,Mobylettes. Marques de Motos: Honda.. Produits: Vélos.. Services: Reparation & Entretien.

Product categorie (product category): Réparations and entretien de motos. Motos. Vélos. Location d'articles de sport,de sport nautique and de camping

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEONARD
(Get full report from official database of BE for LEONARD)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEONARD
Addition kinds of activities for LEONARD

13820000. Oplossingen voor olie en gas | Oil and gas exploration services
17310402. Gesloten circuit televisie installatie | Closed circuit television installation
30690500. Laarzen of schoenproducten, rubber | Boot or shoe products, rubber
33139902. Wolframcarbide poeder | Tungsten carbide powder
83229903. Settlement house | Settlement house

Werken bij LEONARD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEONARD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEONARD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEONARD. Looking for open vacancies in other companies

  • RECEPTIONIST (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als receptionist binnen een garage instaan voor volgende taken: Je beantwoordt telefonische oproepen en vragen via mail. Je kan goed inschatten hoelang bepaalde werkzaamheden duren aan de wagen en vertaald dit dan ook naar een juiste werkorder voor de garage (technische kennis van wagens is een groot pluspunt).

  • Dakwerker (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een kleine zelfstandige gespecialiseerd in dakwerken zijn we op zoek naar een gemotiveerde dakwerker. Onze klant doet zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Dit voor platte alsook hellende daken. Taken: - herstellingswerken - zinkwerken - alles van daktimmerwerk (komt minder voor)

  • Ploegbaas wegenwerken (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groot bedrijf in infstructuurwerken zoeken wij een enthousiaste ploegbaas wegenwerken. Het bedrijf is gespecialiseerd in wegenwerken, afbraakwerken, rioleringswerken en grondwerken . Als ploegbaas wegenwerken voer je bestratingswerkzaamheden uit . Je brengt funderingslagen aan en plaatst kantstenen, tegels en vormstenen . Verder voeg en verdicht je de verharding . Naast het uitvoeren van de werkzaamheden geef je ook leiding aan je team . Je stuurt de arbeiders en verdeelt de taken . De controle van het materiaal en de kwaliteit behoren ook tot jouw takenpakket .

  • 2 Chauffeurs C (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Roeselare zijn wij op zoek naar 2 chauffeurs C om het team te versterken.

  • Huishoudhulp regio Vilvoorde en Grimbergen (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Vilvoorde en Grimbergen Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Nieuwerkerken, 9 uur per week. (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 9 uren per week voor 1 gastgezin wonende te Nieuwerkerken. Het gastgezin zoekt hulp voor licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken en koken . Je werkt op maandag, donderdag en vrijdag van 16:30 to 19:30. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen.

  • Jobstudent pizzaleveraar (m/v) - rijbewijs A of B is een must (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, gelegen te Gent en actief in het maken van lekkere pizza's, zijn we op zoek naar enthousiaste jobstudenten. Je staat in voor de levering van de pizza's bij de klanten, dit door middel van een brommer. Onze klant is elke dag open van 11u30 tem 22u30. Ben jij minstens 1 dag in het weekend beschikbaar? Hecht je ook veel belang aan enthousiasme, klantvriendelijkheid en een verzorgd voorkomen? Dan ben JIJ de kandidaat die wij zoeken! Werkuren bespreekbaar!

  • Kantoorverantwoordelijke Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Hecht jij bij het solliciteren ook veel belang aan een positieve bedrijfscultuur? Dan ben je bij VIO aan het juiste adres! Als bedrijf creëren we namelijk een gelukkige werkomgeving waar waarden centraal staan. Bekijk alvast even onze bedrijfsfilm; https://www.vio-interim.be/werken-bij-vio. Binnen de uitzendsector staan we bekend om onze dagelijkse inzet op kwaliteit en dienstverlening. Ben jij ook gedreven door kwaliteit en klantgerichtheid? Wil jij deel uitmaken van ons dynamisch team “Viollega’s”? Solliciteer dan snel en wie weet word jij binnenkort ook een gelukkige werknemer! Voor het arbeiderskantoor in Antwerpen kijken we uit naar een kantoorverantwoordelijke. Als kantoorverantwoordelijke zal je volgend takenpakket beheren: Je bent een people manager die jouw uitzendconsulenten kan inspireren en motiveren Je staat in voor de dagdagelijkse opvolging van het kantoor Als rasechte ondernemer ga je dagdagelijks op de baan op zoek naar nieuwe commerciële opportuniteiten  Prospectie en klantentevredenheid belichamen jouw persoonlijkheid.  Je denkt mee over marktbewerking en zet dit ook om in de praktijk  Samen met jouw regioverantwoordelijke stel je jaarlijks het kantoorbudget op dat je samen met je team ijverig nastreeft  Je zorgt voor een feilloze communicatie naar jouw medewerkers  Je beheert eveneens de taken als uitzendconsulent en kan hierin een rolmodel zijn naar jouw viollega’s Bedrijfsprofiel:  https://www.vio-interim.be/werken-bij-vio

  • MECANICIEN Blandain (BLANDAIN)

    Regio: BLANDAIN

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    Transport Vuylsteke is een familiaal bedrijf met vestigingen te Genk, Doornik, Kortrijk en Izegem. Onze 150 gemotiveerde medewerkers staan dagelijks in voor het uitvoeren van distributie, transport met meeneemheftruck, uitzonderlijk vervoer, kipvervoer, mixervervoer, tank, warehousing,… Functieomschrijving: Om in het onderhoud en de herstellingen van onze 200 units (vrachtwagens, bestelwagens, aanhangwagens, opleggers, meeneemheftrucks,…) te voorzien, willen wij ons team te Heestert of Blandain versterken met een mecanicien. Je spoort storingen op en bepaalt samen met collega’s de technische oplossing. De voertuigen voorzien van een onderhoud (groot en klein). In samenspraak met de garageverantwoordelijke regel je jouw taken.

  • telecom installateurs (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: REBUILD

    Type: Vaste Job

    we zoeken kandidaten voor proximus fuctie telecom installateur

  • Support Engineer Engineering Tools (AutoCAD, PDMS, ...) regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je maakt deel uit van het Support team. Je ondersteunt de eindgebruikers met tools zoals AutoDESK (AutoCAD en Plant3D), AVEVA PDMS/E3D of Hexagon.

  • ZELFSTANDIG RECRUITER - regio Londerzeel (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: RIELIVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wil je eigen business uitbouwen. Niet meer werken aan de droom van je baas, wel aan die van jezelf. Recruteren is voor jouw een passie. Je vindt mensen via allerhande kanalen. Het uitschrijven van originele vacatures, LinkedIn en Facebook contacten leggen, zelfs op de hoek van de straat of in de supermarkt 'scout' je mensen. Jouw motto is 'doe wat je graag doet en dan werk je nooit nog een dag'. Netwerken is je tweede natuur. De mensen die je zoekt hebben in meer of mindere mate affiniteit met de health & beauty sector en zijn sales talents, recruiter, make up artist, kapper, diëtist, marketing manager, teamleader, business manager of zelfs ondernemer. De juiste opportuniteit match jij aan de juiste persoon wars van een curriculum vitae dat slechts een vel papier is dat niet de ganse persoonlijkheid, alle competenties en nog minder de emotionele intelligentie blootlegt. Jij praat met een 'persoon, mens' en haalt het beste naar boven. Je kan een team managen, motiveren en houdt er ook van om opleidingen en trainingen te geven. Je bent dreatief, wil je eigen inbreng en denkt out of the box. Zelfstandig zijn en werken is je ding.

Zoek naar antwoorden van LEONARD in sociale netwerken
Look for responds of LEONARD in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEONARD. Laat een reactie achter voor LEONARD. LEONARD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEONARD. Leave a respond for LEONARD. LEONARD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEONARD op de google maps. Adres en contacten LEONARD
Location of LEONARD on the google maps. Address and contacts of LEONARD

Andere gerelateerde bedrijven als come LEONARD LEONARD: Desmet Johan | S.P.E. SA | TEAROOM D'ONTMOETING | LYBEER | FA. MEETJESLANDER

Other related companies as LEONARD: Desmet Johan | S.P.E. SA | TEAROOM D'ONTMOETING | LYBEER | FA. MEETJESLANDER

LEONARD is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEONARD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06805725097. Het bedrijf LEONARD bevindt zich op het adres: PONT DES PERCHES 24; 6690; VIELSALM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 688,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 136,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Réparations and entretien de motos. Motos. Vélos. Location d'articles de sport,de sport nautique and de camping. Lijst met producten zijn Produits: Bicyclettes.. Produits: Scooters,Vêtements & Accessoires,Mobylettes. Marques de Motos: Honda.. Produits: Vélos.. Services: Reparation & Entretien..
De hoofdactiviteit van LEONARD is Bedrijfsdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEONARD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEONARD, openstaande posities, locatie van LEONARD op de kaart.

LEONARD is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEONARD, company assigned to the tax number BE06805725097. The company LEONARD is located at the address: PONT DES PERCHES 24; 6690; VIELSALM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 688,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 136,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Réparations and entretien de motos. Motos. Vélos. Location d'articles de sport,de sport nautique and de camping. List of products are Produits: Bicyclettes.. Produits: Scooters,Vêtements & Accessoires,Mobylettes. Marques de Motos: Honda.. Produits: Vélos.. Services: Reparation & Entretien..
The main activity of LEONARD is Business Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LEONARD is not available. You also can look at reviews of LEONARD, open positions, location of LEONARD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEONARD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEONARD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEONARD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEONARD, employees, financial statistics.