HUIS VANGENECHTEN

Contactgegevens HUIS VANGENECHTEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS VANGENECHTEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS VANGENECHTEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROENTENTEN 3; 2440; GEEL, België

Telefoon (phone): 14584171 (+32-14584171) 14584171 (+32-14584171)

Fax (fax): +32 (57) 917-72-36 +32 (57) 917-72-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS VANGENECHTEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS VANGENECHTEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS VANGENECHTEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS VANGENECHTEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS VANGENECHTEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS VANGENECHTEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS VANGENECHTEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS VANGENECHTEN
Products information HUIS VANGENECHTEN

BTW identificatienummer (tax): BE03926757812
Ondernemingsnummer: 9060394287
Hoofdstad (capital): 114,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 499,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Produits: Mobylettes,Scooters,Vêtements & Accessoires.. Services: Reparation & Entretien.

Product categorie (product category): Réparations and entretien de motos. Motos

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS VANGENECHTEN
(Get full report from official database of BE for HUIS VANGENECHTEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS VANGENECHTEN
Addition kinds of activities for HUIS VANGENECHTEN

02730000. Dierlijke aquacultuur | Animal aquaculture
14119911. Verde 'antiek, dimensie-steengroeven | Verde' antique, dimension-quarrying
35240000. Gras- en tuinapparatuur | Lawn and garden equipment
35410503. Schroefmachines, automatisch | Screw machines, automatic
76940000. Armature rewinding winkels | Armature rewinding shops

Werken bij HUIS VANGENECHTEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS VANGENECHTEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS VANGENECHTEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS VANGENECHTEN. Looking for open vacancies in other companies

  • INPAKKERS te Kapelle-op-den-Bos (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een vleesverwerkend bedrijf te Kapelle-op-den-Bos zijn wij op zoek naar inpakkers in de dagdienst (07.30-16.30 uur)

  • Bandenmonteur Dilbeek (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor de vestiging in Dilbeek ben ik op zoek naar een (ervaren) bandenmonteur. Als bandenmonteur bestaat jouw taak uit het demonteren en monteren van banden voor de seizoenswissel. Je zal tewerkgesteld worden van november tot maart. Je werkt van maandag tot vrijdag van 8u30 tot 17u30.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekende bandencentrale met verschillende vestigingen in heel België.

  • Hulp Isolateur REGIO ZWALM (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als isolateur HVAC en sanitair verricht je werktuigkundige isolatiewerkzaamheden aan technische installaties bij onze klanten, op het gebied van verwarming, ventilatie en/of sanitair voornamelijk in de utiliteitsbouw. Je organiseert zelf je dagelijkse werk en aan de hand van schets, tekening en schema ben je in staat om zelfstandig te werken. Je let goed op de veiligheids voorschriften en kwaliteitsnormen

  • Conventioneel draaier/frezer (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Alken gaan we op zoek naar een conventioneel draaier/frezer M/V Als conventioneel draaier/frezer sta je in voor de volgende taken: Conventioneel draaien en frezen aan elektromotoren, trilmotoren, reductoren, explosieve motoren, ventilatoren, pompen, ... Het vervangen van versleten of zwaar beschadigde onderdelen vb: lagers, tandwielen, dichtingen,.... Het monteren van deze onderdelen Het elektrisch nameten van de onderdelen

  • Allround technieker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: t-interim Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    plaatsen en neutraliseren van zowel boven- als ondergrondse tanks verschroten en verwijderen van tanks  Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in Geel zijn wij op zoek naar een allround technieker met rijbewijs C.

  • Spelhost dinerspellen (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Brussel studenten om onze spellen te begeleiden.

  • IT Support Engineer (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: O I P

    Type: Vaste Job

    OIP is gevestigd in Oudenaarde, ontwikkelt electro-optische instrumenten voor ruimtevaart en defensie en is op zoek naar een IT Support Engineer. Als IT-support Engineer sta je in voor de goede werking van de IT-infrastructuur zodat de eindgebruikers in de beste omstandigheden hun job kunnen uitvoeren. Je geeft dagdagelijks first en second line ondersteuning en ondersteunt de eindgebruikers bij IT-problemen en dit zowel telefonisch als ter plaatse, je voert installaties uit, helpt mee in het onderhouden van het netwerk en het serverpark. Het up-to-date houden van de documentatie is hierbij ook heel belangrijk. Je rapporteert aan de ICT Coördinator.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • GEMOTIVEERDE BIJLESLEERKRACHTEN (regio GENT/OOST-VLAANDEREN) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb jij als student tijd en ‘goesting’ om vakinhoudelijke bijlessen of studiebegeleiding te geven? Dan ben jij de persoon die Bijleskantoor StudieCo zoekt! Zoals je kan zien op onze websites ( http://www.studieco.be; http://www.bijles-studiebegeleiding.be) zijn wij gespecialiseerd in het geven van begeleiding aan de schoolgaande jeugd. Dit gaat van het lager onderwijs tot en met hogeschool/universiteit. Wil jij graag deze jongeren helpen om een specifiek vak onder de knie te kregen of in het algemeen beter te leren studeren? Solliciteer dan meteen voor deze vacature. Naast bijles voor de hoofdvakken (wiskunde, wetenschappen, Frans,… etc.) is er ook een grote vraag naar algemene studie- en huiswerkbegeleiding. Ook indien jij hier momenteel nog niet de nodige ervaring mee hebt, kunnen wij met jou een traject opzetten om uiteindelijke op regelmatige basis opdrachten te doen. Je bepaalt zelf met de ouders van de leerlingen wanneer de bijlessen door kunnen gaan. Zo kan je makkelijk de bijlessen plannen in functie van jouw eigen uurrooster en andere bezigheden. De begeleidingsopdracht vindt normaal bij de leerling/student aan huis plaats en zijn altijd in de directe regio van jouw woonplaats of jouw kotadres. Zo kan je de klanten vlot met de fiets of het openbaar vervoer bereiken. Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd! Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: SG2018

  • Flexi job afwasser - poetshulp (BEKKEVOORT)

    Regio: BEKKEVOORT

    Bedrijf: TRAITEUR BLOMMEN

    Type: Flexijob

    In onze zaak zal je vooral instaan voor de afwas. Dit doe je door alles in de vaatwasmachine te zetten en na de afwas de machine leeg te maken en proper weg te zetten.

  • Flexi Keukenmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Electricien/klusjesman flexijob weekend (m/v) (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Sunparks De Haan

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een all round klusjesman op flexi-job basis voor in het weekend. Deze vacature is dus enkel geldig als u reeds in vast dienstverband werkt en extra wil bijverdienen. Je bent een handige Harry en wordt ingeschakeld voor verschillende herstellingen op vlak van sanitair, verwarming, vloer en tegelwerken, schrijnwerkerij en elektriciteit zoals plaatsen van verlichting en stopcontacten, klinken vervangen, kastdeurtjes herstellen, kleine schilderwerken, wc ontstoppen, verhuizen, tuin onderhouden, reinigen van gevels.... Uurrooster is vrijdag 14:00 - 22:00, zaterdag 14:00 - 22:00, zondag 10:00 - 18:00 ( vrijdag kan ook vanaf 18:00 hr)

Zoek naar antwoorden van HUIS VANGENECHTEN in sociale netwerken
Look for responds of HUIS VANGENECHTEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS VANGENECHTEN. Laat een reactie achter voor HUIS VANGENECHTEN. HUIS VANGENECHTEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS VANGENECHTEN. Leave a respond for HUIS VANGENECHTEN. HUIS VANGENECHTEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS VANGENECHTEN op de google maps. Adres en contacten HUIS VANGENECHTEN
Location of HUIS VANGENECHTEN on the google maps. Address and contacts of HUIS VANGENECHTEN

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS VANGENECHTEN HUIS VANGENECHTEN: WERNER HERBRAND | COIFFURE MESANGES | JOHAN HESPEEL | Van Tillo | Grandijoost

Other related companies as HUIS VANGENECHTEN: WERNER HERBRAND | COIFFURE MESANGES | JOHAN HESPEEL | Van Tillo | Grandijoost

HUIS VANGENECHTEN is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS VANGENECHTEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03926757812. Het bedrijf HUIS VANGENECHTEN bevindt zich op het adres: GROENTENTEN 3; 2440; GEEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 114,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 499,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Réparations and entretien de motos. Motos. Lijst met producten zijn Produits: Mobylettes,Scooters,Vêtements & Accessoires.. Services: Reparation & Entretien..
De hoofdactiviteit van HUIS VANGENECHTEN is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS VANGENECHTEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS VANGENECHTEN, openstaande posities, locatie van HUIS VANGENECHTEN op de kaart.

HUIS VANGENECHTEN is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS VANGENECHTEN, company assigned to the tax number BE03926757812. The company HUIS VANGENECHTEN is located at the address: GROENTENTEN 3; 2440; GEEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 114,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 499,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Réparations and entretien de motos. Motos. List of products are Produits: Mobylettes,Scooters,Vêtements & Accessoires.. Services: Reparation & Entretien..
The main activity of HUIS VANGENECHTEN is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS VANGENECHTEN is not available. You also can look at reviews of HUIS VANGENECHTEN, open positions, location of HUIS VANGENECHTEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS VANGENECHTEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS VANGENECHTEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS VANGENECHTEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS VANGENECHTEN, employees, financial statistics.