IL ETAIT UNE FOIS

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • IL ETAIT UNE FOIS
Private companiesCoal Mining • IL ETAIT UNE FOIS

Contactgegevens IL ETAIT UNE FOIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IL ETAIT UNE FOIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

IL ETAIT UNE FOIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROUTE DE TAMINES 210; 5070; AISEMONT, België

Telefoon (phone): 71714671 (+32-71714671) 71714671 (+32-71714671)

Fax (fax): +32 (60) 703-54-33 +32 (60) 703-54-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IL ETAIT UNE FOIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IL ETAIT UNE FOIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IL ETAIT UNE FOIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IL ETAIT UNE FOIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IL ETAIT UNE FOIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IL ETAIT UNE FOIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IL ETAIT UNE FOIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IL ETAIT UNE FOIS
Products information IL ETAIT UNE FOIS

BTW identificatienummer (tax): BE09975006103
Ondernemingsnummer: 9550659179
Hoofdstad (capital): 840,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 807,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Types de Meubles: Meubles Anciens.

Product categorie (product category): Réparation and restauration de meubles. Antiquités

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IL ETAIT UNE FOIS
(Get full report from official database of BE for IL ETAIT UNE FOIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor IL ETAIT UNE FOIS
Addition kinds of activities for IL ETAIT UNE FOIS

8322. Individuele en familiale diensten | Individual and family services
653101. Makelaars in onroerend goed en agenten | Real estate brokers and agents
16290000. Zware constructie, nec | Heavy construction, nec
20910321. Haring, gerookt | Herring, smoked
28990504. Industriële maten | Industrial sizes
33990106. Zilver poeder | Silver powder
50859907. Lapidaire apparatuur | Lapidary equipment
79410104. IJshockeyclub | Ice hockey club

Werken bij IL ETAIT UNE FOIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IL ETAIT UNE FOIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IL ETAIT UNE FOIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IL ETAIT UNE FOIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Sorteerder (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groothandel in fruit en groenten zijn we op zoek naar een sorteerder. Je staat in voor het sorteren van leeggoed, groenten- en fruitbakken.

  • Hulpplanner - transportsector (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als hulpplanner help je mee met de collega's om de planning van de ritten voor de chauffeurs te organiseren in België en Nederland. Hiermee hou je rekening met de plaats van leveringen, het volume van de vrachtwagen, de soort vrachtwagen (want niet alle klanten zijn bereikbaar met een oplegger) en de deadline.

  • Klusjesman/handlanger (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als handlanger en hebt al wat vakkennis opgebouwd doorheen de jaren. Takenpakket: - Allerhande klusjes in kantoorgebouwen - Pleisteren, sloten vervangen, nagels inkloppen, ...

  • Verpleegkundige projectstaffing thuiszorg (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden in de thuiszorg regio Gent West (Drongen, Mariakerke, Zwijnaarde etc.). Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan de thuiszorg (o.m. wondzorg, inspuitingen, medicatie, hygiënische zorg etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten op jouw tour.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Meewerkend assistent werfleider (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een bouwkundige opleiding als landmeter of andere; Heb je affiniteit met wegenbouw en werk je zelf graag mee, zodat je een goed overzicht kan bewaren over de door jouw aangestuurde werven, dan zoeken we jou! Je bereidt de activiteiten van één of meerdere bouwwerven voor. In samenwerking met de projectleider sta je in voor de dagelijkse opvolging en coördinatie van de werken. Je stuurt dagelijkse werkzaamheden aan op basis van de werkplanning. Je kan inspelen op wijzigingen of problemen op de werf. Je volgt de voortgang van de werf op en controleert deze volgens het uitvoeringsplan. Je rapporteert dagelijks aan de projectleider. Je beschikt over nauwkeurige topografische capaciteiten. Je staat ploegbazen technisch bij. Je werkt volgens de veiligheidsregels en controleert eveneens de naleving ervan op de werf. Daarnaast sta je ook in voor : - de communicatie met omwonenden - de administratie van vorderingen, werkuren en materiaalverbruik - de controle over de leveringen van materiaal op de werf - de afstemming van materieel en personeelsbezetting volgens de noden op de werf

  • Carrosserie: Monteerder - Demonteerder (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een belangrijke klant te Genk zijn wij opzoek naar een monteerder/demonteerder met ervaring in de carrosserie. Je taken bestaat uit: - Demonteren van onderdelen van voertuigen, zowel interieur als exterieur. - Monteren van onderdelen. Heb jij ervaring als monteerder/demonteerder in de carrosserie? Stuur dan snel je CV en motivatie naar [email protected]

  • Kassa student HERFSTVAKANTIE + weekend (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een grote Doe-Het-Zelf zaak in het noorden van Antwerpen zijn we op zoek naar een student voor de kassa. Als kassier is het belangrijk dat je correct en vlot kan werken. Je bent verzorgd en vlot in de omgang en je bent vriendelijk en behulpzaam naar de klanten toe. Je zorgt ervoor dat alle artikelen corract worden afgerekend. Je bent opmerkzaam en zorgt ervoor dat ook de artikelen onderin een kar of dergelijke gescand worden! Je kan vlot rekenen en je kan correct met geld omgaan. Je zal regelmatig op zaterdag ingeschakeld worden en je bent dus ook zeer vaak beschikbaar op zaterdag!

  • Stewards/ Hôtesses (BARCHON)

    Regio: BARCHON

    Bedrijf: ADECCO HERSTAL

    Type: Studentenjob

    Pour l'un de nos clients, actif dans le secteur du tourisme, nous sommes à la recherche d'étudiant(e)s stewards ou hôtesses (H/F). Vous préparez l'arrivée des clients à bord du car (snacks, boissons, propreté des WC, propreté du car, etc...). Vous préparez le listing de manière optimale (n° des sièges, groupes, etc...) Vous accueillez les clients à bord du car. Vous êtes au service des clients, vous répondez aux questions. Vous accompagnez les personnes à destination: Italie, Espagne.

  • Beheerder Onderschrijver BOAR (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: WinBee HRC

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een groot verzekeringsbedrijf, zijn we op zoek naar verschillende kandidaten voor Beheerder Onderschrijver BOAR functie te Brussel. Hoofdactiviteiten: Onderschrijving • Analyseert en aanvaardt de risico’s binnen het kader van de gedelegeerde onderschrijvingsbevoegdheden • Bepaalt de verzekeringsvoorwaarden (dekking, premie, vrijstelling...) en brengt offertes uit • Staat in voor de opvolging, de controle en het toezicht op verzekeringscontracten (preventie, verzekeringsvoorwaarden, schadestatistiek) • Valideert de nieuwe zaken via ProLink.NG • Moedigt de makelaar proactief aan om Prolink NG/ Prolink.NET, de mandaten (productiebevoegdheden) te gebruiken Beheer • Staat in voor de administratieve en technische voorbereiding en de opmaak van het verzekeringscontract en zijn bijvoegsels • Verricht beheersdaden met betrekking tot verzekeringscontracten • Neemt actief deel aan tests ter voorbereiding van de introductie van nieuwe programma’s, processen etc… • Genereert ideeën om doelstellingen te kunnen bereiken • Beheer van de mailboxen van de betrokken diensten (NL/FR)

  • PAYROLL CONSULTANT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Vaste Job

    Als Payroll Consultant help je bedrijven bij de verwerking van hun loon- en tewerkstellingsadministratie. Jouw takenpakket bestaat uit: opbouwen van een vertrouwensrelatie met je klanten. zorgen voor de opvolging, berekening en controle van de lonen. adviseren indien klanten vragen hebben. steeds bijscholen over de loonprocessen en sociale wetgeving. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een Belgische organisatie die dankzij haar innovatieve producten en doorgedreven dienstverlening volledig op maat van de klant kan werken.

  • Kinesist(e) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASCLEPIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je neemt een intakegesprek af en stelt een behandelingsplan op Je behandelt patiënten en volgt hun dossiers verder op. Je doet ook licht administratief werk per dossier. werkschema in onder overleg vast te stellen( overdag als in avond mogelijk)

  • Receptionist(e) flexijob - weekend (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Auberge du pecheur

    Type: Flexijob

    Auberge du Pêcheur te Sint-Martens-Latem is alom gekend omwille van zijn unieke locatie langs de oevers van de Leie. De zaak beschikt over 32 kamers, een moderne brasserie, diverse feest -en seminariezalen. Auberge du Pêcheur maakt deel uit van de Flanders Hotel Holding waartoe ook Hotel Serwir te Sint-Niklaas, de Charl’s te Knokke, Hotel Gosset te Groot-Bijgaarden en traiteur Dîner Privé toe behoort. Meer info terug te vinden via stars-of-flanders.be. Om verder te bouwen aan ons succes zijn wij op zoek naar (m/v): Receptionist(e) flexijob tijdens het weekend en soms ook tijdens de week. U voldoet aan de voorwaarden om te werken als flexijob. (minstens 3/4 tewerkgesteld bij een andere werkgever, en dit sinds 3 kwartalen voor aanvang) Functieomschrijving: U staat in voor het beantwoorden van telefoons, tal van administratieve taken en onthaal van klanten. U bent klantvriendelijk, stipt en betrouwbaar. Daarnaarst heeft u een verzorgd voorkomen en beschikt u over motivatie en inzet. U bent flexibel, stressbestendig en een echte multitasker. U heeft een goede talenkennis van het Frans / Engels. Kennis van Duits is een pluspunt.

Zoek naar antwoorden van IL ETAIT UNE FOIS in sociale netwerken
Look for responds of IL ETAIT UNE FOIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor IL ETAIT UNE FOIS. Laat een reactie achter voor IL ETAIT UNE FOIS. IL ETAIT UNE FOIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IL ETAIT UNE FOIS. Leave a respond for IL ETAIT UNE FOIS. IL ETAIT UNE FOIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IL ETAIT UNE FOIS op de google maps. Adres en contacten IL ETAIT UNE FOIS
Location of IL ETAIT UNE FOIS on the google maps. Address and contacts of IL ETAIT UNE FOIS

Andere gerelateerde bedrijven als come IL ETAIT UNE FOIS IL ETAIT UNE FOIS: FLPETROFINA SA | Hessel Bouwcoordinatie BVBA | EUROFIDEX | COIFFURE KARNAK | HUIS 'T BLIEKSKE

Other related companies as IL ETAIT UNE FOIS: FLPETROFINA SA | Hessel Bouwcoordinatie BVBA | EUROFIDEX | COIFFURE KARNAK | HUIS 'T BLIEKSKE

IL ETAIT UNE FOIS is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IL ETAIT UNE FOIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09975006103. Het bedrijf IL ETAIT UNE FOIS bevindt zich op het adres: ROUTE DE TAMINES 210; 5070; AISEMONT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 840,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 807,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Réparation and restauration de meubles. Antiquités. Lijst met producten zijn Types de Meubles: Meubles Anciens..
De hoofdactiviteit van IL ETAIT UNE FOIS is Steenkoolmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IL ETAIT UNE FOIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IL ETAIT UNE FOIS, openstaande posities, locatie van IL ETAIT UNE FOIS op de kaart.

IL ETAIT UNE FOIS is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is IL ETAIT UNE FOIS, company assigned to the tax number BE09975006103. The company IL ETAIT UNE FOIS is located at the address: ROUTE DE TAMINES 210; 5070; AISEMONT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 840,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 807,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Réparation and restauration de meubles. Antiquités. List of products are Types de Meubles: Meubles Anciens..
The main activity of IL ETAIT UNE FOIS is Coal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of IL ETAIT UNE FOIS is not available. You also can look at reviews of IL ETAIT UNE FOIS, open positions, location of IL ETAIT UNE FOIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IL ETAIT UNE FOIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IL ETAIT UNE FOIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IL ETAIT UNE FOIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IL ETAIT UNE FOIS, employees, financial statistics.